A nagy méret!

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

A nagy méret!
Kedves hölgyek írjátok le ki miért,és ki miért nem szereti a nagy méretű szerszámot!Pro és kontra!
Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
mirmike77#5872015-09-18 18:58:45
Induljunk ki abból,hogy nem tudatos vagy mesterséges(online) módon ismerkedünk,hanem természetes közegben.Mennyi az esély rá,hogy azzal indítunk,hogy "mekkora a bráni"? :D  Nulla..(jó esetben) Az első ami hat rád a vizualitás a második a másik személyisége.Nos ha a kettő összességében elért valamiféle libabőr hatást,akkor jó esély van arra,hogy valami olyanban lesz részed/részetek,amire azt mondod maradandó élmény.És ha erre a pontra eljutottatok,tök mindegy,hogy széltében-hosszában mekkora a szerszám,mert akarni fogod minden porcikáddal a FÉRFIT a NŐT.A probléma akkor kezdődik és a méreten való agyalás...amikor nincs előszobája az intimitásnak.Anatómia....ugyan :D ha valakivel nekem arról kell beszélnem,hogy ismeri e punci felépítését,hát bakker nincs kedvem vele ágyba bújni!!!Szexkultúra...hm...Más. A srác aki "szétoffolja" a blogokat és fórumokat! Mi a bűne???Közben rájöttem....nem hajlandó beolvadni a sablonba nem hajlandó hosszasan taglalni a semmit.A kis piszok  :D :D Bár a hozzászólása  pikírt és sok esetben ironikus a szubjektív megnyilvánulásait az összes esetben észérvekkel támasztja alá!!!! Ha nem érvelne...csak időnként benyögne ezt-azt,akkor..lehetne...lehurrogni de így nem! Érdekes,hogy polgárpukkasztó ereje van annak,ha valaki egyéniség :) Neki legalább van olyanja.Ritka példány,gyorsan közösítsük is ki,mert a végén még tanulunk valamit :)  A még fel nem tett kérdésre a válasz:nem,nem járt az ágyamban(még) :D Viszont..ha csak feleannyi intelligenciát,figyelmet és változatosságot visz az intimitásba,hát isten az atyám ráugrok(szegény ő) :D 
esther#5862015-09-18 15:30:30
Válasz a(z) 582. üzenetre:
Természetesen félreértelmezed! Szokás szerint  :D ...na de elmondom neked mit jelent az" azt sem tudja mihez kezdjen vele" kis mondatocska mindenki más értelmezésében, kivétel te! ;) 

Szexuális értelemben nem tudja, mihez kezdjen vele! ( hitted volna?  :D  ) Amikor  légyottra kerül a sor,akkor nem tudja hogyan kell úgy használni az adományát, hogy az a partnerének maximálisan jó legyen és élvezetes!( Ne okozzon fájdalmat, vérzést akár..)

Nem ismeri a női test anatómiáját, nem fejlesztette a szexuális kultúráját..stb..stb.. Csak azt hiszi, mert neki méretes szerszáma van, már elég ahhoz, hogy a partnernő elolvadjon a gyönyörtől. Hát nem elég sajna. :/  
Tudni kell azt is," mihez kezdjen vele" . 
Mert irtó klassz és büszkélkedni való dolog a férfi mérete ( még férfiak egymás között is dicsekednek ezzel) de ez egy olyan dolog, ami tőle független, nem tett érte semmit, egyszerűen szerencsés..vagy szerencsétlen miatta-ugye ilyen is van.Lentebb olvasható, hogy némely férfinek "átok", mert elrettenti a partnernőt, és hát nem is tolhatja tövig  :/  (anatómia) Szóval ehhez kell az a bizonyos tudás. 
Ennyi lenne!
Szívesen! :pirul: 
mirmike77#5852015-09-17 19:53:02
Válasz a(z) 584. üzenetre:Költői kérdés volt :D 
rightnow#5842015-09-17 19:23:33
Válasz a(z) 583. üzenetre:

Személyes véleményt kérsz, vagy csak úgy általánosságban? :-)
mirmike77#5832015-09-17 18:42:43
Válasz a(z) 582. üzenetre:Hehe...szakadok :D  :D  :D Most akkor mit kezdjek "vele"? :o 
rightnow#5822015-09-17 08:32:07
Válasz a(z) 580. üzenetre:

Miért, mit kezdjen vele? Már, ha nem baj, hogy visszakérdezek...
De most komolyan, mi az ördög különlegeset lehet kezdhet egy férfi a péniszével, az isten szerelmére? :-D

Szóval, továbbra is kicsit értetlenül olvasom a hozzászólásokat... mintha pénisz címszó alatt valamiféle trükkös precíziós tárgyról/eszközről értekeznénk, amivel zsonglőrmutatványokat lehetne végrehajtani, el lehetne rajta indítani egy látványos electric boogie szinuszhullámot, vagy olyasmi lenne, mint a szalag a szertornában, hogy fel lehet dobni 5 méterre, aztán elkapni, és egymásba fonódó vizesnyolcasokat lehetne vele rajzolni az azúrkék égboltra... :-D

A dolog banalitására jól rá lehet amúgy érezni, ha megfordítjuk a dolgot, és rákérdezünk: miért, egy nő mit tud kezdeni a hüvelyével önmagában? Aktus közben eljátssza vele Bach D-moll Toccata és fúgáját kánonban?

