Budapesti Látogatások
Témavezetőstrapondomina
Milyen is Budapest? Tele van érdekesnél érdekesebb emberekkel, különleges vágyakkal. De beszéljenek ők helyettem. :)
Áttekintés
A téma indult
A témát olvashatja
Bárki
Hozzászólhat
Bárki
Hozzászólások száma
5
A témához nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások

1
awfull82#7
Csók főnökasszony.  Üdv mindenkinek. Kicsit messze vagyok és sok minden akadályoz abban h személyesen is megismerkedjunk.  Remélem addig nem unatkozol. Minden nap gondolok rád. Elrendezés a dolgokat itt. Aztán Minden erőmmel rád és a dolgainkat koncentrálok. Remélem néha eszedbe jutok.  Puszi
A(z) #6 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
A(z) #5 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
scarg333#4
Én is szívesen megismerném Julest, Dominahoz járok általában, ha néha sikerül eljutnom a prosztata játék függőségemet kiélni
switchboy#3
Julesszal mar a beszelgetesunk elejen kiderult, milyen kedves es aranyos no es hogy szereti a ferfiakat analisan kenyesztetni, mivel ilyen teruleten teljesen uj voltam, ezert erdekelt, mit hoz ki belolem.
Megbeszeltuk a talalkozot, minden a vartak szerint ment sot,
Kezdesnek edgeing volt, ami uristen en azt se tudtam fejem merre alljon, annyira kinzott. Soha nem volt meg ilyenbe reszem, hogy alig vartam mar hogy elmenjek, de csak huszta es huszta az egeszet, majd a vegen a kitoro orgazmus.
De ez meg semmi ezek utan jott a analis kenyesztetes, mivel nagyon szuk vagyok azt mondta ezert figyelmesen csak prosztata masszazsig jutottunk, de anyam az meg az elozonel is intenzivebb volt sokkal. Nem bantam meg a talalkozot eletem egyik legnagyobb elmenye marad.
Koszonok mindent Jules
Julesel itt vettem fel a kapcsolatot.
Szinte egyből 1 hullámhosszon voltunk.
Szerencsémre éppen Pesten volt villámlátogatáson
Egyeztetés,helykeresés amiben kedvesen segített!
Izgatottan vártam a találkozást amiben nem volt csalódásom.
Femdom handjob fan vagyok szóval olyan story is volt+anál játék persze.
Olyan prosztatamasszázsal egybekötött elnyújtott majd elrontott orgazmus után force handjobot kaptam farok köpködéssel hogy a fülem is ketté állt!
Aztán jött a meglepetés...nem hagyta abba makkizgatásos techinkájával ismét felállította a farkam és kivégzett.
Igazi milking day volt a javából.
Köszönöm neki!
Akinek ezek a fetishei mindenképp ajánlom
Ha lehet megyek még hozzá"randizni"
Innen is puszi Jules
A mi sztorink.
"Minden fejben dől el" tartja az örök érvényű mondás. Bennem is így fogalmazódott meg az elhatározás, meg szeretném élni milyen ha egy Nő dug meg.
Biszex hapsiként szeretem a farkat is, főleg kényeztetni, és magamban érezni, de úgy éreztem van valami különleges eszenciája a dolognak, ha egy Nő van a (mű)fasz másik oldalán.
A nők többsége elutasítja az gyönyörszerzés eme formáját, pedig körültekintő higiéniával, és türelemmel frenetikus élvezetekben van része az embernek.
Jules egy különleges csaj, neki nem az fontos, hogy a partner meg legyen alázva, fájdalmat okozzon neki, pont az ellenkezője.
Különös gonddal készülődött neki popsim kényeztetésére. A bőség zavarba ejtette ami a segédeszközöket illette. De ügyes ujjai, és keze gyorsan megnyitotta a hátsó bejáratot a szerszámoknak.
Az i-re a pontot a hám jelentette egy vibrátorral. Jules bekapcsolta, és a felcsatolhatóssal hátulról, szemből ellátta a bajomat.  :pirul: 
Sokáig nem is bírtam, maga az élmény, és Jules türelme, meg az ahogyan élvezte ő is az együttlétet. Egy egészen más dimenzió nyílt meg számomra ezzel, bízom a folytatásban  :* 

A képeket, videókat és hang állományokat csak belépés után tudod megnyitni!

1
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.