Simple vásárlói tájékoztatóVÉGTELEN SZERETKEZÉS: van, aki nem szeretné ezt a képességet?

itt vagy: Eropolis > Türelmi zóna > Forum


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

VÉGTELEN SZERETKEZÉS: van, aki nem szeretné ezt a képességet?
Sziasztok!

NÉVTELENEKNEK VÁLASZOLOK, NÉHÁNY FELMERÜLT KÉRDÉSRE SZÁMOMRA ÉRDEKES TÉMÁBAN.

Valószínű egyedül fogok társalogni, de nem gond, van téma , amire lehet reagálni és van megoldás, a melléfutás helyett.

Engem nem érdekel a fórum nézettsége, engem csak az érdekel, hogy jó legyen azoknak, akik szeretnék, hogy megoldódjon a problémájuk.
Szélmalomharc? Lehet, de ha már egy embernek segített, akkor megérte.

Sokan félreértésben vannak a TANTRA-val kapcsolatban, a tantra nem egyszerűen elnyújtott szeretkezés. 20-30 másodpercenként kerülsz olyan forró pontra, ha nem lélegzel erősen, akkor elélvezel, ez néhány perc alatt olyan eufórikus állapotba repít, hogy már nem akarsz szabadulni. Külön meglepi a tested, az idegrendszered részéről, hogy egyre inkább magasabb élvezeti szinteken tudsz gyönyörködni, időkorlát nélkül.
A tantrát helyesen művelő férfiaknak olyan erős marad a hímvesszőjük, hogy azt nem lehet elmozdítani 2 kg nyomásra pihenő fázisban (pl. pózváltásnál ellenőrizhető).
Az a hölgy, aki irányítja az orgazmus közeli állapotát és, mindíg tettrekész, kortól függetlenül a forróvérű nő jellemzőit hordozza, szintén tantrikusan élik életüket.
A nimfománoknak nincs orgazmusuk, közép magas izgalmi szintre felemelkednek, de az orgazmus közeli állapotukat nem irányítják tudatosan és nem figyelnek magukra, átengedik a teljes irányítást a férfiaknak.

FRIGID nő, és IMPOTENS férfi nem létezik, a tantrikus energiagyűjtögetés bitosítja a megfelelő energiamennyiséget egy életen át, mind a férfi és a nő számára egyaránt.

Üdv mindenkinek!
TANTRATANÁRNŐ 
Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
tantra-tanarno
#264 (2011-08-18 00:14:06) |
Idézet egy ifjú hölgy panaszából:
"Nem csak az a gond hogy az ágyban abszolút nem tud teljesíteni hanem ráadásul még hamar el is élvez,ha 3 percig bennem van az már hosszúnak számít."

1. alternatíva:
A fiatal ember szakembert (szexuálpszichológust) keressen fel a lelki problémáira, gyógyszerrel, lidokainnal enyhítse az érzékenységét?

2. alternatíva:
a keleti, taoista tanításokat követve csinálja a makk elszorítás, here alatt nyomás vagy a PC izom használatának módszerét?

3. alternatíva:
a lány napi egy órán keresztül segít finoman ingerelni kisebb nagyobb megállókkal, így a fiú kb 2 hét alatt helyre jön. 100%.
tantra-tanarno
#263 (2011-08-17 23:40:45) |
Válasz a(z) 262-es üzenetre:
Igen a tények megkönnyítik a hihetőséget, de ami késik az nem múlik. Remélhetőleg a klinikai kísérletek nemsokára elkezdődnek Amerikában. 
Nagyon izgulok, mert először is többszörösen megismételt és kimért multiorgazmusos, tantrikus szeretkezést és maszturbálást kell prezentálnom. 
Innen indul a lavina, előadások egyetemeken, és megkezdődnek a tanulmányi kísérletek, önként jelentkezőkkel.
Szeretnék még egy készüléket is készíteni, ami segít a maszturbálásban. 
Vannak terveim, majd meglátjuk. 
Ha itthon, egyedül kell megcsinálnom, akkor legfeljebb egy kicsit hosszasabb lesz a tálalás.
Türelmes vagyok.
A tudásomnak is be kell érnie.
Köszi az együttérzésedet!

[ugrás az előzményre]
agamennon
#262 (2011-08-17 14:16:25) |
Szerintem van alapja annak amit irsz. Csak a mai ember nem igazán hisszi el.Ha nincs kézelfogható bizonyiték(pl.álló farok éjjel-nappal)akkor sarlatànságnak tekintik. Sajnos. :-(
tantra-tanarno
#261 (2011-08-17 12:43:53) |
Azért köszi, hogy sokan mellém álltak és nem feltétlenül a rosszat látták bennem. 
Nem állt szándékomban reklámozni magam, csak már annyi mindent írtam a tantra alkalmazásáról, hogy azt hittem elég információ, tudás áramolt a sorok között ingyen és bérmentve.
A fórumokról még senki nem jött hozzám, inkább a chates felületről kerestek meg, amikor bent vagyok vagy érdeklődő levelet kapok esetleg felhívnak, ez utóbbi pedig a heti többszöri fizetős kiemelés következménye.
Tehát számomra a fórum inkább egy jó beszélgetési és vitaalap, eszmecsere lehetőség volt. 
Tetszett.
Az emberi lélekkel és pszichével kapcsolatban pedig profi vagyok. Kineziológusként "gyógyítom" is időközönként a vendégeimet, legyen az cukorbetegség, rémálmok, munkahelyi dilemmák, gátlások, szégyenérzet, magasvérnyomás, allergia stb. 
Ezek mind eseti lelki problémákra vezethető vissza, rossz lelki állapotokhoz kapcsolódó negatív viselkedés és hozzáállás minták.
Igen meglehetősen érdekel a lélek és a psziché kapcsolata. Mert azt azért tudjuk, hogy a lélek és psiché nem ugyan az.
Amikor a lélek pozitív, építő gondolatokkal van körbevéve, akkor a szervezetünk egészségesen működik. 
Mihelyt negatív érzések, lelki fájdalom hat át bennünket, a szervezetünk megbetegszik.
Ha csak a psiché lenne, akkor nem betegednénk meg, mert a gondolataink csak úgy vannak a tapasztalataink nyomás és kész, de van egy mag, amire hat a gondolat és a mag visszahat a testünkre, van egy valami (lélek), ami jelez nekünk, hogy az értékítéletünk nem megfelelő.
És kezdődik a sakkozás, melyik értékítéletünk nem megfelelő és milyennek kell lennünk, hogy a betegségből egészségbe forduljon az állapotunk.

Azért ilyen erős a hitem, mert a saját testemen éreztem meg a pozitív változást.
A lelki stressz oldás után rendbejött a ciklusom, a már fiatal korom óta ritkán megjövő, azután még ritkábbá váló, majd 28 évesen teljesen egy évre eltűnő menstruációm csak úgy orvosságok nélkül visszatért, méghozzá havi rendszerességgel bejelentkezve.

Nevezhetjük csodának... 
De én hiszek a lelkünk és a testünk objektív kapcsolatában.
tantra-tanarno
#260 (2011-08-12 18:38:57) |
Válasz a(z) 259-es üzenetre:
Ez sajnos sokkal összetettebb. Nem csak arról van szó, hogy nem élvez el és ha megállás után újfent lelankad, akkor bizony kis (1-3 perc) pihenő után újra és újra lázba kell hozni, mivel az izgalmakkal generáljuk a potencia energiáját, de csak a hímvessző ingerlésén keresztül (napi egy óra "edzés" kell, ez az energiagyűjtő egységcsomag :-D ).
Ha nap mint nap gyakoroljátok az élvezeteket elélvezés nélkül, akkor pár nap és megtapasztaljátok az első jeleket, hogy bizony nem hiábavaló a "szexterápia".
A további fő probléma, hogy alattomosan bejelentkeznek az alacsony orgazmus reflexek, amiket szisztematikusan kell a fejből kiirtani. Ezt csak én tudom, mert én dolgoztam ki. 
Igen bátran állítom, hogy az energiáink fejleszthetők és megőrizhetők a mindennapi szerelmeskedés javára.
Amennyiben rendben van a potencia nem fárasztó a szex. 
Annak idején egy átbulizott éjszaka sem jelentett problémát.
Ha energia hiányos az állapot, akkor kipihenten is vannak problémák.
Nem olvastam még olyan Tantra-Körről, amiben a bioenergetikára és az idegrendszerre helyezték volna a hangsúlyt és pontosan ismerték volna a potencia erősítés eljárását.
Csak azoknak a férfiaknak tudok segíteni, akik tiszta szívből belátják a problémáikat és kitartó szorgalommal tűzön-vízen keresztül meg is valósítják az előírt edzéstervet. Mindig vannak kisebb buktatók, de lassan ezek is kiismerhetők.

