Kedvenc '' NŐIM ''

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Kedvenc '' NŐIM ''
Szépséges és szexi nők, akikkel tele van Eropolis Könnyedén kapcsolatot teremthetsz velük, hisz csak egy klikkelésre vannak tőled. 

Ám jól vigyázz ha nem figyelsz hamar pofára esel!  

A következő linkek izgalmas nőket fognak ábrázolni, ilyen típusú nők ezen a site-on, nem szoktak ténylegesen jelen lenni.

Ha bármely felhasználó arra eszmélne, hogy a linkekben látható nők egyikével levelezik, chatel vagy ismerkedik éppen,  és a képen látható hölgyemény és levelezőtársa közt  bármely hasonlóságot vél felfedezni,  NE HIGGYEN A SZEMÉNEK! HAGYJA MAGÁT TOVÁBB MEGVEZETNI :D

Az a sziklaszilárd tény ( az, hogy a linkben szereplő nő képe ugyanaz mint amit levelezőpartnered állítólag saját magáról küld neked -  kizárólag és csakis a véletlen műve lehet, mert ugyebár itt senki nem csinál olyat, hogy a másikat átveri azzal,  hogy olyan képeket mutogat magáról amelyen nem ő van, hanem egy internetről leszedett kép! :D

Ezzel egyidejűleg semmilyen jogi, erkölcsi felelősséget nem vállalok azért, ha valaki vagy valakik önmagukról hazudott képüket vélik felismerni ezekben a linkekben.

Ők biztosan számítsanak arra, hogy előbb vagy utóbb... de inkább előbb kiposztolásra kerülnek! :D

Ez a fórum egy kamu szemétlerakóhely a naivak figyelmeztetésre, nickek és a teljesség igénye nélkül!  

Ha neked is van a témához illő linked, felismerésed ne félj megosztani, velem,  velünk! 

Ez a fórum  a házirend 9) pontjának figyelembevételével jött létre, mely szerint:

Tilos a felhasználó adatalapján bármilyen jellegű, Eropolison kívüli más weboldal feltüntetése, megjelölése, illetve arra történő utalás.
AZONBAN !!!!
"Kivételt képez, ezen tilalmon belül, a fórumon és blogon való kommunikáció során történő, kizárólag az ott folyó aktuális témához megjelölt weboldal címe, amely weboldalon található tartalom úgymond ''link''-szerűen vagy beépüléssel (embed) kapcsolódhat a fórumon ill. blogon írtakhoz "

Semmilyen oldal reklámozása nem célja, csupán a felhasználókat a házirend 5) pontjának betartására kívánja ösztönözni!

A félreértések elkerülése végett az én  bélyegképem nem az Én csodálatos karcsú derekamat ábrázolja, és én soha nem is állítottam magamról, hogy fej és láb nélküli hercegkisasszony lennék!  
Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
zsanin#952012-04-20 11:52:50
Válasz a(z) 94-es üzenetre:
Nem kell egyet értenünk. Akik éhezve, fázva érzik magukat boldognak, azok éljenek úgy!
Rajta...
clary#942012-04-20 09:12:47
Válasz a(z) 93-es üzenetre:

Az nem olyan biztos. Én sem érzem magam idiótának ;-) 
Ne ítélj, hogy ne ítéltess! :-)
zsanin#932012-04-20 06:57:38
Válasz a(z) 92-es üzenetre:
Bélus! Aki azokat a gondolatokat komolyan gondolja amit az az idióta tyúk megfogalmazott, az maga is idióta!
beboka#922012-04-19 21:30:19
Én inkább megpróbálok gazdagon, jól élni, ettől boldog leszek(remélem)       Válasz a(z) 84-es üzenetre:
quizzically#912012-04-19 13:40:49
zsanin, ez te vagy a képen?  :-O
zsanin#902012-04-16 18:48:03
*Tanóra a tudatlanoknak!*

Gyermekeim, most megpróbálom elmagyarázni nektek, hogy mi a különbség az magömlés és az orgazmus között. 

Akiknek nem sikerül a mai tananyagot, prezentáció nélkül megérteni, azoknak javaslom hosszan próbáljanak ( mondjuk egy hétig ) jóllakni csupán egy ízletes sült sertésszelet illatával ( miközben érzékien húzogassak a péniszük makk és a fityma közötti érzékeny területén a bőrt,és ejakuláljanak,  majd közvetlenül mielőtt éhen halnának szóljanak az anyukájuknak, hogy kenjen nekik egy szelet zsíros kenyeret. Full orgazmus. 

A magömlés, vagy ejakuláció az ondó távozása a hímvesszőből, szimpla fizikai mechanikus hatásra is bekövetkezik, általában szexuális tevékenység (közösülés, önkielégítés) hatására következik be. Az ejakuláció farokból indul ki , és a herezacskókon keresztül a farok végén fejeződik be. 

Az orgazmus a nemi aktus tetőpontja; a szexuális stimuláció által kiváltott fizikai és ezzel egyidejűleg pszichológiai örömérzet. Az orgazmus nagysága ugyan elsődlegesen izgalmi szinttől függ, minden esetben az agyból indul ki és a gyönyörre való koncentrálástól függően csúcsosodik ki ejakuláció formájában. Az orgazmusnál az ingerlés helyszíne másodlagos szerepű. Tehát testi adottságoktól függetlenül mindenkinek lehetnek nagyon intenzív orgazmusai, mivel ez kizárólag a lélektől függ.

A fentiek miatt a lélektelen fajtársak kizárólag a ház körüli munkákra használandók, mivel orgazmusra képtelenek! 
Ejakuláció során azonban a spermabank feltétlenül kerülendő az ő esetükben, mert már így is elég nihil lelkű ember baszakodik velünk ebben a világban!
beboka#892012-04-15 20:21:03
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/3/USRf_3b57057/eb131f.jpg
Mikor lesz a következő előadás???
Én nagyon szeretem az ilyen komoly zenét!
Ugye elviszel a következőre??!!
Légyszi légyszi légyszi  Válasz a(z) 88-es üzenetre:
zsanin#882012-04-15 17:43:05
*Szeretsz hangversenyre járni? *

 
!link:http://www.youtube.com/embed/LFjk2Grd_lw 

Kérem csak kellő áhítattal, s kizárólag a komolyzene értő közönsége kattintson a linkre!
clary#872012-04-15 06:53:26
Válasz a(z) 86-es üzenetre:

Héééé! Pontosan így szól: " Írj levelet ha közlendőd van!" Mindig válaszolok! ;-) (Csak utálok írni :-P )
beboka#862012-04-14 22:10:25
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/100303.jpg
Egy igaz mese az ismerkedésről                       

