hirdetés
Simple vásárlói tájékoztató







Nemi úton terjedő betegségek

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

hiv-vonal


Nemi úton terjedő betegségek
Adódhat életedben olyan kérdés, ami nagyon aggaszt. Talán nincs kivel megbeszélned -- talán lenne kivel, de vele valamiért nem mered... HIV, AIDS? Szifilisz? Chlamídia? Condilloma? Tripper? HBV, HCV? Képben vagy?

Ami a szexhez kötődik, az általában tabu sok embernek. Hatalmas, csodás élményekhez juthatsz -- de aggódhatsz is: nem szedtél össze valamit? Ha titkolt kapcsolatod van, kihez fordulj, hogy le ne bukj?

A HIV-vonal információadással, felvilágosító, megelőző munkával próbál ebben Neked segíteni, rendelkezésre állni. Kereshetsz, ha aggódsz, hogy megfertőződtél-e, és tanácstalan vagy; ha már tudod, hogy megfertőződtél, és beszélni szeretnél róla; vagy csak van valami apróság, amire eddig nem leltél megnyugtató választ.


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
hiv-vonal
#1155 (2019-04-28 19:17:22) |
Válasz a(z) 1154. üzenetre:
Ha mindenki makkegészséges a 6 fős csapatból, akkor semmi probléma. Ha csak 1 személynek is akadna bármiféle fertőzése, akkor már most sorszámot lehet húzni valamelyik bőr-és nemibeteg gondozóba. 
Az a pech a történetben, hogy a jelenlegi állapotát bárki is csak saccolni tudja, hisz a fertőzések mindegyikének van valamennyi lappangási ideje, amikor semmi tünet nincs, csak fertőzőképesség. Ez 2 naptól évekig terjedő állapot, kórokozóként más és más.
Lappangási idők:
Tripper: 2 - 10 nap
Szifilisz: 9 - 90 nap
Trichomonas:  3 - 30 nap
Chlamídia: 2 - 4 nap (de a férfiak felénél és a nők 70 %-ánál semmi tünet)
Hepatitis B: Akár 180 nap
HIV: 3 héttől akár 10 év
Stb.
Ez a fajta szex a résztvevők számára kétségkívül nagyon izgalmas, viszont extra veszélyes is egyben.

[ugrás az előzményre]
kozmamate
#1154 (2019-04-27 19:53:38) |
Üdvözlöm

Egy olxan dologra készülünk, hogy egyik ismerősöm gangbang partyt rendez ahol ők ketten meg még 4en pasik veszünk részt!
Gumi nélküli partyt akarnak ugy hogy mindenki beleélvezhet a felesége punciába, szájába egymás után is akár! Majd igy szexelnének a többiek a feleséggel hogy már más beleélvezett!
Milyen probléma lehet ebből a dologból?
hiv-vonal
#1153 (2019-04-14 09:48:16) |
Válasz a(z) 1152. üzenetre:
A jelenség tisztázásához a jó utat választottad. A leírtakból úgy tűnik, hogy átestél már urológiai vizsgálaton, az STD szűrés pedig folyamatban van.
A fájdalmat a makk külső felületén érzed? Vagy a húgycsőnyílásnál? A féknél?
Elképzelhető az is, hogy magától rendeződő jelenségről van szó. Ha valamilyen ok miatt ritkábban szexelsz, normális a túlhevült erekció. Szex közben csak az örömszerzéshez kötődő ingereket tapasztalod, ejakuláció után pedig hirtelen felléphet a túl vad tempó okozta mindenféle fizikai hatás miatt létrejött fájdalom. Esetleg túl rövid a fék, s annak feszülése okozza a fájdalmad.
Mivel a fájdalom fellépése magömléshez kötődik, elképzelhető fizikai sérülés (pl. kidörzsölődik a makkod a nem megfelelő síkosság, vagy durva szex miatt), de az is meglehet, hogy az erekcióhoz kötött vérellátásban van valami hiba. Ha a vizsgálataid negatív eredménnyel záródnak, azt javaslom, ebben az irányban haladj tovább!

[ugrás az előzményre]
nincs kép chub88
#1152 (2019-04-13 23:03:40) |
Sziasztok!

