miért izgatják a férfiakat a férjes asszonyok?

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

miért izgatják a férfiakat a férjes asszonyok?
sok férfit kifejezetten izgat ha férjes asszonnyal sexelhet.vajon miért?
Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
igenyes-srac#72010-06-22 13:50:36
Válasz a(z) 3-es üzenetre:

ez is ugyebár egyéntől függő, megeshet, ha a felek, olyan felelőtlenek hogy nem osztják meg egymással mire vágynak, akkor bizony igen, ha pont olyan emberek találkoznak, akiknek hasonlóak a vágyaik akkor nekik szavak nélkül is menni fog a dolog, de természetesen csak akkor mehet, ha meg van a kellő szimpátia és megfelelő tetszés egymás iránt.
igenyes-srac#62010-06-22 13:38:58
Válasz a(z) 2-es üzenetre:

ez szerintem butaság, nem minden férjes asszony ugyanolyan, (vicces is lenne, épp az a szép hogy mindannyian olyan különbözőek vagyunk), először is vannak akik hűségesek és vannak akik megcsalják a férjüket, a hűségeseket eleve kizárjuk most, mert egyértelműen nem róluk szól a téma, mert ők valószínűleg meg vannak mindennel elégedve, vagy ha nem, akkor bizony titkolják, vagy nem akarnak változtatni semmin (például gyerekek miatt), viszont ott vannak akik változtatni akarnak és bizony félrelépnek, itt 4 fajtát tudok megkülönböztetni:
1. vannak akiknek a férjük már nem tudja megadni azt szexuális téren amire vágynak (nem tartja már olyan vonzónak a férjét, ugyanazok a sablonos pózok vannak minden együttlétkor, nincs elég fantáziája, nem figyel Önre, kevesebb lett a szex a munka miatt, vagy hiába akarják feldobni bármivel a szexet, egyszerűen nem megy, valami másra vágyik, vagy inkább valaki másra vágyik)
2. vannak akik elégedettek a férjükkel, de valami plusz örömforrásra is vágynának még, legyen az valami kis kellék (például egy vibrátor), még egy pasi, még egy nő, esetleg egy pár, nudizás, stb. (itt a hagyományos szex jó, de a férfi itt sem elég fantáziadús, vagy ő is vágyik rá, csak nem meri kedvesének elmondani, ami nagy baj, mert megcsaláshoz vezethet, akár mindkét részről)
3. vannak a fiatalosak, akik mélyen belül még gyermeklelkűek, olyanok mint egy nagy kamasz, nyitottak, kíváncsiak, próbálnak olyan szemmel nézni a mai világra, mint ha ő maguk a saját lányuk lenne akár (úgy is öltözködnek, hétköznapokon is dögösen és szexisen), hogy minek vannak kitéve a fiatalabb lányok, ők azok akik előnyben részesítik a fiatalabb srácokat is, ezzel is megtapasztalván, mit élnek át a lányok, de természetesen ettől függetlenül is kíváncsiak rá, (szerencsére, szerencsémre, bár itt az eropolison meg ritkán vannak, főleg a környékről, sajnálatomra)
4. vannak az elhanyagoltak, férjük alig van otthon mert sokat dolgozik, ha nincs gyerek, azért áll üresen a lakás, ha van gyerek, akkor már elköltöztek a gyerekek, aztán otthon egyedül unatkozik az asszony aki nagyon hiányolja a társaságot, beszélgetést, törődést, a szép szavakat, a lágy simogatásokat, a finom csókokat, az érzéki szeretkezést.
Szóval szerencsére nem minden férjes asszony ugyanolyan.
szuzinna#52010-06-22 12:46:05
Az én kis fejecskémben mindig az van,hogy egyedülálló a pasi.De mindig kiderül.hogy valakije van.Ha nem feleség akkor barátnő ,élettárs.talán ha 30-ból 1-nek nincs.De valami prüszök vele is akad. 40 év fölött nem könnyű találni hidd el.Én lennék a legboldogabb ha nem így lenne.
igenyes-srac#42010-06-22 12:29:49
Válasz a(z) 1-es üzenetre:

most miért kell gondolni arra, hogy aki férjes asszonnyal szexszel, az maga is házasságban él ??? az nem fordul meg a kis fejecskédben, hogy egyedülálló esetleg ???
szuzinna#32010-06-21 23:23:54
Válasz a(z) 2-es üzenetre:
jajj már,más pasival merik vállalni?A pasi meg más feleságéből kihozza amit a sajátjából nem?Mi van,kifordultak magukból az emberek?Ha ez így van,el kell válni és tiszta lappal kezdeni.nem pedig félreb...ni,és áthazudni egy életet.
gus#22010-06-20 06:50:20
Mert tüzesebbek sok olyan dolgot be mernek vállalni amit a férjükkel nem.
szuzinna#12010-06-20 00:02:09
Vajon az is izgatja ha a felesége épp más pasival szexel?vagy attól ideges lesz?

[1-60] [61-67]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3930BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba103110Biszexuális vagy, be kell lépned!

#halogen1210kisfarkú dagik
Ajánlott szobák
#maszti_szoba910Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba400Belvárosi szexmentes csevegő

#szeretot-110Többes kalandok kamionban
Ajánlott szobák
#homo_szoba6530Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak

#sexuality100Biszexuális és buzi/leszbikus férjek, feleségek
Ajánlott szobák
#hetero_szoba5370Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak

#profi_csajok210Türelmi zónás csajok várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3330Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.