Al Bundy fan club

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:




Al Bundy fan club
Érdekelne,hogy ki és miért látogatja az eropolis oldalait


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
rettriwer#202006-07-07 00:14:39
A(z) #20 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
szereny#192006-07-06 21:36:10
Szia rett szerintem is az egész világ látszat keltés.A vak ember meséje jutt eszembe erről akit az ut egyik oldalárol huzkodnak a másikra,mivel az utszélén látták.Közben szegény csak pihenni állt meg.De nem mindegy hogytudatosan keltessz látszatot vagy nem.A polis állitolag sexpartner kereső,igy ilyenkép viselkednék.?De nagyobb részről teljesen másrolszol a történet.Én e rövid tartozkodásom alatt leveleztem már "guruval"enrgia átadoval.társkeresővel(ebböl volt a legtöbb) szoval mindenféle motivácioval meginditott emberrel.Aki sexpartnert kereset avval egykezemen megtudom számolni.Még egyszer mondom elfogadom ha velem van a baj és szivesen változom.
rettriwer#182006-07-06 20:46:25
Válasz a(z) 15-es üzenetre:

Igen,ebben bízom én is:)) remélem életben tudjuk tartani a topikot és tartalmas beszélgetéseket tehetünk itt közzé:))Szeretném ha ez a topik nem lenne szokványos...

Sajnos engen is elkapott itt a gépszíj de hamar rá kellett döbbennem,hogy nem "kóser" amit csinálok.Igen..átvertem valakit aki nem szolgált rá erre.Megbízott bennem és én elhitettem vele,hogy lehet köztünk valami.
Sajnálom,őszintén.Bár ez már nemigen számít.
De legalább elismertem és elvittem a balhét.Természetesen sokan a szobában emiatt is,kicsit más szemmel néznek ma rám.Ez  van,de megtanultam a leckét:))

Ezzel csak azt szerettem volna jelezni,hogy én sem voltam különb...de ma már más a helyzet...
rettriwer#172006-07-06 20:38:10
Válasz a(z) 16-es üzenetre:

Szia Szerény:)

Maximálisan megértelek és átérzem ezeket a problémákat énis de...
Sajnos tudomásul kell venni,hogy a virtuális világ mindíg szebbnek láttatja magát mint ami valójában.Ez egy szinjáték!! Sokkal nagyoobb mint amit kint az utcán eljátszunk.Itt a klaviatúra és monitor világában gyakorlatilag a karakterek mindent elbírnak,nem kérnek bizonyítékot semmire!
Ez az igazi cyber világ..és emiatt az illúzió keltés miatt vannak sokan itt...
szereny#162006-07-06 09:32:31
Üdvözlet mindenkinek.
Én azért költöztembe a polisba mert igyekszem a megfelelő képpen viselkedni a megfelelő helyen.A sex iránti érdeklődésemet eddig nem tudta korlátozni semmi csak önmagam az élet segitségével amiben élek.Bárhová kerültem a sex mindig ott vibrált hol kicsit hátul hol előrébb.Az idő során rájöttem e vágyam kielégitéséhez sokszor becsapok embereket vagyis elhitetem velük hogy én vagyok az a ember akivel,össze tudja kötni,vagy aki pótolni tudja azt az embert akivel most él és ő az aki mindenbe etalon.És addig furmánykodik mig behuzza az ágyba a másikat.Rájöttem mennyí csalódást fájdalmat okoz az ember avval ha csak a saját oldalárol nézi a világot.Igyekeztem leszokni a tudatos látszatkeltésről,egyből rengeteg szabadidőm lett.Természetesen akadt kalandom,de korrekt alapokon.Az is igaz hogy ez egy veszélyes terület mert hamar átcsap a szeretősdi szerelembe és megjelenik a birtoklás.És kezdődik előlről minden.Mikor ráleltem a polisra,egyből az a kép fogadott hogy sex,erotika,forró vágyak meg ilyesmi.Ezek mind egy társkapcsolat részei,de az oldal nem azt suglta hogy ez egy társközvetitő egys.Hanem hogy vannak emberek akik ilyen olyan okból a salangot elhagyva sexpartnert keresnek.Ez feketén fehéren levan irva.Nem azt jelenti hogy a megfelelő kulturáltság és szimpátia kihagyásával mindent bele.Ehelyet sokszor azt érzem hogy itt is inkább társat szeretnének,ezt az elmúlt idő levelezéseimből gondolom.Nem összetvesztendő a hosszútávú sexpartnerrel?Kérem a titkos vágyak cimszó alatt hirdetni,majd avval elutasitani hogy "bocsi függetlenre gondoltam mert nagyon rossz már egedül"számomra ez érthetetlen,nem elitélendő csak nem értem hogy minden féle obszcén cimü hirdetőről kiderül hogy az egyedüllétét szeretné orvosolni és másodsorban a sexuális hiányát.Ez nem lenne baj de azt hittem hogy itt valaki felajálkozik,megmézem,irok neki,válaszol ha pozitiv tovább levelezünk találkozunk és ....Ehelyet a hodits meg szerezz meg és a stb stb.És elfelejtik hogy milyen milliőben képzelik mindezt el.Ráadásul belekényszeritik az embert (már akit,de akad)hogy alkoskodjon és addig játszon mig érzelmileg be nem csapja a másikat.Ennek ellenére a polist jónak tartom csak világsabbá kéne tenni,lehet hogy az én szemüvegem a homályos,örömmel veszem a tisztitást.
Sziasztok
SZERENY/GYURI
gabiga#152006-07-06 07:33:15
Válasz a(z) 14-es üzenetre:
"..,problémáinkat a mindenapjainkat itt is közzé tehetjük és a kommunikáció segítségével segíthetjük is egymást:)ha netán szükség van rá."

