Emlékkönyv
A nosztalgiázás jegyében indítunk most nektek egy emlékkönyv-fórumot, ahol mindenki leírhatja, hogyan emlékszik vissza az ősidőkre, írjatok minél több személyes sztorit, morzsoljuk a könnycseppeket együtt :-) Mindenkinek kellemes időutazást és sztorizgatást kívánunk!
A témához nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások

12
krisztian333#71
Körübelül 10 ével ezelött regiztem fel ide a barátnőmmel,akadtak szép pillanatok is illetve nem is.
Egy biztos az oldal adta lehetőségek miatt,volt egy hölgynek egy saját csoport bejegyzése aki az illetö részére privátba be jelentkezett camon,bizonyitva magát,be került egy csoportba.
És ezen csoport tagok pedig meg osztották az úgy vélt kamus vagy több regges embereket eről pedig lista volt kibe ne bizz és miért cimszó.
Jó példa lehetne más oldalak számára is valami hasonló(na igen vices volt ha tudtad előrre hogy az illető nem is csaj hanem pasi de annyira küzdött :)).

Régen se volt könyebb szerintem,most meg a nett nagyobb elterjedése miatt, több a hiteles kereső is de velük együtt a kamusok illetve nézelődők tábora is hatványosan megnőtt.
előzmény
Válasz a(z) 69. üzenetre:
Szerintem most is olyanok vannak fenn, akik tényleg szexelni akarnak. Csak a lehetőségek kiszélesedésével a minőségi igények emelkedtek meg. A felhasználók számának emelkedésével pedig a kínálat nőtt meg, így könnyebben odébbállnak az emberek, hogy rengeteg másik van.

Az internet felfutásakori nagy tombolásnak is vége, már az élet része lett a net és a netes társaságok, válogatósabbak lettek az emberek, és az a hirtelen feltört igény is csillapodott hogy ide nekem mindent. :) A többség egyetlen partnert keres, és azt előbb meg szeretné ismerni.

Nem bárkivel. Külső-belső elvárások vannak, és ha annak nem felel meg a másik, akkor vele nem. Szerintem ezzel nincs semmi baj, ettől még se nem kamus, se nem komolytalan valaki. 

Türelem és sok kommunikáció kell megtalálni azt, akivel kölcsönös a tetszés.
Sziasztok! Ez egy jó téma lett nem szoktam irogatni de ez megfogott ez ha jól emlékszem a 3. Nickem 2003 óta voltak jó és kevésbé jó élmények de én úgy látom hogy egyre nehezebb a sok kamu és csak szórakozó regek között olyat találni aki tényleg szexelni szeretne sajnos ezek az emberek elveszik a lehetőséget attól aki komolyan gondolja! RÉGEN IS VOLT DE SOKKAL KEVESEBB SZERINTEM RÉGEN TÖBB ÉLVEZETET ADOTT EZ AZ OLDAL! BAR MOST IS SZIVESEN JÁROK FEL!!!
A(z) #68 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
tengerszem#67
előzmény
Válasz a(z) 8. üzenetre:és meghaltál? :D
A(z) #66 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
szokesziren#65
előzmény
Válasz a(z) 64. üzenetre:

Tudom én ezt szomszédságom :)
aparipa#64
előzmény
Válasz a(z) 63. üzenetre:Egyetértek Önnel szomszédasszony:-))
szokesziren#63
előzmény
Válasz a(z) 62. üzenetre:

Vannak még régiek is ..csak nem akarják felfedni magukat :)Jó volt szép volt..de a mai napig ez a legjobb oldal!!Sokan mondják elmentek és vissza tértek ide !!Ez nem véletlen van !! Köszönet ezért a "Főnökségnek" :)
aparipa#62
Azt hittem, a régi szép idők szex.orgja többeket vonz majd ide. Örültem volna régi ismerősöknek. No meg az Alerendeltség és/vagy dominancia fórumról... de jó volt akkor:-)
előzmény
Válasz a(z) 60. üzenetre:Robi ez a fórum nem erre való, használd a keresés opciót vagy csetelj a csetszobákba és ismerkedj.
A(z) #60 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
Nem tudom ki emlékszik még a bolg író/olvasó találkozókra, Milyen jó kis társaság voltunk. Pesten többször is összejöttünk de volt Pécsen is buli. Jókat beszélgettünk. Mi akik vidékiek voltunk szállást kaptunk a többiektől. Igazi pörgős blogok voltak akkoriban, igaz néha eltért az eredeti témától de senki sem vette zokon.
A(z) #58 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
A(z) #57 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
nudistaparbp#56
Régi szép idők...Talán kessa néven regisztráltunk a párommal, onnan sikerült megismernünk egy párt, akikkel az első többes élményünket éltük át... Jó kis oldal volt, egyszerűen kezelhető.
kisinas#55
Sziasztok!