Ugyanmár... a testünk részeként van a pénisz, ami nem más, mint egy hosszúkás, merev nyúlvány, és van a hüvely, ami nem más, mint egy többé-kevésbé hosszúkás üreg. Mindkettő jobbára irányíthatatlan, mozgathatatlan, kombinálhatatlan dolog, egy-egy statikus része az emberi testnek, kb. olyan módon, mint a tarkó, vagy a boka. Még a pőre lapockájával is hatszázszor több és bonyolultabb mozdulatot tud elvégezni az ember, mint a nemi szerveivel.
Ezek - a nemi szerveink - önmagukban az égvilágon semmit sem tudnak, amit mi emberek egy aktus közben irányítani tudnánk. Amit irányítani tudunk, az maga az egész testünk, amire ezek rá- vagy bele vannak nőve. Már az olyan rém egyszerű dolgokat is, mint a gyorsítás-lassítás sem a puncinkkal vagy a farkunkkal kivitelezzük, hanem jobbára a csípőnk mozgatásával.

Ha már a "kezdeni valamivel valamit" a téma, akkor sokkal inkább lehetne beszélni a kezekről. Na, azzal bizony lehet kezdeni valamit, az emberi kéz bizony igazi precíziós műszer!
Vagy lehetne beszélni arról, hogy mit kezd egy nő egy férfi farkával, vagy mit kezd egy férfi egy nő puncijával - nem pedig arról, hogy a férfi a saját péniszével, vagy egy nő a saját puncijával... mert valódi variációs lehetőségek csak az előbbiben lehetségesek, az utóbbiban aligha...
(És ilyen értelemben, legnagyobb szívfájdalmamra, csak philippe33 mondandójában van bármi megfontolható tartalom, mert ő, bár nem hinném, hogy valami rém új dolgot tudtunk volna meg tőle, legalább arról beszél, hogy mit kezd egy nő egy férfi - esetünkben nagy - péniszével.)

Tehát ti miről is beszélgettek, drága emberek??? :-)

aloha#5812015-09-13 19:48:38
ja, átmérő 1.2 cm
morgocska55#5802015-09-13 17:17:18
Válasz a(z) 579. üzenetre:Na és hány pasi van aki azt sem tudja mit kezdjen vele? Örül mint majom a farkának :D

A méret egy dolog de ha nincs kellő előjáték és fantázia a nagy farok is lehet de minek.

Csak halkan súgom meg ha már farok méretet ír ki egy pasi az átmérőt is illene jól kiszámolni :)
Sok itt a  nagy bécsi virsli :D   
philippe33#5792015-09-13 13:12:31
Nekem is az a tapasztalatom,hogy a nők többsége csak álmodozik a nagy farokról,aztán ha a kezükbe kerül nem is tud mit kezdeni vele!(tisztelet a kivételnek)
Az a néhány százalék aki tényleg imádja a nagy farkat,az pedig ki is használja és értékeli is!
 :*  ;) 
pandora#5782015-09-13 12:58:47
Válasz a(z) 575. üzenetre:

Így igaz. Csak férfiben... :(
Bármilyen divatjamúlt, hetero vagyok, és ebben az életben már az is maradok, bármilyen tökös egy nő. :)
fincsy#5772015-09-13 08:35:26
Jó a nagy nagyobb méret, de kinek melyik növel jött be? 
halkabban#5762015-09-13 08:10:36
A(z) #576 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
onceagain#5752015-09-12 21:50:15
Válasz a(z) 561. üzenetre:emberedre akadtál ismerd el....tudat alatt mindig ezt kerested :) 
rightnow#5692015-08-25 06:08:26
Válasz a(z) 568. üzenetre:

"A nagy méret nem minden" - WOW!
"de okozhat fájdalmat" - WOW-WOW!!!
"Az átlagos méret is lehet kielégítő" - WHHHOOOWWW!!! :-D

