A legcikibb lebukások

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

A legcikibb lebukások
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi hogy volt e veletek olyan amikor lebuktatok sex közben amikor épp a szeretőtökkel voltatok együtt vagy valamilyen extrém helyen történt aktus közben idegenek előtt.Ha van kedvetek meséljétek el mi is történt és hogyan lehet ebből a helyzetből pozitívan kikeveredni.Hátha tanulhatunk belőle.. ;)
Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
nincs kép
erik69#812011-12-08 11:22:43
A(z) #81 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
moonica#802011-12-07 18:31:49
Válasz a(z) 79-es üzenetre:
Ez durva. 
És így elvesztetted a barátod,de a csaj sincs meg lefogadom.
Mi lett volna, ha a barátod mászik rá a te csajodra?
Egyáltalán milyen barát az, aki ilyet tesz?
Ja, válaszoltál már. :-/  :-/
nincs kép
erik69#792011-12-07 11:55:20
A(z) #79 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
exibipar#782011-10-04 06:42:02
Anyám nővérénél nyaraltunk.Több éve készített amatőr pornónkat találta  meg.Csak két hét múlva adta vissza ,mikor indultunk hazafelé.
tonio50#772011-07-18 14:28:41
Nekem is volt egy hasonló esetem, csak civil határőrrel. Abban az időben még voltak a határhoz közel civilbe öltözött határőrök akik azt figyelték  nem e akar valaki dobbantani . Este volt esett az eső Ideális   idő a hancúrhoz  ilyenkor nyugalom van a kukoricatáblák közt. Gondoltam én balga.  A kocsiban nem éppen túl öltözve  izzasztottuk egymás a nőmmel amikor meg kopogtatták a kocsiablakát. BESZÓLTAK HOGY HATÁRŐRSÉG! Igazoljuk MAGUNKAT.  Ezután feltette a keresztkérdést.  Mit keresünk erre ? Hát én nem voltam épp laza állapotban főleg, fizikálisan :-D  annyit mondtam ...EGYET TIPPELHETSZ..! :-/  NEM IS FÓRSZÍROZTA A DOLGOT , SIETVE ELMENT... HOKIZNI? :-D
slayers#762011-05-13 13:18:57
Egyszer volt 1 olyan eset mikor az én autómban csináltuk a dolgot egy félreeső helyen éjjel. Már lekerült minden ruha és bepárásodott minden ablak :-) mikor egyszer valaki kopog az ablakon és próbál benyitni, de be volt zárva az ajtó. Kiderült rendőr volt az, próbált bevilágiitani,de párás volt az ablak :-)
Mint kiderült utólag,pár száz méterrel odébb kurvák voltak és mivel bnőmnél nem volt személyi, ezért annak hitte őt is. Ráadásul v.dumált a zsarunak, meleg helyzet volt, el kellett magyaráznom mindent a zsarunak, iigy úsztuk meg a dolgot :-)
wasti#752011-05-13 02:31:48
Válasz a(z) 71-es üzenetre::) Jól esik, ha sikerült egy kis nevetést csalnom számodra és köszönöm a kritikát.:) Nem hiszem, hogy valaha is Kossuth díjassá fogok válni. Valamikor így írok, főleg amikor nap mint nap egyszerű, hétköznapi, becsületes férfiakat kell munkára bírnom a mások által hitványnak tartott és meg nem értett törzsi nyelvükön. Ilyenkor misszionáriusként szállok közéjük, hogy igével csillapítsam a rossz útra tévedés iránti vágyukat és egy jobb, társadalmunk és részvényeseink számára kielégítőbb tempójú teljesítmény iránti vak hitbe ringassam őket.
Ha, a helyesírást nem számítjuk akkor ez az élmény jutott ma eszembe. 