Félelmetes, hogy mennyire ugyanazt gondolod a fórumról, mint én!
Legalábbis én így "használom"...meg még néhányan tapasztalatom szerint. És ahol összeverődik egy ilyenformán gondolkodó társaság, abból egy jó fórum lesz, az vonzza is az értelmes embereket. Aki meg nem úgy áll hozzá, az úgyis "kikopik" onnan. 
Ami a rugalmasságot illeti, abban is egyetértek maximálisan! Sok sikert ..nekünk! :)))
rettriwer#142006-07-05 23:52:35
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/8690.jpg
Válasz a(z) 11-es üzenetre:

Hidd el én sem tudom mit kell tenni egy csoportnak de legyünk ezügyben rendhagyóak és pont ne azt csináljuk mint mindenki.Menjünk az orrunk-érzéseink után.Majd csak lesz valahogy:))

A fórum:) Hmm.sok fórumon voltam már életemben,sok topikban írtam már de ez a fajta fórumozás új nekem.Azt gondolom,hogy a problémáinkat a mindenapjainkat itt is közzé tehetjük és a kommunikáció segítségével segíthetjük is egymást:)ha netán szükség van rá.
Amellett úgy terveztem,hogy elindítok egy témát és a beszélgetés menetét mi határozzuk meg együtt.Nem ragaszkodom ahhoz,hogy ne legyen un "OFF",miért tenném? Itt szabadon elmondhatja mindenki a gondolatait,ábrándjait mindenről.Akár az élet más területéről is.
Tegyük rugalmassá ezt a topikot.
rettriwer#132006-07-05 23:44:02
Válasz a(z) 12-es üzenetre:

Ez egy nagy igazság csak kár,hogy nem mindenki gondolkodik ilyen tisztán mint te:)
gabiga#122006-07-05 23:21:26
Még1. Magam részéről nem nőnek az igényeim, bár a választék elég nagy.Én nem keresek célzottan, engem megtalálnak...és válogatok. Van egy vágyam, van igényem, és ahhoz mérek. De nem mereven tartom magam ezekhez. Úgy látom sokakban van igény az emberi szóra, az értelmes beszélgetésre...és sokszor ez is elég. Nem kell feltétlenül mindenkivel rögtön ágynak rohanni.Vannak ilyenek is, akik ezt akarják, de ez nem az én világom. És türelemmel, na meg egy kis szerencsével mindenki megtalálhatja, akit és amit keres.Ja..és ha tudja, mit is akar...és tényleg akarja, nem csak ábrándozik.
gabiga#112006-07-05 23:13:02
Válasz a(z) 10-es üzenetre:
Szia! Kösz a felvételt! Eddig még nem voltam semmiféle csoportnak tagja, igazából még nem is tudom mi lenne a célod és mit is jelent egyáltalán ez a tagság. De amit írsz a reglapodon, az szimpatikus.
Ha olvasgattál volna más fórumokat ismerhetnél. Régi fórumozó vagyok. Chatelni nem szoktam, arra egyrészt nincs időm, másrészt felszínesnek tartom. A fórumban jobban elmondhatja az ember a véleményét. Csak tájékoztatásul, ahol írtam többet (többek közt az "életem regényét", hogy miért is vagyok itt) az a Vonzások és választások (256-nál kezdtem), de írtam az Érett gyümölcs...-be is, meg máshova.
rettriwer#102006-07-05 21:24:59
Üdvözöllek a topikban kedves Gabiga:)
Téged még nem ismerlek a többiket már igen-legalábbis a csettről-:)

Én tulajdonképpen arra vagyok kiváncsi,hogy ki miként jutott ide,mi motiválta arra,hogy itt keressen...és ha már keres akkor miért nőnek egyenesen arányosan az igényeik?
Mert ugye minél nagyobb a választék annál magasabbra helyezik a mércét sokan.

