User guide

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 55

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
User guide
#55 2018-09-28 12:54:09
 !kep:http://not100.nl/wp-content/uploads/2016/08/robob.jpg 

A "férfi" nevű program szabadpiacon ritkán található teljes verzióban, jellemzően csökkentett hardeveren, vagy teljes hardveren, de csökkentett funkcionalitással fut.

Sajnos mint minden komplex, hardver és szoftver elemeket együttesen tartalmazó rendszer esetében, így a "férfi" nevű rendszernél sem látszik a külső burkolaton, hogy adott modell milyen alkatrészeket tartalmaz, illetve adott példányon a szoftver melyik verziója fut.
Bizonyos modellek esetében ütött-kopott külső burkolat mögött minőségi hardverelemek vannak beépítve, sőt, akár tuningolt változatban is kapható, különféle extrákkal. Fordítva is előfordul, hogy adott konstrukció megtervezésénél a külső burkolat esztétikája volt a fő szempont, és igen szerény hardver elemek kerültek a belsejébe, valamint a szoftver is csökkentett módban fut. Ezért vásárláskor kiemelt figyelmet szükséges fordítani a pontos konfiguráció megismeréséhez. Ehhez szükséges az eszköz megtekintése, valamint a beállítások menü kellően hozzáértő, rutinos használata.

Az eszköz kérésre kiírja ugyan a hardverlistáját és a szoftver verzióját, de sajnos ez a menüpont még erősen bugos, és rendszeresen hibás adatokat jelez vissza. Leggyakrabban a külső burkolatát magasabbnak és keskenyebbnek adja meg, bizonyos dizájn elemek, úgymint haj, fogak, izomzat meglétét pedig alaptalanul feltételezi. A processzor teljesítményére, és a pénisz nevű alkatrész méretére és működésére vonatkozóan általában többet ír ki a valósnál, míg az eddigi futásidejéről, és a bejelentkezett felhasználók számáról kevesebbet. 
Túl sok lekérdezés esetén pedig buffer túlcsordulás lép fel, és a hardver válaszideje fokozatosan növekszik, míg végül lefagy.

A pénisz nevű hardverelem minden verzióban markánsan megtalálható, a szoftver magja javarészt ezen fut. Bizonyos modellekben több hardverelem nincs is a konstrukcióban. :( A legegyszerűbb verzióban a vezérlést is a pénisz nevű modul végzi, az agy nevű modulhoz csak az I/O műveletekhez szükséges utasításkészlet van kiépítve, ami a szoftver használatát kizárólag csökkentett módban teszi lehetővé.

Bár a beépített hardver alapvetően ebben a módban is alkalmas lenne összetettebb kinetikus interakciókra, a szoftver ilyenkor kizárólag a kéz nevű tartozékát használja a pénisz nevű tartozékával összehangolt működésben, önmagát ismétlő ciklusban. Ez idő alatt a szoftverrel való kommunikáció erősen korlátos, amíg a ciklusból való kilépési feltétel nem teljesül, addig az I/O műveletek megszakításvezérlője korlátozva van. 

A szoftver néhány példánya ennél összetettebb működésre eleve alkalmatlan, mivel a további modulok futtatásához szükséges processzor-teljesítmény, és további hardver komponensek vagy nincsenek beépítve, vagy más felhasználó által használatban vannak, illetve bizonyos esetekben kizárólagosan adott külső felhasználóhoz vannak rendelve.

A rendszer különböző konfigurációkban és szoftvermodulokkal érhető el.

*Home Edition*
Az egyik leggyakoribb verzió. Nem összekeverendő a homo editionnal, bár sok hasonlóságot mutatnak (főleg a "kíváncsi hetero" modul beépítése esetén). A program interakciója kizárólag kommunikációra korlátozódik. Alapszinten tud írni-olvasni, szinte kizárólag a pénisz egység működésével kapcsolatos fogalmakról hajlandó kommunikálni. A beállítások menü nagy része disabled, a felhasználó által nem állítható, külső felhasználóhoz van kizárólagosan rendelve, így csökkentett funkcionalitású. A pénisz nevű hardveren kívül kizárólag a kéz és a szem vesz részt a szoftver futtatásában, a rendszer helyváltoztatásra nem képes (bár ennek ellenkezőjét próbálja elhitetni a felhasználóval), és kizárólag a pénisz nevű hardverelem túlcsordulásáig működik, utána rendszerint lefagy.

