Leszbi negyed vendégkönyve
Ez a téma a negyed vendégkönyve.
A témához nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások

1234
A(z) #223 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
A(z) #222 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
A(z) #221 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
A(z) #220 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
hamucica#219
Most komolyan! Adjam fel, hogy valaha is találok egy olyan lányt, aki benne van egy édeshármasban??? :sir: 
Az x. hely, ahol próbálunk találni valakit, de eddig csak kamu lúzerekbe futottunk. Nem igaz, hogy csak mi vagyunk az egyetlenek ezen a qurva bolygón, akik TÉNYLEG szeretnék!!!! Csajok, igazik, kuki nélkül, hol a franca vagytok???? :( 
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/5/USRf_51c3c0e/1ba358.jpg
;-)
cunci40#217
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/144347.jpg
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/3/USRf_37dfc15/ce6fc5.jpg
Ilyet szeretnék
A(z) #216 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
halfogo#215
Sziasztok!
Nyitottam egy csoportot a valós emberkéknek, ez beállítottságtól függetlenül minden igazi szexkeresőt segíteni hivatott. Egyelőre csak férfiak jelentkeztek, de még egyet sem vettem fel ;-) megnézzük,a hölgyek mennyivel komolyabbak... :-) Akit érdekel Valós tagok néven a a csoportok közt, vagy a profilomon megtalálja.
A(z) #214 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
A(z) #213 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
alizaliz#212
@210: Jóságos ég! Milyen nyelven írtál?
A(z) #211 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
riply#210
sziasztok lanyok :-)
minap voltam egy buliban, egy csaj megdugot egy masikat mu faszal tollem 2 metere, ebbe meg semmi extra nincsen, ami erdekes volt hogy aki dugot teljesen kesz volt, ugy bevolt sozva mintamikor nagyon felhuzol egy not es allig tudja mar kivarni hogy elkezdejetek dugni, es kozben is nagyon kesz volt, szet elvezte az agyat, na most a kerdes, pasikent nem tudom miert olyan jo egy nonek hogy mufaszal dug egy masik not ?akkit dugnak nyilvan jo, aki dug azt vegul is fizikai inger nem eri ? maksz ha he petingel velle kozbe, de az meg nem olyan nagy dolog
joco#209
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/2/USRf_2b8e23e/d54666.jpg
Kedves Leszbi Hölgyeim! Engedjétek meg hogy Nektek is kellemes húsvéti ünnepeket kívánjak és sok-sok nyuszis simogatást és egy tál színes tojást!
jonnye#208
Sziasztok csajok! Bocsi, de én is pasi vagyok! De ne izguljatok, mert nem a nyálam akarom csepegtetni! Meleg vagyok! :-/ Csak barátokat keresek! Valahogy mindig is a csajokkal értettem meg magam!
A(z) #207 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
A(z) #206 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
peti33#205
A férfi és a nő helyzetét a különféle kultúrákban azon mérhetjük le, hogy milyen az egymáshoz való viszonyuk az utcán, társaságban vagy a terített asztalnál. Számos helyen a nő a férfi mögött halad, nem ülhet vele egy asztalhoz, szinte kísérője a férfinak. A mi gondolkodásunkban ez éppen fordítva van, a nő elsőbbsége és tisztelete az élet minden területén megmutatkozik.

AZ UTCÁN
Együtt megjelenő férfi és nő egymás mellett halad, a férfi a nő bal oldalán. Ezt a hagyományt a nő védelmével magyarázzák, ugyanis a védelmező férfi bal oldalán viselt fegyverének használata ezáltal válhatott akadálymentessé. A világ megváltozott – ma már senki sem jár karddal az oldalán –, de a klasszikus felállás maradt az eredeti. Persze, ha a helyzet úgy hozza, hogy a jobb oldalon kell óvni őt (pl. útpadka), akkor a férfi azon az oldalon halad mellette. Kivétel az esküvő, amikor a férfi szív oldalán, azaz a balján áll a menyasszony.