Ez a hozzászólás márványtáblát érdemel!!! :-D



*PS1:* Áldott jó férfitársaim! Azért van abban valami döbbenet, hogy ha úgy fogalmaznék, hogy be lehet-e hajtani egy 10-es csavart egy 6-os furatba, akkor visszakérdeznétek, hogy hogyan kérdezhetek ekkora képtelen ostobaságot, ám ha úgy kérdeznék, hogy "adott egy 22 cm-es pénisz, és...", akkor az állatok hegyén lévő bölcs ősz szakállat morzsolgatva suttognátok vissza bennfentes hangon, hogy "egy kis ficánkolással", vagy hogy "ügyesnek kell lenni" :-D :-D :-D
Hiába, ami a csavarnak képtelenség, az a pénisznek nem az. Mert a pénisz mindenre képes! Főleg, ha 22 cm-es! :-D
És persze Jimmy óta azt is tudjuk, hogy "egy jó asszony mindent megbocsát", sőt, egy jó asszony hüvelye olyan, mint a 32-es kínai nejlonzokni, felmegy az csont nélkül a 46-os lábra is!
Fúbazmeg. :-D

*PS2* Nem tudom, felfigyelt-e még valaki erre, de a férfiak rendre a nagy pénisz témaköréről beszélnek, a nők meg a kis pénisz témaköréről. Érdekes. Kinek mi a napi gond, ugye. :-D
muzeumnegyed#5682015-08-24 22:06:42
Már írt más férfi is a témához, remélem lorib666 nem haragszik meg egy-két "más" szempontért :)
A nagy méret nem minden. Jó, kellemes, izgató látvány, de okozhat fájdalmat (és így csalódást is) ha a nagyméretű partner "ügyetlen". Az átlagos méret is lehet kielégítő, sokkal inkább a két fél kapcsolatán múlik az együttlét.
la-fanta#5672015-08-24 02:57:00
Válasz a(z) 564. üzenetre:

Oh, köszönöm, köszönöm, igazi úr vagy... :-)

...és csak azért merem mondani, mert elfogadtál matektanárodnak: ez ott talán inkább mértan... ;-)
De a számtan is legalább annyira fontos, tehát ne hagyd lanyhulni a hirtelen feltámadt lelkesedésedet a matematika iránt!!! :-D
la-fanta#5662015-08-24 02:51:54
Válasz a(z) 563. üzenetre:

Részemről megfontolom. :-)

(Cccc... remélem, most nem szúrtam el, hogy ráreagáltam erre annak ellenére, hogy az "épeszűeket" szólította meg, és akkor most önhitt is vagyok... ;-) )
la-fanta#5652015-08-24 02:48:00
Válasz a(z) 561. üzenetre:
A világért sem tagadnám, hogy a te egyik hozzászólásodra írt első reakciómban volt egy csipetnyi citrom, de úgy érzem, az bőven a fórumozás műfajában megengedett, sőt, majdhogynem kötelező mértéken belül volt. És véleményt savazott, tehát nem volt személyeskedés.

Az én szemüvegemen keresztül az első valódi személyeskedés a te erre adott hozzászólásodban született meg, amikor azt sugalltad, mintha én nem néztem volna meg az adataidat, mielőtt veled kapcsolatos dolgokat írok le - ehhez amúgy nem is feltétlenül kellett volna megnéznem, mert szemmel láthatóan igen szép alakú, karcsú nő vagy ;-) - és ez már, nem egy vélemény kritikája volt a részedről, hanem valamiféle jellemhiba sugalmazása - ezt hívjuk amúgy személyeskedésnek... De nekem ez is bőven belefért, csak mondom...

Azt is gondolom, hogy az első gyanúsan pirosvonalas megjegyzésünk is a te tolladból származik, amikor sok szép mákszemnyi farkat kívántál nekem - dettó nem egy vélemény kritikája, ugye, hanem személyeskedés... Mindezek ellenére nekem ez is belefért, és lereagáltam. :-)

Most pedig azt próbálod rámolvasni, hogy én csinálok öncélú cicaharcot a vitánkból, amikor már minden látszatot is kerülve nyílt személyeskedéssel írod le, hogy én ilyen meg olyan vagyok, meg így a tökéletességem, meg úgy a nagy igazságom, végül pedig a éééélet ugye, majd megtaníccsa engemet. :-)

Szóval. Nemá, baszcsi!!! :-D



urimod#5642015-08-24 01:01:53
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/e/USRf_ea84749/8c7747.jpg
Válasz a(z) 559. üzenetre: Gyönyörű vagy La Fanta. Ilyen matektanárnő mellett, én is kedvet kaptam a számtanhoz. De jó hogy felidézted ezt a remek  kis példát. 
aloha#5632015-08-23 23:59:12
jó lenne, ha az a néhány értelmes, épeszű ember, aki az oldalon van, nem bántaná egymást :( 
zelefant#5622015-08-23 22:06:28
És akkor ez, most kinek szólt: Az a "nagyigazságos"...
pandora#5612015-08-23 19:34:13
Válasz a(z) 555. üzenetre:

Nálam jobban senki sem szereti az egészséges vitatkozást, és ennek nincs jobb helye mint egy fórum.

De amikor az egészséges építő vitatkozás átmegy személyeskedésbe és "mindentjobbantud"-mentalitású vitapartnerrel kerülök szembe, akkor erre általában úgy reagálok, hogy minden folytatás teljesen felesleges, mert az már nem tesz hozzá a színvonalhoz.