[ugrás az előzményre]
faeryqueen
#259 (2011-08-12 14:25:20) |
Válasz a(z) 257-es üzenetre: még annyit kérdezek a leírtakhoz, hogy akkor a felsoroltakon kívül te melyik technikát ajánlod? és mi van akkor, ha attól, hogy megpróbálja visszatartani, lelankad? Sőt, általában ha nincs "akcióban" vagy a számban, nem túl merev. Akkor most ne hagyjam elélvezni egy hónapig szerencsétlent??? Nem tudom meddig bírná, szerintem az agya szállna el a spermája helyett... :-D De talán egy próbát megér, ha így jobb lehet. Ezt javaslod?

[ugrás az előzményre]
faeryqueen
#258 (2011-08-12 14:19:53) |
Válasz a(z) 257-es üzenetre: Pároknak hol érdemes ez tanulni? sok tanfolyamot láttam a neten, de nem tudom, melyiket válasszam. Vagy kezdetnek elég egy jó útmutató, tankönyv is? Nálunk sajnos vannak gondok, az általad leírtakhoz viszonyítva max 70% -os merevedést tapasztaltam eddig nála, és stresszesebb napokon csak az orális szex hatására indul be. Az előző nője amolyan kifacsarós-mélytorkos fajta volt... :-( De szerinted tényleg reális elvárás hogy egy negyven közeli, stresszes munkáját napi 10-12 órában végző ffi este (és minden este!) még órákat szeretkezzen? Én már anak is örülnék, ha 2 naponta lenne egy jó óránk. De ilyenkor sokszor azt látom, hogy annyira kivan, hogy csak feküdni akar és pihenni. Én meg gondoskodjak az élvezetekről.

[ugrás az előzményre]
tantra-tanarno
#257 (2011-08-12 11:43:45) |
Válasz a(z) 256-es üzenetre:
--- tantrikus szeretkezés és az elnyújtott,késleltetéses (taoista) szex közötti különbség?
--- A taoisták is a tantrából próbáltak meríteni, a valódi tudást titokban tartják, azt ami a harcművészek alkalmaznak ez erő megőrzésére. De mivel korlátozott a szex, a házasság, ebből látszik, hogy a tantra energiatöltő képességét nem ismerik, hanem csak a leendőt őrizgetik, próbálják fejlesztgetnie. 
Az _elszorításos_ (*a nőből nem vesszük ki szeretkezés közben a hímvesszőt!!!!*), 
a _prosztata nyomásos_ (*utána napokig fáj a prosztata, körülményes és azonnali lankadást okoz, használhatatlan*), 
_a PC izomos_ (*2 év mire megerősödik a PC izom. Ha a potencia nincs rendben, akkor nincs mit szorítani vele, hasztalan*) próbálkozások sajnos nem vezetnek célra.
A PC izomról még annyit, hogy működne vele az orgazmus kontroll, de csak teljesen merev hímvesszővel, ezen állapot megőrzéséhez be kellene tartani némi bioenergetikai szabályt, így mivel a technikához nem társul a paraméterek tudása, hosszú távon alkalmatlan, pláne,, hogy a *legtöbb férfi már csak akkor kezd érdeklődni, ha már gondok vannak* és érzik, hogy a dolgok tendenciája lefelé mutat.
A Taoista tanok fennhangon hirdetik a *sperma nélküli belső orgazmusok*at (csak cirkuszi mutatvány), amire azt állítja, hogy töltenek. Nem, ezek ugyan úgy kisülések, csak apróbbak, viszont nem kellő töltődés mellett ugyancsak *lemerültséghez vezetnek*.


---teljesen kifacsarnak... Mi a nő szerepe szerinted a tantrikus folyamatban? 
--- A nő természeténél fogva nehezebben , lassabban kerül a csúcsközelbe, mivel a nemiszervünk osztott, külön van a csikló (8000 ideg) és külön a hüvely (*több száz ideg, nyomásérzékelők!!!!!*), a férfiak nemiszerve egységes, azaz egyben van a makk (5000 ideg) és a makk alatti terület (több száz ideg).
Az idegek száma nem számít, mert az agykéreg különböző területeit ingereljük vele, nem a mennyiség számít, hanem az együtemű ingerlés, a minőség a fontos.
Tehát mivel a nő lassan reagál, így a legfőbb faladata már előjátékban segít a férfinak az orgazmus közeli állapot megtartásában (15-30-szor), így a férfi már irányítja magát. Az a férfi, aki nincs számtalanszor előjátékban orgazmus közelben, sajnos, már libidó csökkent, aminek merevedés és érezhetőség ingadozás a következménye az aktusban.
*A hüvelyi nyomásérzékelők közvetítik az agy felé az ingert*, hogy megfelelő a sperma életereje, így az aktus engedélyezett, a nő izgulhat. 
A nők számára a sok orgazmus (kisülés) ugyan úgy kimerítő, mint a férfi számára. 
A nőnek szintén tantráznia kell, orgazmus közelében meg-megállni, 30-60-szor 15-30 percen belül, a gyönyör forróságának áradása percenként 2-3-szor, a férfinél ugyan így... egymásban áradunk.
A csikló orgazmus más kategória, annyira nem kifinomult, így szerintem nem lehet tantrikusan csinálni, percenként 3-szor megállni, hogy el ne élvezzen. A csikló és a hímvessző együttes franciás tantrájához , percenként 2-3-szor orgazmus közeli állapotához szerintem profi tantrásoknak kell lenni. 
Nem szeretek a nőkről írni, mert feltételezem, hogy a lehetőségek sokfélék, de az EEG-ére szívesen rákötnék egy-két sokorgazmusos?, zsínororgazmusos?, spriccelősorgazmusos? szájhőst. 
A női izgalomról csak gépi mérés mellett. 
*Érzem és tudom, hogy az orgazmus lemerít, mert kisül bennem az élvezeteim által felpörgetett energia*, éppen az energia vesztés megelőzése érdekében tantrázom meg.
Egyébként frigid, már nehezen élvezős és élvezkedős állapotból jöttem vissza a *TANTRIKUS FELTÖLTŐDÉSSEL*, ezért tudom pontosan, hogy a férfiak mit éreznek, amikor kezdenek lemerülni és mi is az a potencia csökkenés, hogyan élik meg.