SZÍNHÁZBAN, ÉTTEREMBEN
A férfi jobb oldalán ül a nő a színházban és a moziban is, és ha étteremben egymás mellett ülnek, akkor is így kell elhelyezkedni.
akkár annyagi támogatás is szoba jöhet!!! én 178magas 72k, jó portos
A(z) #204 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
jocsaj#203
sziasztok, csak bekoszonok :-)

hat igen, tenyleg eleg nehez itt talalni hasonlo gondolkodasu lanyokat.
nekem az a bajom, hogy en tul magasra rakom a mercet... de volt mar szerencsere olyan aki megfelelt az elvarasaimnak... vele nagyon jol ereztuk egymast :-)

sok puszika mindenkinek :-)
kiki69#202
előzmény
Válasz a(z) 200-es üzenetre:

izgalmas lehet sztem.. :-D :-P
bitangno79#201
Egy leszbikus nő soha nem fog egy férfival bájologni. Azt is csak a pasik képzelik hogy két leszbi nő között helye van egy férfinak...ha helye lenne akkor ők már nem leszbik csak bi beállítotságuak. Ezt miért nem lehet megérteni? :-D
bombika15#200
Azt én úgy megnézném amikor a 2 hetero pasi nőnek kiadva magát egymásra recskáznak:DDDDDD
előzmény
Válasz a(z) 195-es üzenetre:

Ezt most magamnak válaszolom.

Adminisztratív eszközökön azt értem, hogy mindig legyen bíró a leszbi chatben.
előzmény
Válasz a(z) 197-es üzenetre:

A 80% az egy "kicsit" eltúlzott szám :-)
Azonban valóban a leszbi negyedben 25-30%-ra becsülöm azoknak a férfiaknak a számát, akik egy "okos" ötlettől vezérelve így akarnak kielégülni. Jellemzően ezek heteroszexuális férfiak, és mindig röhögőgörcsöt kapok, ha arra gondolok, hogy két heteroszexuális férfi, rángatja a f....t a monitor előtt ülve, miközben egymást szédítik leszbikus képzelgéseikkel :-D 
*Így ezúton is felhívom minden férfi figyelmét arra, hogy teljesen felesleges a leszbikus negyedben önmagukat nőnek kiadni, mert az az önmagát leszbikusnak kiadó "nő", aki hajlandó egy kis cyber sexre, 100%-ig biztos, hogy férfi!*
A röhögésen kívül azért mást is teszek, mivel a leszbi negyed nem túl nagy, ezért szinte minden tagját ellenőrzöm, és a rendelkezésre álló adatok alapján tiltani is szoktam az egyértelműen férfinak tűnő leszbikusokat.
A negyedben szintén jelentős létszámmal jelen vannak a biszexuális nők, kb. a fele ezzel az egy regisztrációval, a másik fele pedig a biszex negyeden kívül egy újabb regisztrációval próbálja az esélyeit növelni, ők is tiltásra számíthatnak szinte minden esetben.
A fentiek ismeretében nem meglepő, hogy a tagok létszámához viszonyítva a leszbi negyedben a legtöbb a letiltott user (a letiltott tagokat nem tartalmazza semmilyen összesítés és statsiztika, a taglétszám a nem letiltottakra vonatkozik).
Most csak hasra ütve, de nem hiszem, hogy sokat tévednék, de a leszbi negyedben a valóban leszbikusok száma (leszbikusnak a férfiakkal folytatott szexuális kapcsolatot elutasítókat értem) kb. a létszám fele. Meggyőződésem, hogy ők az első mondatból, az adatlapból már leszűrik, hogy ki valóban nő, és sokkal sikeresebben ismerkednek, mint Eropolis többi lakója. Ezt néhány év tapasztalata, és sok levél is megerősíti.
Most ennyit a leszbi negyedről, a blogomban majd bővebben később.
doyouwanna#197
Ne értsen félre senki :-) Nem arról van szó, hogy a pasi mint pasi bejár, hanem arról, hogy itt vagyok én mint nő, és egy másik nőt keresek. De a leszbi negyed 80%-a női néven lévő pasi (és itt nem a travikra gondolok!!). Tisztában vagyok vele, hogy őket nem lehet "szűrni", csak beleolvastam a fórumba és láttam, hogy a helyzet itt is ugyan az. Ezért gondoltam, megosztom veletek a gondolataimat. Nem szenvedésről van szó, csupán egy véleményről.
varnyu#196
előzmény
Válasz a(z) 195-es üzenetre:

Szerintem azért nem kéne itt a hölgyeknek annyira szenvedni, ha egy pasi be mer ide irni :-)

Sose gondoltam, hogy a leszbikus közösség lesz itt a legintoleránsabb. 

Van egy könyv, amit életemben már sokszor elolvastam ... Robert Merle: Védett férfiak. Szörnyű lenne az a világ ... És a véleményem teljesen független attól, hogy milyen nemű vagyok és milyen a szexuális beállitottságom :-)
előzmény
Válasz a(z) 193-es üzenetre:

A leszbi negyedben annyira kevesen vannak, hogy "kihaló fajként" különös védelmet élveznek, ha a pasik minden technikai tiltás kijátszásával bemerészkednek, akkor majd adminisztratív eszközökkel teszünk róla, hogy ez ne így legyen. A fóromhoz azért hozzá szólhatnak, azt nem tiltja semmi. Azonban a leszbi közösség, ha egyáltalán van ilyen, soha nem volt elég aktív.
orpheo#194
előzmény
Válasz a(z) 193-es üzenetre: pedig speciel már rég bevezettük, hogy a leszbi szobába pasik nem léphetnek be a chaten.
doyouwanna#193
Sziasztok.

Elképedve látom, hogy nem elég, hogy a leszbi chat szobát ellepik a pasik, de itt is minden második hozzászólás, vagy pasitól, vagy magát hölgynek kiadó pasitól érkezik. Tisztelet a kivételnek, persze. Nem csodálom, hogy a leszbi negyed lakói nem használják a chatet.
Sziasztok!
Én csak szeretném ezt a oldalt is megismerni, de valos igaz, hogy nem találni erre megfelelö személyt. Én azt a következtetést vontam le, hogy a nők is olyanok mint pasik, álltalában, igérnek, aztán mire oda kerüla sor, bumm, eltünnek, na igen, így nehezen találni valakit:)
secreto#191
Sziasztok!:)

Mindenkink üdvözletem innen is aki a leszbi negyed lakója!
Elég sokat benn vagyok a szobában, ezért sok mindenkit ismerek:)
A tapasztalat a leszbi szobával a következő:
- aki valós nő és tényleg nőt keres nagyon nehezen talál....az ok: sok a női néven reggelt pasi...(akiket próbálok én is szűrni)
- a reglapokat nem töltik ki....így nehezen lehet tudni, az illető kit keres, milyenek az igényei...
- a pasikat ez úton is kérem, még azért se gyertek be a szobába, hogy csak bekukkoltok....EZ NŐI SZOBA!!!!!
Ha a lányok hajlandóak lennének reglapot tölteni, alkalom szerűen camot kapcsolni a szobában (ami persze nem kötelező), valamit mernének megszólalni, talán tényleg 1 jól működő szoba lenne a leszbi!:)
Bírótársam tonia a leszes bíró, sajnos ő elég keveset van itt, de ha lányok bárkinek gondja van nagyon szívesen segítek!
Utószóként: kedves pasik tudom, hogy nagyon izgat benneteket a 2 leszbi nő 1ütt, de kérlek ne zargassátok őket....sokan azért nem jönnek fel erora, mivel a pasik állandóan kerülgetik őket!
Kérlek tartsátok ezt tiszteletben, hogy ők nem pasit, hanem nőt keresnek!:)Köszönöm!