Hát csodáld a tökéletességed, hidd csak hogy a te szemeddel lát mindenki, te tudod a Nagy Igazságokat az életben, végülis az önbizalom soha nem hátrány. ;)

A Nagy Igazságokra meg az élet így is úgy is meg fog tanítani. 
zelefant#5602015-08-23 17:15:36
Hát "Hölgyem" udvözlöm Önt a siokatírókdesemmitsemmondók társaságában. Péniszirtózását, kérem, vezesse el a reglapján "barátnak" titulált farkon, Maradok Tisztelettel(???)Zele. Kikapcs.
la-fanta#5592015-08-23 17:11:40
Válasz a(z) 557. üzenetre:

Kicsit lámpalázam van, mert először fordul elő, hogy egy 47 éves férfinek én tanítgatom meg a kör kerülete és átmérője közti összefüggést, de essünk túl rajta! :-)

Amennyiben a kerületet K-val, az átmérőt pedg D-vel jelöljük, a fentebb említett összefüggés:
K=D*pi,
ahol a "pi" nyilván a pi, azaz mindenki által ismerten nagyjából 3,14.

Ha tehát neked nem az átmérője 6 cm, hanem a kerülete, akkor az a lehangoló hírem van, hogy a péniszed átmérője nincs 2 cm. :-D
Igen bravúros teremtménye lehetsz a természetnek, ha a péniszed 2 cm "vastag" és 21 cm hosszú. :-D 

Tudod még fokozni esetleg?

(Azoknak, akik kíváncsiak a péniszük valódi "vastagságára", tehát "átmérőjére" - de maguktól nem ugrik be, hogy ezt speciális eszközök hiányában hogyan tudhatják meg: semmi mást nem kell tenni, csak fogni egy cérnát, fonalat, zsineget, vagy bármi ilyesmit, ami nem túl vastag, és e fonalat egyszer körbe kell tekerni a péniszen - nyilván a legvastagabb résznél, hogy minél nagyobb büszkeségre adhasson okot a végeredmény :-D - ez a hossz lesz ugye a pénisz kerülete. Ezt a hosszt le kell mérni egy vonalzóval vagy mérőszalaggal, és a kapott cm értéket már csak el kell osztani pi-vel, azaz 3,14-gyel, és máris megvan a mágikus szám. :-) 
Kellemes méricskélést! ;-) )
zelefant#5582015-08-23 16:53:14
Majd elfejtettem:csipp- csipp- csipp.
zelefant#5572015-08-23 16:50:13
ÖÖÖ. lehet belőlem  hülyét csinálni, miért is ne? Nem  tennéd, ha nem tudnád. A 
6 a kerület. Barátom. Huhh. Nem én akartam hülyét csinálni -persze ismeretlenül- a másikból. Kommunikáció, ennyi.
la-fanta#5562015-08-23 16:43:15
Válasz a(z) 554. üzenetre:

A te hozzászólásoddal kapcsolatban pedig az az érzésem, hogy mindez inkább csupán a naiv elképzeléseid erotikus álomszüleménye, mint valamiféle valóság. Ezt a naiv elképzelést pedig jobbára az a közkeletű bornírt hülyeség táplálja, miszerint ha egy hüvely arra képes, hogy azon kiférjen egy újszülött, akkor bizonyára ahhoz is elégséges "egy kis ficánka", hogy bármelyik nő boldog gyönyörrel fogadjon magába egy 21 cm-es péniszt.

Nos, a valóság ezzel szemben az, hogy őszinte érzelmű valódi szerelmespárok ezreinek kell jópár átszenvedett és átsírt éjszaka után végül a drámai elválás mellett dönteniük amiatt, mert anatómiailag nem passzolnak egymáshoz, és így esélyük sincs az örömteli szexuális együttlétekre. 

(Ez már talán nem annyira fontos, és elfogadom a kritikát, hogy talán én vagyok túl rosszhiszemű, de amikor legépeled ezt a mágikusan kedvelt és önfeledten használatos "21/6"-os számpárt, akkor legközelebb ezt annak a tudatában tedd, hogy egy hagyományos méretű hajlakk flakonja - vagy ha neked hamarabb jut a kezed ügyébe borotvahabos flakon, mert az ugyanakkora - pár milliméter híján 20 cm hosszú és pontosan 5 cm átmérőjű. Már ez is gigászi méret, pláne a vastagságot illetően... ennek ellenére te 6 (!!!) cm átmérőt írtál le, amivel azonos átmérőjű hengeres tárgyat most hirtelen nem találtam itthon, úgyhogy remélem, elnézed nekem, ha érzékeltetésként azt osztom meg veled, hogy egy fél literes alumíniumdobozos sör dobozának átmérője 65 mm. 