[ugrás az előzményre]
faeryqueen
#256 (2011-08-12 08:51:57) |
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/b/USRf_bbde438/352a50.jpg
Kedves Tantra Tanárnő! Végigolvastam az teljes előzménylistát (bár egyes beírókat egy idő után automatikusan ugrottam). Sajnos itt a legtöbben csak baszakodnak ("aki nem tud egy jót baszni, inkább másokat baszogat...":), ahelyett hogy a jó szeretkezéseikről szóló tapasztalataikat, vagy épp a problémáikat osztanák meg. A Te leírásaidat nagyon érdekesnek találom. Lennének kérdéseim, mert már régóta foglalkoztat a tantra. Könyvekből és "ösztönből" próbáltam itthon is fejlesztgetni magamat, több-kevesebb sikerrel. Ezeket hamarosan részletezem. Először is arra lennék kíváncsi: hogyan tudnád megfogalmazni a tantrikus szeretkezés és az elnyújtott,késleltetéses (taoista) szex közötti különbséget? Ez utóbbiról valahol azt írtad, hogy hosszú távon megöli a libidót, és egy idő után képtelen lesz a ffi elélvezni - én ilyennel már találkoztam, nem volt jó. Hiába élveztem én el többször is,azt éltem át hogy én csak adom-adom az energiát, míg teljesen kifacsarnak, és nem kapok vissza semmit. Nekem akkor teljes az élvezet, ha a végén, hosszas örömök után együtt jutunk el a csúcsra, ilyenkor teljesen feltöltődöm energiával. A 2. kérdésem: Mi a nő szerepe szerinted a tantrikus folyamatban? Mert te leginkább a férfi merevedésének stabilitását és a ejakuláció visszafogását emlegetted idáig, mint kulcsmomentumokat a jó tantrához.(Ez persze nem kérdés, hogy kell) Egy nőnek nem kell ugyanígy tréningeznie magát? pl. intim tornával - én amióta csinálom, sokkal hosszasabban és erőteljesebben érzem a gyönyörnek azt a "beleolvadós" részét, amit nem tudok megmondani, hogy mi, de nem az a kisülés-szerű orgazmus, amit a sima"reszelés" során el lehet érni, mert leginkább akkor jön ha a párom stabilan tartja magát bennem, és én rajta lüktetek. Sajnos ez elég ritka.
tantra-tanarno
#255 (2011-07-29 12:23:44) |
Válasz a(z) 254-es üzenetre:
Nagyon szép ez a mondat, filozófikus, csak az a gond, hogy fogalma sincs a szerzőnek, hogy konkrétan mi is az amitől az élet más területein is jobban érezzük magunkat.

Az életenergia tározó a mellékvese, amennyiben a kisütögetésekkel megcsappan a tartály, fáradékonyak, levertek leszünk, kevésbé ambíciózusosak.

Egyik keleti filozófus sem részletezi, hogyan regeneráljuk ezt az energiát, hogyan töltsünk életenergiát konkrétan. Csak a létét gondolják, de azt nem tapasztalják.
*Csak félig tudnak, fél boldogság már pdig nem létezik.*

[ugrás az előzményre]
bujacsaj
#254 (2011-07-28 10:49:29) |
"*Tantra* 
(színes, magyarul beszélő, cseh dokumentumfilm) 
HBO, 23:00
Rendező: Benjamin Tuček

Az indiai eredetű tantra egy lehetőség arra, hogy az ebben rejlő energiát ne csak az ágyban, hanem az élet minden területén hasznosítsuk. Vagyis a szexualitáson keresztül megvalósíthatjuk önmagunkat." 

Remélem nem gond, hogy ezt ide másoltam, ha zavaró töröld nyugodtan, nem sértődöm meg :-)
tantra-tanarno
#253 (2011-06-29 21:24:02) |
A(z) #253 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
tantra-tanarno
#252 (2011-06-28 11:49:53) |
Idézet:
A sex jó.A sex szuper jó.De csak ha a legmélyebb vágyait is felmeri vállalni az ember 

Mi az, hogy a legmélyebb vágyaidat is teljesítsd?
Sokszor már a perverzó határát sodorják a vágyak, mivel fiatalon lépten-nyomon érik mindenféle szexuális inzultusok. 
Bármi elindíthatja a szexuális fantáziáját és máris dopamint társított a látvánnyal, az emlékképet elraktározza és sajnos időközönként akkor tör felszínre, amikor nem várja.
Nem minden emlékképnek kell jelentőséget tulajdonítani, szerintem összpontosítsunk az itt és mostra, akivel vagyunk, lehet, hogy a vágyaink elrémisztik az illetőt, akár meg is undorodhat tőlünk.
Szóval mi az , hogy normális vágy és mi az , hogy rémisztő vágy a másik részére?
Nehéz eldönteni, talán egy kérdést megér.
De ha a másiknak nem tetszik, akkor azaz érzése támad, hogy kevés ő.

Szerintem az legyen a vágyunk, amit a másik önszántából megcsinál nekünk fájdalom okozás nélkül (kiv: szado) és akkor nincs súrlódás.
tantra-tanarno
#251 (2011-06-28 01:24:38) |
Válasz a(z) 250-es üzenetre:

A szex akkor jó, ha az a legeslegjobb, egyébként az átlagos jó mellett az ember keresi a *legeslegjobbat*, akkor mindig elégedetlen marad vagy hiányérzete van. 

Van még egy kis bibi, hogy amennyiben nincs megfelelő betöltődés, akkor az *orgazmusok száma meghatározott*, fokozatosan, apránként csökkenő hímvessző feszességgel. 

*A betöltődés* mértéke akkor megfelelő, ha minden nap képesek vagyunk szeretkezni egy órát legalább, benne percenként orgazmus közeli állapotban lenni, így az átélt izgalmak töltenek annyi energiát, életerőt, szabad elektromosságot, amennyi *kiegyenlíti* az egy orgazmusból származó energia(potencia)veszteséget.

Nőknél is megfigyelhető, de mivel előbb merül ki a férfi merevedése (képes elélvezni gyengébb merevedésnél is), ezért a nő hamarabb *lekapcsolódik*, kivonja magát a rendszeres nemiélet alól, mert fáradt.

De ha nektek úgy jó ahogy van, én örülök neki, hogy tartjátok az egymás iránti égető vágyat, tüzet, amely napi szintű erotikára sarkall benneteket, tuti, hogy tantráztok, mert a sok élvezet tölt és megakadályozza a lemerülést. 
*A tantra az mindenkiben meg van*, egy lehetőség az élvezetek legmagasabb szintje.

[ugrás az előzményre]
balatonipasi
#250 (2011-06-27 23:04:46) |
Ez nekem csak egyszerűen jó! És ha a partneremnek is az, akkor 10szeresen... Ez baj?!
tantra-tanarno
#249 (2011-06-27 16:29:20) |
*nem tudok huvelyben elvezni, elhidegültem *
A hüvelyben élvezés egyik alapfeltétele a FÉRFI HÍMVESSZŐJÉNEK MEGFELELŐ ÁLLAPOTA, a másik a nő libidója, ami szintén egy potencia. Én sem tudok addig senkivel elélvezni, amíg fel nem hozzuk egy megfelelő szintre a merevedést. 
Hidd el a következő kemény és jól érezhető hímvessző is leamortizálódik pár év alatt, ha nem fejlesztitek. 
Próbálkozhatsz, akkor életed végéig időközönként vadásznod kell egy keményebb hímtagra, majd újból és újból újra kell kezdened a szerelmet, és egyre nehezebb lesz ífjú titánt találni.
Nők !
Gondoljátok át mit tesztek és mit nem tesztek meg.
tantra-tanarno
#248 (2011-06-27 12:36:46) |
Válasz a(z) 247-es üzenetre:

Nem foglak elfelejteni, de a bizonyítékaim fényében fogunk még találkozni. Én nem ijedek meg, mert biztos vagyok a dolgomban. 
A jelenlegi orvos tudomány állása szerint nem tudják a potencia (bioenergia) mibenlétét, még a működési elvét sem, csak a hormonok értágító hatását, azt hiszik attól áll fel :-D :-D :D.
A jelenlegi tapasztalatom szerint még impotens állapotból is fel lehet kőkeményre javulni,

*ÉS A FÉRFIAK ÁLTAL ÉSZRE SEM VETT MEREVEDÉSINGADOZÁSBÓL*

Igen, egy férfinak fogalma sincs, hogy mi a merevedés.
Viszonyításként: Az elmozdíthatatlan hímvessző a 100%-os, ezzel a képességgel születtünk, pár ezer lövés után, amikor már le-föl fájdalomig feszítve el lehet mozdítani 90°-ban, azaz derékszögben, bizony jelentkeznek a partner részéről az elutasítások.
A rendszeres nemiélethez szükséges a megfelelő hímvesszőminőség, amely aktivizálja a hüvelyben lévő nyomásérzékelőket (ami által fel tudunk izgulni orgazmus közelbe), amik azért vannak, hogy minősítse a férfit életképes spermája szerint.
A sperma és a merevedés arányos a mellékvesében tárolt életenergiával, elektromossággal, amely az izompumpákat működteti. 
*EZ AZ ENERGIA FEJLESZTHETŐ, TÖLTHETŐ!*
 

*Azért vagy ÁLLAT, mert a kizsákmányolt és szarrá alázott lányok jól elvégzett munkájával példálózol.*
Ez logikus, még csak nem is sértő, ez nem minősítés, hanem egy agyi állapotod, egy felfogás, ami nem csak rád jellemző.