Mindenkinek kívánok szép napot mára is!
Üdv: secret28
malacka76#190
előzmény
Válasz a(z) 168-es üzenetre:vajon mit gondolnak a férfiak?miért hívják ezt az oldalt leszbi negyednek!!!ha ilyenre vágynánk jóképű hapsit keresnénk.
A(z) #189 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
joco#188
KÉZCSÓKOM A LESZBIKUS HŐLGYEKNEK IMÁDLAK BENNETEKET!!!
szokesziren#187
Ne használd a témát partnerkereső hirdetésre, arra a célra vágyadatokat kell kitöltened!
*Mivel ez egy vendég könyv!!
A(z) #186 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
A(z) #185 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
molnar0000#184
CSAJOK VALAKI KINYALNA? NAGYON FORRÓ A PUNCIM!!!!!!
A(z) #183 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
A(z) #182 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
christa001#181
előzmény
Válasz a(z) 141-es üzenetre:igen,bevállalod ??
ketrin#180
hali mindenkinek.remélem jol érzitek magatokat
A(z) #179 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
Sziasztok!

Régen nem írt senki, gondoltam, akkor majd én. Ötven felé ballagó nő vagyok, szeretnék ismerkedni, beszélgetni - - - is.
lujzababa#177
nagyon kevesen vagytok....
A(z) #176 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
mizocica#175
előzmény
Válasz a(z) 146-es üzenetre:Szia.Én is kezdő lennék,valamit már jóóó lenne összehozni.szia
arevcic#174
előzmény
Válasz a(z) 173-es üzenetre:Kedves Cica!
Tetszik amire vágysz, tetszik, ahogy vágyod. Nekem is hasonlóak a gondolataim, ahogy a keblek összeérnek, bizsergetik egymást a kihegyesdő bimbók...Te is így érzed?
sexy-cica#173
CSAJOK!!!
íRJATOK NEKEM IS SZÉPEKET,HA
ÉRDEKELLEK TITEKET!!!
A(z) #172 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
armena#171
Sziasztok

Tetszik ez az oldal, remélem így könynebben tudokismerkedni!
shamira#170
örülök h megtaláltam ezt az oldalt,remélem sok leányzót megismerhetek,barátként és kicsit többet is,ha ugy alakul:)szép estét puszi:Shami
joco#169
kedves nita22!
bocsájtsd meg nekem nem kérkedni és idétlenül festeni szerettem volna habtestemmel diszitett üzenetemmel mivel én is csak a nőket szeretem és nem gondoltam volna hogy a leszbikus Hölgyek ellenszenvét váltottam volna ki a jókívánságommal! ELNÉZÉST?!!
nita22#168
előzmény
Válasz a(z) 163-es üzenetre:joco bocsáss meg nekem,de nagyon idétlenül fest a leszbi fórumon,a habtesteddel díszített üzenet. esetleg kép nélkül nem érezném ezt az ellenszenvet. én a nőket szeretem,és az ő testük izgat fel. azért vagyok leszbikus. kérlek légy tekintettel arra,hogy van akinek ez nem tetszik.
evike123#167
előzmény
Válasz a(z) 123-es üzenetre:szia mikor leszel itt
halfogo#166
Sziasztok!
Ma már a harmadik leszbi párocskát látom, és nem bírok magammal. Hiába Tavasz ezerrel, már itt a nyár. :-) 

Lányok, ha van olyan köztetek, aki néha egy pasit is elfogad, akkor jelzem örök társat keresek!
Jelzem NÉHA. Tehát elöszeretettel   nyújtom az alibit, ha úgy kell.
Hajrá! :-) 
andikad#165
Sziasztok!
Irjon már nekem valaki!!
Andi
picur73#164
Sziasztok Csajok!
Örülök, hogy rátaláltam Eropolisra. Remélem, sok barátot, barátnőt találok köztetek.
Puszi mindenkinek és legyen minden napotok szép.
Picur73

1234
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.