Az esti lámpa párába burkolt, hömpölygő burája alól a fény játékosan hódítja meg a teret. A teret, ahol a csillagok alatt meghűlt levegő átbukva a nyitott ablakon, a tavasz édes násztáncát lejti a csobogó víz  tompa hangjával. A paraván féltékenyen rejti magába a nő finom sziluettjét, aki a nap megfáradt terheit, mint kis papírhajókat, titkon a síró zuhanyrózsa sodrásába ejti. Az eltávozottak bátran siklanak végig a gyöngyöző, barna, összefonódó hajzuhatagon, hogy a váll puha szirtjeinek kapuján át a hát simuló óceánjában  karavánként egyesüljenek. Majd a szappanból fújt vitorlájukba dél felé hajtó áramlatokat fogjanak, engedvén a messzi, gömbölyű hegyvidék csábító vonzásának. Annak, aminek a túloldalán az álmaikban szereplő édes fjord ölelte sziget rejtőzik. Partjainál frissen kaszált virágos mezőkkel várva az utazókra, akik a buja szilvafák ágairól elrugaszkodva az ismeretlenbe vethetik magukat...
andih#742011-05-12 21:42:11
Válasz a(z) 72-es üzenetre: Nem tudod elképzelni, hogy mennyire jól esnek a szavaid! :-) Örülök és köszi! :-)
sani#732011-05-12 21:21:36
Válasz a(z) 70-es üzenetre: Nem volt bántó, mi tagadás, forró vérem van :-)
babyke986#722011-05-12 10:54:23
Válasz a(z) 68-es üzenetre:Üdvözöllek a fórumomban :-) Imádom olvasni a blogodat és ezáltal rájövök hogy mennyi mindent nem próbáltam még és hogyan kell olyannak elfogadnom magamat/másokat amilyenek! Köszönöm :-)
babyke986#712011-05-12 10:52:17
Válasz a(z) 69-es üzenetre:Most is egy érdekes történetet osztottál meg velünk.A megfogalmazás ellenére nagyon jót nevettem rajta bár hozzáteszem hasonló velem is történt korábban annyi különbséggel hogy alkohol nem volt a képben :-) Köszönöm hogy ezt is felidézted bennem :-)
babyke986#702011-05-12 10:47:05
Válasz a(z) 67-es üzenetre:Szia üdv a fórumban!
A kisgyerekek is azt hiszik hogy ha a kezüket a szemük elé teszik akkor senki nem látja őket.. :-D Ez valami hasonló.. :-) /remélem ez nem volt bántó csak viccnek szántam :-) /
wasti#692011-05-11 22:37:08
Válasz a(z) 67-es üzenetre::)Ha nem önmegválaszolt felvetés volt, akkor 95%-os pontossággal az igent választanám. A maradék 5%-ban megkockáztatnám a nemet.
Egyszer egy vállalati bulin sikerült mély tudatállapotba juttatni magam. Van némi varázsa az ösznemzeti lerészegedésnek, ha jóbarátok vesznek többségben körül. Ilyenkor feloldódik a munkahelyi stressz és kimutatjuk egymásnak azokat az érzéseket, amiket elfelejtünk a hétköznapi hajtásban. Együtt nevetünk, ugrálunk vagy ordibálunk a "részegen, kivisz majd majd haza" és más nagysikerű eposz soraira.
