hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóHogyan neveljünk maguknak szolgalányt?

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Forum


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:
Hogyan neveljünk maguknak szolgalányt?
Tapasztalatom szerint számos nő boldogan veti alá magát a férfi akaratának, ha megfelelő türelemmel és módszerekkel közelítünk hozzá. A kérdés, hogy miként neveljünk magunknak minél engedelmesebb, alázhatóbb szolgalányt. Hölgyek és Urak, Domok és Subok, várom az ötleteiteket,  történeteiteket, hozzászólásaitokat.


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
bogi-
#17 (2007-07-07 13:59:45) |
Ahhoz, hogy valakiből jó és odaadó szolgalány legyen, nem elég a submissív hajlam, nem elég, hogy belülről jöjjön az akarat, a késztetés.
Nem kis mértékben kell a Dom türelme, kedvessége,  figyelme, óvó, védő,féltő törődése, nevelése, írányítása.?
Ezek hiányában egyetlen submissív sem tud teljes odaadással, feltétlen hűséggel szolgálni, bármennyire is jön a késztetés belülről.

Tudom, nem ilyen ötletre vártál, de az, hogy Te saját magadnak hogyan tudsz jó szolgalányt nevelni, az rajtad és rajta múlik. 
Az amit Te kérdeznél, az nagyon egyénfüggő. Kit mi izgat, kinek mi a büntetés.
Lehet tippeket ötleteket adni, de csak is általánosságban.

Bogi
palanta
#16 (2007-07-05 16:29:44) |
bigi: látom, belőled még nem halt ki a remény:-))
club202
#15 (2007-07-03 21:00:05) |
V
NaAz, hogy tudod melyik negyedbe költöztél biztató, de, hogy miért ? miért minket kell boldogitani? ozd meg a tudást velünk. Miért is vagy itt ? és miért vagy okosabb mint az itt levök? Remálem szebb azért nem vagy mert akkor máris elbujdosok.álasz a(z) 12-es üzenetre:

[ugrás az előzményre]
bigi
#14 (2007-07-03 09:35:05) |
Palánta:

ebben egyet értek Veled... ezért igyekszem mindig opntosítani, hátha legalább pár ember, aki akarja így meg tudja tanulni.
Ki tudja talán idővel lesz annyi igényesség itt, hogy megkövetelje a közösség a minimális tudást az ilyen alapszavak tekintetében az ide járóktól. 
én legalábbis remélem.

Bigi
palanta
#13 (2007-07-02 19:08:39) |
Válasz a(z) 11-es üzenetre:

csak arra mondtam, hogy sokszor az a fokmérője a subságnak, hogy mennyire lehet elverni... amit én alapvetően butaságnak tartok.

sokszor még itt, a BDSM negyedben is ettől jó sub a sub, sajnos még itt sem tudják pontosan, mi mit jelent...

[ugrás az előzményre]
zoya
#12 (2007-07-02 17:42:28) |
hogy melyik negyedbe költözöm és miért az az én dolgom,  tudom mit keresek! és az hogy neked is csak a szád jár egyenlő a többi ....
bigi
#11 (2007-07-02 09:35:16) |
Válasz a(z) 8-es üzenetre:
Miért ne lehetnél ettől sub, hisz akit a verés lázba hoz és izgat, az a mazó... a verés, a fájdalom vágya nem tartozik a subságba... a subság a megfelelni akarás, a másikat boldoggá tenni akarás azáltal, hogy úgy viselkedem, ahogy Ő szeretné... hogy megteszem, amit Ő kár, parnacsol, elvár.
Az egész más kérdés, hogy subság együtt jár-e vkinél mazó vágyakkal is.

Bigi

[ugrás az előzményre]
bigi
#10 (2007-07-02 09:33:23) |
zoya:
igen egy sub az, aki a megfelelő embertől kapott utasításokra felizgul, benedvesedik, akinek a parancsok, az utasítások, az előírások élvezetet izgalmi állapotot jelentenek.

De hidd el én sem azt élvezem amiket felsoroltál... bár tudom van aki igen... de mint a többiek is írták ez mindenkinek mást jelent...
nekem pl olyanokat, mint hogy milyen ruhát vagyek fel, mikor menjek aludni, fürödni, mikor és hogyan elégülhetek ki.

Jah és én a subságot, a parancsokat soha nem éreztem megalázónak... az első uram mindig azt is mondta, hogy engem nem lehet emgalázni, emrt subként, mindent ami számomra belefér a D/s viszonyba, természetesnek tartok, és semmit sem élek meg megalázónak. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy még az is szubjektív, hogy kinek mi a megalázó és a kellemetlen.

Bigi
sadique
#9 (2007-07-02 08:50:58) |
Válasz a(z) 7-es üzenetre:zoya,a bdsm tényleg mindenkinek mást jelent, de ha csak dugni akarsz, és a többi szted körítés, akkor rossz negyedbe költöztél

[ugrás az előzményre]
palanta
#8 (2007-07-01 17:33:38) |
zoya, mindenkinek mást jelent a dom-sub viszony. 

engem pl a verés sem hoz lázba, a fájdalom. ettől még szubmisszív vagyok.
zoya
#7 (2007-07-01 17:10:28) |
akkor tisztázzunk valamit akkor sub valaki ha élvezi ha megalázzák megkötik és ez az élvezet szószerinti is?
mert én akkor nem vagyok az
én ugy gondoltam gondolom, hogy csak a farok ad igazi élvezetet a többi csak körités mellé és igazából fejben sokkal jobban játszódik le az egész
és engemnem vonz az ha azt mondják térdepelj le és kikötnek mint egy kutyát az előszobában ebben semmi élvezet nincs, ezt teljes megalázásnak élném meg
vagy csak nem találtam eddig kellően akaratos férfit? igaz sadique:))
bigi
#6 (2007-06-30 18:33:36) |
Válasz a(z) 5-es üzenetre:
Szia!