Nekem olyan problémám van, hogy már egy jó ideje fáj a péniszem.
Leginkább a makk a résznél. Már többször volt ilyen. Ez a negyedik alkalom. Voltam többször urológusnál, de nem tudni mitől van. Antibiotikumot kaptam rá.
Előzőekben hamar elmúlt, de most már több, mint egy hónapja nem múlik el.
Vizeléskor nem csíp és nincs folyásom. Semmi elváltozást nincs. Urológus szerint semmi bajom.
Ezért nemi gondozóba mentem. Ott std és hpv tesztet csináltattam. Ennek az eredménye folyamatban van. HIV cukorbetegség kizárva. Voltam ilyen vizsgálaton is.
A legjobban ejakuláció után fáj. Utána fél napig nagyon fáj, aztán enyhül, igaz gyulladás csökkentőket szedek.
Lehet, hogy gombafertozes vagy candida? Mi lehet a fájdalom oka? 
Prosztata? Igaz az urologus szerint semmi.
hiv-vonal
#1151 (2019-04-09 22:37:03) |
Válasz a(z) 1150. üzenetre:
Inkorrekt lenne, ha valamelyik konkrét magánrendelést javasolnám - ráadásul bármely keresőprogram egy csomó találatot kiad, ha beírod ezt a keresőszót. Ha konkrét tüneted van, bármely bőr-és nemibeteg-gondozó is korrektül ellát. Ha valamilyen fertőzés gyanújának akarsz utánanézni (konkrét tünet nélkül), akkor valamelyik magánlabort kipróbálhatod, ezeknek minden szakterületre irányuló orvoskapcsolatuk is van probléma esetén.

[ugrás az előzményre]
nincs kép wick089
#1150 (2019-03-31 19:14:35) |
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni.. magán bőr-és nemibeteg-gondozót tudtok ajánlani Pesten? vagy esetleg máshol ahol normálisan foglalkoznak az emberrel?
moira1981
#1149 (2019-03-18 15:15:41) |
A(z) #1149 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
nincs kép zsozs76
#1148 (2019-03-03 09:59:06) |
A(z) #1148 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
hiv-vonal
#1147 (2019-02-18 11:02:56) |
Válasz a(z) 1145. üzenetre:
Mivel orvos látta és kezelte, természetesen bízni lehet az orvos véleményében. A "hihetek-e az orvosnak ,meg a barátomnak"kérdésed szétválasztanám: Az orvos a kezelés és a kontroll után adott véleményt. A kérdés második fele azt feltételezi, hogy nem bízol a barátodban, és újrafertőződéstől tartasz számodra ismeretlen 3. személytől. Erre csak kettőtök közt dőlhet el a válasz. Ha alapjaiban ingott meg a bizalmad, használj óvszert a szexhez. Az megvéd, és spekulálnod se kell tovább.

[ugrás az előzményre]
hiv-vonal
#1146 (2019-02-18 10:53:43) |
Válasz a(z) 1144. üzenetre:
Feltehetően ezek a bőrképletek eddig is megvoltak, csak most váltak szembetűnővé számodra. Természetes állapot, nem fertőzés következménye, így továbbadásától sem kell tartani. Bővebben a "hímvessző papillomatózisa" címszónál tudsz utánanézni. Se kenegetni, se aggódni nem kell miatta: a férfiak jelentős százalékánál előfordul.

[ugrás az előzményre]
trampli
#1145 (2019-02-18 08:41:07) |
A(z) #1145 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
mate26
#1144 (2019-02-11 11:11:08) |
A(z) #1144 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
esthergirl
#1143 (2019-01-04 14:35:49) |
A(z) #1143 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
hiv-vonal
#1142 (2019-01-04 12:10:52) |
Válasz a(z) 1141. üzenetre:
A másnap vagy aznap keletkezett"tünetek" általában valamilyen fizikai okra vezethetőek vissza (dörzsölődés, túl erős szorítás, stb). A "pöttyök" többnyire a hajszálerek megpattanása miatt láthatóak: gyorsan jelennek meg, és el is múlnak rövid időn belül.
Vizeletből kimutatható néhány kórokozó, tenyészteni váladék-kaparékot szoktak, amelyből baktériumokat lehet kimutatni. A kórokozók némelyike csak vérből mutatható ki.
Ha tüneteket tapasztal, akkor a bőr-és nemibeteg-gondozót kell felkeresni.