És azért vagy *SZERENCSÉTLEN* (ez meg egy lelki állapot), mert gyengéd szeretkezésekhez nem méltó módon van igényed szexre, mert már nem megy másként (mintha nem tudnál visszaemlékezni), legalábbis szerinted ez a minőség: mert hát a mélytorkos öklendezős és az arcra-hajbakiverés, no meg a lovagló popószex által minősítesz egy nőt, az a klassz, aki ezt tudja teljesíteni.
Egy örömlánynál biztos jól jön ez a képesség pénzszerzés szükségletére, hogy az olyan pasikat ellásson, mint te, akiknek erre igényük van és otthon nem kapják meg, de egy romantikus, érzéki, szerelmi kapcsolatba ezt nem sokan illesztik bele a hölgyek részéről.

Egyébként amilyen szép hangnemben, bár alaptalanul vádaskodva kezdted az első beírásodat, te is képes vagy kikelni magadból.
Hidd el mindenkiben ott lakozik az állat, bennem is, csak én nem szemétkedem mellette. 
Durván nyilvánulok meg, mert hazudnak az emberek és pártoskodnak és ez zavar.

[ugrás az előzményre]
ngy
#247 (2011-06-27 06:51:01) |
Válasz a(z) 243-es üzenetre:Lehet, hogy én szerencsétlen állat vagyok, de Te memég a tantrától, ne is haragudj meg.g egy kivénhedt, dagadt prosti, aki megpróbálja a tantra köntösébe csomagolni azt a portékáját, ami már a kutyának sem kell!!! És nyit ilyen fórumokat, amivel tapasztalatlan pasikat még be tud ugratni! Miután gondolom senki nem hív már, így ki kellett találni valami marketinget.:-) Hát marketingezz nyugodtan a hülyeségeddel, biztos lesz még egy-két gyanútlan kezdő...:-)

[ugrás az előzményre]
tantra-tanarno
#246 (2011-06-27 01:01:19) |
Válasz a(z) 245-es üzenetre:

Persze én sem az óvszer miatt írtam, hanem mert a franciát egy olyan partnerrel tanultam és gyakoroltam, aki jól esett a nyelvem hegyére :-P , de előtte nem ízlett az óvszer nélküli francia.

[ugrás az előzményre]
dundimasszor
#245 (2011-06-27 00:05:35) |
Válasz a(z) 244-es üzenetre:

"...rossz örömlány vagyok, mi?"
Ezt nem nekem tisztem eldönteni! :-) Szerintem a te dolgod, mit és hogyan teszel, amíg ez a vendégeidnek megfelel. 

A "ledőlnek a falak"-ra nem azt értettem, hogy óvszerrel vagy anélkül. Sokkal inkább arra, hogy ha nagyon jó a partner, akkor amit korábban esetleg elképzelhetetlennek tartottunk, hogy valaha is szívesen csinálnák, vele vágyunk rá, izgató és nagyon jó! Mert az a férfi szánt időt arra, hogy kellőképpen felizgassa a partnerét! Egy sehogyan vagy félig-meddig felizgatott nő soha nem lesz olyan nyitott, mint egy olyan, akit alaposan felizgattak! ;-)

[ugrás az előzményre]
tantra-tanarno
#244 (2011-06-26 23:23:32) |
Válasz a(z) 242-es üzenetre:

°°° Az a férfi, aki csak azt nézi, "mit vállalok be", aki mindenféle extrára akar rávenni, nos az biztosan nem fog az én karjaimban kikötni.
*** De az enyémben sem, pedig én "szolgáltató" vagyok, de nem vállalok semmi szemétséget, viszont nem egyszer volt olyan finom ápolt, szőrtelen feszes heréjű, nagyon kedves Vendégem, hogy élvezet volt Á-Z-ig körbenyalogatni. Érdekes előfordul, hogy csurog a nyálam a csókolózós franciára gondolva, viszont az biztos, hogy csak az hoz lázba, aki könnyedén és jól reagál. Akit erőnek erejével kell ingerelni, annak nem biztos, hogy franciázom, rossz örömlány vagyok, mi?

°°° Mert el lehet juttatni a nőt egy olyan izgalmi szintre, amikor ledőlnek a falak!
*** Még 33 évesen sem franciáztam óvszer nélkül párkapcsolatban, azután jött valaki, akinek fincsi édeskés volt, úgyhogy megjött a kedvem, azóta sem ment el. Ha sós az íze, akkor legjobb ízetlen síkosítóval franciázni, így hígul az íze, ezért sem jók az édesített síkosítók. El tudok képzelni olyat is, hogy egy kicsi sót megnyalok előtte, azután már megszokottá válik. Sok lány nem szeret ez miatt franciázni. A higiéniát meg minden lány saját kezűleg rendezze le habos fürdőzésként, előjátékként, így nem sértő.

°°° Na igen, csak ugye ehhez kell idő, energia, odafigyelés, türelem, de ezeket a tulajdonságokat sajnos kevés férfi birtokolja. Mert ez bizony macerás, önfegyelmet igényel és türelmet.
*** Igen, ahhoz, hogy egy férfi szépen, elnyújtottan legyen képes szeretkezni nagyon nagy önfegyelemre van szüksége, de fontos a hölgy türelmes hozzáállása is. A befektetett erőfeszítés meghozza az eredményt. :-P 

°°° Volt partnerem, aki ugyan nem űzte a tantrát, mégis 5 órán át szeretkeztünk közbenső orgazmus nélkül, és minden másodpercét kimondhatatlanul élveztük.
*** Vannak, akik rájönnek, hogy más az orgazmus végső értéke, mint a sok kicsinek, ebből is tapasztalható, hogy a tantra egy szeretkezési forma, bennünk van a képessége, a sokszori orgazmus közeli állapot megélése tölti a testünket, ezért is szorgalmazom, hogy legalább percenként kell lenni orgazmus közelben egy órán belül 50-szer, így biztos nem csökken a libidó és a potencia, csak akkor élvezzen a férfi, ha megvan ez a "képessége". Egyébként merevedés és libidó ingadozás lesz a vége, a tapasztalatom szerint.

°°° Nagyon izgalmas és izgató, amikor a partnerünk eljut az izgalom olyan szintjére, hogy egész testében remeg, és elég egy forró lehelet a bőrre ahhoz, hogy az izgalmát még tovább fokozzuk! 
*** Ezen a gyönyör szinten úgy liftezik a forróság bennünk, hogy percenként 3-4-szer vagyunk csúcson egyszerre, sokszor direkt ritkítanom kell az áradást. Már csak a hüvelyizom mozgatása is beindítja az újbóli tantrikus élményt, nem is mozgunk ki-be, csak hullámzunk és kapkodjuk a levegőt, ezen a szinten nem lehet csókolózni, mert alig kapunk levegőt.