Bocs de ebból amit írtál ez nem derült ki, hogy így érted... és elég sok helyen vagyok jelent, mint írta is zoya, épp ezért tudom, hogy sajnos nem magától érthetődő, hogy úgy értik a dolgot mint Te.

De a véleményeddel sem értek egyet...
amikor én voltam kezdő, én kifejezetten kerestem vkit, aki attól a pillanattól kezdve, hogy elfogadtam uramnak, parancsolgat, irányít...
abban egyetértek, hogy az ismerkedés, az összecsiszolódás, egymás megismerése idő... és ez alatt természetesen egyre nehezebb (nem fizikailag, hanem lelkileg, egyre nagyobb odaadást igénylő) parancsok kell, hogy érkezzenek .

Szóval szerintem emberfüggő, kinek mi jön be... 
mármint ha vki tudatosan dom-ot keres, az biztos hogy nem elejtett mondatokat akar kapni eleinte sem... de ha vki sub, csak még nincs ennek tudatában, akkor egészen biztosan beválik amit leírtál.

Megpróbálok konkrétumokat is írni... mindkét esetre:
- ha vki tudatosan keres domot, akkor is elsőre pl beszámoló írását, naplóvezetést, öltözési szokásokat lehet előírni, és nem azonnal olyat követelni, hogy ossza meg mindenkivel az élményeit a neten kereszül...
- ha vki még nincs tudatában, hogy Ő sub és vágyik erre, akkor pl szeretkezéskor lehet picit lefogni a kezét, vagy oda tenni, ahol szeretnéd... esetleg rászólni, hogy ez most nem teheted... 

de minden esetben fontosnak tartom, hogy mibvel a sub is érző ember, aki akkor tud boldog és kiegyensúlyozott lenni, ha elismerést, dícséretet kap rengeteg ilyet kell adni neki, és rengeteg olyan elvárást támasztani mainek meg tud felleni, és a megfeleléseket is mindig díjazni kell észre kell venni, nem csak az, ha vminek épp nem tud megfelelni.
Mert ez elengedhetetlen ahhoz, hogy tartós és örömteli legyen a kapcsolat a sub számára is.

Bigi

[ugrás az előzményre]
sadique
#5 (2007-06-30 11:18:17) |
Válasz a(z) 3-es üzenetre:Zoya meglátásával egyetértek, ugyanis Bigi nem a kérdésre válaszolt, csupán kifejtette, ami evidens: magától értetődik, hogy csak sub hajlam esetén nevelhető valaki. A kérdésem kifejezetten technikák, ötletek, történetek megtárgyalását tenné lehetővé. Mondok egy példát: a parancsolgatást, szóbeli alázást pl.senki sem szereti az első perctől, akár milyen erős sub hajlama van, ezért elejtett mondatokkal kell kezdeni, aztán ezt megismételni egyre gyakrabban, mígnem már ő kéri tőled, hogy beszélje vele úgy...Azért vetettem fel ezt a témát, mert az oldalon található bdsm fórumok kevéssé gyakorlatiasak sztem. Ilyen ötleteket várnék tőletek. (Kedves Zoya, a fenekemmel kapcsolatos véleményed megbeszélhetnénk privát beszélgetésben, ha van kedved...hm?)

[ugrás az előzményre]
zoya
#4 (2007-06-30 08:41:43) |
sadique kedves uram észvesztő a feneke és ez a beállás minden vágyam ne továbbja
zoya
#3 (2007-06-30 08:40:34) |
ez a bigi mindenütt ott van és észvesztően sokat beszél, és persze mindent jobban tud
és kedves bigi CSAK az észrevételem mondtam el nem kivánok témát ebben, de muszáj volt elmondanom
hogy minden chates helyen van egy ilyen
bigi
#2 (2007-06-29 09:11:58) |
Sziasztok!

Szerintem a kérdésre a válasz röviden az, hogy SEHOGY....
és hogy miért... azért mert csak az képes tartósan bolog lenni egy D/s kapcsoaltban, aki belülről, belső kényszerből vágyik rá, hogy sub legyen... hogy bizonyos dolgokban egy szeretett ember részére lemondjon a függetlenségéről, és elfogadja az Ő döntéseit, igényeit, vágyait...
úgy gondolom nevelni csak annyit lehet, hogy egy ilyen partnert megismerve erre rávezeted, hogy Ő ilyen, vagy összeszokva kidolgozzátok azt, hogy a Ti kettőtök kapcsoaltában mik lesznek azok a dolgok, amikben a dom fél dönt illetve irányít.
Szinte mindenkit rá lehet venni rövidebb időszakokra, hogy olyan dologban alkalmazkojon, rendelje alá magát másnak, amiben nem szeretné... de tartósan senkit... egy alárendelt kapcsolat tartósan csak akkor tud működni véleményem szerint, ha az alárendelt fél soha nem érzi nyűgnek azt hogy alá van rendelve az adott kérdésben, sőőőt azt élné meg nehézségnek, ha nem lenne.

Bigi
kintekunta
#1 (2007-06-26 11:15:43) |
Aládvetném magam, szolgálatodra, ha nő lennék...
Jó az a kép  ;-) 

[1-17]

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.