[ugrás az előzményre]
nincs kép wick089
#1141 (2019-01-03 16:36:59) |
Szia! Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy egy vizelet tenyésztéssel kimutatható e bármiféle nemi betegség?
Bisex kalandom volt ahol egy fiú orálisan elégített ki és összeérintettük a péniszünk... Másnap éreztem hogy a makkomon piros foltok voltak plusz körülötte begyulladt és a húgy csövemben kellemetlen fájdalom volt.. Hova forduljak ezzel a problémámmal?? Választ előre is köszönöm!
hiv-vonal
#1140 (2018-12-31 17:41:51) |
Válasz a(z) 1139. üzenetre:
Elméletileg a bőr- és nemibeteg-gondozókban meg kéne csinálni, de a gyakorlat az, hogy HIV szűrést végeznek kérésre, más vizsgálatot viszont csak tünet esetén, vagy fertőzött szexpartner kapcsán végeznek - de akkor is csak célirányosan, 1-2 fertőzésre vonatkozóan.
A magánlaboratóriumok (pl. az Interlab)készítenek full-tesztet, azt javaslom, náluk jelentkezz! Árajánlatot is adnak, + bőséges felvilágosítást a vizsgálataikról.
BUÉK!

[ugrás az előzményre]
nincs kép kicsivici
#1139 (2018-12-30 16:11:25) |
Szia!
Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy lehet-e szerinted egy általános szűrést csináltatni, ami kiterjed az összes nemi betegségre? Vagy legalább a gyógyíthatatlanokra, mit mondjuk a szifilisz? Az ADIS-et tudom, hogy hol kell, de vajon a többre vonatkozóan hol kellene jelentkezni, bőr és nemi beteg gondozóban, vagy nőgyógyásznál? Még nincs semmilyen panaszom, de szeretnék egy ellenőrző vizsgálatot, mert voltam olyan partnerrel, akinek előtte nagyon sok partnere volt...
Előre is köszönöm a válaszodat! És BÚÉK!
Üdv:Vici
hiv-vonal
#1138 (2018-11-22 00:01:42) |
Válasz a(z) 1137. üzenetre:A szexnek ez a formája az Ön szempontjából gyakorlatilag veszélytelen.

[ugrás az előzményre]
lickmyass555
#1137 (2018-11-20 14:37:23) |
Jó napot kívánok! Kérdésem a következő lenne! Ha csak popsit nyalatok elkaphatok valami nemi betegséget? Nincs elötte se ujjazás se dugás se semmi csak a seggem nyalják! az mennyire veszélyes rám nézve??
hiv-vonal
#1136 (2018-08-25 06:26:15) |
Válasz a(z) 1134. üzenetre:
A két esemény között nincs összefüggés, hacsak az nem, hogy mindkettő Önnel történt. A HPV valóban képes daganatos elváltozást előidézni, de jellemzően ott, ahol a laphám- és hengerhámszövetek találkoznak. A here nem ilyen szerv. Ha biztosan tudni lehetne, hogy egy daganatos elváltozást mi okoz... de ezen a téren csak találgatunk többnyire. Mielőbbi gyógyulást kívánok!

[ugrás az előzményre]
warp10
#1135 (2018-08-24 14:40:21) |
Tessék mondani, nemi úton terjedő lelki sérülés ellen ugye az az ellenszer, ha óvszert húzunk a kezünkre, szemünkre, szánkra, fülünkre és a gondolatainkra is?



nincs kép matt10
#1134 (2018-08-24 08:55:52) |
Jó napot!
Egy érdekes kérdésem lenne, 8 hónappal ezelőtt egy partnerrel orális szexben részesültem (óvszer nélkül). Utána egy kicsit csipet a fitymám  ezért elmentem orvoshoz a biztonság kedvéért, a doki a vizeletben nem talált semmit de azért a biztonság kedvéért felírt nekem egy antibiotikumot (a neve már nem jut eszembe, de az is valami szexuális betegség megelőző tabletta volt). 
Most sajnos heredaganatot találtak nálam, erre most olvastam hogy a HPV vírus képes előidézni daganatot. Önök szerint lehet hogy van bennem ilyen fajta vírus vagy bármi másik nemi úton elkapható? Érdemes ezért vissza mennem az urológiára vagy az eddigi vérképek vagy laboreredményekből ez kiderült volna? Kicsit hipochonder vagyok és most már beképzelek mindent magamnak, hogy mi állhat a betegségem mögött. Köszönöm a választ!
hiv-vonal
#1133 (2018-08-06 11:56:04) |
Válasz a(z) 1132. üzenetre:
Már az óvszer is elegendő védelem. Arra viszont ügyelni kell, hogy a nagyobbító anyagához másként tapad az óvszer, mint a péniszhez, így a szakadás is könnyebb.Megelőzhető, ha a nagyobbítóra is tesz kevés síkosítót, és csak aztán teszi fel az óvszert.

