dugás vagy szeretkezés?

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

erettpasi


dugás vagy szeretkezés?
Van-e olyan, hogy:

- Ugyan nem élsz kapcsolatban, de szeretkezni szeretsz, nem dugni?
- Hogy adni szeretsz és nem csak kapni?
- Hogy a szex nem egyenlő csak a "szopással" és a "keféléssel"?
- Hogy szereted a titok érzését?

Ha ezek valamelyikére is tudod a választ, vagy csak van véleményed róla, beszélgessünk.
Kultúráltan, értelmesen...


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
aleksandros970#582017-03-10 09:41:11
Válasz a(z) 56. üzenetre:
Néha Fortuna besegít. Engem úgy látszik nagyon szeret. ;) 
aleksandros970#572017-03-10 09:37:43
Válasz a(z) 55. üzenetre:
Kicsit félreértettél. Nem azért adok, mert elvárásaim vannak. Nincs mérleg akkor, hogy mennyit adtam és mennyit kaptam. Persze, ha hosszútávon asszimetrikus a  dolog, akkor elgondolkozik az ember és csalódott.
De adni jó. Főleg olyannak akihez vonzódok. És tudat alatt működik az adni akarás. Mert az nekem is jó. Az az érzés amit kapok szex közben, (amikor látom a partner fátyolos tekintetét és a mozdulatait, és hallom a sóhajait) az csak a saját orgazmusomhoz mérhető.  
esther#562017-03-10 09:28:59
Válasz a(z) 54. üzenetre:
Mert mindenben kell a passzolás.Habitusban,méretekben, vágyakban, érzelmek terén. Hááááát..nem adják könnyen ezeket a" kapcsolódási pontokat",   :) de akkor talán nem is lenne olyan értékes.
esther#552017-03-10 09:23:09
Válasz a(z) 52. üzenetre:
Engem inkább  az adnivágyás motivál leginkább. Az eszembe sem jut, hogy arányosan kapjak vissza. De tényleg! Talán mert én is szeretek emlékezetes maradni. ;) 
Persze, hogy jó kapni, nem is billentem a mérleget sem erre sem arra( adok-kapok) de ez nem is szokott gond lenni. Max egyszer..aztán nem lesz több alkalom. :vigyor: 

Arra pedig, hogy mi a természetes neked, nekem és sok más embernek, a válaszom az, hogy: intelligencia, mentális/érzelmi érettség kérdése, nem csak szexuális kultúráé...bár ez számomra tartalmazza ezt a fogalmat is, mint afféle halmaz.
fanatiq#542017-03-09 21:49:57
Nyilatkozhatnak a pasik is. Ritka az a nő is, akit el lehet vinni a level 9-re. Ha rajtam múlik, akkor megteszem minden tőlem telhetőt, hogy ne ragadjon le egy egyszerű orgazmusnál, de mint ahogy mindenki is írta, ehhez megfelelő partner is. Na, ennek a partnernek a megtalálása viszont level 10000.
ducinyuszi#532017-03-09 20:26:40
Válasz a(z) 52. üzenetre:

Bár tényleg olyan egyszerű lenne... De sajnos valóban szégyenteljes a helyzet. Azt nem mondom, hogy a másik oldalon nem! Hiszen sokszor hallunk olyan nőkről is, akik elterülnek aztán jónapot. Nyilván az sem valami izgató. 

A szex, a szeretkezés az a játék, amit vagy úgy csinál az ember, hogy 1000 %-osan ott van fejben, lélekben, testben, hogy beletesz mindent, vagy inkább hagyni kell a fenébe. Épp ezért ha én nem érzem valakinél, hogy bele tudom adni azt a bizonyos anyait (hogy egyvagyok-ot idézzem), akkor inkább elbúcsúzunk. De ugyanígy, ha a férfinál nem érzem, hogy ő ez a típus, akkor pááááááá (ez hamar kiderül a beszélgetésből). A maszatolásnak semmi értelme. 

A szerencsémben a szerencsétlenségem, hogy olyan fiatalon, 19 évesen megízlelhettem az igazán jót, és hogy onnantól az volt a mérce. Persze akkoriban még sokszor félrenyúltam, de ez a korral jár. De folyton arra vágytam, azt kerestem, amit anno megkaptam. Viszont a válásom után egy új élet kezdődött. Bár én már a házasságomban is pedzegettem a dolgokat, de nem igazán találtam lelkes vevőre a másik oldalon. Vagyis inkább úgy mondom, hogy nem tudott mit kezdeni ezzel a dologgal. 

