Idős vs fiatal :)
Témavezetőerik060
Mit gondoltok a fiatal idős páros sex ről. Pl 36 -63 :) 
Áttekintés
A téma indult
A témát olvashatja
Bárki
Hozzászólhat
Bárki
Hozzászólások száma
19
A témához nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások

1
Én mindig is kedveltem az igazán érett hlgyeket, fiatalabb koromban is. Vallom, hogy velük élvezetes igazán a szex. Egy 70+ hölgy aki műveli még a szexet, ő tud igazán élvezetet adni és csodás ahogy élvezni tudja. Sajna számomra már az "idős" inkább 80 körüli és belőlük igazán kevés van.
Kinek a pap, kinek a papné...

Azért, ha középiskolásként megdugtam volna azt a 45-50 éves csinos tanárnőt akit rendszeresen látok így 80 körül... 
Ma már inkább taszít, mint vonz.

Pedig amúgy tetszenek a korosztályomba tartozó vagy kicsit idősebb jó karban lévő nagyik.
 :)  
Számomra az idősebb nő álom. Kevés élményem volt velük sajnos, de sokkal jobb velük.
dolcevita#16
előzmény
Válasz a(z) 8. üzenetre: Ahogy előttem írták, nem a kor számít. Ha a partner kellemes, ápolt, intelligens, jóillatú, akkor lehet 70 feletti is  <3  (És ez viszont is igaz: kit érdekelne egy 20-30 éves igénytelen nő?)
Nem mukodik
Minél idősebb annál jobb  :) 
Én kimondottan kedvelem az éretebb korosztályt 
Én imádom :pirul: 
tynacd#11
Szerintem a legjobb, én imádom :* 
előzmény
Válasz a(z) 8. üzenetre: Nincs felső korhatár. Ha megmarad a nőies kisugárzás, akkor 70 évesen vagy akár afölött is vonzó lehet egy hölgy.
előzmény
Válasz a(z) 8. üzenetre:Nálam nincs korhatár. Nem a kor számít hanem egyéb belső és külső tulajdonságok. 35 éves koromban volt 53 éves alkalmi partnerem, és 42 éves koromban meg 18 éves csajom. 
Én is kérdezek valamit az érett nőknél mennyi a felső korhatár akivel szívesen ágyba bujtok, mondjuk a  nő 54, vagy akár 73  éves a férfi 30 évvel fiatalabb mi alapján vonzódnátok hozzá ? 
En specko nagyon birom ????
Nem gondolom, hogy lenne annak jelentősége ki az öregebb a férfi vagy a nő. Mindkét felállás lehetséges, hisz nőknél és férfiaknál is előfordul, hogy idősebb vagy fiatalabb partnerre vágyik. Ismerek ilyet a környezetemben. Működik.
Nincs benne semmi kivetni való, ha ez abszolút kölcsönös akaraton és vágyakon alapul. :) 
Szívesen kipróbálnám idősebb hölgyekkel a szexet. Fiatal tini lányokkal inkább kihagynám.  :napersze: 
Kölcsönös szimpátia esetén extra perverziók nélkül is egy win-win szituáció bármilyen felállásban. 

A szexben minden esetben ott van az ego, amit ez bőven ki is tud elégíteni, lévén az idősebbnek imponálhat, hogy a kora ellenére még a fiatalabb korosztály is rámozdul, míg a fiatalnak az imponálhat, hogy a tapasztaltabb partner pont őt választotta. 

Ha jól csinálják, akár egy önbizalomtungingoló szexen alapuló barátság is lehet belőle (mivel a párkapcsolat így egy kicsit naiv gondolat...) ahol a közös programok végén egymás ágyában kötnek ki, ezzel is egymás testi és lelki igényeit is kielégítve, illetve támogatva. 

Mert hát ismerkedés szempontjából például egészen másképp viszonyul az ember a tinipicsákhoz, ha közben egy dögös 50-es maca heti rendszerességgel szopja a farkát. Illetve az 50-es maca is másképp ismerkedik a saját korosztályából, ha közben tudja, hogy egy fiatal fasz is vár rá. 

Engem egész fiatalon, inkább gyerekként vittek bele a fiúszexbe. Először nem akartam, később már nagyon is.
ki legyen a fiatalabb és ki az idősebb .? Ha egyforma a habitusuk nagyon jó  is lehetAZ idősebb férfi megbecsüli a fiatalabb   NŐT,ha egyforma a habitusuk DE FORDÍRVA MÁR NEM BIZTOS Ha csak nem egyforma az érzelem és szex világuk

1
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.