[ugrás az előzményre]
valamiizgi
#1132 (2018-08-06 08:08:31) |
Hali! Érdeklődnék ha a penszimre huzok nagyobbitot es ovszer akkor ugy is teljes a vedelem poposexnel?
hiv-vonal
#1131 (2018-06-21 00:27:36) |
Válasz a(z) 1129. üzenetre:
Nyalatni veszélytelen, nyalni kockázatos.

[ugrás az előzményre]
hiv-vonal
#1130 (2018-06-21 00:23:28) |
Válasz a(z) 1128. üzenetre:
Maga az orális szex az alacsonyabb kockázatú szexuális aktusok közé közé tartozik ugyan, de nem zárható ki a fertőzés lehetősége. A makk és a fityma alatti terület sérülékeny, könnyen keletkezhet rajta hámsérülés. Így kerülhet vér a szájba, az pedig létrehozhat fertőzést.

[ugrás az előzményre]
verjukimost
#1129 (2018-06-18 13:59:27) |
Ha nyaljak a popsit lehet valamit elkapni? 
srac181
#1128 (2018-06-12 18:13:50) |
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy oràlis szexszel, szájbaelvezés nélkül is elkapható a hiv?

Köszönöm
thugboy79
#1127 (2018-05-05 06:13:44) |
A(z) #1127 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
milfi
#1126 (2018-05-05 06:12:05) |
A(z) #1126 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
hiv-vonal
#1125 (2018-04-21 07:48:48) |
Válasz a(z) 1124. üzenetre:
Jó kérdéseket vetettél fel. Nézzük sorban: Nálunk nincs engedélyezett házi HIV teszt, a neten beszerezhetőek pedig vagy megbízhatóak, vagy sem - laikus szemmel ez eldönthetetlen. Értelme sincs, hisz ha a partner nem akar tesztet csináltatni, nem kényszeríthetjük rá. 
Megelőzésre szedett pirula: erre a célra olyan gyógyszerrel folynak kísérletek más országokban, mint amit HIV fertőzöttek szednek. Nálunk ilyen lehetőség nincs: a TB nem támogatja, magánzsebből pedig piszok drága. Ráadásul azzal is számolni kéne, hogy egy gyógyszer hosszú távú szedése fölösleges teher egy egészséges szervezetnek, ettől sokkal olcsóbb és egyszerűbb az óvszer.
Monogámia szempontjából bizonytalan partnerrel pedig értelme sem lenne ilyenfajta megelőzésnek, mert csak a HIV fertőzés kockázatát lehetne csökkenteni vele, az egyéb szexuális úton terjedő fertőzéseket nem.
Marad a végkövetkeztetés: ha a partner nem együttműködő a biztonságodat érintő kérdésekben, akkor vagy nem kell dugni vele, vagy azt mindig óvszeres védekezéssel tedd.

[ugrás az előzményre]
thongboy
#1124 (2018-04-20 20:29:53) |
Hello! Egy érdekes problémával állok szemben. Úgy tűnik alakul majd valamiféle kaland de előtte úgy döntöttem csináltatok egy átfogó vizsgálatot elsősorban HIV miatt. Igaz vagy 6éve volt utoljára rizikós kapcsolatom, az is gumival és nem emlékszek hogy utána lett volna az 1-2hónapos szarság (ez alatt fokozottabban is fertőz tudtommal), ami jelzi a HIV fertőzöttséget. Azaz úgy megyek majd szűrésre hogy kvázi szükségtelen, de inkább legyen papírom róla, mert szeretném megtisztelni a partnert azzal hogy ilyenem is van.

Van azonban egy kis bökkenő, mert az akivel a kaland összejönne nem nagyon feni a fogát erre. Próbálom fűzni, azt is beajánlottam hogy elkísérem a vizsgálatra és együtt letudjuk, az első alkalommal felmerülő költségeket állom, de sztem így se akarja. Valszeg neki is kellemetlen hogy erőltetem de nekem is az hogy győzködni akarom, pedig csak a jó szándék vezérel és azt akarom hogy teljesen felhőtlen legyen majd az aktus.