A válás után viszont célirányosan keresgéltem. Főként amikor rájöttem, hogy a BDSM az én világom, na akkor mindjárt helyére került minden bennem. :) És ennek a világnak van egy hatalmas előnye! A BDSM-esek (nem a tescosok, nem a szürkezónások akik csak ugatják a dolgot),  magas szexuális kultúrával rendelkeznek. Másképp ezt nem is lehet csinálni. Szóval nekem megjött a kánaán. :D  Hogy miért? Mert ez egy olyan játék, ami megköveteli az intelligenciát, a tudást (enélkül nekiállni ilyen játékokat játszani hatalmas felelőtlenség), a maximalizmust, az odaadást, önzetlenséget. Itt nincs játszma, nincs mismásolás, lelki meztelenség és tiszta szabályok vannak, és hamar kiveti ez a társadalom azokat, akik nem ide valók. Itt mindkét félnek ismernie kell a másik testének működését, ezért tanulnia kell! És olyan mélységig meg kell ismernie a másik lelkét, hogy a legapróbb rezdülésből is értse őt. 

Számomra a BDSM-mel kinyílt az a bizonyos titkos 7. ajtó. De ugyanez igaz azokra, akik más irányzatot vagy mást is (ahogy én is) követnek a szexualitás terén. Legyen az tantrikus szex, eszo, vagy bármi más. A lényeg, hogy aki túllép a hagyományos szex keretein, annak megnyílik egy új világ. Ehhez azonban olvasni kell és tanulni. Nem adják ingyen. :)

Hát ezért nem olyan egyszerű.  ;) 
aleksandros970#522017-03-09 20:00:17
Válasz a(z) 50. üzenetre:
Sose értettem, hogy miért van így.
Talán a pasikban a férfiideálról kialakult kép miatt?
Én sem szeretem a nyálas dolgokat, és a feminim pasikat mindig lesajnáltam, de a férfi önérzetemet soha nem sértette, az ha felvállaltam az érzéseimet, vagy kiszolgáltam a nők mindenféle igényeit.
Engem arra neveltek, hogy csak annyit várhatok el valakitől amennyit én adtam neki. És rájöttem, hogy ez az élet minden részére vonatkozik. A szexre is.
És azt hiszem ez nálam bevált.
Nekem ez így természetes. Vajon másoknak miért nem?
Pedig nagyon egyszerű. Vagy mégsem?
egyvagyok#512017-03-09 19:55:33
Válasz a(z) 50. üzenetre:
Egyetértek veled, viszont hozzátennék. 
Nem tekintek magamra csúcs férfiként. Ezt a vélemény nyilvánitást meghagynám azoknak a nőknek, akikkel együtt voltam. Viszont én hiába adtam bele apait, ha a hölgy nem adott bele anyait :)
Gondolok itt például a visszajelzésre, akár szóban, akár tettben. Ehhez viszont az általad emlitett kémia, közös hullámhossz is hozzá tartozik.
Szóval irhatnék itt nagy szavakat, de inkább a tettek beszéljenek helyettem.
Mindenki a számára megfelelő partnerre vágyik, ehhez persze keresgetni, próbálkozni, válogatni kell. 
Erről szól az Eropolis.
esther#502017-03-09 19:18:42
Válasz a(z) 49. üzenetre:

Érdekes,hogy te már fiatal korodban átélted, ami számodra egyedi volt..én nem mondhatom ezt el sajnos magamról. Olyan szinten bénáztunk az akkori barátommal, hogy a kapcsoltunk végét is jelentette.. Mindenki mindenkit hibáztatott.Magát, a másikat...  :)   
Nem volt net, nem volt honnan a tudást magunkba szívni.

Gondoltam,majd felcsípek egy jóképű 30-as pasit,- akit ismertem, és körül dongták a nők is -  és majd ő lesz az én mesterem! Mindent megtanít majd nekem. Ó, a kis naív én. :D 

Egy dolgot tanított meg: milyen egy önző férfi. Ezt, és semmi mást. Nem haragszom rá, ennyire tellett tőle. Csak kihasználta  a lehetőséget, amit egy fiatal lány adott neki. Holott, ha valóban adni akart volna,ha benne lett volna az, aminek minden férfiben benne kéne lennie: emlékezzen rám ez a nő, azért mert olyan élményt akarok adni neki, hogy sose felejtsen el, hogy vágyjon erre az élményre...(Végülis így is emlékezetes maradt. :/ )
Hülyeség? Utópia, hogy így kéne gondolkodniuk akár egy alkalmi kapcsolatban is a férfiaknak? :napersze: 

Ha egy férfi dicsekszik, vagy büszke rá, mennyi nője volt, nekem az jut eszembe: vajon, ha megkérdezném azokat a nőket, miket mondanának róla? Jó volt-e nekik? Kielégültek? Vagy ellenkezőleg, a többség legyintene: felejtős a pali.