Na, a mély tudatállapot valahol a vicces, csajozós(más alternatívát ki-ki szabadon beilleszthet az élményei alapján) és a merev, krumplis zsák vagy a higany között helyezkedik el. Ilyenkor pörög az agyam, minden apró kocka a helyére kerül. A világot a kezemben tartom és miközben imamalomként pörgetem, a boldogságot édes porcukorként hintem rá. Ilyenkor szoktam mélyenszántó gondolatokat kinyilatkoztatni, amit csak én értek. Ekkor eltűnik a külvilág és csak apró rezzenések szakítanak ki az örvényből. Ilyen rezzenés volt a lány puszija. A második kép, hogy metrózunk. A lány egy fiúval összebújva, én meg felettük. A harmadik kép, hogy lefekszem a földre aludni a lány lakásán és a fiú is ott volt. A negyedik, hogy reggel felkeltem és a lány kiengedett. Nem tudom, mit kerestem ott és mit akartam. Főleg a lány mit akart, lehet hogy hármast vagy mert már régebb óta csíptük egymást nem akart elengedni taj részegen az éjszakába. Akár le is rázhattak volna, mint egy régi próbálkozásom,aki udvariasan kiment wc-re egy buliban és soha többet nem láttam.:))
Azt csak a következő héten tudtam meg a lánytól, hogy a sráccal végig szerelmeskedték az éjszakát, amíg én mélyen aludtam és izgató volt számára a néma jelenlétem. Későbbiekben jókat póénkodtuk az izgató szer állapotomon és nem is léptük át ezt szerepet, megmaradtunk barátnak. Még később tett egy nagy szívességet, amiért hálás vagyok a mai napig neki, de ez már egy "életes történet" Ez egy apró szösszenet"bolond" múltamból és talán magyarázat az 5%-ra. Ez a kicsiny írás a Dr. Szöszi főmcímdalára íródott,(Hoku-Perfect day:), ritmusra és érzelmi állapotra. Köszönöm a figyelmet:)
andih#682011-05-10 22:12:06
Válasz a(z) 67-es üzenetre: Nem csodálkozom, hogy ennyire nyitott vagy...
Én is vagyok úgy, hogy próbálom azt képzelni, hogy a nyilvánvalót csak én látom, senki más! :-D
sani#672011-05-10 20:20:45
Húú, én is buktam már párat, de veletek ellentétben én azt hiszem rögtön így kezdetem, :-D úgyhogy semmin nem csodálkozok.
A szüzességem az akkori párom szüleivel közös szobában vesztettem el. Elviekben aludtak... Sosem tették szóvá, hogy észlelték volna...
Szerintetek? :-)
babyke986#662011-05-10 07:27:51
Válasz a(z) 65-es üzenetre:Örülök ha pozitív hatással lehettem rád intellektuálisan. :-) Ha van kedved és időd írd le nyugodtan a más jellegű élményeidet is :-) Ha nem is témába vágó attól még tanulságos és / érdekes lehet ;-) :-)
wasti#652011-05-09 22:29:46
Válasz a(z) 64-es üzenetre:Én köszönöm a lehetőséget:) A bemutatkozó soraid ihlettek meg. Talán minden feltétel együtt állt. Idő, tér, nyugalom,olvasott gondolatok, melyek feltörték rég elzárt titkaim porosodó zárját. Ritkán adódik ilyen pillanat az életemben.
Vannak még élményeim, de nem tudom, hogy elbírja-e ez a fórum. Még nem írtam és beszéltem róluk senkinek. Nem lebukások,nem hencegések, inkább röpke találkozások,amik kicsiny idejébe sűrűsödtek az érzelmek, szenvedélyek.
Igazából nem tudom, meddig tart reál életem humán kirándulása. Lehet, hogy szalmaláng, lehet hogy gyónás feloldozás nélkül(Hrabal).
Mindenkinek további szépeket.
babyke986#642011-05-09 20:50:37
Válasz a(z) 61-es üzenetre:Az imént szólónak igaza van :-) Teljesen odaképzeltem minden pillanatába magam :-P :-) Köszönöm h ezt megosztottad velünk
wasti#632011-05-09 20:25:08
Válasz a(z) 62-es üzenetre:Köszönöm:) Már régen nem gondoltam rá, de jó volt visszaemlékezni.
splay#622011-05-09 16:40:48
Válasz a(z) 61-es üzenetre: :-) Nagyon jó szóképfestő vagy! :-)
wasti#612011-05-09 16:28:19
Réges régen, talán nem is olyan régen... 
Egy kedves régi barátnőmmel, bicikli kirándulásra mentünk az egyik Körös folyó mentén. 
A nap sütött, a szél sem kergette a felhőket, így nudizásra adtuk a fejünket. 