Tegnap délután kicsit unottan nézegettem a képernyőt egy szelet vajas- mézes kenyér társaságában. 
Egyszer csak megakadt a szemem egy adatlapon. Valószinű hogy már láttam, de nem érdekelt a tartalma miatt. A gyönyörű idézetek mellett ott volt a keserű igazság is. Nem keresek senkit, legfeljebb beszélgetek néha, irhatsz vagy válaszolok vagy nem. Na itt az elérhetetlen gondoltam magamban. 
Áh azért is irok neki mit veszitek, legfeljebb nem válaszol, na bumm! Egy pár udvarias sor és annyi, elküldtem. Közben el kellett mennem egy kis időre, nem is igazán foglalkoztam vele.
Vagy két óra mulva visszajöttem, jé válaszolt. 
Nem akarom a levelezési titkaimat felfedni de másfél óra alatt kilenc levelet váltottunk, egymás kedvenc ismerőse lettünk, fotót cseréltünk, megtudtam mit csinál, mi a kedvenc virága ...stb. És legutóljára telefonszámot cseréltünk. 
Azonnal izgatottan felhivtam és csodák csodája egy kellemes női hang volt a vonal végén. Szinte alig akartam elhinni, máskor napokig, hetekig levelezek mire kialakul valami, most meg pár óra elég volt.
Ma újra felhivtam ...
laura01#852012-04-14 08:55:10
Nem tudom én utálnék szegényen boldog lenni.....nem megy sajnos :-/ 
Inkább ne legyek szegény és vállalom a boldogtalanságot :-D
zsanin#842012-04-14 08:41:56
*Ezt olvastam egy másik site blogjában!*

"Elgondolkodtató

De ha nincs per pillanat semmi, akkor általában főzök, hatalmasakat szerelmeskedek, nagyokat piálok, és ennyi. Szegényen is lehet boldognak lenni, nagyon sok ember azzal szúrja el, hogy mindig a nagy dolgokra vágyik. Szellemileg összeesnek attól, hogy terveznek, és az egész összeomlik, mint a kártyavár. Pedig egyszerű: élvezni kell az életet, az ízeket, az embereket. Megtanulni élvezni a szexet, a piát, hogy mennyi az elég – ehhez nem kell pénz vagy gazdagság. Az ember úgy élje az életét, és úgy menjen be a munkahelyére, hogy imádja. Akkor is, ha nem keres sokat. Vannak táncosok, akik imádnak táncolni, vállalják is éhbérért. Tudják, hogy ebből nem fognak megélni, és mégis csinálják. Nem érdekel ki mit gondol. Na ez meg a másik: nem szabad azzal törődni, hogy mások mit gondolnak. A dolgok attól működnek, amit te gondolsz magadról."

*Igen, valóban elgondolkodtató, hogy hogy lehet valaki ily mértékűen csökevényes agymenettel rendelkező polgártárs, aki ráadásul nem csak nő, de egy társkereső oldal tulajdonosa, és moderátora is.*

Most vagy fingja fogalma nincs a szegénységről, vagy *kő levest főz zúzmarával,*  mivel MINDEN MÁS ALAPANYAG PÉNZBE kerül, miközben valószínűleg didereg egy fűtetlen lakásban, már ha van neki, *baszik mint a nyulak, s persze szaporodik is,* mivel a védekezés PÉNZBE kerül, s *legfeljebb esővizet piál,* mivel minden más pia - még a csapvíz is! PÉNZBE kerül.

*Hányni tudtam mindig is, az ilyen álszent isteni kinyilatkozásoktól, mely szerint SZEGÉNYEN IS LEHET BOLDOGNAK LENNI , jahh meg 47.000-ből frankón meg lehet élni.

*Könyörgöm, ha a társadalom ilyen elmebetegekből áll, akik el is hiszik, le is írják a saját agyfosmenésüket, akkor miért várunk mást pártvezéreinktől? Azt kapjuk amit megérdemlünk.*

HÜLYÍTÉST ÉS EGY NAGY LÓFASZT LÓ NÉLKÜL, mert a ló is pénzbe kerül!
zsanin#832012-04-13 14:04:26
* Felbéreltem egy profi magánnyomozót *

lebuktattam őket...

!link:http://vigyorgas.blog.hu/2012/02/22/rajtakapva_1
laura01#822012-04-13 11:27:08
Hm...az előre láthatólag nyugodt nap.:) :-*
zsanin#812012-04-13 07:41:59
Válasz a(z) 80-es üzenetre:

Nem érdeklődés hiányában maradt el, hanem kimerültség miatt. Reggel nyolctól este hétig folyamatosan fogyatékos kiképzés volt, kb óránként, az ebédemet 4 részletben toltam magamba, mire végeztem fáztam mint egy kutya a vasútállomáson. Ilyenkor már kommunikációra alkalmatlan vagyok.
laura01#802012-04-12 21:42:39
Én tudtam volna jobb programot mint a képernyőt bámulni de hát érdeklődés hiányában elmaradt:(
 :-P
zsanin#792012-04-12 20:25:05
* Business *

Ma nem volt semmi amitől kedvem lett volna emaileket olvasni.
Esett az eső. Fázott a világ. Unottan néztem a képernyőt, 

Önnek 4 olvasatlan levele van:

1 Ha nincs website-ja mi garantáltan elkészítjük Önnek a legoptimálisabbat, ha van tutira legányoljuk, hogy kénytelen legyen újat csináltatni Velünk..

2 Fogyni akar? , legújabb termékünkkel kockázatmentesen kipróbálhatja , hogy tud éhen halni havi 12.000.-Ft-ból……..

3 Gyermekeid szemében Te vagy az Isten és követik minden tetted, gondolatod és olyanok szeretnének lenni mint Te! Örömöd leled bennük és békét adnak háborgó hétköznapjaidban. Felelős vagy értük, de ezt te jól tudod! Köss életbiztosítást, majd kösd fel magad!

4 Elege van a mókuskerékből? Akkor irány Cegléd,  lazuljon el az Siralomház Hotel****-ben! Néhány nap pihenés Önnek is jár! A testnek és léleknek szüksége van a feltöltődésre, a megújulásra, a fekete föld csodát tesz.

Hmmm. Döntöttem: Tudod mit Outlok Express? levelezzen veled a Mailer&Daemon!

Addig is megyek és április szégyenére csinálok magamnak egy vödör forralt bort! 
zsanin#782012-04-11 15:44:09
*Valódian? vagy sehogy?*

Vajda János szerint: "Minden szépség annyit ér csak, mire becsüli magát;
Ne add magad egy világért, S többet érsz, mint egy világ."
Én hiszem a valódit, de félek ez néha kevés ahhoz, hogy sehogy se legyen, mert
Mi van akkor, ha egy kicsit gyorsan, de túl hamar...történnek a dolgok?
Egy kicsit sokat, de túl bután.. valljuk meg a valót?
Egy kicsit sietve, de túl lázasan...keressük a szenvedélyt
Egy kicsit szívből, de túl sok minden...tép belénk
És egy kicsit...hát igen, csak egy kicsit...túl...álmodjuk az ÉLETÜNKET?

Mi lesz akkor, velem, vele, VELÜNK? valódiak leszünk, vagy sehogy????

