Beszari banda 2.

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 104

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Beszari banda 2.
#104 2023-11-21 15:21:08
Nincs új a nap alatt.
Ezeket a sorokat 2019-ben írtam, ugyenezen a blogon.

"pár napja küldtem egy körlevelet a naturista csoportomnak, hogy VÉGRE és HURRÁ, szombaton itt a Strandok Éjszakája, jöjjön mindenki aki tud és mulassunk együtt jót Délegyházán.

Nahát velem aztán lehet találkozni, meztelenül, púder nélkül. :vigyor: Senki se fogja rám hogy fantom vagyok! A csoportomnak rengeteg tagja van, akik rendre beírnak, jaj mikor lehet már veled találkozni.

Szerintetek hányan jelentkeztek?!

Ekkora hallgatás a New York-i Filharmonikusok koncertje előtti utolsó másodpercekben lehet! A légy zümmögését is hallani lehet. Hirtelen mindenkinek baromi sok dolga lett. :-D
Szerintem meg mindenkinek csak a szája olyan marha nagy. Az aztán megvan 20 centis is! :D "

Majd eljött az idei év nyara.
Akkor ezt írtam:

"Az előző posztomban Balatonberénybe invitáltam azokat, akiket érdekel egy igazi kávé, egy igazi, való világban, hús-vér emberek között.

Tudjátok hányan voltunk?
Pontosan annyian, amennyien eleve terveztük a nyaralást."

És tádámmmmm...eljött az idei téli szaunaszezon.
Küldtem egy körlevelet az igen népes naturista csoportom összes tagjának, ahol egy budapesti programra invitálom őket, naturista szaunába.

"Most pénteken, azaz november 24.-én ott leszek a programon, akit érdekel a naturista szaunázás, szereti a jó felöntéseket, a jakuzzizást, és a finom kajákat (mert az is van), és szeretne velem találkozni, az jöjjön el."

Szerintetek hányan jönnek? :D
Micsoda meglepetés!!! Soha ekkora csend nem volt a postaládámban!

Ekkora hallgatás a New York-i Filharmonikusok koncertje előtti utolsó másodpercekben lehet! A légy zümmögését is hallani lehet. Hirtelen mindenkinek baromi sok dolga lett. Többszáz embernek egyszerre. Itt valami összeesküvés van. :napersze: :D 
 
Hja...macerás ez az évvégi hajsza. Meg a nyár elejei... Meg a nyár közepi... Meg az őszi is...
Csak ne írja többé valaki azt, hogy velem miért nem lehet találkozni. :napersze: 

23 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora#104#23 2023-12-23 12:03:40
#phoenix83: 
Akkor elmondanám, hogy szaunázni rengeteg tőlem jóval fiatalabbal voltam, és szoktam menni. :napersze: Lehet hogy nem szaunázni hívtál? :D

Korfun pedig egy tőled is jelentősen fiatalabbal voltam nyaralni (posztoltam is róla).
Az ördög a részletekben, és az emberismeretben rejlik. Ő soha nem írna nekem ilyen stílusban... :/ 


phoenix83#104#22 2023-12-23 04:25:59
#pandora: Próbálok elég direktben reagálni. Nem mertél velem találkozni, mert beszari voltál, zavart, hogy fiatalabb vagyok nálad, és az, hogy talán te túl "idősnek" fogsz tűnni. Bíztam benne, hogy észreveszed magad, és felismered magad, hogy mekkora kibaszott nagy képmutatás bárkin számonkérni a beszariságát a te viselkedésed után.
pandora#104#21 2023-12-19 23:23:44
#phoenix83: 
Próbálok sorban reagálni. :)

Azokkal megyek bele az "ismerkedésbe", akiknek a fejéből megcsillan felém a vonzalom. (NEM a farkából, hanem a fejéből!)
És mielőtt mosolyogni kezdenél, bizony vannak itt olyanok. :D Persze ennek első feltétele a kommunikáció. Méghozzá olyan típusú kommunikáció, ami nem a semmiről szól, és nem is az ember szexuális szokásairól. Tudom-tudom, kihívás, és miért nem az atomfizikusok kerekasztalánál próbálkozom...dehát közöttük kevesebb a szingli, és a nudista is. :D
(Na igen, most jön az, hogy sok az elvárásom, tudom. :D )

Kockázat alatt azt érted, hogy olyan férfi, aki potenciálisan át tudná törni a védelmi vonalakat? Hmmm...repesve várok egy olyat! :D
Nagy kockázat, nagy nyereség ugyebár.