Vadregényes, rejtett zugot találtunk, messze a többi pihenni vágyó embertől és horgászoktól, bátran megváltunk ruháinktól. 
Élveztük a perzselő melegséget és egymás testének meztelen közelségét. 
A csöndet, melyet csak a tücskök és az ártéreben élő madarak szakítottak meg néha kellemesen,idillikusan. Felhevült testünket folyton csábította a folyó hűs közelsége, a víz frissítő illata. 
Elgyengülvén, kéz a kézben, meztelenül az áramlatokra bíztuk magunkat. 
Félve idegen szándékoktól, elrejtettük ruháinkat, értékeinket és kétkerekű, hátas paripánkat az ölelkező fák árnyékába. Biztonságban éreztük magunkat. Hormonjaink felszabadultak és a különleges, izgalmas hely varázsában, megkívántuk egymást. 
Összeölelkezve, hol eltávolodva a víz színén, hol a víz alatt egybeforrva szerettük egymást. 
Talán a természet elégelte meg, hogy szenvedélyünkből kizártuk embertársainkat és cselekvésre szánta el magát. 
Egy másik pár hangjaira lettünk figyelmesek, akik a part menti ösvényen közeledtek  felénk.
Talán szándékosan kerestek búvóhelyet maguknak,nem tudom,de őket is megfogta a kis titkos paradicsomunk varázsa. 
Letáboroztak a kikötőnkben és már régóta vágyhattak egymásra, mert ők is megválva ruháiktól, egy kidőlt, öreg fa jótékony takarásában szerették egymást. 
Mi reménykedtünk benne az érkezésük idején, hogy csak vándorok és rövid ideig érintik, naívan magunknak tekintett, területünket. 
Csöndben megbújtunk a part mentén és összebújva, észrevétlenül vártuk a felszabadulásunkat. 
Nem haragudtunk rájuk, hisz ők is azt tették amit mi, engedelmeskedtek a vágyaiknak. 
Párommal egymás fülébe suttogva szurkoltunk nekik és megvalva, izgató volt számunkra hallani a gyönyörük apró neszeit. Türelmesek voltunk és ők is... 
Hosszan kiélvezték egymás társaságát. 
Sajnos minket már átjárt a víz hidege a mozdulatlanságban és a lopott időnk is fogyóban volt. Indulnunk kellett, mert még hosszú út állt előttünk a szülővárosunkig. 
Összenéztünk és  határozott csapásokkal egy kicsit lejjebb partot értünk. 
Gondoltunk rájuk, így akartunk időt hagyni nekik a biztonságos elvonuláshoz. 
Tervünk azonban nem vált be, mert rejtekhelyünkre érve, fedetlenül egymásban találtuk őket. 
Lehet, hogy bódultságukban kizárták a külvilágot és nem hallották jelzéseinket. De, az is lehet, hogy nem zavarta őket meztelen jelenlétünk, mert titkon tudták, hogy mi is a szerelem zarándokai vagyunk.
Egy pillanatra egymásra néztünk mindannyian, elmosolyodtunk. Abban a pillanatban cinkosokká váltunk, egy édes titokban. 
Dolgainkat magunkhoz véve, a körülmények adta diszkrécióval, elbúcsúztunk tőlük. 
Egy apró, kedves nevetéssel ők is jó utat kívántak nekünk. 
Hazafelé menet sokat viccelődtünk a barátnőmmel az eseményeken és eljátszottunk a gondolattal milyen lett volna négyesben. De, ez egy másik történet... Szép napokat.