Jómagam még 99-ban jártam elöszőr az oldalon. Férfiembert kerestem az akkor még csak bimbozó biszexualitásom szárba szökkentéséhez. Mit ad isten, nem csak erre találtam hanem életem első többes élményére is. Sosem felejtem el azt az izgalmat, ahogy farokról farokra járt a szám :) 
Azóta is visszajáró vendége vagyok az oldalnak. Több-kevesebb sikerrel. Kaptam visszautasítást eleget, és én is ignoráltam többeket. Mindazonáltal még ez a hely az, ahol a legszínesebb és leg elfogadóbb a közösség. Chaten sosem voltam olyan aktív de egy időben rendszeren felnéztem, hozzászóltam. Remélem még jó ideig lesz rá lehetőségem :)
előzmény
Válasz a(z) 48. üzenetre:illegalitásba vonult :D
A(z) #53 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
Akkor ismét egy csintalanságomat idézném fel, ha már a többes regelés szóba került! :D

2007 február-március időszakában (onnan tudom ilyen pontosan, mert akkor otthon feküdtem térdműtét után) bevontalak Titeket (persze erről senki sem tudott) egy pszichológiai társasjátékba! :D

Az ötlet Feldmár András-tól (ő is R. D. Laing tanítvány!) jött, s a lényeg a az interperszonális érzés vizsgálat, mérése! :)

A szituáció, hogy egy művelt, nagyvárosi intelligens, de gőgös és kivagyi személyiségét szembeállítunk egy szeretni tudó, érzelmekben teljes, empatikus, de egyszerű, kevésbé művelt, pici faluban lakó személlyel! :)

A nagyvárosis kivagyi férfi nickneve "Williamspear" volt. :)
A falusi szeretetteljes srác "Csizmaskandur" nicknéven futott. :)

Otthon feküdtem, mellettem 2 gép, 2 billentyűzet, 2 monitor, eltérő IP címek, hogy ne tudjon még így sem kiszűrni a rendszer. :D

Esténként "csatába küldtem" a két szereplőt... A nagyvárosi férfi mindig az egyszerűségére - mondhatni "butaságára" - próbálta a többi csetelő figyelmét felhívni a falusi sráccal kapcsolatban... Piszkálta, kóstolgatta, bántotta.... A falusi srác figuráját mindig a paraszti humor egyszerűségével vérteztem fel, sok őszinteséget adtam neki, érzelmeket, szeretni tudást... :)

S mi lett a vizsgálat eredménye! :vigyor: 
*Csillagos 5-re vizsgáztatok!!!* <3 
Jószerivel mindenki a falusi srác mellé állt emberileg!!! :)
Őt védtétek, bátorítottátok! <3
A nagyvárosit sokszor lecsesztétek, hogy ne üljön már ennyire magas lovon és ne bántsa már a falusi srácot!!!

A tanulság?! Akkori társadalmunkban sokkal jobban odafigyeltünk egymásra! Sokkal empatikusabbak voltunk, kevesebb volt a megosztottság, kevésbé bántottuk egymást!