A mérgező kapcsolat részben stimmel, valóban volt ilyen, ezért le a kalappal a pszichológiai érzéked és emberismereted előtt. De már nincs. Viszont nehéz volt kijönni belőle, és nyilván nem szeretnék egy újabbat. A szingli létnek ráadásul rengeteg előnye van, amit egyre jobban élvezek. De ez nem jelenti azt, hogy Mr. Tökély ne tudná az egész elvrendszert romba dönteni. :D

És végül, ezt a platformot sokadlagosan használom ismerkedésre, a való életet részesítem előnyben. Nem is tudom, mi tart itt, megszerettem a maga elavultságával együtt. :pirul: 
Egyébként a kvázi "rendes" társkeresőkön szerintem rosszabb a helyzet, sose bírtam 1 hétnél tovább. :(


phoenix83#104#20 2023-12-18 21:53:19
#pandora: Próbálok sorban reagálni. Ezen események szervezése szerintem is jó dolog, én nem emlékszem arra, hogy állítottam volna az ellenkezőjét.
Persze azt is meg tudom érteni, hogy valaki elsőre nem meztelenül szeretne ismerkedni. :)

"Azt, hogy valaki lefekszik egy vadidegennel, én nem a komfortzónából való kilépésnek nevezném, hanem leginkább felelőtlenségnek."
Ilyet sem írtam, ebben egészen biztos vagyok. Arra próbáltam utalni, hogy valószínűleg nem véletlenül íródik x éve ez a blog. Véleményem szerint csak azokkal mész bele az "ismerkedésbe", ahol nincs valós kockázat. És nem, nem a védekezés nélküli szex során összeszedhető nemi betegségekre gondoltam. 
Ha tippelnem kéne, akkor éve óta abban az élethelyzetben vagy, hogy egy (vagy több) mérgező kapcsolatot tartasz fenn. Ebből pedig nem mersz kilépni (ezt értettem komfortzóna alatt), amire az a legegyszerűbb módszer, hogy csak olyan emberekkel ismerkedsz, akik számodra nem lesznek kielégítőek. Illetve olyan platformon, ami már 10 éve is eléggé elavult volt és nem sok valós felhasználója van. 
pandora#104#19 2023-12-15 11:42:00
#phoenix83: 
A normális, komoly érdeklődőket nem hajtom el. :D Ezt honnan veszed?
Például ezek a meghirdetett események is jó példák arra, hogy aki szeretne velem találkozni, annak erre minden lehetősége megvan. 

Persze értem én, hogy ezek nem olyan lehetőségek, ahol letárgyaltuk, hogy ki kivel mit csinál, milyen pózban :D hanem "csak" meg lehet ismerkedni. 

Azt, hogy valaki lefekszik egy vadidegennel, én nem a komfortzónából való kilépésnek nevezném, hanem leginkább felelőtlenségnek. Nem is jó, mert a szex is ezerszer jobb, ha nem két vadidegen műveli. De ha már valaki ilyesmit akarna, arra ott vannak a swinger klubok, ahol legalább ezt úgy teheti meg, hogy személyesen látja az illetőt. Hogy ez kit mennyire hoz lázba, az egyéni ízlés kérdése, van akinek bejön, van akinek nem. Nekem történetesen nem igazán, mert én leginkább egy férfi agyához vonzódom, az meg ezen a platformon nem igazán nyilvánul meg. :/ 

Úgyhogy szexpartner keresés nincs a pakliban (és ezt a lapomon elég jól részletezem), amiért én itt vagyok, leginkább a naturista programok, amire társaságot azért inkább itt érdemes keresni, és nem a katolikus társkeresőn. :vigyor: 

phoenix83#104#18 2023-12-15 00:07:11
Ha már belekezdtem, akkor írok ide is. :)

A kérdés részben költői lesz, de természetesen azért érdekel a válaszod is, ha megtisztelsz vele. 

Te miért próbálkozol évek óta egy olyan közegben, ahol nyilvánvalóan minimális esély van a sikerre?! Siker alatt azt értem, hogy olyan emberi kapcsolódásra találsz rá, amire igazán vágysz. 