*Limited Edition*
A Home Edition helyváltoztatásra képes verziója, mely az eredeti verzióhoz hasonlóan csak a pénisz nevű hardverelem túlcsordulásáig működik, mivel más hardveregysége nincs, mindenféle egyéb interakcióra alkalmatlan. Túlcsordulás esetén előfordulhat, hogy ugyanaz a felhasználó nem tud bejelentkezni, csak másik felhasználó képes rebootolni a rendszert.

*Homo Edition*
Gyakran "férfi" típusú programok próbálnak "nő" típusú programként futni. A bővített változat felhasználói felülete néha hasonló a "nő" program felhasználói felületéhez, de bizonyos hardverelemek különbözősége miatt a szoftver már a beviteli mezők tekintetében és elhelyezkedésében is különbözik.

*Extreme Edition*
A Home Edition kiterjesztett változata. A különbségek lényege a kommunikáció terén a legszembeötlőbbek. Itt a beállítások menüben új menüpontok is megtalálhatók, mint a BDSM, vagy az orgia menü. Az esetek többségében a szükséges hardvereszközök, és a megfelelő processzorteljesítmény hiányában ezen menüpontok csak verbális szinten működnek, valós végrehajtás nélkül, vagy hibás végrehajtással.

*Basic Edition*
A fő műveleti egység itt is a pénisz nevű hardveregység, de ebben a verzióban már képes összetettebb kommunikáción és hosszabb mondatok létrehozásán és feldolgozásán túl helyváltoztatásra, és bonyolultabb kinetikus műveletekre is. A processzor és a gyors elérésű memória ideiglenesen összetettebb interakciókat is lehetővé tesz, valamint jól tudja kezelni több felhasználó egyidejű kiszolgálását. A pénisz nevű hardverelem túlcsordulása esetén viszont ugyancsak gyakran felmerül az időszakos válaszképtelenség, és sok egyidejű felhasználó mellett előfordulhat a memória teljes elvesztése is. 

*Friend Edition*
Bár rendelkezik pénisz nevű hardverelemmel, az nem vesz részt az interakciókban, az irányítást ebben a konstrukcióban kizárólag a processzor végzi. A gyors elérésű memórián kívül rendelkezik hosszú távú adattárolási eszközökkel, és egyéb változatos funkcionalitásra képes egyedi hardverelemekkel is. A beépített mesterséges intelligenciának köszönhetően a szoftver az előre programozott válaszokon kívül képes újakat is létrehozni, melyek összeállításakor képes a felhasználó egyéniségét, hangulatát is figyelembe venni, valamint különböző felhasználókat megkülönböztetni és megjegyezni. A program kilépéskor elmenti az állapotát, és ismételt bejelentkezésnél onnan folytatja a megkezdett műveleteket.

*Friend Extended Edition*
A Friend Edition kiterjesztett változata, annak minden funkcionalitása be van építve, de a pénisz nevű hardverelem időszakosan képes átvenni a vezérlést, fagyás vagy teljes összeomlás veszélye nélkül. Ez akár multitaszking üzemmódban is érvényes, a verzió jól kezeli a többfelhasználós módot. Pénisz túlcsordulás esetén ideiglenesen az eredeti Friend Edition vezérlőelemei gördülékenyen veszik át az irányítást.

*Full Edition*
Az Extended Edition bővítése egy kiszámíthatatlan, kísérleti fázisban lévő, ezért bizonyos esetekben rendkívül bizonytalanul működő hardverelemmel, a szív nevű vezérlőegységgel. Ez az egység összeköttetésben áll minden más szoftver és hardver elemmel, és szükség esetén a legmagasabb prioritású megszakításkérés rendelődik hozzá. Még a pénisz nevű hardverelem működését is befolyásolja. Hatására bármilyen művelet prioritása az utasításának megfelelően növekszik vagy csökken, a teljes működés blokkolásához is rendelkezik megfelelő jogosultsággal.
Egészen bonyolult kommunikációra is képes, viszont gyakori a tévesztés, amikor bizonyos beérkező adatokat nem azok tartalmának megfelelően értelmez, és összezavarja a teljes rendszer működését.
A setup menüje rendkívül nehezen kezelhető, hosszasabb tanulmányozást igénylő, részben autonóm működésű, és állíthatósága nagyban függ az eszköz bemenetein érkező információktól.
A felhasználó jártasságától, kommunikációjától, igényeitől, és a beérkező adatoktól függően bármelyik tőle alsóbb kategóriájú verzióként is tud futni. Többfelhasználós, felhasználónként más-más arculattal is tud működni, a hardver és szoftver elemek is teljesen testreszabhatók. 