Eltelt több mint 10 év azóta... Nagyon megváltoztunk mi, s ez itt is nagyon jól meglátszik... Szomorú! :(

*Arra szeretnék mindenkit biztatni, hogy egy kicsit nézzen önmagába, s gondolkozzon el azon, hogy nem lenne e jobb neki is, ha ezek az idők, azok az emberi viszonyok visszajönnének?! Ha igen!!! Akkor tegyünk érte itt MIND!!!*
előzmény
Válasz a(z) 41. üzenetre: Jelen! Én emlékszem! :) De ritka alkalom volt! :)
A(z) #50 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
A(z) #49 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
esther#48
előzmény
Válasz a(z) 43. üzenetre:

Igen, ez így van. :)
Mi lett vele? Megnősült?
A(z) #47 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
Hopp az idén én is 10. éve vagyok itt....sok ismerettséggel,barátokkal :) Igen valaha jól pörgött a chat..pláne belváros ami mára csak a múlt :( 
Voltak közös bulik is s tényleg vannak élmények amit az ujonnan belépők nem is sejthetnek. Mára a ki-belépkedések jellemzik a chat ablakot:( Na jó néha vannak beszélgetések de az már fele annyira se olyan mint valaha mikor minden nagy negyedben beszélgetések voltak,ugratások stb..stb...
előzmény
Válasz a(z) 39. üzenetre:

Hoppácska...erre nem emlékszem :O :D
amerikai-pite#44
én 5 éve vagyok itt kb. hosszabb-rövidebb megszakításokkal, és néha úgy érzem, már mindenkit ismerek itt, nem úgy persze, csak cseteltünk már :D szóval az újakban van minden reményem :pirul: 
előzmény
Válasz a(z) 41. üzenetre:bizony, bizony :)

De azért Orpheot se hagyjuk ki, Ő mindig szívesen segített ha valami olyan probléma volt amit nem tudtunk megoldani.
A(z) #42 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
smart#41
Ki emlékszik rajtam kívül arra, hogy Szexmaster általában éjjel fél egy körül esett be közénk egy kis beszélgetésre? Azok még beszélgetések voltak, értelemmel, humorral...
enigma#40
Belegondolva, hogy 18 éve már itt vagyok...
Ennyi idő alatt felnő egy generáció aki teljes jogú tagként beléphet ide. :D
előzmény
Válasz a(z) 38. üzenetre:milyen jó is volt amikor véletlen egy hétre kirúgtalak a hetero csetröl, mint belvárosi kollégát :) jókat nevettünk...régi szép idők...
előzmény
Válasz a(z) 33. üzenetre:

Na igen azok hiányoznak Nekem is...:)
aparipa#37
Valaha catatunus. Régen volt.
A(z) #36 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
Én 98-99 kezdtem el itt a pályafutásomat és rendszeresen széttrollkodtam a beszélgetéseket, mert akkor még ilyen csávó voltam. Első niokem puncipi volt, de hogy miért, arra már nem emlékszem. 
A(z) #34 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
szokesziren#33
előzmény
Válasz a(z) 32. üzenetre:

Nekem hiányoznak azok az igazi nevetős víg reggelek..a jó humor az igazi társaság :)
bitangno#32
A férjemmel 2008 óta vagyok az oldalon. Mikor ide jöttünk örültünk hogy találtunk egy közösséget, ahol sokan arra vágynak mint mi. Az első randik sem várattak soká magukra. Megismerkedtünk egy-két párral, illetve 2-3 férfival, akikkel baráti kapcsolat alakúlt ki, s bár már nem találkozunk, de tudunk egymásról. Voltunk eros buliban mi is. :) Sokan a régiek közűl nincsenek már itt. A szobákban ahogy szőkeszirén is írta nag dumapartyik voltak. :) De jó volt. :) Mára valóban megváltoztak az emberek. Többnyire komoly szándék nélkül csak úgy elvannak itt. Sokkal nehezebb kapcsolatot kialakítani. 
aparipa#31
előzmény
Válasz a(z) 30. üzenetre: Mi lehetett ideírva?:-)
A(z) #30 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
aparipa#29
Danella, Fehérmáj, Vöröskarom, Borgia, Csatahős, PMMP, GinTonic, Fehérsas, Calamiti, Snike, ÉjelliPillangó, Barackvirág, BlackDoor, stb

Stb. sok nick sok buli a NOWAYAUT-ban.