Szexuális kultúra. Ritka kincs, kevés férfinek van. De mitől is lenne, ha mi nők nem mondjuk el a legféltettebb titkainkat, vágyunkat nekik? Sokszor hibásak vagyunk benne-azaz már aki, én azért nem várom el, hogy gondolatolvasó legyen valaki velem kapcsolatban. Ha bármiféle gátlás lenne bennem, bele sem kezdenék..mert minek?? Csakis szabadon, nyíltan, gátlásoktól mentesen érdemes belevágni,és hozzá állni.Ha megvannak az alapok: kémia, szimpátia, közös hullámhossz, kinek mi.

Ami a "kategóriákat" illeti, valóban igaz. Vannak a monstre szexelők,akik gépiesek, én úgy fogalmaztam meg "dolgoznak"rajtam. Brrr, a hátam közepére sem kéne, aki órákig akar reszelni. :vigyor: 
Ötperces  pedig csak azzal jó, akivel minden jó.  :pirul: Akivel van érzelem is. Azzal időnként az is, persze, hogy naná! Hirtelen felindulásból elkövetett szex, -de jó tud lenni, nagyon is. De nem egy új partnerrel, azzal .. inkább nem minősítem. :/ 

Érdekes, hogy nem sok férfi nyilatkozik. Kivétel pár fehér holló.Köszönet nekik! Mi, nők diskurálunk el itt..sokat mondó ez is. :) 
pandora#492017-03-09 16:56:26
Válasz a(z) 48. üzenetre:
Persze hogy nem tudhattad. De már régen volt. Azt viszont álmomban sem gondoltam volna (akkor) hogy ez ennyire egyedi és hogy a pasik többségének a szexuális kultúrája ilyen gyengus. :(

Ahogy Nyuszi is írta, igen, találkoztam egy-egy többi közül kimagasló alkalommal, amikor emlékezetes volt. De pontosan te fogtad meg a lényeget, azzal hogy nem csak egész éjszakán át tartó maratonok vannak, hanem gyors megkívánások is  :pirul: és amit én ritkaságnak látok, hogy egy pasi minden téren képes legyen jót nyújtani. 5 percben vagy 5 órában is. :) Ami pedig a legnagyobb ritkaság, hogy a pasi ráhangolódjon (egyáltalán észrevegye) hogy én most melyik variációra vágyom. Nem kell mindig kaviár, de nem is érem be mindig zsíroskenyérrel. Rengeteg a variáció. :)

Én azt tapasztalom, hogy valaki vagy ilyen, vagy olyan. Vagy 5 perces, vagy végetnemérő nyalifali ha van hozzá kedv, idő, energia, ráhangoltság, ha nincs... Ráadásul korral sajnos annak a gyakorisága is növekszik, hogy a pasi szerszáma már nem úgy műxik ahogy ő azt szeretné, és én már rég elnyúlnék, ő meg nem bír a végére érni, élvezet helyett küzdés lesz belőle. Szarul hangzik, de őszintén szólva ez a legbosszantóbb dolgok egyike, amivel elég sokszor szembesültem.

Aztán persze vannak olyan pasik, akik jók lennének a szexben, de emberileg nem azok, így megint keserű az édes. :(
Csak többől lehet összerakni az ideálist, a jó pedig az lenne ha ez egyben van. Hogy pontosítsak, olyanból találtam csak egyet, akiben minden egyben van, részletekben (ki ebben ki abban) persze találtam jókat.
 
esther#482017-03-09 14:04:42
Válasz a(z) 47. üzenetre:
Sajnálom! Nem tudhattam. :napersze: 
pandora#472017-03-09 12:02:20
Válasz a(z) 46. üzenetre:
Nem engedtem volna el, nagyon szerettük egymást. :)
Sajnos fiatalon meghalt. :(
esther#462017-03-09 07:40:31
Válasz a(z) 44. üzenetre:
Látod, azt nem kellett volna elengedned! ;) 
ducinyuszi#452017-03-09 06:17:00
Válasz a(z) 44. üzenetre:

Sajnálom, hogy ilyen rosszak a tapasztalataid. Nekem akkor szerencsém volt, vagy csak jobb a szűrőm. A fene tudja.  :) Azt tudom, hogy nem ok nélkül olyan magas a léc nálam, ahogy szokták mondani ugye rólam. :D Pontosan azért, mert tudom milyen férfival érdemes szóba állni és milyennel nem. Persze fiatalon én is elkövettem számtalan baklövést és olyat engedtem a közelembe, akit nem volt érdemes. De ez a tanulópénz, idővel tisztult a kép, és ma már könnyedén mondok nemet annak, akinek kell. Mert nem látom az értelmét olyanba belemenni, ami úgysem azt adja, amit keresek, várok. :) 

Az első spriccelésemnél én is meglepődtem, hogy ez létezik és működik.  :pirul:  Nálam! Aztán azt is hittem, hogy csupán egy férfi képes ezt kihozni belőlem. De azóta beigazolódott, hogy nem! Hogy a megfelelő szexuális kultúrával rendelkező férfinak ez természetes. És igen, sírtam már a gyönyörtől, volt hogy úgy lezsibbadtam hogy még a szám is zsibbadt volt és még sok-sok dolog előfordult. Az első ilyen élményem 20 évesen volt. Aztán sokáig nem találtam megfelelő férfit. De az elmúlt években, immár sokkal tapasztaltabban és tudatosabban keresve, többször is volt szerencsém átélni, és már nem csupán egyetlen férfival. Szóval nem a holdon vannak, szerencsére itt a földön. :) 

A megfelelő Férfi, megfelelő intelligenciával, lélekkel, a megfelelő szexuális kultúrával elég nagy esély arra, hogy eljussunk felsőbb szintekre. Természetesen, ha mi magunk is készek vagyunk erre!  ;) 
pandora#442017-03-09 00:10:04
Válasz a(z) 39. üzenetre:
Háááát...kicsit szkeptikus vagyok az előfordulási gyakoriságot illetően. :( Én olyan pasit, akivel egész éjszakás maraton és 5 perces hirtelen-megkívántuk menet is maga a tökély volt (csupa nagybetűvel), és mindez gördülékenyen és bármikor és mindig készen állt és mindig rám figyelt...na ilyet csak egyet találtam. :(
A többi disszidált a Holdra, kihalt, soha nem létezett, vagy én vagyok túl bonyolult. :)
potenspasit#432017-03-08 21:00:48
Válasz a(z) 34. üzenetre:köszi a köszöntést, a többivel meg egyetértek, mindenki képes spriccelni, ha bízik a másikban, elengedi magát, és a partner ismeri az egyébként nagyon egyszerű technikát, ha nem ismeri, nincs spricc, de ez nem a nő hibája
ducinyuszi#422017-03-08 17:43:29
Válasz a(z) 34. üzenetre:

Azt kell mondjam, a férfiak kis százaléka az, aki elég tudás birtokában van pl. a női testtel kapcsolatosan, márpedig ez alap kellene, hogy legyen. Na persze visszafelé is, a nőnek is ismernie kellene a férfi testet. Ja és arról már ne is beszéljünk, hogy vannak emberek akik életük végéig nem ismerik meg a saját testüket! Pedig innen indul minden. Hogy tudom, hogy erre vagy arra hogyan reagál általában a test, az én testem, az ellenkező nem teste. És így én tudom, hogy ha bizonyos dolgot el akarok érni nála, akkor mit kell tennem. Nyilván minden ember más, tehát ezek még csak az alapok. Ehhez jön, hogy megismerem a másikat, a lelkét és a testét is. És kezdődik a játék. Figyelem, hogy mire hogyan reagál, hol vannak a jelenlegi határai, és elkezdem feszegetni, kitolni azokat. Na erre keveseknek van affinitása és türelme. :) Én azt várom, akinek van, mert ez egy oda-vissza játék! És igen-igen élvezetes!  ;)  :pirul: 
aleksandros970#412017-03-08 17:40:30
Válasz a(z) 39. üzenetre:
Kicsit meglepődtem azon amit írtál, mert elsőre félreolvastam. "Ma volt szerencsém ilyen férfihoz (nem egyhez)...)  :D 
Kezdtem irigyelni a jódolgodat amikor rájöttem a tévedésre. Éhes disznó... Belegondoltam, milyen lenne több olyan csajjal, mint az én Szexistennőm.  :D 
ducinyuszi#402017-03-08 17:23:20
Válasz a(z) 29. üzenetre:

Csak azt kívánom mindenkinek őszintén, hogy élje át! Mert megéri! Ezek után átértékelődik minden a szex, a szeretkezés témában!  ;) 