Szóval, egyrészt egészen biztos vagy abban, hogy amikor magadat markolgatod, akkor nagyjából azt érzed méretben, mintha egy fél literes dobozos sörre markolnál rá? :-D
Másrészt így utólag is egészen biztos vagy abban, hogy egy ilyen méretrendű pénisz "egy kis ficánkolás" után úgy csusszan egy 13 gyerekszülést még nem produkáló nő hüvelyébe, mint kés a vajba, és azt a nőt ekkor megtámadja a hirtelen felfedezett gyönyör, na meg a felismerés, hogy "de hülye vagyok, hogy eddig ezt nem próbáltam!" ??? :-D :-D :-D  

Ööööö... )
la-fanta#5552015-08-23 16:09:38
Válasz a(z) 553. üzenetre:
Tudod, van a mondás, miszerint ahhoz nem kell tyúkanyónak lenni, hogy valaki egészen pontosan tudja, mi az a tyúktojás... 
Mindezt csak arra mondom, hogy ha szerinted annak az állításához, hogy 46 évesen petyhüdtebbek lesznek némileg a hüvelyizmaim, mint most 29 évesen, nekem előbb be kell töltenem a 46. életévemet, akkor valamit egészen másképp gondolunk az emberi ítéletalkotásról - és félek, nem tudnál meggyőzni arról, hogy én gondolok valamit rosszul, mert ezek szerint te úgy gondolod, hogy mivel még soha nem harapta le a lábadat térdből nagy fehér cápa, nem tehetsz olyan állítást, hogy ez neked fájna. :-)

Úgy tűnik, arról is más elképzeléseink vannak, hogy 15 (vagy akár 100) évvel ezelőtt mind a sportolók, mind a táncosok épp annyira maximálisan edzették ki a belüket, mint ma.  
Persze, értem én, hogy ez a rész nem erről szólt, hanem valamiféle fricskának szántad az "edzettség" szót - de akkor folytatom a sort, hogy miben gondolunk még mást a világról, és elárulom, hogy én azt gondolom, hogy aki benyalja azt a sületlenséget, hogy a mai lányok nagyátlagot képző tömegei 13-14 évesen már nem szüzek, és már 20 éves korukra szexpartnerek tucatjain vannak túl, az az ember a legnagyobb jóindulattal fogalmazva is menthetetlenül tájékozatlan. :-)
Ha pedig most félretesszük a lányok tömegeit, és csak arra fókuszálunk, akinek ezt a szöveget írtad, akkor bár nem kérdezted, közlöm, hogy 21 éves korom óta nem vagyok szűz, úgyhogy nem hinném, hogy mára "edzettebb" lennék ennek a szónak az általad használt pejoratív értelmében, mint amilyen "edzett" te voltál 29 éves korodban...

Azt sem nagyon értem, hogy ha te magad már többedjére vallod meg, hogy valójában semmiféle tényszerű tudásod nincs arról, hogy akiket a testedbe fogadtál, azoknak ténylegesen hány cm hosszú volt a pénisze, akkor előzetesen miért érezted azt, hogy pont te lennél a felkent személy ahhoz, hogy konkrét centiméterekben megfogalmazott méretkategóriákat tárjon a nyájas olvasók elé. :-D

Tehát ne érts félre, az égvilágon semmi gond azzal, ha nem méricskéled a partnereidet vonalzóval, sőt, ez inkább erény, mint bűn - de akkor miért érzed szükségét annak, hogy pont te nyilatkozz meg ebben a konkrét centimétereket feszegető témában?

Az utolsó mondatodat, mint jókívánságot pedig inkább nem kommentálom... :-D
zelefant#5542015-08-23 11:11:28
Sziasztok. Hogy mi a nagy...Én pl. azt vettem észre, hogy a hölgyek az első meglepetés után simán befogadták a méretemet. Az elején ment egy kis ficánka, helyezkedés, alkalmanként sziszegés, de pár együttlét után, már csak csodálkoztak, hogy eddig miért nem próbálták. (21x6)
pandora#5532015-08-23 00:54:16
Válasz a(z) 552. üzenetre:

Mindkét életkorra van rálátásom, mert jártam a tiedben :) , te viszont nem jártál az enyémben, így bizonyossággal nehezebben alkothatsz ezen a téren véleményt.

Az edzettségünket illetően pedig...hát...tény és való, hogy másfél évtizeddel ez előtt még egy korodbeli nem tette ki annyi "edzésnek" magát mint mostanában, így nem kizárt hogy előnyben leszel... :) A sport múltat illetően viszont nem hinném hogy le lennék maradva hozzád képest.