Ki tudja a választ? S ha tudja, Én akarom-e tudni? vagy inkább valódian álmodom tovább a tintát, a szavakat, az érzést…….TÉGED,  távoli, tétova még fázós tavaszi,  bizsergető SZERELEM.
varnyu#772012-04-10 12:37:20
Válasz a(z) 75-es üzenetre: Köcce :-)

Nem mindig vagyok jó passzban. Olyankor meg minek rontsam itt a levegőt és más hangulalát ;-) A "vén boszorkányt" vissza kell tartani :-D
zsanin#762012-04-10 12:31:17
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/100117.jpg
* Bi feleségek *

Chatre hív. Köszön ( idáig még futja az IQ ) majd indító sor a következő:
- Kivel és hol élsz?

- Válasz : A feleségeddel és a pokolban !

Gyorsan kilép a chatből és tilt ! HEURÉKA

Hogy lehetne egy ilyen baromarcúnak nemet mondani?

* ÍGY! *  :-D
zsanin#752012-04-10 10:00:11
Válasz a(z) 74-es üzenetre:
Mivel imádlak, vettem Neked is, hogy tudjál Te is húzogatni bele. Postázom!  :-* 
Mellesleg hiányoltalak! Rossz kislány!  :-D
varnyu#742012-04-10 09:18:02
Válasz a(z) 64-es üzenetre: Egy ideig tőlem független/tőlem függő okok miatt nem tudtam lenni. Azalatt hány spirálfüzet telt már be?  ;-)  :-D
zsanin#732012-04-09 18:17:13
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/100102.jpg
* Rosszabb pillanatokra!*
zsanin#722012-04-09 18:01:57
*Nyuszi mama tanítja maszturbálni a play nyuszikat!*

Ha nem vagy elég nedves, használj egy kis síkosítót, majd helyezd a kezedet a szeméremdombodra, a mutató-, illetve a középső ujjaddal fogd közre a klitoriszod, és húzogasd le és fel az ujjadat. Így könnyen, de nem túl intenzíven ingerelheted a csikló legérzékenyebb csúcsát, ha pedig gátlás nélkül átadod magad az élménynek, valóban könnyen eljuthatsz a végső gyönyörig. Az is hatásos lehet, ha körkörösen izgatod magad, és fokozatosan csökkented a bejárt ív átmérőjét. Először kalandozz a nagyajkak környékén, majd a végén már csak kívülről dörzsölgesd a csiklódat, a legkellemesebb tempóban.
nincs kép
sandorvagyok#712012-04-09 10:19:12
Nyuszi mama az erdőben korholja a párját,
Vigye már a tojásokat, a gyerekek várják.
De a párja azt üzeni, majd kiviszi máskor,
Nincs idő a tojásokra, kisdoktorit másol.
beboka#702012-04-09 09:38:59
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/3/USRf_3b57057/54a17b.jpg
Válasz a(z) 69-es üzenetre:Jelenleg ennyi a kinálat, csak találsz olyat ami kedvedre való!!DDDDDDDDDDD
Imádlak pussz!!!
zsanin#692012-04-09 08:42:53
Válasz a(z) 68-es üzenetre:
Most válasszak melyiket kérem?  :-D
beboka#682012-04-08 21:27:09
Húsvéti vicck            
-Limuzinnal érkeztem, kurva nagyot fékeztem.
Béla vagyok s nagyon laza, locsoljak vagy húzzak haza?
-------------------------------------------------------
-Zöld a moha, zöld a páfrány, meglocsollak házi   sárkány!
-------------------------------------------------------
-Zöld erdőben jártam, sok húszezrest láttam.
Ha nem kapok belőle, baszok jönni jövőre!
---------------------------------------------
-Zöld erdőben jártam, nagyon elfáradtam.
Lában fáj és dagad, locsold te meg magad!
------------------------------------------
-Zöld erdőben jártam, egy nagy fára másztam.
Elszakadt a Lewisem, kilátszott a péniszem!
--------------------------------------------
-Fán kúszik egy mérges kigyó,
Meglocsollak vén szipirtyó!!
beboka#672012-04-06 22:48:34
Ha javasolhatom rögtön kettőt vegyél, van annyi barom hogy az is hamar betelik!       Válasz a(z) 64-es üzenetre:
beboka#662012-04-06 21:51:30
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/3/USRf_3b57057/22a400.jpg
Húsvét  
Itt van végre amit úgy vártunk!
De megleltük e már végre a párunk?
Jó sok szexet a diványon!
Boldog húsvétot kivánok!!!
zsanin#652012-04-06 19:18:31
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/100003.jpg
Nahh kérem!  :-D
zsanin#642012-04-06 17:49:24
* DOBJUK KI ANYUT A VONATBÓL ! *

Jön. Elolvassa az adatlapomat. Egy szót sem szólnék hozzá, sőt észre se venném.. Őt ez baromira dühíti. Oly annyira felspillázza ezen magát, hogy  potenciális gyilkossá válik. Dühöng magában. Majd előzmények, okok, indokok nélkül , saját magán felq-va az agyát, TILT, első blindre rányom. Az anyád… te….!!! most aztán megkapod a magadét !!!...
Imádom ezeket a virtuális gyilkosokat. Bizonyított tény, hogy azok az emberek akik racionális okon nélkül cselekszenek, csökevényes ösztönlényű, kisebbségi komplexusos beteg elmék, akiknek fingjuk sincsen semmiről . :-D 
Sebaj. Egy újabb strigula az idióta barmok számához. Azt hiszem kell vennem még egy spirálfüzetet!
zsanin#632012-04-06 16:15:45
*Húsvéti mese*

Kedves, aranyszőke hajú, szépséges leány volt Napsugár Évike, a varázslókirály leánya. Megfogadta bölcs édesapja tanítását:
- Lányom, csak olyan varázslatba kezdj bele, amit nem csak eszed, szíved is helyesel!

Amikor Évike felnőtt, harminchárom királyfi jött el hozzá leánykérőbe a Nagy Leánykérés Napján. Harminc királyfival hamarosan közölte: szívesen látja őket a palotában, de kezére ne számítson egyikük sem, csak a kézimunkájára. Mindegyikük kapott tőle egy általa készített, hímzett asztalterítőt. Nem akármilyen terítő volt az! Nappal az asztalt díszítette, de estefelé megelevenedett a rajta levő kép: lakomázó törpék, nyíló csőrű madárkák, csinos bajszú cicamicák vagy legelésző szarvasok, és a törpék vagy állatok a terítő tulajdonosának szemére nyugtató álmot terítettek.

Három királyfi nem kapott még választ leánykérő szavaira, így, persze, asztalterítőt sem. Amikor a többi királyfi eltávozott, ők még ottmaradtak a palotában. Ottmaradtak és a szerencse is ottmaradt velük: közeledett a húsvét. A húsvéti locsolkodás lányok-legények nagy öröme volt ott is, a varázslókirály országában, Hipphopp földön.

Sőt! Ott volt csak igazán nagy hejehuja, húsvéti tánc, fővarázslat, mellékvarázslat, meg miegymás! Meg is locsolta, nagy szívdobogás közepette, a három leánykérő királyfi Napsugár Évát: az első ibolyaharmattal, a második csillagvirág gyöngycseppjeivel, a harmadik vidám illatú rózsavízzel!