Én is inkább válogatok, még ha fizetős üzemben vagyok akkor is. Azért nem panaszkodom, rendszerint hetente többször tudok tantrázni (1,5 óra, ebből aktus 45 perc, tantrikus élmény 30 perc), a visszajáróim szépen fejlődnek és egyre jobban lehet őket érezni, így akik feljavultak kölcsönös tantrikus élményig koreografáljuk a további nemi életét. ;-) :-P

[ugrás az előzményre]
tantra-tanarno
#243 (2011-06-26 21:24:59) |
Válasz a(z) 241-es üzenetre:

Én úgy gondolom, hogy visszatérő vendégeid is írtak volna jó beszámolót Rólad, ha lenne!!!
*Még mindig nem érted? *
*Nem járnak hozzám örömlányhoz járók, nem rutindugásra és szopatásra járnak hozzám. 
Ha pozitív beszit kérsz, akkor regisztrálniuk kellett volna, de nem fognak.
A szexxx.hu-on ugyan régi, de vannak normális beszámolók, és nincs szanálva egy sem, a beszamolok.hu-on is csak a fele impotens agyilag, azért vannak szerintem nagyon jó beszámolók is rólam rangostól is, amivel én is elégedett vagyok.* 

1,Nos webi nem a hülyék kategóriájába tartozik.
*A webit nem szeretném nyilvánosan minősíteni az az ő és én dolgom, még nincs vége. 
Az a jó beszámoló, ha szét van szopatva a lány, mélytorkosra öklendezősen, azután meg ráélvez vagy bele az arcába, némelyik már seggbe sem tudja dugni, mert mire arrakerül a sor lelankad neki, le van amortizálva, te ezekre az emberekre hivatkozol?
Te szerencsétlen!, amit ezek az exkluzív lányok kurva sok pénzért bevállalnak, attól a legtöbb nőnek, örömlánynak kifordul a gyomra, sok örömlánnyal laktam együtt, mert mindig 3-an béreltük a lakást és jöttek mentek. 
A szájbaélvezést valaki kicselezte, hogy ne öklendezzen, hánnyon, a popószex miatt valakinek ki kellett vezetni a vastagbelét 35 évesen, a másiknak telegeciszte a haját, azért szórta az áldást az imádott vendégre. Okádunk az ilyen hülye, végspermahajderekre.. 
Te szerencsétlen állat, miről beszélsz te itt, ezek a lányok a családjukért mindent bevállalnak, és bizony soha nem volt ilyen mocskos szemétládákkal tele a kínálat, mint mostanság. Ezek a lányok szexrabszolgák, mert anyagilag rá vannak szorulva, a muszájból teszik.
Aki meg élvezi ezt, egészségére, semmi ellenvetésem, de a többség viszolyog tőle és otthon a világért sem csinálna ilyesmit.
Mint a COOL-TV-ben a domina, otthon normál a szex.*


 2, aki már sok lánynál volt, számtalan jó beszámolót írt, mert jól érezte magát a lányoknál (bár lehet, hogy nem ismeri a tantrát)
*Képzeld el a TANTRA nem különleges dolog, sokan csinálják akarattalanul, az elnyújtott szeretkezés, az orgazmus közeli állapotban történő apró megállók jellemzik a TANTRÁT.*

Te is szolgáltató vagy, és nem tanárnő)
*Tévedsz, ha olvastad volna a hirdetésemet, 
CSAK OLYANOK KERESSENEK MEG, AKIKNEK PROBLÉMÁJA VAN!
Tanítok. Tanítom a korai magömlés, lankadtan élvezés kezelését, merevedési zavarok megoldását.* 

És nem lett visszatérő vendéged.
*Ilyen beállítottságúakat nem fogadok!
A visszajáró vendégeim addig jönnek, amíg helyre nem áll az állapotuk, utána feleségük van vagy barátnőjük, új kapcsolatuk.*


A tantra pedig alapvetően nem szex, tehát Te kevered az iszonyt a viszonnyal!!! 
*Te azt sem tudod, hogy mit beszélsz, írsz!
A tantra, a szeretkezés legmagasabb élvezeteit hirdeti és a szexuális energia megőrzését, bár vannak tantrások, akik ezt sem tudják.*

*Te is csak vádaskodsz, bezzeg a pozitív értékeléseket nem olvastad el, csak néhány ma már leamortizálódott pöcs beszámolóján lovagolsz, akik meg sem tudnak már dugni rendesen egy lányt, pedig szép és ügyes lány.*
.

[ugrás az előzményre]
dundimasszor
#242 (2011-06-26 19:39:08) |
Válasz a(z) 240-es üzenetre:

Az a férfi, aki csak azt nézi, "mit vállalok be", aki mindenféle extrára akar rávenni, nos az biztosan nem fog az én karjaimban kikötni. Ugyanakkor az, aki úgy közeledik hozzám, ahogy azt gondolom minden nő-férfi kapcsolatban elvárható...., nos ott a határok nagyon tágak lehetnek. Volt már ilyen tapasztalatom! ;-) 

Volt és biztosan lesz olyan Férfi, akinél nem gondolkodom, egy dolgot meg akarok-e tenni, mert annyira jó vele, annyira odafigyel rám, hogy kívánom, és MEG AKAROM TENNI! Mert el lehet juttatni a nőt egy olyan izgalmi szintre, amikor ledőlnek a falak! ;-) 

Valóban alapvetően kétféle férfival lehet találkozni.
Az első, akinek csak az a fontos, mit kaphat. 
A második, aki azt nézi, mit adhat. 
Nem kell mondanom, hogy nekem, és nőtársaimnak melyik típus tetszik! ;-) 
Van egy nagyon fontos és igaz törvény, feltételezve hogy két intelligens emberrel állunk szemben: aki ad, az kap is! Tőlem nem is keveset! Na igen, csak ugye ehhez kell idő, energia, odafigyelés, türelem, de ezeket a tulajdonságokat sajnos kevés férfi birtokolja. Mert ez bizony macerás, önfegyelmet igényel és türelmet. Épp ezért, ha sikerül ilyen férfiba botlani, nagyon-nagyon meg kell becsülni! 

Igen, az ilyen típusú szeretkezés valami egészen más! Aki egyszer megtapasztalja, nem akar többé visszatérni a napi rutinszex-hez. Hogy ez tantra, vagy "csak" egy nagyon-nagyon odaadó, figyelmes, önzetlen partnerrel való szeretkezés, igazából csak fokozatok kérdése. Az igazán jó szeretők, előbb-utóbb eljutnak a tantrához, vagy valami ahhoz nagyon hasonló dologhoz. Volt partnerem, aki ugyan nem űzte a tantrát, mégis 5 órán át szeretkeztünk közbenső orgazmus nélkül, és minden másodpercét kimondhatatlanul élveztük. Még ma is beleborzongok...

Nagyon izgalmas és izgató, amikor a partnerünk eljut az izgalom olyan szintjére, hogy egész testében remeg, és elég egy forró lehelet a bőrre ahhoz, hogy az izgalmát még tovább fokozzuk! Amikor érintés nélkül simogatjuk egymást! Stb., stb., stb. Ezer dolgot lehet tenni egymással, amivel túlléphetünk a napi rutinszex által nyújtott élményen. 

Ha ezért válogatós vagyok... örömmel vállalom! :-D

[ugrás az előzményre]
ngy
#241 (2011-06-26 19:30:36) |
Válasz a(z) 231-es üzenetre:Szerintem tévedésben vagy Vivien! Én úgy gondolom, hogy visszatérő vendégeid is írtak volna jó beszámolót Rólad, ha lenne!!! Én nem igazán látom. Tehát kétféle ember van szerinted: 1, aki az első beszámolót megírta, és jó lett volna, de webi nem jeletette meg. Nos webi nem a hülyék kategóriájába tartozik. 2, aki már sok lánynál volt, számtalan jó beszámolót írt, mert jól érezte magát a lányoknál (bár lehet, hogy nem ismeri a tantrát), aztán elment Hozzád, szarul érezte magát, gyenge volt a szolgáltatás (mert ugye a hirdetéseid alapján alapvetően Te is szolgáltató vagy, és nem tanárnő), és írt egy negatív beszit. És nem lett visszatérő vendéged. Mert ha az lett volna, akkor utána egy jó beszit is kapsz tőlük. A tantra pedig alapvetően nem szex, tehát Te kevered az iszonyt a viszonnyal!!! És a saját kulturára: Isten úgy teremtette meg az embereket és az életterüket, hogy mindenki a saját életterében élő növények fogyasztására alkalmas leginkább. Jó a banán is, de nekünk az alma a gyümölcsünk!!!

[ugrás az előzményre]
tantra-tanarno
#240 (2011-06-26 19:02:43) |
Válasz a(z) 238-es üzenetre:

Érdekes, amit az adatlapodon olvastam, az én lelkivilágomnak és szexuális kultúrámnak is megfelel, tehát egyetértek veled.
Néha úgy érzem, hogy a férfi társadalom ketté van osztódva, az egyik fele mélységesen tiszteli NŐT és mindent megtesz, hogy a nő jól érezze magát,
a másik felét inkább az extrák érdeklik, hogy milyen pluszokat lehet még elvárni a nőtől.
Vannak ugyan libikókázók, de majd eldöntik, hogy melyik oldalt válasszák.