A bökkenőtől is nagyobb baj hogy egyáltalán ér e valamit egyetlen HIV teszt ha most még rajtam kívül van még valakije? Ha negatívot hoz az tudomásom szerint egy 1-2hónappal ezelőtti állapot is lehet, ha ezalatt az időbe volt egy újonc akkor megint várni kellene onnantól 1hónapot + kontroll. Hogy még komplikáltabb legyen a gond hiába van esetlegesen stabil partnere ha őneki is bekerül egy alkalmi partner.

Nem azt mondom hogy mindenki fertőzött lehet de adott esetben elég kiterjedt lehet egy kapcsolati háló, és ha csak egy helyen megjelenik a HIV akkor tudomásom szerint az egészet végigfertőzi idővel, jól gondolom?

Arra is gondoltam hogy szerezni HIV gyors tesztet de nem tudom hogy ilyet érdemes e webshopban venni. Van egy komolyabb hely ahol komolyabb összegért egy 20db tesztből álló egységcsomag kapható de magánembernek nem szállít csak orvosnak/intézménynek... ha volna egy ilyen opció akkor talán még ez lenne a legjobb mert ugyan nem ér fel egy laborvizsgálattal de legalább mutat valamit és a találkahelyen is meglehet csinálni. Nem kell tehát elmenni nagy szűrésre és várni az eredményeket. Helyszínen 20perc múlva megvan az eredmény addig lehet beszélgetni tussolni, stb.

Esetleg létezik olyan pirula amit megelőzés gyanánt szedve ellenállóvá teszi a szervezetet a fertőzéssel szemben? Ez volna talán a legjobb megoldás és akkor kellemetlenkedni sem kellene a partnerrel -)

Mi a véleményed erről?
hiv-vonal
#1123 (2018-04-03 11:00:06) |
Válasz a(z) 1122. üzenetre:
Igen, biztonságos és hatékony.
Hosszabb szexnél érdemes többször is síkosítani, mert a vizes alapú síkosítók elég hamar száradnak. Síkosítás nélkül pedig könnyen szakadhat a gumi.

[ugrás az előzményre]
szorosmaszti
#1122 (2018-04-03 06:47:12) |
Szia! Kérdezném hogy GUMIBAN dugni/ dugatni biztonságos fiuknál? Persze gumiba élvezünk nem egymasba!! 
Szopi is csak abban szokott lenni! 
hiv-vonal
#1121 (2018-03-01 22:58:08) |
Válasz a(z) 1119. üzenetre:
Téves információ.
A HIV fertőzés 14 nap elteltével már kimutatható speciális, HIV fertőzésre irányuló vérvizsgálat alapján, de nem "jön elő". Évekig, vagy akár 10 évnél is tovább lehet valaki HIV fertőzött mindenféle tünet nélkül, mire leromlik annyira az immunrendszere, hogy AIDS állapotúvá válik. De akkor sem mutatkozik csak erre utaló megbetegedéssel, hanem a rossz, működésképtelen immunrendszer miatt mindenféle betegség megtámadhatja a szervezetet.
Ezért fontos HIV tesztet készíttetni, mert csak a teszt képes kimutatni, hogy valaki megfertőződött, vagy sem.
Így az eltelt 7 hónap semmit sem jelent. 

[ugrás az előzményre]
hiv-vonal
#1120 (2018-03-01 22:49:55) |
Válasz a(z) 1118. üzenetre:
A válasz: Igen.

[ugrás az előzményre]
gyenge84
#1119 (2018-02-28 15:58:53) |
sziasztok az igaz hogy a hiv fertőzés 1 2 héten belűl elő jőn? tanultam régen a iskolában meg olvastam is az interneten és mind2 tőn ugyan igy volt Hogy ez igaz hogy 1 2 héten belűl ellő jőn? ha nem jőn ellő akkor nincs is me én tavaly agusztusban kinyaltam egy 60 éves nőt agusztusban tavaly azota 7 honap eltelt és semmi Ez mit jelent akkor?????
 :sir: 
szorosmaszti
#1118 (2018-02-28 11:41:07) |
Gumibam szopatni/szopni biztonságos? 
hiv-vonal
#1117 (2018-02-28 11:07:44) |
Válasz a(z) 1116. üzenetre:
Igen, ez saccra belefér a biztonságos szex kategóriájába.
Nyalásnál a nyaló fél van inkább kitéve a fertőzésnek. A nyalató számára sem 100 %-os a biztonság, bár kétségtelen, hogy így elég nehéz fertőzést elkapni.