kispimasz#602011-03-10 13:52:06
Válasz a(z) 59-es üzenetre:
Realista típus vagyok, te a lehető legrövidebb távot tennéd meg értem és kizárólag akkor, ha épp nagyon, nagyon, nagyon ráérsz. :-) 
S hogy témába is vágó megjegyzést tegyek: minket kettőnket (együtt ugyanazon helyen és időpontban) garantáltan nem fenyeget az aktus közbeni lebukás veszélye. :-)
anabolic#592011-03-10 10:18:00
Válasz a(z) 58-es üzenetre: mondhattál volna közelebbi helyet is :-D
kispimasz#582011-03-10 09:37:11
Válasz a(z) 57-es üzenetre:
Meglátásom szerint kb. semeddig. :-)
anabolic#572011-03-10 08:05:50
Válasz a(z) 56-es üzenetre: na látod, ha ennyiért kimentem szabad ég alá, akkor azért hogy téged megdöngesselek azért meddig utaznék le? :-D
kispimasz#562011-03-09 21:48:44
Válasz a(z) 53-es üzenetre:
Ezért képes voltál kivonszolni a ház elé a laptopot? Te se vagy ám függő... már szabad ég alatt is a poliszt basztatod. :-)
kispimasz#552011-03-09 21:44:17
Válasz a(z) 52-es üzenetre:
Gondold el NemPityu, ha még a szomszédból is begyűjteném a pimaszság-adagot... ember nem lenne, aki ne utálna. :-D
agnes64#542011-03-09 21:05:46
Erre szokták azt mondani, hogy "Nem szakadt rád az Ég egy darab Istennel?!" :-) :) Úgy, h csak ovatosan, a szebad ég alatt (is!)...
anabolic#532011-03-09 19:49:52
Válasz a(z) 51-es üzenetre: nagy igazságokat, mindig szabad ég alatt mondok :-D
istvan27#522011-03-09 19:14:49
Válasz a(z) 51-es üzenetre:Pimaszságért Te se jársz a szomszédba...
kispimasz#512011-03-09 16:54:53
Válasz a(z) 50-es üzenetre:
Gondolom most azért nem vagy online, mert a fejedre omlott a plafon. :-D
anabolic#502011-03-09 12:36:09
Válasz a(z) 49-es üzenetre: miről beszélsz? én vagyok itt a jóság és a békesség megtestesítője
kispimasz#492011-03-08 18:03:22
Válasz a(z) 48-es üzenetre:
Te konkrétan belepusztulnál, ha nem kukacoskodnál? :-D
anabolic#482011-03-08 13:42:58
pfff....túl sok TV-t néztek, ennyi kamut összehordani :-D
babyke986#472011-03-08 11:52:08
Válasz a(z) 46-es üzenetre:
Szia ladylike!
Üdvözöllek a fórumomban.Ez igaz hogy nem sexuális jellegű lebukás de valóban az és még gerinctelen dolog is ha olyan valakivel tette aki segített neki..
ladylike42#462011-03-06 14:58:28
A legcikibb az, ha az ember hülyének nézi azokat, akik segítenek neki, aztán mikor lebukik, aljas módon rágalmaz...Na ez ciki, ugye babyke?!?!
kalandrafel#452011-02-23 11:02:22
Válasz a(z) 43-es üzenetre: Köszönöm a köszöntést! ;-) Teljesen ismeretlenek voltak a számomra. Ha ismertem volna őket, még cikibb lett volna, de így is elég cink volt abban a pillanatban, pláne, hogy nem szokásom egy szál fütyiben mutatkozni az emberek előtt. :-)
babyke986#442011-02-23 08:45:49
Sziasztok!
Mivel én még nem nagyon írtam saját életből merített lebukást ezért ezt most megteszem.Nem is olyan régen történt ez az ominózus eset konkrétan tegnap este.A párommal az autóban épp az oldalon böngésztünk és nagyon megkívántuk egymást.Messze voltunk a lakásunktól és azon gondolkodtunk hogy hová menjünk.Van itt egy állatkert aminek a parkolójának nagy részében nincsen közvilágítás.E megfelelő helynek tűnt.. :-P Épp nagyon jó helyen éreztem magamban a farkát amikor az éjjeli őr bekopogtatott az ablakon és figyelmeztetett minket hogy vagy elmegyünk vagy közszeméremsértésért följelent minket.Így nem volt mit tenni gyorsan fölöltöztünk és eljöttünk onnan.Szerencsére a lámpája ellenére nem látott engem kiterülve premier plánban mert a párom eltakart de nagyon ciki volt ahogy bevilágított.. :-)
babyke986#432011-02-23 08:37:32
Válasz a(z) 42-es üzenetre:Szia!Üdvözöllek a fórumomban :-) Ez egy igen izgalmas estére sikeredett akkor.Bár még az a jobbik eset hogy nem a lány szülei előtt buktatok le. :-) Ismerted egyébként a szülőket vagy tesót személyesen? Ha igen akkor el tudom képzelni mit érezhettél és az tuti nem sexuális izgalom volt.. :-P :-)
kalandrafel#422011-02-23 01:45:27
Sziasztok!