Valahogy hiányzik a lovagiasság, az Úriemberség, az előzékenység a férfiakból, talán mert elégedetlenek a képességeikkel, pedig a nő csak egyet akar :
*SZERETKEZNI*,* egymásban érezni magunkat, forrón ölelkezni, csókolózni és simogatózni.*
*Ezek annyira bonyolult dolgok?*

.

[ugrás az előzményre]
tantra-tanarno
#239 (2011-06-26 18:34:45) |
Sajnos konkrétumok nincsenek a könyvekben, sem a 
Tantrikus Szeretkezés, sem 
A Multiorgazmusos Férfi (Pár), sem a 
Káma-Szútra, sem a 
Tao tanítása a szerelemről és a szexről 
nem tartalmaz elegendő és kellőképpen személyre szóló edzéstervet, ami figyelembe veszi az egyén egyedi állapotát. 
Az állapotfelmérést egyik könyv sem tartalmazza, akkor milyen erősítő, szabályozó és fejlesztő gyakorlatot lehet ajánlani, ha nem ismerjük a kiindulási állapotot?

Ma is volt egy érdeklődő, aki a PC-izmát használná, a könyvben leírtak szerint, de nem boldogul vele. Szerintem a PC izom kifejezetten még megfelelő izomzatú, potenciájú Úriembereknek nyújthat segítséget, a többieknek koncentrálással és levegőzéssel kell kialakítani a pihentető reflexet, amit elsőre be lehet vésni (reflexként). 
*Feltétel a libidó, azaz az orgazmus készsége.* 
Ha szükséges azt is fejleszteni kell és a megfelelő szintre felhozni, csak abból az érzékenységből lehet tantrázni.
Ellenőrizd a libidódat, akkor van rendben ha: 
1., fantázia nélkül, 
2., gyengéd, síkos, 
3., 2-3 másodperces simogatásokkal
4., 2-5 percen belül fent vagy a 
jelenlegi legerőteljesebb merevedésed legmagasabb izgalmi szintjén, azaz orgazmus közelben.
Ebben az állapotban könnyedén tantrázhatsz elsőre.

Amennyiben nehezebben jön fel, intenzívebb érintés kell, vagy fantázia, vagy szárazon érzékeny csak, akkor az bizony energiahiányos, libidó csökkent állapot.

Amennyiben úgy érzed, hogy nem teljes merevedés mellett is képes lennél elélvezni, az jelzi az alacsony orgazmus reflexeket (korai magömlést), amit viszont ki kell törölni a fejedből. Speciális, ám nagyon hatékony módszer van rá.

A merevedésed tesztje: 
A merevedés akkor elégséges, amennyiben közép magas izgalmi szinten (fontos, mert az izgalom ingadozása nem okozhat merevedés ingadozást) maximum derékszögben elmozdítható fájdalomig, fel-le mozgatásban, az alsó és a felső kifeszítés között max 90° elmozdulás lehetséges (a véredények feltelítődésének eléggé objektív mércéje).
Ilyenkor általában a hímvessző rendelkezik azzal a vérnyomással, ami a hüvelyben lévő nyomásérzékelők számára megfelelő, 
*csak ez által képes a nő orgazmus közelbe kerülni.*
dundimasszor
#238 (2011-06-26 17:33:44) |
Válasz a(z) 228-es üzenetre:

Ez az út első lépése lehet, ami a tantrikus szex elsajátításához vezethet... ha akarod. ;-) Az, hogy 2 órán át tudod tartani magad, mely alatt - ha jól olvasom - nincs orgazmusod, a legfontosabb lépést már megtetted. Innen már csak egy kis célirányos gyakorlás kell, ha szeretnéd elsajátítani! 
A neten sok infót találsz róla, ha érdekel, és könyveket is találhatsz a témában!
Jó gyakorlást!  ;-)

[ugrás az előzményre]
tantra-tanarno
#237 (2011-06-26 16:29:27) |
Válasz a(z) 235-es üzenetre:

Én vagyok a VALÓDI TESTI TANTRA felfedezője, feltárója és a világ felé ismertetője.

[ugrás az előzményre]
tantra-tanarno
#236 (2011-06-26 16:12:32) |
Válasz a(z) 222-es üzenetre:

Kit érdekel, hogy te milyen alternatív szexszel foglalkozol, és ettől valaki jól érzi magát.
Itt nálam nincs alternatíva, csak punci és kuki szex, normál.
Nálam a normál az alternatíva, pontosan úgy , mint a 

HETERO-FELVONULÁS, miért nincs hetero-felvonulás? vagy tantra felvonulás? majd csinálunk. 
Jogunk van a normális dolgokhoz, ha valakit érdekel valami más, azaz ő ügye, nem kötelességem azonosulnom a mássággal. Mindenki élje a saját életét, ahogy jól esik neki, nem zavar, amíg rám nem erőltetik, meg nem reklámozzák nekem. 
Ha hányok a tatárbeevsteak (google), tatárbifsztek gondolatától és látványától, mert tudom, hogy nyers húsból van, akkor nem fogom megnézni, szagolgatni, ízlelgetni.
Maradok a normál sülthúsnál.
Mindenki törődjön a saját identitásával!!!

Had védjem meg a normális dolgaimat, dolgainkat.
Fel normálisok!

[ugrás az előzményre]
tigrisur
#235 (2011-06-26 16:08:31) |
Válasz a(z) 233-es üzenetre: Konkrétan egy beszamolo.hu-s haverom két hónapos látogatásából és beszámolójából merítek támadási felületet (sic!).

„Mivel autodidakta módon fejlődöm” Tehát a tantraszexet te magad tökéletesíted, kútfőből? Tehát ha jól értem, nem csak a nyugati, hanem a keleti tanokra is fütyülsz, a legjobb tanárod te vagy. Érthető.

Látom, nemcsak mindent mindenkinél jobban tudsz, de mindenkit annyira ismersz is, hogy tudod, mire gondol, hogy mit csinál, hogy él, milyen múltja, jelene és jövője van. Igaz, annyira nem okos, hogy a saját táplálkozását, mozgását és magánéletét jól csinálja, de legalább mindenki másnak meg tudja mondani a tutit.
Igazad van, mindenki hülye, csak te vagy helikopter. :-D

Nézd, vakoknak színekről mesélni egy idő után unalmas. Részemről a topic pörgetését befejeztem, hagyom eltűnni a süllyesztőben. Persze néha úgyis írogatni fogsz, hogy ezt megakadályozd, de azzal, hogy magaddal beszélgetsz, legalább méltó beszélgetőtársra lelsz. :-D
Minden jót!

[ugrás az előzményre]
tantra-tanarno
#234 (2011-06-26 15:50:59) |
Vannak, akik megérdemlik az igaz szerelmet, de azért tenni is kell, ápolni, fejleszteni magunkat, mind a nő és mind a férfi részéről.
tantra-tanarno
#233 (2011-06-26 15:48:16) |
Válasz a(z) 229-es üzenetre:

2007-es beszámolókból merítesz támadási felületet?
Egy orvostan hallgatónak is hosszú évekig kell tanulni elméletet, majd hosszú évekig gyakorlaton tapasztalni, és még hányszor mellé szúrják a tűt a vérvételnél.
Az óvodáskori szexuális botladozásaimat nem hozod fel, tudod, amikor még az volt a tantra, hogy bugyit mutogattunk.

Mivel autodidakta módon fejlődöm, sajnos az ilyen leélt fazonokkal nem mindig tudtam mit kezdeni, sokszor hazudtak, hogy kihagytak egy-két hetet, mire a végén kibökte, hogy 2 napos.
Na most az ilyen penészgombákkal hogyan teljesítsem az ígéreteimet, ráadásul a szexguruk már rég kikoptak a porondról, mert már többször a beégétek, lásd Tökgyalu legutolsó bejegyzését, márciusban volt utoljára, előtte meg pörgött mint a veszedelem.
Te gondolod, hogy ezeknek a lebuggyant, érzéketlen (imádkozni kell, hogy valami vér menjen bele), mélytorkos, popószex kedvelő, kívánságlistás pasiknak valaha lesz igazi, önzetlen, romantikus szerelmi kapcsolatuk.