Érdekes kérdés ez:))
rettriwer#92006-07-05 21:20:21
A(z) #9 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
gabiga#82006-07-05 20:13:42
Hohó! Kedvenc témám, amit felvetettél! Én minden velem szóbe elegyedőtől megkérdeztem: miért van itt, mit keres, mit vár? Egyfajta saját közvéleménykutatást végeztem.  Mert a reglapokról igazán nem sok derül ki. Sokan meg nem is írnak semmit, Aki meg ír...hát igen az előttem szólókkal azonos a tapasztalatom...kevés köze van a valósághoz.
Rengeteget tudnék írni erről a témáról,(meg már más fórumokban hasonlókat írtam is) de most csak egy-egy gondolat, reagálva az előttem beírtakra.
1.Ami fontos szerintem is az őszinteség. Csakhogy ezt nem mindíg kapod vissza. Kell ahhoz némi tapasztalat, érzék, hogy meg tudd állapítani ki őszinte, és ki csak azt mondja.
2. Sokan vagyunk itt és sokfélék, jók, rosszak, őszinték, csalók, komolyan társkeresők és játszadozók, stb. A világ kicsiben. Hogy megtaláld, akire vársz...hát elég nagy mák kell hozzá, de nem lehetetlen. Tudok példát ilyenre is.
3.Jó kommunikációs csatorna...ez is igaz. Sok barátot, beszélgetőtársat találtam már itt. Sok emberben van igény arra, hogy a környezetében titkolt gondolatait megbeszélje valakivel, és erre itt lehet partnert találni, hiszen itt sokan hasonló cipőben járnak, így megértik egymást.
Hát egyelőre ennyi.
Üdv mindenkinek, remélem jó kis fórum  kerekedik ebből is.
pirike3#72006-07-05 17:26:45
Csókolászlak rett:)))
Gratulálok, nagyon jó témát választottál!
Igen az őszinteség nagyon fontos, ahhoz hogy valaki akár itt igazi barátokat vagy tásat találjon. Nem mondanán, hogy nem csalódtam kezdetben, de azt hiszem benőtt a fejem lágya:))
Az, hogy ki mit ír a reglapjára, legyen másodrendű, mert úgysem igaz:))))
Én nem raktam fel képet soha, de aki akr megismer személyesen is! Nagyon sok jó barátom van itt, sőt egyszer sikerült már egy közel 2 éves, szuper kapcsolatot is összehoznom itt:))
További sok sikert: pirike3
rettriwer#62006-07-05 13:30:40
Válasz a(z) 5-es üzenetre:

Bizony icipici,szívemből szóltál.
Sokan sokféle igényeinket tesszük itt közzé,ahányan annyi félét.Ez ok.
De bizony sokszor lehet vad és erotikus reglapokat látni és amikor valaki netán beszélni óhajt a reglap tulajdonosával,az egyenesen kikéri magának ezt.Hosszantartó kapcsolatot akar és hűséget stb.Igaz nem ez szerepel a lapján.A minap pont egy ilyenen bosszankodott az egyik haverom és tőle származik ez a mondat is:"az emberek a henteshez húsért mennek,az ilatszerboltba kemikáliákért,a kenyérboltba kenyérért...de ennek az oldalnak eropolis a neve,ide akkor miért jönnek?Vagy ha jönnek ,miért kellnek ki magukból amikor az ember megmondja nekik mit is szeretne?"

Érdekes dolog ez...
icipici#52006-07-05 13:18:46
Én jó kommunikációs csatornának tartom, bár egyesek néha szennycsatornává alázzák, de többnyire a maguk kárára. A hely szelleme létezik, el-eluralkodik, ezért olykor egészen szellemesre sikerednek a beszélgetések itt. Ennyi.
rettriwer#42006-07-05 12:32:22
:)) neked összejött.De a vajon mindenkinek?
Sokszor lehet hallani,hogy hazugság alapon nyugszanak az adatlapok és a személyes találkozás az esetek 90%-ban kudarcal végződik,míg a fenmaradő 10%-ék az első együttlét után bomlik fel....
Ez önmagában nem lenne gond de bizonyára a reglapokon szereplő valótlan adatok pacsételik meg a kapcsolat sorsát.
szegedimano#32006-07-05 12:26:29
Én nem kötöttem kompromisszumot,sőt,többet kaptam,mint vártam.
szegedimano#22006-07-05 12:25:38
Sziasztok!
Csak akkor lehet eredményesen keresgélni,meg akkor talál meg,akinek az igényei kielégítik a tieidet,ha őszintén írsz a reglapodra.És ez már kezdetnek jó.Én megtaláltam a páromat itt,mert az volt a reglapján,amit gondolt.
rettriwer#12006-07-05 11:46:08
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/8659.jpg
Sziasztok!
Amióta feljárok a polis oldalira érdekel,hogy ki miért is látogatja e lila lapokat.Sok adatlapot elovastam már ez elmúlt pár napban és mondhatom,igen széleskörűek az abban leírt igények.De vajon mennyire valósak ezek az adatok,mennyire van reális alapja annak,hogy mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb partnert?
Vagy egy bizonyos idő elteltével,kompromisszumot kötünk és ezzel feladjuk az eredeti,jól átgondolt igényeinket?

Ki mit gondol e témáról,érdekelne.

[1-60] [61-80]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3641BDSM - extrém szexualitás

#cvb100Farock
Ajánlott szobák
#biszex_szoba9091Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1010Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba400Belvárosi szexmentes csevegő

#szeretot-200Többes kalandok kamionba
Ajánlott szobák
#homo_szoba5880Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba43101Heteroszexuális vadászterület
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok400Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2410Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.