Hol van? Hol vagytok?
aparipa#28
Az volt az igazi, a répaföld, az org... Közösség volt, nem volt automatikus a frissítés. Beszélgetés. És ismerkedés. Fini volt. Pótolhatatlan. Ha újraindulna, csak ott lennék újra.
erett#27
Egy sztorit azért megosztok Veletek.Adatlap híján (mert akkor még nem volt) általában mindenki a nick neve alapján sejtette mi járatban van.Így tettem én is és a nick nevem "cumika" volt.Egyszer a sötétség valamelyik szegletéből rám irt pirossal (privi) egy pasi "Nő vagy?" mire válaszoltam "anyakönyvileg nem". Szegény valamit nem érthetett mert megkérdezte "És mekkora a csöcsöd?"Na nekem se kellet több válaszoltam "nem nagy úgy 14-15 cm". Szünet.Kb.félóra múlva jött a kérdés "buzi vagy?"És ment a válasz:"Nem.Meleg vagyok" Többet nem irt.
corbendallas#26
Te jó ég, meglódultak az emlékek... Hány csajjal dumálgattam itt anno még kis pelyhes kukis fiúként...
erett#25
El kell fogadnunk egy tényt: Van már jó pár web ahol szintén lehet csicseregni szex ügyben, persze ha van fenn valaki :/ 
De a lényeg a lényeg ennél jobb nincs!És nem is kell, minek?
Egy hibája van: A kamuszűrő még fejlesztés alatt áll, 10 évesnél régebbi fotó letiltó pedig véglegesen elromlott. :D :D :D Na elég a viccből! Így jó ahogy van!
A magam 5 éves itt tartózkodásával ugyan nem számítok veteránnak, de azért én is beírom ide amit gondolok (nehogymá' kimaradjak valami jóból). :P :cigi: 

Ez az első regem, és ebben a formában soha nem is lesz új. Ha törlöm magam, az azt jelenti, megtaláltam azt, akiért érdemes Pandorát elbúcsúztatni. És majd párban vele együtt jövök vissza más néven. ;)

Úgy találtam ide, hogy egy éjjel úgy de úgy beszélgettem volna valakivel pikáns dolgokról. És beírtam a keresőbe hogy "szexchat". Ez volt az első találat. Regisztráltam, és nagyon érdekes emberekkel nagyon érdekes beszélgetéseim voltak. Furcsa, akkor még nem volt ilyen "híg" a társaság. Lehetett beszélgetni, nem döcögött a válaszolás, pörgött a kommunikáció, és volt tartalom. Lehet hogy csak szerencsém volt persze. Aztán másnap visszajöttem. És azóta is. ;)

Emlékszem, a legelején hónapokig arról beszélgettem, hogy milyen lehet egy nőnek pofont adni. Már vicces, de akkor tényleg érdekelt, a lelki oldala. Nagyon sokakat megkérdeztem. Aztán más és más érdekelt. És persze rengeteg randim volt. És persze csupa olyannal, aki egyáltalán nem volt pofozkodós típus, sőt! :D Sokan közülük mai napig jó barátaim. A legtöbb barátommal innen még az első évben ismerkedtünk meg. Akkoriban minden privit felvettem. Most már ki van kapcsolva, mert sajnos túl sokan nem tudnak kommunikálni. :(

Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács. Megtaláltak az érzelmek is, többször is. Volt kölcsönös, volt egyik-, és másik oldalú. Volt amelyik hosszú kapcsolat lett, volt amelyik szinte el sem kezdődött, már végetért. És voltak éveken átívelő újra és újra főnixként feléledők. Voltak izgalmas kalandok, és voltak meghitt pillanatok. Voltak uncsi sablonrandik, és voltak különleges találkozások. Voltak sikerek, és voltak kudarcok. Sokat megtudtam magamról, és sok olyan dologgal szembesültem, amit nem is gondoltam volna. ;) Néha csak kapkodom a fejem a szélben, néha én kavarom a szelet.

Az itteni közösség része lett az életemnek. Egy színes forgatag. És ahogyan bármilyen közösségben, megtalálható benne minden viselkedésminta. A jó, a rossz, (a csúf? :o ) a kedves, a műbunkó, a gyáva, a félénk, az irigy, a beképzelt, az önzetlen, a vidám, a síró bohóc, a macsó, a rendes, a világfi, a paranoiás, az összeesküvő, a féltékeny, a sunyi, a szolgalelkű, a nyálcsorgató, a büszke, a magamutogató, a sértett, az önbizalomhiányos, a számító, az ódivatú, a trendi, a bizonytalan, a kíváncsi, az őszinte, a játszmázó, a barátságos, a nyitott, a visszahúzódó, a ravasz, az idealista, a cinikus, az érzelmes, az érzelem nélküli...és ezek színes keveredése. Egy egész óvoda, az összevesző-kibékülő lurkókkal, ovónénikkel és ovóbácsikkal, akik próbálnak rendet tartani, miközben hol egyiket kedvelik, a másikat nem. Hiszen emberek vagyunk mind. 