Ettől eltekintve sem találok élvezeteset egy túl kicsi farokban...és egy túl nagyban sem. A 25% pedig szerintem még szerény ahhoz az eropoliszos egóhoz képest, amit itt a pasik előadnak. Ezt értsd úgy, hogy a 16 centi onnan való, hogy amelyik pasi az övét 15 centisnek deklarálta, azt én kicsinek ítéltem, amelyik 16-nak, azt jónak, és amelyik az övét 20 centisnek, azt túl nagynak. Ha hazudtak, akkor hibásak az eredmények, mert bevallom, nem ellenőriztem centivel egyiküket sem. :)

De most már kíváncsivá tettél, és lehet hogy életemben először megmérem amelyik ideális. Utána ígérem, közzéteszem a mérési adatokat, hogy hitelt érdemlő statisztikát lehessen készíteni, ahol a hibaszázalék minél kisebb. :D

Addig is kívánok sok szép mákszemnyi farkat. :D :D :D
la-fanta#5522015-08-23 00:31:30
Válasz a(z) 550. üzenetre:
Félek, félreértjük egymást... :-)

Egyrészt már akkor is megnéztem az adataidat és a magad 172 centijével nem biztos, hogy az "átlag nő" reprezentánsa vagy - még én sem a magam 168 centijével.

Sőt, egyetlen pillanatig sem volt bizonytalan, hogy mi ketten nem abban állunk vitában, hogy a pőre hosszadat teljesen értékelhetetlen szempont, és semmiféle támpontot nem ad.

Mi két dologban állunk vitában. Egyrészt abban, hogy te a 16 cm alattit tartod kicsinek, én meg a 12 cm alattit, ami - ha nem veszed zokon ezt a túlzott matekozást - 25%-nyi véleménykülönbség, ami nem épp elhanyagolható különbség.
Másrészt abban, hogy te azt állítod, hogy egy 12 cm-es péniszből te "semmit" sem éreznél, és ezt annak ellenére rám vonatkoztatva is állítod, hogy én bizony egyetlen mákszemre is rá tudok szorítani a hüvelyemmel, tehát én, vess meg érte, egészen pontosan érezni tudok egy 12 cm-es péniszt is. :-)

Ez a kettőnk közti eltérés pedig valószínűleg az életkorunkból és az "edzettségünkből" adódik - ezért ezt a két tényezőt említettem meg... :-)
aloha#5512015-08-23 00:26:42
minden nő nagyjából tisztában van azzal, mi a mérete, ezt hosszra, és vastagságra is értem, ez mindenkinél más, itt a remek lehetőség, írjátok ki a lapotokra, és nem lészen csalódás! :) velem is előfordult régebben, hogy a szemembe csorgott szegény csávó verítéke, de semmit nem éreztünk a másikból, mert nem illettünk össze
pandora#5502015-08-22 18:04:12
Válasz a(z) 548. üzenetre:

Nem hinném, hogy bárki is félrevezetődne az itt elhangzottakon, ha valaki igen, akkor meg is érdemli. :)

Annál is inkább, mivel teljesen egyetértünk. Ahogy néhány hozzászólásommal ez előtt már leírtam, de a válasz előtt ez már nem lett visszaolvasva. :)

"Ha a pasi farka hosszabb mint a nő anatómiai adottságai, akkor rózsaszínű köd ide vagy oda...az fájni fog, ha teljesen betolja. (Legfeljebb ha a nő annyira odavan, és még imádja is a fájdalmat, de ez más terület...)

Az érzelmek, a hangulat, libidó, kedv legfeljebb a vastagsággal kapcsolatos toleranciát tudja befolyásolni (ami éppenséggel amúgyis sokkal fontosabb paraméter mint a hossz), na meg az aktivitást, fantáziát, kezdeményezőkészséget...semmiképpen sem a hosszt. "

Szóval Lafantának teljesen igaza van. Nem a hossz a döntő, az amúgyis elég relatív, hogy honnan mérik, itt az erón néhány centivel el van tolódva, az én "mérettáblázatom" :) az itteni viszonyok alapján alakítottam ki, ami egyébként valószínűleg független mérésekkel kb. az általa leírtaknak felelne meg.

Nem személyeskedésnek szánom, de ha a hozzászóló a koromon kívül a többi paraméterem is megnézte volna, akkor láthatja hogy alkatilag én sem vagyok éppenséggel az a hegyomlás. :D :D Ám lehet valaki bármilyen tornászlány, semmit nem érez egy 12 centisből, főleg ha az még vékony is. :(

A túl kicsi és a túl nagy biztosan kizár néhány pozíciót a lehetőségekből, ezért foglaltam állást a közepes mellett. Hogy az egész pontosan hány centi? :O 

Elárulok 29 éves fiatal fórumtársnőmnek egy hatalmas titkot. Még egy pasinak sem mértem meg, lehet hogy kell hozzá pár év tapasztalat, de az ember bizonyos idő után szabócenti nélkül is meg tudja mondani egy farokról, hogy az kicsi, közepes, vagy nagy. :D
pettyus#5492015-08-22 09:05:00
nincs ugymond óriási nekem de az eddigi tapasztalatom a kb 70 nőhöz volt szerencsém úgy.
közülük kb 25-40nak farkam fele még kinn volt karmolt markolta a lepedőt.csodás dolog volt látni ahogy mozogtak rajta. 
 kb 10 szex után közölte pici a farkam de egy dugásnak  elmentem.
a többi nő élvezte teljes tökig a farkam lepedőt markolva.
la-fanta#5482015-08-22 03:45:12
Válasz a(z) 536. üzenetre: 
Tényleg nem személyeskedni szeretnék, de nem biztos, hogy nem vezeti félre a valamiért pont innen tájékozódni vágyó pasikat, ha csak egy 46 éves ( ;-)  ) nő  véleményét olvassák. 