A leány mindegyiknek adott egy húsvéti tojást. Az elsőnek azt mondta:
- Vigyázz erre a tojásra! Benne van a Csidecsuda. Fel ne törd!
A másodikhoz így szólt:
- Te meg ezt a tojást őrizd! Benne van a Hűdefinom. Nehogy megkóstold!
A harmadik királyfinak mélyen a szemébe nézett:
- Neked is adok egy tojást. Benne van a Hűdeöreg! A tojásra az arcképemet festettem. Ha feltöröd a tojást: hétszer hét évvel tovább élsz. Feltörheted, ha akarod. Hűdeöregnek viszont akkor vége!

Megköszönték a királyfiak az ajándékot, kezet csókoltak Napsugár Évának, és lóra ültek. Szédítő iramban vágtattak saját birodalmukba. Ott is meg kellett locsolniuk a lányokat, előírta a szokás, az illem. Ám megígérték: három nap múlva visszajönnek és bemutatják a húsvéti tojásokat. Hadd lássa Napsugár Éva milyen becsben őrzik ajándékát!

Az első királyfi, Kukkantó Gergely, buzgón locsolgatta otthon a lányokat.
Hanem csak fúrta az oldalát: mi lehet az a Csidecsuda? Óvatosan kis lyukat szúrt a tojásba és bepillantott rajta.
Hű! Nem mi volt a tojásban, hanem ki! Csidecsuda varázsmanó. Azon a kis lyukon rögvest kiugrott a manócska és a kezében levő aranypálcával rácsapott a királyfi orrára:
- Te kis kíváncsi! Azzal eltűnt.
A második királyfi, Eszemiszom Nándor is becsületes leányöntözgetőnek bizonyult. Ám Hűdefinomat igencsak szerette volna megkóstolni. Olyat még bizonyára nem evett világéletében! Lyukat fúrt a tojáson, hogy a bűvös csemegéből legalább csipetnyit szájába tehessen.
Nem csemege volt abban, hanem Hűdefinom manó, aki rögvest kiugrott a lyukon, és a kezében levő ezüstpálcával a királyfi orrára ütött:
- Enchencbenc, te ínyenc! Azzal eltűnt.
A harmadik királyfi, Barátságos Károly, szintén meglocsolta a lányokat, ahogy illik, kedvesen, udvariasan, miután elmondta a locsolásra engedélyt kérő versikét. Szíve azonban csak Napsugár Éván merengett, őt szerette volna újra viszontlátni, méghozzá rettenetesen. A királykisasszonytól kapott tojást az ágya melletti asztalkára helyezte, gyémánttartóba, és esténként arról mesélt neki mennyire imádja Évát, a csodálatos varázslóleányt. Mit meg nem adna érte, ha feleségül jönne hozzá! Dehogy jutott eszébe, hogy feltörje a tojást! Akkor megsérülne Éva arcképe és meghalna a tojásban Hűdeöreg. Saját életét nem akarta ily módon meghosszabbítani, ezt a varázslatot nem érezte volna igazságosnak, becsületesnek.

A harmadik napon a királyfiak ismét a varázslókirály palotája felé vágtattak. Restellte a történteket az első és második királyfi, Gergely és Nándor, de ügyes mesterembereik az élő manók helyett nagy titokban selyemruhás minibabát ültettek mindkét tojásba, a szúrás, illetve fúrás nyomát pedig úgy eltüntették, hogy azt szülőtyúkanyója sem vette volna észre egyiknél sem.

Napsugár Éva barátságosan fogadta mindhármukat. A három királyfi mindegyike tenyerébe tette a húsvéti tojást és azt mondta: lám, megőrizte épségben.

Honnan, honnan nem, előugrott erre valahonnan Csidecsuda és Hűdefinom manó. Pirulhatott az első és a második királyfi!
Node hamarosan még pirosabb lett a harmadik, Károly, mert hirtelenében kettényílt az ő húsvéti tojása, és hosszú szakállú manócska lépett ki belőle: Hűdeöreg! A manócska súgott valamit a királykisasszony fülébe.

Napsugár Éva odalépett Károlyhoz és rámosolygott:
- Megőrizted a tojást épségben, megőrizted becsületed! Hűdeöregtől tudom miként vélekedsz az én szívemről, fogadd el hát, neked adom, de csak a tiedért cserébe! Barátságos Károly e szavak hallatán a mennyezetig ugrott örömében.
Hamarosan megtartották a lakodalmat. A nagy ünnepségen a többi, egykor a királykisasszony kezéért versengő királyfi is ott volt. Nem volt miért neheztelniük: csak egy szíve van a leánynak akkor is, ha varázslókirály leánya, - miért adná oda másnak, mint annak, akit szeret?!
beboka#622012-04-06 15:03:39
Sajnos én nálam nem marad meg két három hétig!!!! 
Mielőtt összeérne, elfogy. pedig 3 litert csináltam     Válasz a(z) 61-es üzenetre:
zsanin#612012-04-05 20:38:06
*Gasztro blogger*

Tojáslikőr húsvétra

Hozzávalók

2,5 dl  tiszta alkohol (gyógyszertári)

0,5 dl konyak

5 dl tej

2 dl tejszín

6 db tojássárgája

1o dkg porcukor

1 db vaníliarúd
Elkészítés

A tojások sárgáját a porcukorral, a kikapart vaníliarúd belsejével, és a tejszínnel simára keverjük.  A tejet felforraljuk, levesszük a tűzről, és fokozatosan állandó keverés mellett hozzáadjuk a kikevert tojássárgáját.  Pár percig még kevergetjük, hűtjük, majd ha teljesen kihűlt hozzáadjuk az alkoholt és a konyakot. Jól zárható üvegekbe töltjük, majd 2-3 hétig hűtőszekrényben érleljük, kétnaponta összerázzuk.
beboka#602012-04-05 20:16:13
Tojáslikőr     
Mostanában nem igen alakúlnak úgy a dolgaim ahogy szeretném.
Tegnap este is pocsék hangulatban voltam. Ráadásul mindjárt itt a húsvét.
Kihez megyek locsolkodni??..kavarogtak a gondolatok a fejemben. Hm itt a közelben nincs olyan ismerős, messze pedig, több száz kilométert autókázni ilyen benzinárak mellett? És még inni sem lehet. Végső elkeseredésemben beugrott a nagy ötlet. Semmi kedvem igy élni, minek?! Inkább kiugrom az ablakon. Na ez az, jó ötlet! Megszabadulok a problémáimtól, betegségemtől és mindentől ami mostanában negativan hatott rám. Aztán eszembe jutott az egyik legkedvesebb de messze lakó barátnőm. Felhivom elbúcsuzok tőle mégis igy illik. Hátha megvigasztal, lelket önt belém. Tárcsázom, pechemre kinyomja. Hivnám a következőt de aztán rájövök már késő este van. Na mindegy, akkor is kiugrok az ablakon. Élvezném a zuhanást de nincs nagy mélység. Hiába a földszintről kiugrani nem nagy kunszt. Ma már jobb kedvvel ébredtem. Gyorsan elmentem bevásárolni és sok minden mellett vettem tojást, cukrot, tejszint stb. Tiszta szesz meg volt itthon. Tojáslikőrt csináltam ami az egyik kedvencem. A kostolgatás közben rájöttem az élet szép, a tojáslikőr finom. 
Majdnem olyan melegséget tud okozni, mint egy Nő gyengéd ölelése.
A kettő együtt meg már a gyönyörök csúcsa!!
zsanin#592012-04-05 15:17:27
* FELHÍVÁS! *