Velem történt egy olyan, hogy házibuliba invitált egy jó barátom az iskolatársaihoz. A srácon kívül senkit sem ismertem, de egészen hamar sikerült beilleszkednem. Volt egy igen kirívó lányka a társaságban szexi harisnyában, miniben, szép cicikkel. Némi italozás után próbáltam elcsábítani, ami elég hamar meg is történt. A házigazda szülei távol voltak, a megbeszéltek szerint reggelig maradtunk volna. Csak, hogy... A ház nappalijából nyílt a fürdőszoba a vécével és azon túl is vezetett egy ajtó, amolyan nyári konyha szerű helyiségbe. Mivel egészen nagy volt a fennforgás a fürdőszobába mentem a lánnyal, akinek még a harisnyáját is sikerült leszakítanom a nagy izgalomban. Alig telt el pár perc, már dörömböltek az ajtón, hogy be szeretnének jönni, mert használniuk kell a mosdót. Oké, gyors felöltözés, ajtónyitás és hogy ez még egyszer ne fordulhasson elő, a második ajtó mögé rejtőztünk, ahol majd biztosan nem zavarnak minket. Volt ott egy jókora asztal és egy sarokülő garnitúra. A lányt felfektettem az asztalra és ott folytattuk, ahol az előbb abbamaradt. Majd a sarokülő garnitúrára térdeltettem és úgy folytattuk. A legnagyobb meglepetésemre és egy pillanat leforgása alatt kinyílt az udvar felől az ajtó és a villany is abban a pillanatban felkapcsolódott... A házigazda szülei és testvére hazaérkeztek. Én ijedtemben, egy szál semmiben, összegörnyedve és a kezemmel a férfiasságomat takarva próbáltam menteni a menthetőt, mire egy hang: "én mondtam, hogy korai még hazajönnünk". A fényt lekapcsolták, majd meghátráltak. Persze már mindegy volt, csupán diszkrét körülmények között tudtunk legalább felöltözni. Aztán visszasunnyogtunk a többiekhez a fürdőszobán keresztül, elkerülve a kínos találkozást a szülőkkel. 
Ezen még mai napig jót mosolygok és biztos vagyok benne, hogy nem csak én, hanem ők is. :-)
babyke986#412011-02-22 09:04:32
Válasz a(z) 38-es üzenetre:Talán jobb is így..legalábbis a történtekre tekintettel..Tanultam a történetből bár most nem tudom hasznosítani de ha hasonló szituba keveredem fő az óvatosság!! :-D :-)
babyke986#402011-02-21 15:57:46
Válasz a(z) 39-es üzenetre: igazán extrém hely volt :-) irigylem a bátorságodat :-) ha még vannak hasonló izgalmas storyjaid ha van kedved szívesen venném ha megosztanád velünk.
zzzozzzo#392011-02-21 10:57:28
39 éves létemre volt 1-2 sztorim:D volt egy vonatos is....kedves hölgyet vonaton ismertem meg...minden héten pestre jártam suliba és a hölgy is sűrűn utazott azon a napon....és miért ne semmi jónak nem vagyok elrontója...egy mosdóba esett meg....és mire végeztünk 2-3an  álltak sorba ....buboktak is rendesen de szerintem inkább írigykedtek:D nagyon jó,és szép 40 es hölggyel volt szerencsém egyűt lenni(akkor 25 éves voltam)...nagyot élveztünk....izgi volt....szívesen emlékszem rá mai napig....