[ugrás az előzményre]
szorosmaszti
#1116 (2018-02-28 07:16:22) |
Sziasztok! Annyi kerdesem lenne hogy tegnap találkoztunk egy sraccal mindekettőnkön gumi volt ugy kaptuk be egymasnak majd ő izgatta nyelvvel a fenekem. A végén pedig ő magára én pedig a hasára élveztem. Igy gondolom elővigyázatosak voltunk ezzel is elkerülve a fertőzéseket. A nyalatással.lehet valamit elkapni? Várom válaszod ;)
nincs kép zenox36
#1115 (2018-02-24 07:20:03) |
A(z) #1115 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
nincs kép sracbp
#1114 (2018-02-18 12:00:39) |
Válasz a(z) 1113. üzenetre: óriási lutri. Ha gumi nélkül akartok szeelni, és bele szeretnél élvezni, a legbiztosabb, ha tablettát szed, esetleg más helyi fogamzásgátlót használ, pl spirált.

A pharmatexet felejts el.

[ugrás az előzményre]
kozmamate
#1113 (2018-02-12 06:53:03) |
sziasztok

azt szeretném kérdezni hogy megismertem itt egy hölgyet akivel kiakarjuk próbálni azt hogy folyamatosan beleélvezek a punciába és hogy a terhesség ellen védenek e vagy mennyire védenek a helyi hatásu fogamzásgátló szerek (phamratex)
hiv-vonal
#1112 (2018-02-04 11:10:09) |
Válasz a(z) 1110. üzenetre:
Határozott igen a válasz.
Fertőzés elkapására ez a *legmagasabb* kockázatú szexuális aktus. A végbél nyálkahártyája sérülékeny, könnyen keletkezik fertőzési kapu a kórokozóknak.
Ha meg akarod őrizni az egészségedet, használj minden behatoláshoz gumi óvszert, és síkosítsd vizes alapú vagy szilikonolajos síkosítóval az ánuszod és partnered óvszeres hímvesszőjét!
Zsíros, olajos krémeket sose használj síkosításhoz, mert azok tönkreteszik az óvszert!

[ugrás az előzményre]
hiv-vonal
#1111 (2018-02-04 11:10:09) |
A(z) #1111 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
kozmamate
#1110 (2018-01-31 16:31:07) |
sziasztok

23 éves srác vagyok

olyan kérdésem lenne hogy elkaphatok valami betegséget ha egy pasival análisan gumi nélkül közölsülök úgy hogy én vagyok akit dugnak?
hiv-vonal
#1109 (2018-01-29 23:57:17) |
Válasz a(z) 1108. üzenetre: Meg kell mutatni bőrgyógyásznak, mert lehet akár allergia, akár bőrgomba, de akár rühatka is. Szexuális úton terjedő fertőzésnek ilyen tünete nincs.

[ugrás az előzményre]
kukacka35
#1108 (2018-01-29 20:40:02) |
Szia viszkető piros foltok jelentek meg a lábáimon meg a csuklómon. Lehetséges, hogy elkaptam valamilyen fertőzést?
hiv-vonal
#1107 (2017-12-28 14:11:29) |
Válasz a(z) 1106. üzenetre:
Nagy pech, hogy a befogadó félnek mindig sokkal nagyobb az esélye összeszedni egy fertőzést, mint a behatolónak. Ez a szopásra is maximálisan igaz. Szopással bármelyik szexuális fertőzés elkapható, csak az óvszer a hatásos védekezés (az összes ízesített óvszert erre a célra forgalmazzák).
Némileg csökkenthető a kockázat, ha szopás előtt - után 2-2 órával nem mosol fogat, nem eszel-iszol olyat, ami a szájnyálkahártyát károsítja, ha nem élveznek a szádba, vagy ha megtörténik, azonnal lenyeled. De ezekkel a módozatokkal csak csökkenthető a fertőzés esélye, a kockázat megmarad.

[ugrás az előzményre]
domferfit38
#1106 (2017-12-07 19:41:30) |
Szép estét kívánok.

Én egy  olyan partnert keresek  akit orálisan elégítenék ki  úgy  hogy  a partner esetleg a számba élvez. Nekem semmiféle más szexuális vágyam nincs.Tehát csak és kizárólag az orális  kielégítés.