Nem tudom, sok-sok évvel ezelőtt milyen volt, de mára a közösség mint olyan, elég kicsi, legalábbis a közös felületeken kevesen nyilvánulnak meg. Valahol mindenkit tisztelek és kedvelek, aki felvállalja a nyílt kommunikációt, akkor is, ha nem mindig értünk egyet. Ők azok, akik közösségi oldallá teszik, megtöltik élettel az egyszerű keres-kínál húspiacot.

Az oldal olyan, amilyenné a felhasználók teszik. De ehhez kell egy komoly informatikai, programozási, és üzemeltetési háttér, még ha ez nem is látszik kívülről. És ha vannak is hibák, lényegében egy jól sikerült oldal ez. :)
kiki69#23
12,5 év alatt sok víz folyt le a Dunán! :P
Voltak jó dolgok, és rossz dolgok. :P
Kinek mi jutott... :P

Szép estét! :)
Az első regem jó pár éve volt. Akkor még nem létezett örömpolgárság és nagyon nem számított hány néven is van az ember. Galád módon volt vagy 3 regem...... de hamar meguntam és maradtam az eredetinél. Az oldal felhasználói szempontból sokkal jobb volt. Nem volt mindenkinek nete és így bizony szűrt volt a társaság. Nem volt olyan randi ahol a másik fél nem jelent meg, sőt az adatlap is szinte fedte a valóságot. 
Aztán jött az örömpolgárság és lett több csetszoba . Estenként jó társaság jött össze nem volt lépten-nyomon a másik szapulása, nem voltak nagy veszekedések.
Azt sem tudtam akkor még miért vannak a bírók.. Aztán egyre többen lettünk és valahogy minden megváltozott. 
De és igen van de... amikor megismersz valakit és tudod kell neked :) Nem voltam és nem vagyok oda a kalandokért, a tartósabb szexpartnert kerestem mindig. Az első ilyen 2 évig tartott. Hetente találkoztunk.... és fantasztikus volt. Aztán kiregeltem..... visszajöttem mert lila város nélkül ugyan lehet élni de benne még jobb. <3 <3 
Újabb tartós kapcsolatom lett.... közel 5 év és még ma is beszélünk. Sorolhatnám még. 
Sajnos sokan vannak akik már csak játszani jönnek a kaland reményében. Akik nem tesznek hozzá semmit sem de mindent elvárnak. Mind az oldallal kapcsolatban és mind a partnerükkel. Lehet szidni az erot de az oldal olyan amilyenné mi felhasználók tesszük. Van ami nekem sem tetszik de valljuk be az oldal messze jobb mint más hasonló oldal. 
necc#21
Ó, az ero! Ha jól emlékszem, 2002-ben találtam rá az oldalra, és regisztráltam, akkor még Nice nick-kel a szex.org címen - én a mai napig innen is lépek be. :) Jópofa volt, hogy soronként kellett frissítéssel elküldeni az üziket a cseten. De nagyon jól áttekinthetőek voltak az adatlapok is, és mintha nyitottabbak, megbízhatóak lettek volna a csevegők.. Itt találtam meg nemcsak néhány kedves pasimat akkoriban, de egy három éves szép szerelmes kapcsolatomat is, egy nagyon hosszú ideig velem sokszor találkozó, baráttá vált szextársat is, több olyan barátot, akikkel a mai napig beszélgetünk ritka találkozásokkal tarkítva. Aztán jött a profilváltás, a mostani ero-ra, a lilára, lekéstem a nick-em áthozatalát, azóta a jelenlegivel vagyok jelen. És maradok is, napi rutin a reggeli belépés, nézelődés, csetelgetés. Elszállt az idő felettem is, persze ma már ritkábban jön létre egy-egy valódi, személyes találkozó - amiről persze tehet az a korábbinál sokkal tágasabb nyilvánosság is az LMBTQ ügyekről, amely miatt sokkal több a a tétova, próbálkozó, passziózó, kamuska ember - de, hogy az eropolist nem tudnám már nélkülözni, az biztos. Nem csak a néha unalmasan pergő, sok floodolást engedő, de néha egészen tartalmas beszélgetésekre módot adó cset, de több blog is sokszor élvezetes. Szóval, köszönet neked, és hosszú életű légy a földön, eropolis! Üdv, lakók! :)
A(z) #20 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
smart#19
Régi szép idők...
Kb egy éves volt az ERO, amikor először regisztráltam ide. Ill. oda. Akkor még csak a szex.org volt :)
Mai fejjel el tudjátok képzelni, hogy nem voltak szobák, nem volt privát, nem volt videó? Mindenki egy nagy 
közösbe írta, amit írt :) Különleges hangulata volt!