bigmakk#382011-02-20 21:46:45
Válasz a(z) 37-es üzenetre:

A kapcsolatból annyi lett, hogy akkor eltűnt egy kicsit hosszabb időre, de egyszer még találkoztunk egy amolyan "lezárós" talira. Persze, akkor is 3 napig együtt voltunk és kész. :-)

Utána eltűnt végleg...
babyke986#372011-02-20 21:44:15
Válasz a(z) 34-es üzenetre:Szia Bigmakk!
Először is köszönöm hogy mindezt megosztottad velünk.Első olvasásra nevettem a történeten majd amikor végiggondoltam ezt az egészet már nem volt olyan vicces de ahogy írtad valóban azt gondolná az ember hogy ilyen nincsen.Örülök hogy sikeresen kikeveredtél ebből  a kínos helyzetből.És mi lett a lánnyal utána?A kapcsolatotoknak is vége szakadt?
babyke986#362011-02-20 21:41:16
Válasz a(z) 33-es üzenetre:szió!Köszönöm a hozzászólásodat és üdvözöllek :-)
Mi a párommal egyszer az itteni vízszolgáltató egyik kültéri telepe előtt álltunk meg amit szintén kukoricás vett körül és nem dolgozott ott senki.Nálunk csak majdnem lebukás volt de amikor hallottuk az autó hangját akkor amíg el nem ment arrébb álltunk.Viszont köv alkalommal egy idős házaspár kapált ott mellettünk de őket nem vettük észre.Ők viszont láttak minket és végignézték az egészet.Már csak amikor hazafelé indultunk akkor láttuk meg őket és a felháborodott arckifejezést ami kiült az arcukra nagy fejcsóválás mellett.Mi meg jót nevettünk rajta. :-D
babyke986#352011-02-20 21:36:26
Válasz a(z) 32-es üzenetre:szia! Üdvözöllek a fórumban :-) ic-s kalandom még nem volt de ha előfordulna majd figyelek a kalauzra.. :-D köszönöm hogy megosztottad velünk
bigmakk#342011-02-20 14:49:13
Üdvözlet!

Velem fordult már elő ilyen. A kedves (akkor még házasodott) hölgy nálam volt egy teljes hétvégét vendégségbe. 2 napon át semmi más nem volt csak élvezkedés... :-) Aztán mikor hazafelé tartott, ki kísértem a Népligeti buszállomásra hogy el ne tévedjen a pesti rengetegben és hogy elbúcsúzzak tőle. Na, most ott ütött rajtunk a férj. :-)
Mi olyan délután 2-3 körül értünk oda, mint kiderült, ő már reggel 5 óta ott állomásozik. 

Volt egy kis civakodás, lökdösődés, de semmi komoly. A férj majdhogynem egy törpe volt és próbálta felsorakoztatni a nála nem sokkal magasabb "biztonsági őr" bátyját. Nagyon rettegtem tőle. :-D
Egy pillanatra sem tudta megragadni a nyakam, pedig erősen próbálkozott ott mindenki előtt a buszállomáson. :-)
A vége az lett a sztorinak hogy másnap be is adták a válópert és el is váltak azóta. 
Mondanom sem kell, az nap hazáig azon törtem a fejem, hogy álmodom e vagy nem. 
Csípjen belém vki rögtön! :-D

Kb. ennyi, ez volt az egyik legneccesebb lebukás(om).
zzzozzzo#332011-02-20 14:08:56
sziasztok jó a topik témája:D

nemigazán lebukás de nem számítottunk rá.szép kis erdő és kukoricás széle.jó meleg idő volt,természet lágy ölén  szeretkeztünk.valami zajra lettünk figyelmesek és erre egy faszi jött víz órát le olvasni!!!!!!!hatalmas zavarba jött a pacák...de ép  arra vezetett az utja tök meztelenül a párommal néztünk mint a moziban...kukoricás.... erdő széle...víz óra?(hogy a picsba van ez:)jót röhögtünk és azért be fejeztük amit elkezdtünk amikor elment a vízórás:D
nosferatu#322011-02-19 13:59:14
Sziasztok!