 :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D 
 
Vannak, akik megérdemlik az igaz sze

[ugrás az előzményre]
tantra-tanarno
#232 (2011-06-26 15:36:09) |
Válasz a(z) 228-es üzenetre:

Remélem, nem tartatok nagyképűnek, de szeretem, ha hosszasan vagyok valakié. Volt úgy, h 2 órán keresztül.Ez a tantraszex? nem tudtam.
*Igen, ez a hosszú gyönyörűséges élvezkedés bizony közel jár a tantrikus állapothoz, amennyiben mered olyan szintre fejleszteni (el nem élvezéssel felgyűjteni magad), hogy percenként legyél orgazmus közelben, még inkább megérzed a perzselés valódi mivoltját. A percenkénti vagy sűrűbb kiáradásnál a lökésszámot úgy tudod megtartani, hogy párat löksz (pl.7X5, 4X8, 12X2, az érzékenységedtől függően) és egy mp-et megállsz, a nőnek is pihennie kell, az idegrendszer túlterhelése menetközbeni lekapcsolódást okoz nála is, így ezt megelőzöd.*

Szeretem érezni, ha közben többször megy el a partnerem, a vége felé ez már mintha folyamatossá válna néha... Akkor nem bírom tovább.
*Akinél látszólag folyamatossá válik az orgazmus, egy db orgazmusa sincs, nincs zsinórorgazmus, sem spriccelős. Bár többszöri lehet (egy pár), de ezek a hölgyek bizony, ha így folytatják, akkor néhány év alatt kimerülnek. 
Az a nő akinek nincs kimerülése egy-egy orgazmus után, annak nincs orgazmusa és az évek múlásával nincs libidó csökkenése. 
Az orgazmus képes hölgyek súlyos állapotban frigidek (részleges frigidség, még megfelelő hímvesszővel el tudnak élvezni) lesznek a kisütögetések miatt és a partnere hímvessző állapotának leépülése miatt. *

[ugrás az előzményre]
tantra-tanarno
#231 (2011-06-26 15:18:00) |
Válasz a(z) 227-es üzenetre:

Sok *súlyosan potencia és libidó csökkent* írt beszámolót, ami megjelent a www.beszamolok.com-on, és elég sok negatív is, a *pozitívakat meg nem tette ki a webi, mivel behozta azt új szabályt, hogy első beszámolósok nem jelenhetnek meg, csak ha már több lánynál voltak. Az én vendégeim nem járnak örömlányokhoz*. 

Mindenki rosszul látja? 
*Nem, csak aki jól látja és megtapasztalta, az nem látszik, azé nem olvasható.*

Egyébként én azt mondom elsősorban mindenki a saját kulturáját hirdesse, ne idegen kulturát!!!
*Ezzel a tantrával, abszolút konkrét eredményeket értünk el, szerény személyem összefoglaló, rendszerező tevékenysége által, valamint a kitartóan edző, szorgalmas vendégeim tapasztalatai nyomán.*

*A valódi TANTRÁT én hozom el a világnak, a többiek csak filozofálnak a szexuális kultúráról és energiákról, én meg is cselekszem azokat. 
EZ AZ ÉN TANTRÁM.*

[ugrás az előzményre]
tantra-tanarno
#230 (2011-06-26 14:52:32) |
Válasz a(z) 221-es üzenetre:

hogy a tanár megismeri a tanítványát, odafigyel, kérdéseket tesz fel. 
*Itt senkit nem érdekelt a pozitív tapasztalatom, csak piszkálódási felület lettem, de nem zavar. Ezért el kezdtem való élethelyzeteket felidézni.*

Sem a tantrával, sem a tantraszexszel nincs bajom, 
*Sajnos neked fogalmad sincs a tantráról, maga a szó jelentése szanszkritról magyarra a felszabadulás,mások kiáradásnak, szétterjedésnek nevezik. 
Ez nem más: 
ORGAZMUS KÖZVETLEN KÖZELÉBEN A TESTET ELÖNTI EGY FORRÓSÁG, 
attól lesz még tantrikusabb, hogy mindezt zsinórban megismételjük úgy percenként először egyszer, hogy a nő is fel tudjon jönni, majd profi szinten percenként 3-4-szer.** Neked erről az élményről fogalmad sincs, mert akkor értetted volna, hogy eddig mit is írok már jó régóta, csak olvasd vissza az elejét 81-est, nagyon pontos instrukciót adok végig.*

tévéjósokhoz. Konkrétan aprópénzre váltja a felületes tudást (miért az? mert a tantra nem egy 2-3 óra alatt elsajátítható, alkalmazható valami…
*De igen a tantrikus élmény egy még megfelelő reakciókészség (libidó) és megfelelő potencia állapotából tökéletesen átélhető fél óra alatt, sőt én 15 perc alatti maszturbálással 27-szer vagyok OKÁ-ban (orgazmus közeli állapotban), tökéletesen felhevül a testem és le is izzadok. A leépültségtől függően a felépülés által elérjük a megfelelő libidó szintet és így már megtapasztalható a TANTRIKUS ÉLMÉNY.*

Csodák nincsenek, csupán hosszú, kitartó munkával elért haladás. 
*Tökéletesen igaz, bár csak tudnád mire is érted, de jól hangzik.*

*A többi bla-bla-bla.*

[ugrás az előzményre]
tigrisur
#229 (2011-06-26 14:39:43) |
Válasz a(z) 228-es üzenetre: A tanárnőnél hosszú oktatást kapsz, és egy fél-egy órás szexet. Amiről te beszélsz, az az odaadó, jó szex, nem pedig az, amiről a topic szól. Legalábbis a tanárnő hivatalos menetrendje szerint. Forrás: beszamolok.hu.

[ugrás az előzményre]
balatonipasi
#228 (2011-06-26 14:36:09) |
Remélem, nem tartatok nagyképűnek, de szeretem, ha hosszasan vagyok valakié. Volt úgy, h 2 órán keresztül.Ez a tantraszex? nem tudtam. Szeretem érezni, ha közben többször megy el a partnerem, a vége flé ez már mintha folyamatossá válna néha... Akkor nem bírom tovább.
ngy
#227 (2011-06-26 14:04:07) |
Lehet, hogy én nem vagyok egy befogadó típus. Kétszer is voltam már olyan helyen, ahol tantrát hirdettek. pl a Tantratemplomban. Rólad is hallottam már Vivien. Sok beszámolód jelent meg a www.beszamolok.com-on, és elég sok negatív is. Mindenki rosszul látja? Egyébként én azt mondom elsősorban mindenki a saját kulturáját hirdesse, ne idegen kulturát!!!
tantra-tanarno
#226 (2011-06-26 13:56:20) |
Válasz a(z) 225-es üzenetre:

Ha valaki végig nézte a patológiás, boncolós nagy könyvet ebben a témában az én voltam, december 26.-án az egyik vendégem elvitt az egyik kórház orvosi könyvtárába és hordta az orvosi könyveket, hátha találok metszeteket, rajzokat, amiből kitűnik a hímvessző körüli izommunka.
Tudniillik nem a hormonok állítják fel a hímvesszőt, hanem kőkemény izommunka van.
De semmit sem találtam konkrétan, tehát szexológia területén effektív a működési elvének értésében az orvos tudomány még nem annyira tájékozott.
Egy ultrahangos felvételem van, ami a hímvessző síkjában készült (amint áll fel a hímvessz), a háttérben a *pudendal buldus erőteljesen lüktető mozgást végez*, azaz a szeméremtesti hagyma, a húgycső körüli szivacsos test és a makk testen belüli izomkötege.
A barlangos test vége elvékonyodik a testen belül, találtam egy erre felfekvő izomköteget egy rajzon, olyan mintha kis bicepsz lenne a nyúlványon. 
Az idegköteg a gerinc alsó feléből lép ki, ez a pudendal nerver, amelyben több tízezer idegszál is lehet, ebből ágazik le a végbélhez nagyon sok, a prosztatához, a hólyaghoz és a nemiszervhez.
A mellékveséből akár egy millió idegszál is leágazhat, csak a szemünkbe megy 40000 idegszál.