Természetesen a KÖZTÉVÉ még mindig megvesztegethető! Adjatok bármit, megírunk akármit! Belépőkért, ajándékokért, merchandise-ért, ingyen cuccokért bármit behazudunk. Amit kapunk, azt meg továbbadjuk az olvasóinknak (ha nekünk nem kell). Ezen a címen csengessetek! elq-tuk@   imf.hu

Nyúlmentes Húsvéti Ünnepeket és 80Ft/db tojást kíván:
Üdvözlettel: Kungfu Bagázs Szerkesztőség
beboka#582012-04-05 11:17:47
Kedves Zsanin!
Örülök hogy neked is megtetszett ez a Szimpatikus "uriember" bemutatkozása. Nagy nehezen de megszereztem az elérhetőségét: 
Kérlek igyekezz a kapcsolet felvétellel, mert nem szeretném hogy egy ilyen szuper hapsiról lemaradnál. Gondolom nem győzi olvasni a leveleket és csak a legjobbakból fog csemegézni. Sok sikert és szeretnék élménybeszámolót kapni, ha megosztod velem. 
Igérem nem fogok irigykedni, csak kicsit.         Válasz a(z) 57-es üzenetre:
zsanin#572012-04-05 10:50:06
Válasz a(z) 56-es üzenetre:

Laura már nyomul rá! Én is csak azért nem írok, mert nem vagyok SM pixie versenyző. Megkérhetnélek, hogy kérd el az emeil címét, megpróbálnám privátban.... :-D
beboka#562012-04-05 10:27:02
Feltételezem hogy egy ilyen kedves, szimpatikus bemutatkozásra tömegesen fognak jelentkezni, még a nem kamusok is. 
Egy főnyeremény lehet ez a hirdető!!!!                                                                                                    Válasz a(z) 53-es üzenetre:
zsanin#552012-04-04 21:30:24
Válasz a(z) 54-es üzenetre:

Jajj tényleg, ha már idézünk, legyünk pontosak! :-D 

Schmitt Pál
laura01#542012-04-04 19:01:30
és az idézet mellé??

,,Kultura ugy hul le rolam mint ruha másrol a boldog szerelemben"
:-D

Bocsánat idéztem!!!:D
zsanin#532012-04-04 18:52:20
* Kulturált adatlap *


uralkodo111 - Bizonytalan Férfi

165mgas 37év 100kg kb pocaj van rövid barna haj szem,Kimondotan rabszolganöket keresek szex szre fájalom biro engedelmes,minden tekintebe szó fogado nőt.kamusok nem érdekelnek ha kell támogas írj ha nem kamus vagy.

* Nahh kérem, Tisztelt Eropolis lakók! Ezt tessék überelni !  :-D *
beboka#522012-04-04 13:24:39
Na bumm!!
Eddig se mindenki rajongott értem, ezután sem akarok megfelelni mindenkinek!
Én már rendszerellenesnek születtem 56 ban, tehát igazi 56 os vagyok. 
Na ezen tessék elgondolkodni!!!!!!!DDDDDDD
zsanin#512012-04-04 13:14:02
Válasz a(z) 50-es üzenetre:
Hát ha csak nem sz@psz vagy tömjénezel, akkor persona non grata vagy!  :-D
beboka#502012-04-04 12:59:04
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/3/USRf_3b57057/e6121c.jpg
Miért ki kellett volna???!!!!                       Válasz a(z) 49-es üzenetre:
zsanin#492012-04-04 12:10:05
Válasz a(z) 48-es üzenetre:
S téged még nem moderáltak ki? :-D
beboka#482012-04-04 11:32:47
Kedves Zsanin!
"Megmondom mi a helyzet":
A Pistike Word nevű kis bolygón élő lakosság egy jó része, elsősorban az értelmesebbje már elhagyta mert nem értettek egyet az ottani demokráciának csúfolt önkényuralomnak.A maradoknak pedig be kell érni azzal hogy a 75% kamu, szélhámos aki még a nemét se tudja eldönteni, nem hogy mit akar.
Lassan csak elfogynak!!
"Na ezen tessék elgondolkodni"!!!!                  Válasz a(z) 47-es üzenetre:
zsanin#472012-04-04 10:30:35
*Moderálási elvek egy másik SM társkeresőn
A bolygó neve Pistike Word *

1. Ha az oldalt minősíted, kitiltunk egy időre.

2. Ha nem vagy hajlandó lesz@-ni, vagy legalább is tömjénezni az önkényuralom magát switchnek valló, de igazából komoly önértékelési zavarokkal küzdő sub hímtagját,  kitiltunk örökre.

3. Örökre kitiltunk mindenkit, aki úgy kezdi a kommentjét, hogy "Megmondom mi a helyzet" mert véleményem szerint, és/vagy úgy fejezi be, hogy "Na ezen tessék elgondolkodni".

4. A kisebbségi komplexusokkal küzdő ( lakástalan, kocsaiatlan, barátnőtlen ) nyavalygó ex calibur lelki egészsége megőrzése érdekében néha szórakozásból is kitilt kommentelőket ( főleg azokat, akik nála valamivel többre vitték az életbe ).
zsanin#462012-04-03 14:04:12
*Kamúba sült felhasználók!*

Le vagyok nyűgözve sok ember naivitásán, amikor a csalódásairól beszél, főleg ha az a netes társkeresésről szól. Mintha a huszonegyedik század újdonsága egyszerre megszüntetné az emberi gyarlóságot és tökéletes színben tüntetne fel minket a hibáink ellenére. Mintha az új rendszer eltörölné a hazugságot, a csúsztatást, a nem várt plusz kilókat és a program igazi csodatevőként, jól megírt rutinjai segítségével azonnal kiszűrné nekünk a nagy katyvaszból az igazit! Azt, akit mi, társkeresők eddig csak nagy nehézségek árán tudtunk megtenni.
Nyissuk már fel a naivák szemét! Amíg bárhol is ember van a rendszerben, onnantól garantált a csalódás, a félreértés, és az átverés. Az online társkeresők csak a fórumot biztosítják ahhoz, hogy hozzáférj olyanokhoz, akikhez talán soha nem tudnál. De ettől még a társkeresés néha fájdalmas procedúra marad, hiszen a két nem találkozik, felmérik egymást, majd döntenek. S ez nem mindig jó magunkra nézve.
Maradt az először a külsőségek alapján, majd a személyiség alapján ítélő mérce: ha a való életben sem vagy egy 180+-os herceg vagy királykisasszony, akkor a nettől se várj éles fordulatot a "piaci" megítélésedben! Itt csak másodsorban számít a jó szöveg, a szépen kitöltött adatlap: ha eleve szimpatikus vagy kapsz választ, ha nem, akkor maximum egy jó kedélyű levelezésig jutsz el. Mert mindenki a fényképet nézi és csak ha rendben találtatott, jöhet a szöveg.
A hímeknek ráadásul egy-egy frappánsnak (tűnő) bemutatkozással is elő kell rukkolniuk, ha valóban kaszálni szeretnének és kitűnni a tömegből. Hiszen míg a lányok ülnek, várnak és törölnek, addig a fiúknak mocorogniuk kell.

