hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóninacroft

itt vagy: Eropolis > hirdetés nélküli tag

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

ninacroft

Erotikaváros tagjává vált: 2019. január 10.,
utoljára belépett: 2019. március 19. 05:16,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Jót s jól!

Hello, ninacroft
vagyok, 33 éves telt ''nem könnyű eset'' nő, lakhelyem Magyarország, Heves megye, alternatív tartózkodási helyem Magyarország, Budapest, XIV. kerület.Eropolis Belvárosába költöztem be.

Per pillanat senkit sem keresek.

Adataim:

  • Saját bejáratom: ninacroft.eropolis.hu
  • 255 cm magas vagyok
  • súlyom 250 kg
  • mellbőségem 180 cm
  • derékbőségem 180 cm
  • csípőbőségem 180 cm
  • félhosszú vörösesbarna hajam van.
  • kék a szemem.
Egyelőre csak körvonalazódik, hogy miért/kiért is vagyok itt ismét. 

A tökéletes idézet jelenlegi helyzetemre:
"Újév napján, másnaposan és még mindig magányosan Bridget Jones, a harmincegynéhány éves londoni hajadon úgy dönt, hogy kezébe veszi az életét, és naplóírásba kezd: >>Egyes számú elhatározás: magától értetődően leadok tíz kilót. Kettes elhatározás: találok egy  ̶(...) barátot, és nem alakítok ki romantikus kötődést alkoholistákkal, ̶(...) nagyzolókkal, kukkolókkal, érzelmi fogyatékosokkal vagy perverzekkel.<<"

Nyilvánvalóan nem a szerelmet keresem a lila utcákon, de történtek már csodák, itt pedig kötetlenebbül lehet beszélgetni bármely, nem hagyományos társkeresőre illő témáról is. 

Jelenleg nem ismerkedem, és csak azért, hogy legyen egy szexpartnerem, tanítója, szolgálója sem leszek senkinek. Tehát, nem bárkivel és nem mindenáron keresem a lehetőségeket arra, hogy jól érezzem magam. :) 

A blogbejegyzéseim ne tévesszenek meg senkit. Alapjáraton pozitív gondolkodású, életvidám nő vagyok. Azonban, szeretem tudni a "miérteket" és azt, hogy mi motiválja az embereket. Gyűlölöm a hazugságot és a kétszínűséget, és mivel kíváncsi természet vagyok - aki általában jó érzékkel észreveszi azt, ha próbálják megvezetni -, szeretek utánajárni a dolgoknak. Ha kérdéseim vannak, felteszem őket és elvárom, hogy választ is kapjak rájuk. Ha ez nem történik meg, akkor egy darabig csendesebben szemlélődök tovább és amikor megunom, az nagyot szokott szólni. :P 

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.