A (z önérzetileg :-)  ) teljesen semleges, és a "kielégítő" szó párkapcsolati és nem vad orgiák mércéjén vett méretskálája inkább az, hogy a nők úgy nagy általánosságban vett anatómiájához
- kicsi: a 12-13 cm alatti, 
- nagy: a 16-17 cm feletti méret,
a közepes, úgymond "valószínűleg nem lesz marcangoló hiányérzet" jellegű méret pedig nyilván az e kettő közötti.

A kérdés maga pedig már önmagában is csacskaság nem csak ugyanazért, ami miatt botorság a "mekkora a nagy csavarhúzó?" kérdés (ugyan mihez "nagy"? egy óraszerkezet csavarjaihoz? vagy egy lánchíd csavarjaihoz? :-D ), hanem mert a hossz egy dolog, a forma, a vastagság, a merevség, és a pasi temperamentuma meg egy másik dolog, harmadik dolog pedig hogy van-e egy kis (nagy...) pocak felette vagy nincsen, na meg ugyan milyen pózban nagy? Nyújtott lábbal szemben ácsorogva a 18-20 cm is épp hogy csak, hanyatt fekve "összehajtogatva" meg sokszor a 14 cm is túl nagy.

Szóval, biztos én sem vagyok a legjobb mérce a magam 50 kilójával, illetve 13-14 év aktív tornával és tánccal a hátam mögött, de nagyjából 13-16 cm-re lőném be az ideális mérettartományt. (Márhogy magamnak :D )

Ha pedig a téma eredeti kérdésére kell válaszolni, akkor ha a kérdés a "szerszám" eredeti funkcióban szereplő voltára vonatkozik, úgy nyilván azért nem szeretik a nők a nagyot, mert fááááááj, baszki. :-D

(Még annyit, hogy rengetegszer látom itt lapokon, hogy kora huszonéves, 160 centis és 50 kilós csajszikák "min. 20 cm"-es partnert keresnek. Amit ők valószínűleg úgy élnek meg, hogy ez mekkora "sikk" és igényesség, de ennyi erővel azt is kiírhatnák a lapjukra, hogy "kora huszonéves koromra véglegesen ronggyá vagyok gyakva, úgyhogy a hüvelyizomzatom, bár még egyszer sem szültem, szégyenszemre kb. annyira petyhüdt, mint egy 2 hétig tömény sósavban áztatott szerencsétlen medúza..." - ami, ha pasi lennék, akár 10 centis a farkam, akár 25, nem igazán jelentene számomra túl nagy vonzerőt... :-D )
oralmania#5472015-07-06 17:36:47
A(z) #547 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
onceagain#5462015-05-02 20:36:53
Válasz a(z) 545. üzenetre:
Keressünk olyat ahova még nem rondítottunk:)
pandora#5452015-05-02 20:29:56
Válasz a(z) 544. üzenetre:
:D
onceagain#5442015-05-02 20:26:07
Válasz a(z) 543. üzenetre:
Lassan kisajátítunk minden fórumot:)
pandora#5432015-05-02 20:11:19
Válasz a(z) 542. üzenetre:

Nem sértődök meg. Nem kell elhinned, főleg hogy ezt te mondtad, nem én. :D
onceagain#5422015-05-02 20:05:40
Válasz a(z) 541. üzenetre:
Így igaz...te se hidd el,ahogy én sem hiszem el,hogy pusztán a látványodra kőkeményre duzzadnak a közepes farkak:)Meg ne sértődj:)
pandora#5412015-05-02 19:44:12
Válasz a(z) 540. üzenetre:

:D :D :D
Messziről jött ember azt mond amit akar. :D :D :D
onceagain#5402015-05-02 19:40:43
Válasz a(z) 539. üzenetre:
Az meg engem,hogy nyalnom se kell már nedvesednek a puncik,ha rám néznek:)
pandora#5392015-05-02 19:22:26
Válasz a(z) 538. üzenetre:

A közepesnél meg nem kell tenni érte, csak pöcc-röff működik? :D Ez engem igazol... :D
onceagain#5382015-05-02 19:16:26
Válasz a(z) 536. üzenetre:
Hát igen,hogy kemény legyen...de azért tenni is kell szerintem a nőknek is...lehet nem elég csak annyi,hogy na itt vagyok pucéron és még mindig nem állt fel a farkad..impotens vagy?Mert fordítva is megnézhetjük a szituációt....miért nem vagy még nedves drágám,...frigid vagy?:)
hardi#5372015-05-02 19:06:14
Válasz a(z) 536. üzenetre: Más farkáról nem tudok nyilatkozni de szerintem a nagy is kemény, nekem még nem volt gondom ilyesmivel :)
pandora#5362015-05-02 19:01:33
Válasz a(z) 535. üzenetre:

Jogos a kérdés. :D
Nálam:
- kicsi: kisebb mint 16
- közepes: 16-18
- nagy: 18 felett

Ha már kivesézzük, akkor még egy fontos dolog hogy kemény legyen. A túl hosszú gyakran puhább a számomra ideálisnál.  :pirul:  A közepes meg szinte mindig tökéletesen kemény. :D Kicsit csak egyszer láttam, de abból nem is lett végül semmi, úgyhogy nem tudok nyilatkozni. :) 
Azt nem tudom, hogy van-e valami magyarázata a dolognak, vagy véletlenszerűen nálam ez volt a leosztás :D
onceagain#5352015-05-02 18:50:26
Válasz a(z) 534. üzenetre:
Pontosíthatnál...ami neked közepes,másnak kicsi,de lehet nagy:)
pandora#5342015-05-02 18:31:43
Válasz a(z) 533. üzenetre:
Maradok a közepesnél... :D
onceagain#5332015-05-01 20:15:20
Válasz a(z) 532. üzenetre:
Igen de ez elkerülhetetlen volt....kicsi nélkül nincsen nagy:)
pandora#5322015-05-01 17:02:29
Válasz a(z) 531. üzenetre:

Durva :D
Ahhoz képest hogy a fórum témája a nagy méret, már eljutottunk a nullához. :D :D :D
czjohnny#5312015-04-30 23:41:53
Sosem szabad feladni:

http://velvet.hu/elet/2015/04/30/sokat_szexel_a_farok_nelkul_szuletett_ferfi/
pandora#5302015-04-30 22:38:31
Válasz a(z) 529. üzenetre:

Ki mondta hogy feltétlenül leléptetem??? Hol lenne abban a játék és kihívás?! :D
onceagain#5292015-04-30 22:30:31
Válasz a(z) 528. üzenetre:
Hány meg hány tisztességes úriembert léptethettél le,csupán mert eropolis akadozott?:)
pandora#5282015-04-30 22:11:20
Válasz a(z) 526. üzenetre:

Ha akadozik a beírás sebessége, akkor mindig gyanút fogok ;)
onceagain#5272015-04-30 22:10:37
Válasz a(z) 525. üzenetre:
Hát ha éppen VB döntő megy biztos nem szeretné magára haragítani a temérdek szurkolót:)
onceagain#5262015-04-30 22:08:59
Válasz a(z) 524. üzenetre:
Hát én is jobb kézzel szoktam csinálni,bár már régóta próbálok átállni a balra,de jobbal meg nehezen tudom kezelni az egeret:)
pandora#5252015-04-30 22:08:36
Válasz a(z) 523. üzenetre:

Áááááá...ha valaki farkat akar verni a kamerába, meg szoktam kérdezni, baj-e ha a Blahán a kivetítőn lejátszom? :D Általában kikapcsolják. Nem is értem miért.
pandora#5242015-04-30 22:03:04
Válasz a(z) 520. üzenetre:

Amúgy azért szerintem ha valakinek extrém kicsi vagy extrém nagy, azt tényleg nem árt a partnernek valahogy előzetesen a tudomására hozni. Ok, nem úgy hogy azzal kezdi, de lehet finoman puhatolózni is.

Egyszer nekem is volt egy olyan esetem ahol - ugyan nem 8 centi, de szerintem kb 12-13 lehetett - a pasin lötyögött a gumi. Vicces látvány. Nem is lett belőle semmi. 
Ha valakibe nem vagyok szerelmes, akkor tuti nem küzdenék, akkor legyen tökéletes a mérete és működjön pöcc-röff. :D Azonban ha az ember szerelmes, akkor kicsit megváltozik a toleranciasáv. Szerintem ha valakinek extrém kicsi, akkor marad a fizetős változat, vagy a komoly kapcsolat (vagy a jobb keze ;) ).
onceagain#5232015-04-30 22:02:52
Válasz a(z) 521. üzenetre:
Az a szerencséd,hogy a kamerába farkat verők nem olvasnak blogokat,fórumokat,különben megállíthatatlan rohamot indítanának feléd:)

[1-60] [61-120] [121-180] [181-240] [241-300] [301-360] [361-420] [421-480] [481-540] [541-600] [601-642]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2830BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba80110Biszexuális vagy, be kell lépned!

#tonyy69221Kismeret
Ajánlott szobák
#maszti_szoba710Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba200Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba4270Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3350Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok610Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1730Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.