*Perfect Edition*
A Full Edition szív nevű vezérlőegységének módosított változatát tartalmazó verzió. Egyfelhasználós, minden beállítást egyetlen felhasználó kezel, ha van a rendszerben superuser regisztrálva, akkor a setup funkció más számára nem elérhető. A pénisz nevű egység használata is e felhasználó számára kizárólagos, legfeljebb ez a superuser hatalmazhat fel ideiglenesen más felhasználókat a hardver ideiglenes használatára. 
A bonyolult vezérlésnek köszönhetően a legkisebb felhasználói hiba esetén a teljes rendszer ideiglenesen, vagy akár véglegesen összeomolhat. Csak a szoftver alapos ismerete után válik a hardver teljes funkcionalitásban kezelhetővé.
Részleges meghibásodás, vagy a megfelelő karbantartás hiánya esetén Full Edition módban képes tovább működni, tartós elhanyagolás esetén pedig akár Home Edition módra is átvált. Sajnos erre vonatkozóan mivel a felhasználói felületre semmiféle erre vonatkozó visszajelző nincs beépítve, az őszinteség modul beépítésének hiányában (ezt a modul csak az igen ritka csúcsmodell tartalmazza, és az is csak opcionálisan, mert nincs rá valódi felhasználói igény) ezt gyakran a felhasználó nem veszi észre, amíg nem találkozik más felhasználók által létrehozott adatokkal vagy korábbi fejletlenebb verziókra jellemző válaszreakciókkal.

Meghibásodás esetén felmerülhet az adott példány selejtezése vagy javítása. Ezt  a hiba jellege és nagysága szerint a felhasználók egyedileg döntik el. Friend Edition alatti verziókban jobban megtérül a csere, ettől a verziótól felfelé azonban ha nem főalkatrész vagy vezérlő szoftvermodul hibásodott meg, akár nagyobb ráfordítások árán is megfontolandó a javítás. Működési zavarok esetén mindenképpen javasolt a karbantartás gyakoriságát növelni.

Bizonyos példányok fejleszthetők, alkalmasak lehetnek további modulok beépítésére. Egy adott verzió kezelésében szerzett megfelelő jártasság esetén érdemes elgondolkodni az upgrade lehetőségén. Egy adott modell legfeljebb 1-2 verzióval upgradelhető, ha ennél komolyabb fejlesztési igény merül fel, akkor célszerű egy teljesen új alapmodellt beszerezni.

Köszönjük a vásárlást. :)