Ha elhajtod a normális, komoly érteklődőket, akkor újra és újra ugyanazokat a köröket fogod futni. A pozitívuma viszont az, hogy lehet nyilvánosan értetlenkedni, hogy mégis miért történik mindig ugyanaz. És persze az sem elhanyagolhatatlan, hogy így kockázatmentes a dolog, mert nem kell kilépni a komfortzónádból. :)
pandora#104#17 2023-12-03 15:14:05
#chickcheck: 
Rögtön sejtettem :D :D :D 

chickcheck#104#16 2023-12-01 15:53:44
pandora: 

A hallgatás nem beleegyezés. Csak nem akarok vitatkozni ezzel kapcsolatban. :)
pandora#104#15 2023-11-29 15:24:14
#chickcheck: 
Azok, amiket odaképzeltél? :napersze: 
chickcheck#104#14 2023-11-29 09:13:30
pandora: 

Hogyhogy, kihullottak az oroszlány fogai? :-D 
pandora#104#13 2023-11-28 22:16:50
#chickcheck: 
Vagy mert hűséges típus vagyok :P :vigyor: 

chickcheck#104#12 2023-11-28 19:49:54
pandora: 

A korlátlanság miatt nem tudtál megfenekleni (máshol) :-)
pandora#104#11 2023-11-28 19:36:41
#chickcheck: 
De! :vigyor: 
Nem csak a feneketlenségbe. A feneketlenség után egy kis Allé, aztán egy kis Gellért tér is volt.
Végül visszahúzott a szívem oda, ahonnan indultam. <3 :vigyor: 
A lépcsőhöz és a korláthoz. :D 
chickcheck#104#10 2023-11-28 16:55:53
pandora: 

Dehogynem, egy darabig nem áthelyezted a feneked a feneketlenségbe? :-)
pandora#104#9 2023-11-28 10:49:30
#chickcheck: 
Nem is én vagyok az, aki nem tud felmenni a lépcsőn! :D :D 
(Most is szokom, a környékem nem változott :vigyor: )

chickcheck#104#8 2023-11-27 21:01:59
pandora: 

Fiatalság-bolondság :-D

Lépcsőfokok: pedig te eléggé hozzá voltál szokva a lépcsőzéshez a környékeden :)
pandora#104#7 2023-11-26 15:11:11
#chickcheck: 
Igen, azok is. :D 
Nem volt azokkal semmi gond. Gond mindig utána volt (ahogy ez nagyjából minden itteni találkozóra elmondható).

Akárki akármit mond, szerintem csodás dolog a Duna partján csillagos ég alatt jégbort inni. :pirul: :vigyor: Bármi is van vagy nincs utána.

Persze a második legjobb dolog szaunázni. De úgy látszik, ezt a lépcsőfokot már nehezebb meglépni. :D :D 
chickcheck#104#6 2023-11-26 11:42:12
pandora: 

Főleg azok a nagysikerű romantikus, *hold*fényes éjszakák, mi...? :-D :-P 

pandora#104#5 2023-11-25 00:03:18
#egy-kivancsiskodo: 
Vannak pozitív posztjaim, igen. És vannak remek találkozókról beszámolók is. :D
Bár azok mindig 2 személyesek voltak. ;) 
egy-kivancsiskodo#104#4 2023-11-24 18:04:11
#pandora: 
Pedig mennyivel szívesebben olvasnék olyan posztokat ami az ilyen remek találkozókról számol be. Biztos van Neked is ilyen vagy ehhez hasonló, őszintén szólva nem lapoztam át az összes bejegyzésedet. :vigyor: 
pajkosfiu#104#3 2023-11-21 23:16:47
Én szívesen veled tartok :)
pandora#104#2 2023-11-21 20:55:24
#egy-kivancsiskodo: 
Köszönöm. Foglalkozásomból adódóan eléggé türelmes fajta vagyok. :D
A csoportomból szerencsére sokakat ismerek személyesen is, mert szoktunk programokra járni, csak ritkán érnek rá. Velük felhívjuk egymást telefonon és elmegyünk a programra, ki sem kerül ide posztként. ;) 
A poszt leginkább azokra vonatkozott, akiket nem ismerek, mert csak levelekkel bombáznak hogy mennyire szeretnének találkozni, de amikor lenne rá reális lehetőség, akkor hirtelen köddé válnak. :D
egy-kivancsiskodo#104#1 2023-11-21 19:28:08
Csodálom hogy még mindig él az a csoport a 295 taggal. Gondolom hogy a tematikája miatt van fenntartva, de 295-ből nulla az engem biztosan elgondolkodtatna. Ezért csodálom a kitartásodat. 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3630BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba103110Biszexuális vagy, be kell lépned!

#fredi50100Sopron - Győr-Szombathely kke.
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1200Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba400Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba7770Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3850Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#hegylako012100Tapasztalt

#bullramo100Cuckold, Hotwife
Ajánlott szobák
#profi_csajok610Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3340Transzszexuális csevegő
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.