Abban szeretnék segítséget kérni  hogy  egy ilyen  szexuális kapcsolatban  mennyi az esélye a fertőzés összeszedésének  ,illetve  milyen módon lehet ezt az esélyt a legkisebbre  leszorítani.

Tudom  illetve gondolom hogy  a gumióvszer használata  100 % os védettséget ad minden baj ellen ,de nagy az esélye hogy olyan partnert találok aki  nem szeretne óvszerrel szexelni.
Ez esetben mit és hogyan tegyek ,hogy  --bár nagy a valószínűsége hogy a partner egészséges ,de ha mégsem -- 
a fertőzéseket legnagyobb valószínűséggel elkerüljem.

Kérem segítsenek ebben.

Köszönöm válaszukat  üdvözlettel  Zoltán
nincs kép lacika55
#1105 (2017-11-08 15:30:17) |
A(z) #1105 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
hiv-vonal
#1104 (2017-11-03 00:02:46) |
Válasz a(z) 1103. üzenetre:
A legtöbb szexuális fertőzés ellen hatékony védekezőeszköz az óvszer. A nemi szervi herpesz és a HPV ellen viszont nem jelent 100 %-os védettséget.

[ugrás az előzményre]
cockboy1
#1103 (2017-10-29 19:50:49) |
Gumival mennyire kerülhető el egy esetleges fertőzés? 
milfike
#1102 (2017-10-14 08:31:57) |
Válasz a(z) 1101. üzenetre:
bocsi, de aktív herpesz fertőzés simán mehet száj környékről anális területre.
Ill. gonorrhea is terjed orális szexxel, ui. okozhat húgycső, szájgarat, végbél fertőzést is.

[ugrás az előzményre]
hiv-vonal
#1101 (2017-10-10 23:38:04) |
Válasz a(z) 1100. üzenetre:
Nem. Feneket nyalni fertőzésveszéllyel jár, a fenéknyalatás viszont veszélytelen.

[ugrás az előzményre]
nincs kép zenesz
#1100 (2017-10-10 13:10:50) |
ha a seggemet nyaljak kaphatok el
barmit?
hiv-vonal
#1099 (2017-10-05 08:16:26) |
Válasz a(z) 1098. üzenetre:
A spriccelés a húgycsövön keresztül távozik, vérmaradványt vagy hüvelyváladékot oly csekély mértékben tartalmaz, mint maga a vizelet, így fertőzésátvitel szempontból is csak vizeletértékű, azaz veszélytelen.

[ugrás az előzményre]
kivancsi2017
#1098 (2017-10-04 17:43:58) |
Üdv. A squirting vagy spriccelő hölgy mennyire fertőző? Maga a folyadék a szájba jutva milyen kockázattal jár?
Köszönöm.
csokxcsok
#1097 (2017-09-04 10:12:22) |
A(z) #1097 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
hiv-vonal
#1096 (2017-09-04 08:18:50) |
Válasz a(z) 1095. üzenetre:
Igaz, hogy a bőr- és nemibeteg-gondozókba időpontot kell kérni, de tünet esetén aznap is fogadni szoktak. Ez többnyire elég hosszas várakozással jár. A gondozónővérhez hamarabb be lehet jutni, jelezze neki problémáját, és akkor hamarabb sorra veszik. 
Egy hét után a tripper tud ilyen tüneteket okozni, de az jellemzően erős gennyes folyással jár. Ha ilyet nem tapasztal, akkor chlamídia fertőzés is szóba jöhet, az viszont biztosan régebbi fertőzés, nem egy hetes.
Nem feltétlen jelent ilyen tünet szexuális fertőzést: felfázás vagy a prosztata működési zavara is állhat mögötte, így javasolnék egy urológiai kivizsgálást is.
Problémája kiderüléséig nagyon sok folyadékot igyon, alkoholt, erősen fűszeres ételeket mellőzzön, és nulla szex - még óvszerrel sem, önkielégítéssel sem!

[ugrás az előzményre]

[1-60] [61-120] [121-180] [181-240] [241-300] [301-360] [361-420] [421-480] [481-540] [541-600] [601-660] [661-720] [721-780] [781-840] [841-900] [901-960] [961-1020] [1021-1080] [1081-1140] [1141-1156]



hirdetés










A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.