hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóJobbító szándék

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > mediator-xy

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
132

mediator-xy

Erotikaváros tagjává vált: 2018. június 24.,
utoljára belépett: 2019. május 20. 08:17, épp be van jelentkezve.

Jobbító szándék

Kedves Érdeklődő!, mediator-xy
vagyok, 47 éves, ikrek csillagjegyű férfias férfi, lakhelyem Magyarország, Vas megye, Szombathely.Eropolis Belvárosába költöztem be.

Hölgyeket és urakat keresek.

Adataim:

 • Saját bejáratom: mediator-xy.eropolis.hu
 • Saját blogot vezetek, melynek címe: Látás-mód
 • A párommal együtt vagyok itt
 • 182 cm magas vagyok
 • súlyom 85 kg
 • péniszem hossza 19 cm
 • péniszem kerülete 15.5 cm (átmérője: 4,9 cm)
 • rövid barna hajam van.
 • barna a szemem.
Több mint 30 év aktív szexuális élet, több mint 15 éves netes ismerkedés és többes szeretkezések tapasztalataival felvértezve regisztráltunk be a párommal ide Eropolisra, hogy segíthessünk, ha szükségesnek érzitek, a netes szexpartner keresés labirintusában eligazodni! :) 

Célunk, hogy akár az én, akár az ő előrébb helyezett segítségével, a * párok* partner keresésében, önmaguk vágyainak megértésében, megvalósításában segítsünk. Szerintünk, nem kell mindenkinek végigjárni egy olyan utat, amit mi már végig tévelyegtünk, sokszor tévutakra kerülve és csak komoly feszültségek árán, egymást megtartva, helyes irányba együtt továbblépni. Egyszerűbbnek gondoljuk másoknak átadva, a szexuális, keresési tapasztalatainkat, többes gyakorlatában megszerzett ismereteinket, s ezzel a közös, erotikus kultúránkat erősíteni, színesíteni! 

Mi együtt, vagy külön is, párok segítőivé válva, de a másik felünk tudtával, passzív részvételével a gyakorlatban is a közös élmények megszerzéséért segítenénk, kezdő, haladó, vagy éppen az először nyitó huncutkodni vágyóknak a többes szeretkezések összehozásában, pozitív megélésében!

Nem ellenszolgáltatásért, nem a hála érzéséért, hanem a jobbító szándéktól vezérelve, az erotikus örömök megéléséért vagyunk itt! <3 

Kit keresünk? Kit, mit szeretnénk találni?

Embereket, akik hozzánk hasonlóak, korban, nemben, érdeklődésben, gondolkodásmódban. Fizikai paramétereink is nagyjából egyezőek, ápoltak, önmagukra kívül belül igényesek. 

A szexuális étvágyukra és vágyaikra ne a visszafogottság legyen a jellemző! :pirul: :pirul: 

Nem baj, ha kezdő, ha haladó, ha professzionális szerető, magát másnak tartó alternatív... csak legyen összhang, érezzük a saját vágyak összhangját, s ne mást akarjon a férfi, a nő... :( 

Átlagos, normális, intelligens valós embereket keresünk , akik, nők, férfiak és párok is lehetnek... velük szeretkeznénk! ;) ;) :P :vigyor: 


Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.