 !kep:https://statik.tempo.co/data/2018/01/06/id_674543/674543_720.jpg 

27 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora#55#27 2018-10-04 16:12:25
#csizmaskandur:  :pirul:  <3 
csizmaskandur#55#26 2018-10-04 07:38:07
#excalibur: Ősanya a mesterek Mestere!  :) 
csizmaskandur#55#25 2018-10-04 07:35:12
#_del:aleksandros: Hozzám garancialevél és szavatosság is tartozik! (Csak azért írtam a fogalmak magyar megfelelőjét hogy könnyen tudd értelmezni!  :D )
Speciel hozzám Pandora csuklóból meg tudja írni a Service Manual-t én-ismerete alapján  :pirul: 
csizmaskandur#55#24 2018-10-04 07:25:06
#_del:aleksandros: Pandora esetében a nyilvános nyalást is szívesen vállalom!  :pirul:  :D 
gvadasz#55#23 2018-10-03 20:42:11
#pandora: Mit is kéne szégyenli? Azt ami az embernek legnagyobb öröme tud okozni.
 ;)  ;)  ;) 
Izgi, igen mert nincs két egyforma ember és mindenkiben benne van egy kis magamutogatás, szerintem.
Szemérem és gátlások, na igen ez is egy gát az ember önmagához való őszinteségben, ja igen az egész társadalom álszent, de ebbe ne menjünk bele.
pandora#55#22 2018-10-03 12:40:42
#gvadasz: 
Mmmmm...nyilvánosan. :pirul: Az nagyon izgi dolog. ;)  :* 
A bátrak műfaja.  :P 
aleksandros#55#21 2018-10-02 22:45:49
#gvadasz: 
Nem vagyok. Nem is ezért írtam.
gvadasz#55#20 2018-10-02 20:20:57
#aleksandros: Szégyenlős vagy????
Nekem megy nyilvánosan is :D  :D  :D  :D 
gvadasz#55#19 2018-10-02 20:19:34
#excalibur:  :D  :D  :D 
excalibur#55#18 2018-10-01 23:37:37
#csizmaskandur:
Ha a nőnek is mesterséges intelligenciája van, akkor ki a mester? :-)
aleksandros#55#17 2018-10-01 21:25:53
#pandora: Csak szeretné. :D 
aleksandros#55#16 2018-10-01 21:23:16
#pandora: 
Ja!? Tényleg. :napersze: 
pandora#55#15 2018-10-01 21:21:00
#aleksandros: 
Hm...szexoldalon vagyunk vagy mi... :napersze:  :P  :vigyor:  :D 
aleksandros#55#14 2018-10-01 19:39:47
#csizmaskandur: 
Képzavar-fogalomzavar.
Hozzád "service manual" is volt szerintem, de elveszhetett. :D 
Majd pandora ír egyet.
De lehet, hogy elég néhány felesleges fájlt törölni valami jó takarító-optimalizáló szoftverrel. :D 
aleksandros#55#13 2018-10-01 19:32:56
#csizmaskandur: 
Érdekes és eredeti az írás, de ennyire benyalni így nyilvánosan...
 :o 
pandora#55#12 2018-10-01 16:31:42
#excalibur: 
Hát az ha tollasozni is tud (és szeret), már a tuningolt csúcsmodell. :D :D
pandora#55#11 2018-10-01 16:30:38
#csizmaskandur:  :pirul: 
excalibur#55#10 2018-10-01 12:37:26
#pandora:
Szerintem, ha nem tud tollasozni, nem is ér semmit az egész...  ;)  
csizmaskandur#55#9 2018-10-01 08:50:20
#excalibur: A hardver elemek gyártósoron...
Úgymint foci-, Forma 1-, kocsma-, pinabubus-részlegeken..
Egyes kiemelt elemeket külön labor gyártja, ilyen modul a szív és a lélek...
Az alapszoftver adott, de ez sajnos a Windows Vista szintjén áll...
A fejlettebb szoftverkomponenseket a "nő" nevű mesterséges intelligencia fejleszti...
A legbonyolultabb szoftveralkalmazások a kiemelt kutatólaborhoz tartoznak, itt a vezető a "NŐ" nevű szuperalkalmazás...
 :D 
csizmaskandur#55#8 2018-10-01 08:38:44
Grandiózus mondhatni briliáns írás!
Javasolnám az angol nyelvű verzió elkészítését is.
Bizton mondhatom hogy adott a nemzetközi siker! 
pandora#55#7 2018-09-30 01:01:31
#excalibur: 
Hááát...helyes működés esetén igen. A felhasználói igényeket maximálisan...kielégítik. :D
Na és persze az olyan extrákról még szó sem volt, hogy tudjon billiárdozni, meg tudja szerelni a vízcsapot, és szeressen biciklizni. :D
Hhhhhh...bonyolult felhasználói igényei vannak a nőknek. :D :napersze: 
gvadasz#55#6 2018-09-29 11:50:40
Na el is gondolkodtam hogy is indult ez a történet, ja amikor az egy tökéletesből két tökéletlen lett, vagy mégsem így néz ki a dolog?? :D  :D  :D  :D 
gvadasz#55#5 2018-09-29 11:47:32
#excalibur:  :D  :D  :D  :D  :D 
amerikai-pite#55#4 2018-09-28 23:30:50
:D
excalibur#55#3 2018-09-28 23:07:39
Engem már csak az a kérdés foglalkoztat, hogy ezek az eszközök vajon hogyan szaporodnak? El sem merem képzelni, hogy megdugják a felhasználókat... :vigyor: 
gvadasz#55#2 2018-09-28 20:02:44
 :D  :D  :D  :D  :D  :D 
nagyon jóó
De létezik tökéletes szoftver és hardver egyáltalán??? 
esther#55#1 2018-09-28 16:29:37
 :vigyor:  :vigyor:  :vigyor:  :vigyor: 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3010BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba7681Biszexuális vagy, be kell lépned!

#perverzgreti300perverzek
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1010Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba400Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba5170Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3630Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#phantom100Beszélgetés
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok810Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1440Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.