Írni, állítani, a tényeket szépíteni lehet és szokás is. Mindenki végtelenül megbocsátó önmagával szemben és rettentően kritikus, ha mások adatlapjáról van szó. Sűrűn hallottam lúzereket degradálóan nyilatkozni náluk szebb, műveltebb, kreatívabb (fénykép és adatlap alapján) társkeresőkről. A nagy választék megbolondít sokakat. Ráadásul ebben az országban általános probléma az objektív önértékelés hiánya, amit a rendszeresen futó tehetségkutatókba nagy számmal jelentkező dilettánsok is bizonyítanak. E kettő keveréke pedig eleve kódolja az egész rendszer egyre alacsonyabb hatásfokát.
De a "randivonal" szűzeknek mindez ismeretlen.
- Néhány ismerősnek már sikerült - gondolják -, pedig a Magdi/Béla nem is olyan jó csaj/pasi mint én! Akkor nekem miért ne menne még könnyebben?
Majd belevág, azzal a hiú ábránddal, hogy egy hét múlva randizik és egy hónap múlva már költözik is a tuttiba. De nem! Mert csodaszer nincs, csoda nő és csoda férfi sem, aki kirántja sérült lelkünket a válságból, ha nem állunk készen. Nincs csodarendszer, ami azonnal az IGAZIT köpi ki a keresésnél. És nincs semmi, ami a szerencsét tudná helyettesíteni: mert óriási szerencse kell (vagy rengeteg kompromisszum) ahhoz, hogy ráleljünk arra, aki kielégíti vágyainkat.

S nincs olyan ismerkedési mód, ami kiküszöbölné az első találkozás gyomorszorító és egyben sorsdöntő eseményét. A valóság ekkor találkozik össze a virtualitással. Itt fejeződik be a játék és fordulnak komolyra a dolgok. Ekkor lesz leformatálva minden, ami eddig a neten történt és kezdődik el a kőkemény szelekció! Ha személyes kisugárzás, ha a külső és a viselkedés nem stimmel már mehet is a levesbe az ifjú partnerjelölt.

*Ezt megelőzendő a telefonszám csere, és a kamera! Nálam csak így működik. No mesélés mit csinálnék veled, meg mire vágyok.

Ha ilyen kérdést teszel fel, a sablonválasz a következő:

Hozzábilincselnélek a gázcsőhöz és lilára vernélek a magyar értelmező kéziszótárral, hogy érezed a tuttit!*
zsanin#452012-04-03 12:13:40
* Ajánló *

Ezt a film linket egy szívemhez nagyon közel álló barátomtól kaptam. Szerintem szép.

!link:http://xhamster.com/movies/1119883/part_time_3_poker_game.html
beboka#442012-04-03 01:01:20
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/3/USRf_3b57057/54a17b.jpg
Még mindig a hatása alatt vagyok, gyönyörű volt.
De be kell látnom, vannak olyan dolgok amiket én sohase élhetek át. SAJNOS!!!!!!!DDDDDDD
De azért köszönöm!
zsanin#432012-04-02 21:07:42
* Olvastam * 

From Barbie blog.

Kibőgött szemmel megyek a madame-hoz. Mit fog gondolni, hogy milyen kis hülye vagyok. Anne a szemét mosta, de a meleg víz nem hűtötte égő szemhéját. Hátrahajtotta a fejét, a meszelt plafont bámulta. Túl van a legrosszabbon. Vagyis, ki tudja? A tegnap esti Christophe nem az a férfi volt, aki az elmúlt hónapokban minden lehetséges alkalommal kikezdett vele. Talán azért viselkedett olyan kíméletlenül, mert nem volt hajlandó engedni neki? Nem, nem, hiszen így bánik a nőkkel, a madame-mal is mit művelt.  De persze a madame nem tiltakozott, sőt. Anne zavarba volt, sehogy sem tudta, mit tartson a komornyikról. És mi lesz ezután? Úgy tesznek majd, mintha mi sem történt volna? Vagy ma este újra eljön a férfi a szobájába, és.. A lány megborzongott a meleg vízben. Nem, ne gondolj most erre . Valahogy mégis könnyűnek érezte magát, jót tett a sírás, ismét jót tett. Pedig utálja, de utána jó. Elég volt az önsajnálatból. A hatalmas lepedőben megszárítkozott, egy viselet fehérneműje tisztán-illatosan várta a kamra sarkában álló széken. Belebújt egy alsóba és egy ingecskébe, magára kanyarította a kendőjét, és elgondolkodón-lassan indult vissza a szobájába.
 
A márkinő úgysem kelt korán. Kilenc-fél tíz tájban lehetett bemenni a hálójába, és kinyitni az ablaktáblákat. Aztán a fürdőjéért kellett csengetni, és az inasok máris hordták felfelé vödrökben a meleg vizet. Anne jól fésülten, csipkés főkötőjében, kötelességtudóan tette a dolgát, aztán megállt a baldachin sarkánál. Asszonya ásítozva ült fel az ágyban.
 
- Segíts felkelnem, kérem a papucsom - mondta ébredéstől fátyolos hangon. 
 
Anne ráadta a köntösét, és nyitotta az öltöző ajtaját, ahol már a fürdő várta. A márkinő most teljes természetességgel bújt ki hálóruhájából. A lány szinte oda sem mert nézni, de ahogy lehajolt a földre hajított ruhadarabokért, akaratlanul is megpillantotta Amélie fenekét. Piros és lila csíkok futottak rajta keresztbe. Már nem takargatja magát előttem. Mi lesz, ha hazajön az  úr, és meglátja? Meg is öli talán. Besegítette asszonyát a fehér bádogkádba, a márkinő felszisszent, ahogy leült, de egy pillanat múlva már boldog sóhajjal dőlt hátra. Hajzuhatagát kieresztette a kád oldalára.
 
- Tűzd fel a hajamat, Anne! - szólt csendesen. A komorna remegő kézzel fogta össze a tincseket, lágyan átfésülte őket a velencei ezüsthátú kefével, aztán bonyolult csavarintások után bársonyszalaggal rögzítette asszonya feje tetején. A márkinő újra sóhajtott.
 
- Finom a kezed, órákig tűrném, hogy fésülgess.
 