De akkoriban az emberek is másképp viszonyultak egymáshoz, kevesebb csibészség, több empátia, több csillogó humorú, aktív tag :) 
Nem utolsó sorban rendszeresek voltak az összejövetelek, és a legtöbbje jó hangulatú volt.

Vajon hányan vagyunk, akik több, mint 10, vagy 15, netán 20 éve járunk ide?
Jelentkezzetek nagyöregek, én itt vagyok :)
partkeresek#18
Én kb. 7-8 éve vagyok itt fent,már nem is tudom hanyadik nickkel,aszerint,hogy fiús-lányos vagy páros napjaim voltak.Mindig kilépek,de két hétnél nem birom tovább. :) Bár innen az évek alatt kb. 20 "közelebbi" ismeretségem volt,de van olyan akivel évek óta beszélgetünk,bár még nem is találkoztunk. :) Szóval jó az oldal! :)
Első emlékem 2008-ban történt :) Az első nick nevem sidneybaba volt, és mindig kirugtak, mert linkeltem :) Nekem az exem mutatta meg ezt az oldalt, és meg is lepődtem, mert tetszett :) Fiatal voltam és bohó, és majdnem minden este fent voltam, de aztán kiregeltem, mert lett egy párom. Egy év múlva 2009 novemeberében regisztáltam újra a mostani nickemen, majd, hat hónap után egy kínos vita miatt két hétre kiregeltem megint, majd még az na vissza is regisztráltam, mert úgy gondoltam, hogy felesleges menekülnöm akkor, amikor ez egy ismerkedős oldal. Istenem mennyit hülyültünk és nevettünk a közösben :) Voltak átchatelt éjszakák lelkizések, randik, és biroi mandátum :) Imádtam, de végére kicsit elkanászodtam nah :D Mindenki hibázik de ez van. Aztán közben volt egy kapcsolatom, aminek végére már alig jártam be :D Most kezdtem-kezdem ujra felfedezni és magamévá tenni az oldalt :) ÉS nekem ugyanúgy bejön, mint évekkel ezelött :) És a jövőben igyekszem minél többet fent lenni, mert azért még mindig vannak jó beszélgetések, hülyülések, mint régen :) Az élményért és a sok randiért amit az évek alatt összehoztam, köszönet eropolis csapatának, hiszen ha nem lennének talán nem lett volna olyan sok forró, és izgalmas kalandom :) Puszi
amerikai-pite#16
előzmény
Válasz a(z) 15. üzenetre:istenem, de szép ez! :)
A(z) #15 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
erett#14
Hja emlékszem, főleg a "frissítés"gombra.Privi szép piros űzi volt, a közösbe csevej szép fehér.Persze ha elnyomtad a gombot azaz nem a felhasználó nevére írtad az üzeneted, így jártál ment a közösbe.De, jó volt mivel ez volt az első olyan chat ahol mindenki megtalálta amit keresett.Ja és volt hirdetési felület is, ami nem változott akkor is voltak kamusok:D:D:D 
A(z) #13 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
Elejétől fogva tagok voltunk, akkor még, ha jól emlékszem,par40 név alatt.
Elég sok szexélményt köszönhetünk az oldalnak
Eltelt az idő, most paros60-ként vagyunk jelen, és még mindig akadunk partnerre. :) 
Remélem lesz még időugrás, mert ez az oldal is elavult már...

12
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.