Egyetértek! Azért mert valaki átélte és szereti az órákon át tartó szeretkezésekből születő mennyezetleszakítós élvezetet, a bdsm fájdalmas és hasonlóan észvesztő orgazmusát, még ugyanúgy élvezi időnként egy falhozvágos őrült szexet is. A lényeg, a határok feszegetése és kitolása ameddig csak lehet. 
ducinyuszi#392017-03-08 17:21:18
Válasz a(z) 28. üzenetre:

Ha volt szerencsém ilyen férfihoz (nem egyhez), akkor nyilván nem csak a holdon vannak. Hanem a földön is. Csupán tudni kell, hogy és hogyan kell keresni.   ;)  Időm meg mint tenger, nem rohanok sehova!   :) 
egyvagyok#382017-03-08 16:54:34
Válasz a(z) 35. üzenetre:Egy cigi már nem fér bele? Ja, nem is dohányzom :D
aleksandros970#372017-03-08 16:50:50
Válasz a(z) 32. üzenetre:
"Vajon miért mondja minden nő, hogy csapnivaló szerető vagyok? Hogy tudnak ilyen végleges álláspontra helyezkedni 3 perc alatt?"
Woody Allen
aleksandros970#362017-03-08 16:46:29
Válasz a(z) 35. üzenetre: :o 
esther#352017-03-08 16:39:31
Válasz a(z) 32. üzenetre:
Jóó, de ebben benne van a vetkőzés és a zuhanyzás is kedves egyvagyok. :D 
cufe69#342017-03-08 16:35:50
Üdvözlök mindenkit! A hölgyeknek pedig boldog Nőnapot kívánok! :-) 
Átolvastam a Tao 9 szintjét és szeretném elmondani, hogy tapasztaltam, hogy nők túl a negyvenen sem ismerik a saját testüket és megdöbbennek, hogy képesek spriccelni...
Tudnám, hogy az addigi kapcsolataikban a férfiak mit csináltak? Vajon melyik szinten áltak meg és döltek hátra büszkén?
És azt is megélhettem, hogy normálsi, érzelmeken alapuló és csak pár napos kapcsolatban is sikerült megélni a spriccelést párjaimmal. Tehát nem az érzelmek kellenek, hanem az egymásra figyelés és bátorság, elengedni magunkat. Sokszor ez hosszú éveken át tartó párkapcsolatban sem teljesül... :-(

Boldog Nőnapot, Hölgyeim! :-)
aleksandros970#332017-03-08 16:34:29
Válasz a(z) 31. üzenetre:
Akár én is írhattam volna:

csipke777 2016.11.29. 17:27:29
na ez a cikk jó hivatkozási alap azoknak, akiknek a párja nem akar szexet, mert megkérhetik rá, hogy válasszon a listáról legalább egyet, ami miatt mégis dugni fog ma este velük :)
Válasz erre 
HansJoachim 2017.02.22. 11:00:12
@csipke777: Baszhatom én a listát, ha nagyon fáradt, vagy nincs 5 perce se. (Mondjuk 5 percért nem is érdemes nekifogni.) De előfordult már olyan, hogy sikerült verbálisan, meg egy kis simogatással úgy felizgatni (vezetés közben, miközben mellettem ült az anyósülésen), hogy egy jó dugás lett belőle, pedig kb. 1% volt rá az esély. De ilyen ritkán sikerült. (Természetesen a feleségemről van szó nem a szeretőmről.)
Válasz erre 
csipke777 2017.02.22. 11:13:02
@HansJoachim: de erdemes nekifogni, nekem ma volt egy 3 perces szeretkezesem es abszolut megerte es a faradtsag csak kifogas ilyenkor lazan tet nelkul olelni kell energiat atadni es maris meg van teritve egy jo dugasnak :)
Válasz erre 
HansJoachim 2017.02.22. 14:06:47
Nem tartom lehetetlennek. De, hogy minkét félnek teljesen kielégítő legyen, ahhoz eléggé felspannolt állapotban kell belefogni. Ennek is megvan az izgalma és a szépsége, de egy nyugodt szeretkezés elnyújtott orgazmusokkal az azért übereli.
Az ilyen gyors menetek után (amikor bármelyik percben felébredhetett valamelyik gyerek) kérdezte mindig a feleségem, hogy: Ez most baszás volt? :))) 
egyvagyok#322017-03-08 16:27:32
Válasz a(z) 31. üzenetre:Micsoda?  :o  a két perc már nem is jó? :D
esther#312017-03-08 16:23:25
Válasz a(z) 30. üzenetre:
Te is tudsz 3 perces lenni??Mert én igen! :vigyor:  :vigyor: 
aleksandros970#302017-03-08 16:21:41
"Nem kell mindig kaviár." Néha igenis jól tud esni egy gyors dugás is amikor nem nagyon van idő de mindketten be vagyunk indulva, és szétszedjük egymást. :pirul: 
aleksandros970#292017-03-08 16:18:08
Válasz a(z) 28. üzenetre:
Kis ellentmondást érzek. Ha megélte, akkor van a Földön is olyan aki ezt kihozta belőle. Mert a Holdon szerintem még nem járt nő.  :P 
pandora#282017-03-08 00:06:55
Válasz a(z) 25. üzenetre:
Ez így van. Aki megélte, nem szereti lejjebb adni. Csak sajna rá kell jönnie, hogy olyan férfi legfeljebb a Holdon van. :(
solyom60#272017-03-06 21:09:57
Válasz a(z) 8. üzenetre:Mit él meg a lélek? A másik lelket éli meg. Azt mondják, minél mocskosabb ( csak a kívűl állónak az, aki átéli, annak szépség) a szexuális fantázia, annál jobb a szex. Ez úgy igaz, ha ha az a konkrét fantázia, a valamihez vonzalom, a valami állandóan izgató gondolat, a fétis találkozik a partner ugyanahhoz  vonzódásával, ugyanazon tárgyú gondolatával vagyis a fétis azonos, akkor közel lehet a 9, lépcső. Tudom, ez nem túl gyakori, de csak azért mert nem találnak egymásra.A lelkek nincsenek kitárulkozva egymásnak, pedig ha úgy lenne, eggyé válna a két ember. Ez a maximum, de elérhető. 
egyvagyok#262017-03-06 19:16:56
Sikerült már párszor egy hölgyet a 9. szintig juttatnom, több hónapos aktiv tevékenység kellett hozzá...imádtam, amikor spriccelt.
ducinyuszi#252017-03-06 18:46:22
Válasz a(z) 9. üzenetre:

Csak annyit: IGEN! És aki eljut odáig, az már nem akarja lejjebb adni. ;) A megfelelő Férfi és a megfelelő kapcsolat kell hozzá. 

(Nem baj, ha viszem ezt a 9 lépcsőt magamhoz? ;) Hol olvastad a cikket? ) 
fanatiq#242017-03-06 17:08:57
Válasz a(z) 23. üzenetre:Igaz, ne offoljuk szét aljas vágyainakkal :D
esther#232017-03-06 16:37:15
Válasz a(z) 22. üzenetre:
Megbocsátasz, ha nem itt tárgyalom ki a technikai részleteket??  :D  Ez a fórum nem arról szól, hogy én mit szeretek és hogyan. Bár saját tapasztalat leírása nélkül nem igazán lehet hozzászólni. Csak azt tudom hitelesen mondani, amit meg- és átéltem. 
De ez a fórum a lelkiségről (is) szól, nem a szexuális technikákról..de ha már.. én sajna nem érem be az 5.szinttel. :D 
fanatiq#222017-03-06 16:28:49
Válasz a(z) 21. üzenetre:Te amúgy, ha már a fő csapás(nyalás)iránynál tartunk, mennyire segítesz egy pasin, hogy hol és merre csinálja, hogy meglegyen legalább egy level 5?
Mert lehet valaki ügyes nyaló, de minden punci más és más:)
esther#212017-03-06 16:27:05
Válasz a(z) 20. üzenetre:
Sehogy! Poén volt. :)  Főleg, mert minden nő másként szereti.Bár  egy fő (nyelv)csapásirány van, ez tény. :vigyor: 
fanatiq#202017-03-06 16:17:22
Válasz a(z) 18. üzenetre:A magas fokú szexuális kultúra részemről meg is van, már csak egy olyan hölgy kellene akit el tudok vinni a 9-es szintre. Érzelmekkel is akár ;-) A pontozólap előszűrést hogyan gondolod? Kitöltesz vele egy pl, "hogyan nyaljunk puncit tesztet?" :D
bpf#192017-03-06 16:14:58
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/2/USRf_278f28f/220099.jpg
szeretekezésrekeresaek hosszan nedvesre....
esther#182017-03-06 16:13:47
Válasz a(z) 15. üzenetre:

A helyzet az, hogy nem is mondasz butaságot. :vigyor:  Egy némely férfinél nem ártana egy kis "előfelmérést" végezni, mert a "hűű, úgy nyalok, hogy az csuda" típus szokott annyira gyenge lenni...( mondjuk ezzel ki is adja magát azonnal)  És ők azok, akik abban a hitben élnek, hogy ezen múlik.Nem, nem ezen. Nem *csak *ezen!
Egyébként meg, minden férfinek kutya kötelessége lenne minőségi szexet adni a nőnek! 
És pont. :D 
esther#172017-03-06 16:06:35
Válasz a(z) 14. üzenetre:
Abszolút megértem! Ha nincsenek elvárások, megszűnnek a gátlások is. Nincs görcsösség, csak színtiszta élvezet.
Ezt egyébként én is megtapasztaltam ebben a formában.Érdekes, hogy szerelem nélkül.Totális kontroll vesztés, hát az a legcsodásabb élmény!Valóban *félelmetesen* szép!
Mi lett volna akkor, ha kölcsönösen szerelmesek vagyunk? Jujj, bele sem merek gondolni. :vigyor: 

Viszont, amikor mély érzelmek vannak, akkor nálam - és szerintem minden nőnél- működik a tao elmélete.  :) Feltételezve, hogy van magas fokú szexuális kultúra a partner részéről.De pont ez a 9. szint lényege: érzelem+ tudás.
bpf#162017-03-06 15:40:30
sziasztok
fanatiq#152017-03-06 15:22:29
Válasz a(z) 9. üzenetre: Legközelebb kérek egy pontozólapot és kitöltöm :)
artemisz#142017-03-06 13:32:42
Válasz a(z) 13. üzenetre:
Nem tudom... Azért, ha egy férfi az 5 fölöttit hozza, már béna nem lehet. A 7-eshez is kell már egy magasabb szexuális kultúra. Hiszen itt már nem csak a kontroll elvesztéséről van szó, hanem a tér-idő orientációja is borul....

De a teljes összeomlás... Az egy nagyon külön kategória. Az már az a szint, amihez nagyon komolyan kell érteni. És nem feltétlenül érzelemfüggő.
Én annak idején alkalmi partnerrel éltem meg. 

Sőt, én az a típus vagyok, aki jobban el tudja engedni magát egy nem elkötelezett kapcsolatban...
pandora#132017-03-06 13:18:36
Válasz a(z) 12. üzenetre:
Hát...amelyik pasi hozza a 9. szintet, abba tuti beleszeretnék. :D
De szerintem Eszter úgy gondolja hogy ahhoz hogy elérjük ezt a szintet, szerelem *is* kell. Nem pedig azt hogy *elég* hozzá a szerelem, ha a pasi tök béna. ;)
artemisz#122017-03-06 11:45:55
Válasz a(z) 11. üzenetre:
Szerintem a szerelem nem elég a 9-es szinthez. Vagy nem ugyanazt értjük 9-es szint alatt...  :pirul: 
esther#112017-03-06 11:23:41
Válasz a(z) 10. üzenetre:
Szerintem nem vagy egyedül ezzel. :) 
És azt sem hiszem, hogy ez a te hibád lenne.
A szexualitásunkat folyamatosan tanulnunk kell, nekünk is,magunkról és a partnerünknek is magáról, és rólunk is.
És azt sem gondolom, hogy mindig a 9.szint elérése a legfőbb cél. Szép lenne, de a valóságban ez nem így van..  :)  Viszont amikor így van, az a legmélyebb érzelmi állapottal függ össze.Szerelmesen 100 %, hogy így van. meg van mind a 9 szint. :pirul: De mint tudjuk az meg nem tart örökké, azaz átalakul, lehiggad egy idő után.Attól még a szex része működhet fantasztikusan.
artemisz#102017-03-06 09:35:29
Válasz a(z) 9. üzenetre:
Szexuális életem 28 éve alatt két kezemen meg tudom számolni, mikor jutottam el a 7-es szintre... :(
És egyszer, egyetlen egyszer a 9-esre. Azóta is azt az élményt keresem...
esther#92017-03-06 08:25:39
Ha szabad ilyen tennem..ha nem, akkor töröld ki kedves fórumgazda.  :) 
Szinte szembejött velem ez a cikk( részlet) ma reggel.
Érdekes.

Akkor jöjjön az a bizonyos Női Orgazmus Kilenc lépcsője a *Tao szerint:*

1. A nő zihálni kezd.

2. A nő a száját használja, és hívogatóan kiölti a nyelvét a férfi felé.

3. Még aktívabb lesz, és erősen megragadja a férfit.

4. A hüvelyi izmai összehúzódnak, és még több hüvelyi váladék termelődik. A nő ezt a szintet „orgazmusként” azonosítja. A legtöbb nő ezen a szinten meg is áll, a férfiak pedig elégedetten hátradőlnek „jól végzett munkájuk” után. Viszont a rövid visszavonuló, valamint a nő testének leginkább megfelelő stimuláció újrakezdése után a nő könnyedén eljuthat a következő szintre.