Egyszer mentünk volt barátnőmmel első IC-vel. A vagon nagyjából üres, rajtunk kívül egy-két ember volt a túlsó felében. A lány elkezdett orálisan kényeztetni, és akkor jött az amit nem szerettem volna hallani. 
"menetjegyeket kérem ellenőrzésre" :-)
babyke986#312011-02-07 21:44:52
Válasz a(z) 25-es üzenetre:Szia Sanyi!
Szerintem mydream a te bejegyzésedre reagált és arra lenne kíváncsi hogy milyen őrült dolgokat tettek a pároddal vagy a barátnőddel korábban.. :-P :-) Ha van kedved oszd meg velünk!
mydream#302011-02-07 11:42:50
Válasz a(z) 26-es üzenetre:

Mik azok az őrült dolgok?:)
mydream#292011-01-31 11:52:06
No, miért ilyen kihalt ez a topik? Pedig szerintm érdekes történeteket éehetne itt olvasni...:)
babyke986#282011-01-06 07:41:54
Válasz a(z) 27-es üzenetre:Igen akkor valószínűleg én értettem félre..De ettől függetlenül gratulálok hogy mégis sikerült megmenteni a házasságotokat.A részleteket elolvastam a blogodban köszönöm hogy megosztottad velünk.
Puszi
sanyi72694#272011-01-03 15:23:46
Válasz a(z) 26-es üzenetre: félre értetted ez mikor mélyponton volt a házasságunk akkor történt szeretővel. Viszont mégis a szexnek a swingernek köszönhetjük a házasságunk meg menekülését.
babyke986#262011-01-03 15:13:26
Válasz a(z) 25-es üzenetre: :-) Ez nagyon szép idő!Én még fiatal vagyok de mindig is csodáltam az ilyen párokat mint ti is vagytok hogy még ennyi idő után is meg tud újulni a kapcsolatotok!És még mindig benne vagytok ilyen "őrült" dolgokban.
Köszönöm hogy leírtad ezt a "kis kalandot" a hamburgerbárban.Remélem mi is ilyenek leszünk majd ennyi idő után is.
Puszi nektek! :-)
sanyi72694#252011-01-03 15:08:25
Válasz a(z) 23-es üzenetre: 20 éve
sanyi72694#242011-01-03 15:07:46
Válasz a(z) 23-es üzenetre: 20 éve
babyke986#232011-01-03 14:31:31
Válasz a(z) 22-es üzenetre:És hány éve vagytok együtt a pároddal?
sanyi72694#222011-01-01 04:28:46
Kicsit lebukás és mégsem. Debrecenben egy kis hamburgerbárban történt. A volt barátnőmmel elmentünk késő délután a hamburgerbárba,hogy vigyünk a gyerekeknek haza finnomságot. Míg készült a hamburger a baràtnöm kezelésbe vette péniszem gyorsan telt így az idő mégis soká lett kész a kért hamburger. Mi benne a lebukás, nem számoltunk vele minden tükör és hiába álltak nekünk hátat és hiába volt magas a pult mindent láttak:-). Tanúság,óvatosan a tükrös helyekkel. Ez eggyik de munkahelyén, vonaton, villamoson és étteremben történtek velünk kissebb csemegék ami előkészítette egy egy csodàs éjszakát;).

[1-60] [61-120] [121-141]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2220BDSM - extrém szexualitás

#bugyisgezuka100Sissy nevelés

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba8070Biszexuális vagy, be kell lépned!

#fredi50100Sopron - Győr-Szombathely kke.
Ajánlott szobák
#maszti_szoba710Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba220Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba5330Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4170Heteroszexuális vadászterület
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok700Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1530Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.