Anne elpirult a dicséret hallatán, letette a kefét a tükrös asztalkára, és szemlesütve várt. Madame de Grignan azonban nem foglalkozott vele, felemelte fehér lábszárát és a gerániumolajjal illatosított vízzel locsolgatta. Anne nem tudta, mit tegyen. Szólaljon meg? Kérjen bocsánatot, amiért rájuk tört az este? Mondja el, hogy már meg is kapta a büntetését? Tegyen úgy, ahogy Christophe meghagyta? Hiszen asszonya szinte tudomást sem vesz róla. Szeme sarkából figyelte a madame-ot, aki tenyerét fel s alá húzgálta formás vádliján, mellei finoman meg-megrezdültek a vízben. A bőre olyan kisimult volt, mint egy gondtalan csecsemőé, nem gyűrte össze az ágy. Gyönyörű volt, pedig rizspor még nem érintette az arcát és rúzs sem a száját. A márkinő most felült a kádban.
 
- Gyere és mosd meg a nyakam, itt, hátul.
 
A komorna meglepődött, soha ilyet nem kért még tőle asszonya. Gondosan felhajtogatta ruhája ujját, és letérdelt a kád mellé. Az olajos vízzel lágyan dörzsölni kezdte a madame pihés nyakát, az arcuk egészen közel volt egymáshoz, Anne látta az ujjai nyomán kéjesen lecsukódó szemeket, és szíve a torkába ugrott. A málnaszín mellbimbók is túl közel voltak, a víz fölött ágaskodtak egész puha valójukban. A lány úgy érezte, minden porcikája remegni kezd, és félt, hogy Mme de Grignan észreveszi. A márkinő szeme kipattant, és egyenesen a komornára nézett, Anne elpirult zavarában. Olyan furcsa volt asszonya tekintete, olyan hívogató, egészen szédítő, a lány keze önkéntelenül csúszott lejjebb, míg tenyere rá nem borult Amélie mellére. A márkinő meg sem moccant, csak a szeme tágult kerekebbre, és szétnyílt az ajka. Megszorította Anne kezét a mellén, aztán lentebb siklatta a víz alá, az ölébe. A komorna ujjai selymes szőrt, alatta pedig elképzelhetetlen lágyságot érintettek. Finoman mozdult, simogatott, de mégsem hagyták…
 
- Segíts ki a kádból! - súgta rekedten a madame, és már állt is felfelé.
 
Anne kába fejjel tápászkodott fel, hozta a ropogósra vasalt lepedőt, és beletekerte asszonyát. Most mi lesz? Mme de Grignan egy árva szót sem szólt, a komorna ösztönösen, bár nem a szokásos módon tette a dolgát, átölelve szárogatta a nedves testet. A márkinő pedig - döbbenet! - hozzásimult, ahelyett, hogy lelökte volna magáról a bizalmas érintést. A lepedőt eresztette végül a földre, és csak állt ott feltűzött hajával, teljes meztelen szépségében, és nem sietett magára venni ruháit. Anne azt sem tudta, hová nézzen zavarában. El akart süllyedni szégyenében, és közben egyfolytában magán érezte asszonya átható pillantását.
 
- Nem lehet, hogy egy szolgáló előtt pucér legyek, ő pedig felöltözött - mondta bársonyos hangon. - Vedd le a ruhádat!
 
Anne megrezzent, és felnézett végre. Komolyan gondolja! A szíve majd' kiugrott a mellkasából az izgalomtól. Ügyetlenül fűzte a ruhája derekát, aztán kibújt a szoknyából, és hamarosan már az alsóneműje sem volt rajta. Szerette volna eltakarni magát, de a levegőben megállt a mozdulat. Mégis nevetséges lenne éppen most rejtőzködnie. A combjait azért összeszorította, mintha pisilnie kéne.
 
- A hajad, azt is bontsd le - követelőzött tovább Amélie -, látni akarom!
 
Anne kihúzta hát a tűt a csipkés főkötőből, aztán a kontytűk is az öltözőasztalra kerültek. Szőke haja hullámai a háta közepét verdesték. A madame közelebb lépett hozzá, és ujjára tekerte egy tincsét.
 
- Hozzáértél a mellemhez, volt merszed megérinteni ilyen bizalmasan - mondta váratlanul.
 
Anne újból elpirult, és megrázta a fejét. Nem értette a dolgot. Hiszen nem tiltakozott! Miért nézett akkor úgy rám? A márkinő felnevetett.
 
- Azt hiszed, simogathatsz, és isten tudja, miket művelhetsz velem?
 
A komorna tökéletesen zavarban volt. Milyen bolond voltam! Miket képzeltem!
 
A madame keze a hajából a mellére vándorolt.
 
- Én foglak simogatni, Anne, én - súgta, és ujjai közé csípte a lány mellbimbóit. 
 
Anne térde megroggyant, asszonya magához ölelte, a fenekébe markolva, hasuk puhán összeért. 
 
- Nézz rám, Anne! - parancsolta az úrnő.
 
És Anne engedelmeskedett. Ilyen lágyan még soha-soha nem csókolták meg. Ilyet férfi talán nem is tud! Orrát betöltötte Mme de Grignan parfümjének illata, a szorítás a fenekén erősödött. Keze tétován megmozdult. Megérinthetem vajon? Nem fog ellökni magától? Bátortalanul hozzáért asszonya csípőjéhez. Halk nyögés jött a válaszul. Anne a saját merészségén meglepődve a fehér combok közé fúrta a kezét. Amélie torokhangon felnevetett, tenyerébe simította Anne arcát, finoman megharapta az alsó ajkát, aztán eltolta magától a lányt, és cinkos mosollyal a kád mellett álló pihenőágyra ült. Kihívóan széttárt combokkal. Anne közelebb lépett, asszonya felhúzta az egyik lábát, vörös pihékkel borított szemérme most még jobban feltárult.
 
- Christophe le szokta borotválni – mondta váratlanul. Anne meglepődött, el sem tudta volna képzelni, hogy ilyesmiket művelnek emberek. A csodálkozástól tágra nyílt a szeme.
 
- Igen, ezt teszi velem, csupaszra borotválja a pinámat – Anne ismét összerázkódott, ahogy Mme de Grignan száját elhagyta a keresetlen kifejezés. Az úrnő ismer ilyen szavakat?
 
- Amikor kedve van hozzá, és nekem mozdulatlanul kell tűrnöm – folytatta asszonya. – Nem ellenkezhetek, hagynom kell.
 
Anne érezte, hogy az ő pinája is lüktetni kezd, ahogy maga elé képzelte a jelenetet: Amélie fehér habbal borított ölét, a határozottan mozgó férfikezet az éles borotvával…
 
- És aztán, ha jól viselkedtem, jutalmat kapok – suttogta a madame, és jobb kezét a puncijára csúsztatta. Szétnyíló nagyajkai rózsás csillogást tártak fel. Anne torka kiszáradt, össze kellett szorítania a combjait a vágytól.
 
- Szeretnéd tudni, mi a jutalmam?
 
A lány csak bólintani tudott.
 
- Gyere közelebb, és megmutatom.
 
Anne reszkető térddel állt meg asszonya előtt. Mme de Grignan felmosolygott rá, kezét két oldalt a komorna csípőjére simította. A lány szeme lecsukódott, és a következő, amit érzett, egy forró nyelv volt a punciján. A puncija belsejében, ott, ahol a legérzékenyebb, ahol már majd szétpattant minden kis sejtje a vágytól. Soha még nem tettek vele ilyet – Louis simogatta és megbaszta, de nem próbálta ott lenn megcsókolni. Christophe pedig… Asszonya nyelve egyszerre volt lágy és ellentmondást nem tűrő, Anne ölét hullámokban öntötte el a gyönyör, és annyira elgyengült, hogy talán össze is csuklik alatta a lába, ha Amélie nem tartja olyan szorosan. 
 
