hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóKíváncsiság

itt vagy: Eropolis > Türelmi zóna > Forum


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Kíváncsiság
Sziasztok!
Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Aki már találkozott velem, írja le milyen voltam?:)
Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
lenus
#6 (2009-03-20 10:28:13) |
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/46122.jpg
Szerintema fiúk nem merik bevallani, (leírni) azt, hogy hova is járnak...
bimetal
#5 (2009-02-12 09:01:02) |
Hogy lehet az, hogy az irodai szexről senkinek sincs véleménye? Megélt élménye? Fiúk ennyire szemérmesek vagyunk, vagy nem szoktunk írnim csak a titkárnőnk?
bimetal
#4 (2008-12-12 13:24:27) |
Volt szerencsém újabb látogatást tenni az irodában és megvalósítani kedvenc irodai elfoglaltságomat, amely szerint " hanyattvágom a lemeztelenített titkárnőtaz iróasztalon és jól megdugom a csupasz deszkán". A "gyorsdugást" végül most is "gyorsszopással" fejeztük be. Ez valami olyan mint amikor a fastfood étteremben a vendég (a hely szellemének megfelelő gyorsasággal és igénytelenséggel)mindent végülis ketchuppal önt le. Jó volt. Lenus kedves titkárnő.
bimetal
#3 (2008-11-28 08:12:05) |
Nagyon kellemes volt. A valóság nekem jobb volt mint a képek, inkább a szoknyás kép tükrözte a Lenus alkatát. Karcsú, nem a fényképeken látható nagyfenekű. )az se rossz persze!)
Az iroda valóban iroda, és én valóban irodai szexet kértem és kaptam. Iróasztalon űlve szemben a bör irodai székkel. Hol az asztalon ültem, hol a székben. A játék irodai titkárnő szexről szólt, olyan volt amit már sokan megéltünk szerencsére. Csak itt nem volt stressz, hogy valaki ránk nyitja az az ajtót. Abszolút nyugalom, diszkréció.
A hölgy igen kedves, értelmes (mint ahogy egy titkárnőhöz illik), formás alakú, munkájához (amit kipróbáltam) hozzáértő.
Az irodában fürdő is van, sőt hálószobát is láttam ággyal. De azért az irodai szex izéhez hozzátartozik, hogy a meztelen fenékkel a filctollakon, gémkapcsokkal teli asztalon üljünk és széttárt lábaink között titkárnőnk várja szemeit ránk szegezve utasításainkat.
Röviden első osztályú iroda szex volt, valódi szereplővel és helyszínnel. Nagyon jó volt.
sasado
#2 (2008-11-22 18:33:09) |
én is kiváncsi vagyok milyen lehetsz.
g00
#1 (2008-11-19 16:03:51) |
Kedves voltal.
Nekem tetszett. 
Elsore nem volt rossz.
Legkozeleb viszont mashogyan csinaljuk...

[1-6]

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.