5. Minden ízülete ellazul. Lehet, hogy meg szeretné harapni a férfit. A szexuális éhség újra hevessé válik.

6. A nő többet mozog, lábával, karjával igyekszik minél szorosabban átölelni a férfit, hogy a lehető legközelebb húzza magához.

7. Majd magánkívüli állapotba kerül, esetleg elkezd sírni (egyáltalán nem a fájdalom miatt), ezen kívül zsibbadtnak érezheti az ajkát és a karját. Elveszíti a tér- és időérzékét, sőt néha félelmet és bizonytalanságot is érez, hogy ezt nem tudja tovább folytatni.

8. Izmai teljesen ellazulnak és a lélegzetvétele egy pillanatra elakadhat vagy lelassulhat. Az ilyen szüneteket nyögések vagy kiáltások követik. Félhet a kilencedik szintre való lépéstől (amivel kapcsolatban az az érzése támadhat, hogy mindjárt elájul vagy meghal).

9. Gyakorlatilag „kis halálként” éli meg az orgazmust, és teljesen összeomlik. A kilencedik szinten ejakulálhat is. Azon tűnődhet, hogy fel tud-e állni egyáltalán. Ezen a szinten teljesen megadja magát a férfinak, és megnyílik neki.

Természetesen az egyéni megélések lehetnek mások, de ha jobban megvizsgáljuk főleg a 9. lépcsőt, érthető az, mikor juthatunk el igazán erre a pontra. 
*Mennyi bizalom, megnyílás kell ahhoz, hogy ezt egy nő megélje, mennyi bizalom, megnyílás kell egy férfinak ahhoz, hogy ezt megadja.*
esther#82017-03-05 10:51:45
Válasz a(z) 7. üzenetre:

Mit él meg a lélek?
Ha szerelmes, akkor eufóriát,( a tudat meg filmszakadást :)  ) ha meg pusztán ösztönből, erős vonzalomból-de bárhogy nevezhetjük- elkövetett szex után némi hiányérzet érez a lélek.( ez a lelketlen dugás)ami ettől függetlenül lehet iszonyat élvezetes-a testnek. És bizony időnként ilyen is kell.

Ebből következik, hogy a totális lelki/testi kielégülés csakis szerelmesen következik be. ;) 

Szívesen olvasnám, te mire gondolsz?
 
solyom60#72017-03-05 09:46:50
Mindenkinek igaza van a vonzalomról, de itt nem ez a téma, hanem az, hogy a szexualitáson belül ki, mit, hogyan él át lelkileg.


porter#62017-03-05 01:21:35
Válasz a(z) 5. üzenetre: hát igen. Csak a pasik ilyenek... :)
Azért ne legyünk ennyire részre hajlóak. A vonzalom összetett dolog. Fejtegetik hogy a génjeinkbe van kódolva az is, kihez vonzódunk. 
pandora#52017-03-04 21:47:13
Válasz a(z) 4. üzenetre:
Szép nagy közhelyek puffognak. :D
Vonzalom nélkül a világon senkinek sem megy. :)

*Csakhogy.* A vonzalmat másképp értelmezik a pasik és másképp a nők. Itt van a kutya elásva...
Egy pasinak egy jó cici + fenék + szexi ruci = vonzalom.  :vigyor: Egy nőnek...nem elég egy klassz mellkas, pláne nem elég egy szép farok.

porter#42017-03-04 14:58:14
Szerintem a szex is fejben dől el. A jó szex. Nem mindegy kivel és vonzalom nélkül nem működik. Nekem legalábbis...
solyom60#32017-03-04 10:28:20
Válasz a(z) 2. üzenetre:Igen, annál jobb csinálni, ha az érzékek vezérlik az embert.
unib0y#22017-03-04 10:20:03
Annál jobb csak csinálni :D
solyom60#12017-03-04 09:21:03
Igazán jó téma az érzékiségről beszélni, mert a szex kiteljesedése döntően az erotika az intimitás titkaiba való beavatás függvénye.A fizikai aktusig csodás lelki élményeken át lehet eljutni, ha a partnereket magasfokú érzékiség jellemzi.Jó lenne olvasni ilyen konkrét élményekről, nekem is vannak tapasztalataim.

[1-60] [61-118]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3320BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba113130Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba900Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba400Belvárosi szexmentes csevegő

#szeretot-100Többes kalandok kamionban
Ajánlott szobák
#homo_szoba6960Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba5030Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok400Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik300Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3140Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.