A madame maga mellé húzta az ágyra, átölelte és a mellét csókolta, míg puncija lüktetése nem szelídült. Anne ki sem merte nyitni a szemét. Mi lesz most? Ennyire kiszolgáltattam magam neki… Szégyellte magát, szégyellte a gátlástalan élvezetét. Óvatosan kikémlelt a szempillái alól. Asszonya a mellbimbóját simogatta, és az arcát fürkészte mosolyogva.
 
- Nyisd ki nyugodtan a szemed! 
 
Rajtakapták a leskelődésen! Anne asszonyára nézett.
 
- Finom vagy – mondta Amélie. – Jó ízű a pinád.
 
A komorna elpirult. Ilyet mondani!
 
- És az enyém meg nedves lett tőled.
 
Mme de Grignan Anne-hoz nyomta az ágyékát. A lány dobogó szívvel jött rá, hogy mit kell tennie, hirtelen minden kétség és szorongás elszállt belőle. Az ágy elé térdelt, asszonya lábai közé. A márkinő lusta macskaként terült el félig fektében, pupillája óriásira tágult a vágytól, és nem vette le pillantását Anne arcáról. Combjai remegtek, ahogy a lány hozzájuk ért. Anne a szeméremdombjára szorította az egyik kezét, és ajkai közé vette a duzzadtan előbukkanó csiklót. Lágyan ért hozzá, nem akart durva lenni ehhez a gyönyörűséghez. Asszonya csípője megmozdult. Megmozdult, és egyre közelebb tolta magát Anne-hoz, nyögése szinte fájdalmasnak hangzott, a lány felnézett. Amélie szeme még mindig nyitva volt, könyörgés villant a tekintetében. Felhúzta a lábait, és még széjjelebb tárta az ölét. Anne visszaejtette a fejét. Nem akarja, hogy abbahagyjam. Miért is akarná? Úgy érezte, hatalmában tartja úrnőjét, és most már a diadalittas örömtől dobogott a szíve.
zsanin#422012-04-02 11:38:22
*Hülye gyerekek játszótere*

A játszmák birodalma hatalmas. Lényegében kedvünkre válogathatunk a különböző lehetőségek közül, mégis csupán néhány forgatókönyvet használunk rendszeresen, mert amikor már megtanultunk valamit, olyan mélyen belénk épül, hogy a sajátunkká válik, így már nem tudunk szabadulni tőle, és talán nem is akarunk, mert abban a szerepben, ha nem is minden esetben jól, de mégis otthonosan érezzük magunkat. Biztonságot ad, hogy az előre gyártott sémáink alapján „tudjuk”, hogy mit fogunk mondani, ha a másik ezt vagy azt mondja, „tudjuk”, hogy adott esetben hogyan fogunk érzelmileg reagálni, s ennek a reakciónak milyen további vonulatai lesznek. Valójában az egész játszma menetét ismerjük, sokszor talán azt is látjuk, hogy mi lesz a kimenetele a jelenetnek, mégis végigcsináljuk, még akkor is, ha a végeredmény nem nevezhető éppen pozitívnak. Körbe járunk. Folyton belekerülünk ugyanazokba a helyzetekbe, ilyenkor feltesszük a régi lemezt, s addig játsszuk, míg nem a könyökünkön jön ki, de lehet, hogy még ilyenkor sem ébredünk rá arra, hogy mi is történik valójában. Pedig talán ki is mondtuk, hiszen a másikban már észrevettük, hogy: „Már megint ugyanazt a lemezt játszod!”. Más szemében meglátjuk a szálkát, de vajon érzékeljük-e a magunkéban a gerendát? Biztos, hogy csak ő játssza a régi lemezt? Biztos, hogy mi magunk nem adjuk meg ennek a táptalaját?"
Emberi játszmák… Hol az eleje? Hol a vége? Ki kezdte? Számít? A hollywood-i filmvilág megirigyelhetné azokat a forgatókönyveket, amiket megalkotunk a hétköznapokban.
zsanin#412012-04-02 08:05:30
*Ígéret.*

El lehet felejteni, hogy "szégyellem", "megalázó", "kínos", "zavarban vagyok tőle" - ezeket az érzéseket az ajtón kívül kell hagynod, ha velem vagy. Semmit sem jelentenek, semmitől sem védenek meg, csak hátráltatnak a megadás, az elfogadás útján. Egy dolog számít csak, hogy  örömem leljem benne - ha igen, semmit olyat nem tehetsz, ami ne lenne helyénvaló és természetes akkor és ott. Büszkeség és szégyenérzet? Értelmetlen szavak, engedd, hogy én mondjam meg, mit tégy, ki légy, és békélj meg az olcsó kis ribanccal, akivé válsz.
zsanin#402012-04-02 07:42:36
Válasz a(z) 39-es üzenetre:

*Hirdetés:* Iroda 10 ujjal gépelni tudó,magas szintű számítógépes ismeretekkel rendelkező, német vagy angol társalgási szinten beszélő, főiskolai végzettségű, 25-35 év körüli hölgyet keres titkárnői státusz betöltésére.

*Jelentkezés:*
Én jelentkeznék. Milyen munkát ajánl? 10 ujjal kell csinálni? Izabella vagyok. Tessék válaszolni. Itt várom.



*Jól van várjál csak lyeányom! Ne add fel* :-D
beboka#392012-04-01 21:14:21
Szent Zsanin a leszbikus istennő!!!!DDDD
Nem is hangzik rosszul.                             Válasz a(z) 36-es üzenetre:
zsanin#382012-04-01 20:47:22
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/99804.jpg
A sör pedig hűtve legyen!
zsanin#372012-04-01 20:26:38
*Egyébként  nagyon nehéz nekem megfelelni. Az ideális nő számomra ilyen. Ha bárki magára ismer ÍRJON! *
zsanin#362012-04-01 19:41:56
Ma egy kamu felhasználó a szememre vetette, hogy sok nővel ismerkedem! Ezt követően letiltott. Vicces a fiúka. Nem tudom ez miért lenne bűn, főként akkor ha mindenkinek csak a szája nagy itt, mire a telefonszám megadására kerülne sor addigra elfogy a bátorsága. :-D a lepedőt összegyűrő randikról meg már nem is beszélek!  :-D  na abból olyan sok van, hogy nyugodtan felvehetném a Szent Teréz nevet!  :-D

[1-60] [61-120] [121-155]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2520BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba75100Biszexuális vagy, be kell lépned!

#tonyy69100Kismeret

#bipasi80100meztelenkedés: otthon vagy bárhol :)
Ajánlott szobák
#maszti_szoba610Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba400Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba4851Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3730Heteroszexuális vadászterület
Ajánlott szobák
#profi_csajok710Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1910Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.