Bocsi milyen orvosi ismeretekről beszéltél, ahhoz képest, hogy nem vagyok orvos próbáltam a lehetőségeimhez mérten utána nézni (a SOTE-ba bejutni lehetetlen: hétköznap 8-16), átnéztem vagy 40 anatómiai atlaszt, de csak pár skicc van, ami hasznosítható ebben a témában, ahhoz képest, hogy az urológia igen komoly szakterület.

[ugrás az előzményre]
hozoka363
#225 (2011-06-26 13:32:54) |
Tévedtem én is.nem vagy érdemes a figyelmemre,és nem növelem tovább a blogod hozzászolásait.Fogadd öszinte részvétem.Ne fáradj,ne töltsd a drága időd velem.Szia.
tantra-tanarno
#224 (2011-06-26 13:17:44) |
Válasz a(z) 216-es üzenetre:

Az emberi test működését az orvosok is csak részlegesen ismerik, nagyon bonyolult szerkezet.
Nem gondolnak arra, hogy az idegrendszer egy elektromos hálózat, amin keresztül energia áramlik, ezt inkább a keleti gyógyítók vélték felismerni (meridiánok, csakrák). 
Vannak olyan erők és energiák, amelyek normál nézéssel nem láthatók, pl. az aura. Spontán szoktam látni a fej körüli vékonyabb ködszerű réteget, ami a krisnás lányoknál 8-10 cm-es volt, először azt hittem, hogy már fáradt a szemem, de később rájöttem, hogy az 1. aurájukat láttam.
A második számomra különleges élmény, a narancs 2. színes aurarétegét láttam és tündökölt, olyan, mint az UV, erősen világított. Hát igen a kvantumfizika is érdekes.

Sajnos a tudomány jelenlegi állása nem annyira mélyreható ezekben a pontosabb ismereteket igénylő témákban.

[ugrás az előzményre]
tantra-tanarno
#223 (2011-06-26 12:45:13) |
Válasz a(z) 215-es üzenetre:

Nem vagyok kurva, akinél kívánság műsort lehet kérni és mivel jól megfizetted, ezért ki van nyalva a feneked. 
Nálam a férfiak azt tanulják meg miként tudják irányítani magukat és visszanyerni a férfiasságukat, akár korai magömlésből, akár merevedési problémából, ezek által nem kell örömlányokhoz járnia adományszexért, álörömadásért, hanem magabiztosan és önbizalommal tudnak párkapcsolatot teremteni.
Ha te annyira kiváló szerető lennél most boldog mosoly ülne az arcodon, nem pedig egy sértődött, orrát feltoló ember nézne vissza a fényképedről.
Ez a szexuális technika nem az erotika (ez bármi lehet, ki-ki a maga elképzelése szerint), hanem a képesség (potencia) megőrzésének módja, mind a férfi és a nő is birtokolja ezt a lehetőséget, bennünk lakozik, csak akaraterő, kitartás és bizalom kérdése.
*Bízni abban, hogyha másnak sikerült, akkor nekem is fog!*

[ugrás az előzményre]
tigrisur
#222 (2011-06-26 11:33:45) |
És még valami. Foglalkozom a szexualitás olyan területével, amit a társadalom is, és a pszichológia is bűnös, elítélendő dolognak tart, mégis egy kisebb embercsoport életét és lelki problémáit nem hogy megoldja, de még boldoggá is teszi. Nem fogok dicsekedni a hatalmas eredményeimmel, nem török a Nobel-díjra, sőt topicot sem nyitok neki, nem is reklámozom. Pedig tudom, tapasztalom, hogy igazam van. Mindenesetre minél többet tapasztalok, annál inkább rá kell hogy jöjjek, hogy csak úgy ismerhetek meg valamit, ha a legdurvább dolgokat is nyitott vagyok megismerni, megtapasztalni és nem eleve leszólni és másokat elítélni miatta. Tanárnő ezzel ellentétben mindent elítél, ami az ő világán kívül helyezkedik. A szex magánügy, hogy ki mire vágyik a párjával-szeretőjével-kurvájával, az nem megmondás, hanem megismerés kérdése, szerintem. Ez pedig nem háromórás megvásárolható termék, illetve ha olyan, akkor nem az a mélység, hogy művelője bárkit bármikor leszólhasson.
tigrisur
#221 (2011-06-26 11:20:51) |
Válasz a(z) 220-es üzenetre: Ami ebben a témában folyik, nem itt kezdődik. Sőt, ez a téma sem azért indult,amiért névlegesen indult. Más az, ha valaki ért valamihez, alázattal kezeli a saját tudását és másokon segít. Ennek egyik alapja, hogy a tanár megismeri a tanítványát, odafigyel, kérdéseket tesz fel. Ez nem az, ami itt megy. Sem a tantrával, sem a tantraszexszel nincs bajom, ahogy az ezoterikus dolgokkal sem, már csak azért sem, mert egyet-s-mást már én is tapasztaltam. De a tanárnő a dolog képviselete helyett valami mást csinál, amit hasonlatosnak tartok a tévéjósokhoz. Konkrétan aprópénzre váltja a felületes tudást (miért az? mert a tantra nem egy 2-3 óra alatt elsajátítható, alkalmazható valami… ez olyan, mintha én azt igérném, hogy bárkit megtanítanék két-három óra alatt jógázni), miközben azt igérném a klienseimnek, hogy alapjaiban változtatom meg az életüket. Csodák nincsenek, csupán hosszú, kitartó munkával elért haladás. Az, hogy ki az az ember, aki ezt igéri, milyen stílusban teszi, hogy mivel próbál meggyőzni, hogy közben milyen zöldségeket próbál elhitetni velem, az már csak hab a tortán.
Próbáltam érvelni, érveket kérni egy kulturált vitához, bizonyítékokat egy-egy hihetetlennek tűnő kijelentéshez, amire becsmérlő, lenéző dumát és káromkodást kaptam. Innentől számomra a téma nem komoly okfejtések és segítség színtere, hanem annak, hogy elősegítsem tanárnőnek, hogy szénné égesse magát, ahogy csak tudja. Ha úgy tetszik, ez rosszindulat és gonosz játék. No és? Próbálj meg beszélgetni értelmesen a tanárnővel, s én el fogok hallgatni (ahogy eddig is). Aztán meglátjuk, mi lesz belőle! :-)

[ugrás az előzményre]
dundimasszor
#220 (2011-06-26 08:57:41) |
Válasz a(z) 218-es üzenetre:

Pont ezért nem akartam belefolyni a vitába, mert nem a témáról szól, hanem csak egymás pocskondiázása, ami nagyon nem tetszik.

Pedig a téma nagyon jó lenne!!! Tapasztalatom alapján, sok férfit rá lehet venni, hogy megtanulja ezt a technikát, akik aztán bevezetnék hölgypartnereiket is a módszerbe, és ezzel mindenki nyerhetne! Sokakkal beszélgettem már erről itt, és egy férfi sem volt, aki miután beszélt velem és utánaolvasott, ne mondta volna: Ezt én akarom! ;-) 

De ez a stílus nem használ senkinek sem! Mindannyian tudjuk: a stílus maga az ember! Függetlenül attól, hogy igaza van-e az illetőnek, vagy sem, ez a tétel nagyon igaz!

[ugrás az előzményre]
dundimasszor
#219 (2011-06-26 08:46:17) |
Nem akarok igazságot tenni, de van véleményem és van tapasztalatom, ezt osztanám meg!

Ami tény! A tantra jó, sőt fantasztikus, addig soha nem tapasztalt élményekkel, élvezetekkel ajándékozza meg azt, aki erre időt-energiát szán! Az orgazmust jóval magasabb szinten, jóval mélyebben, intenzívebben és hosszabban élheti meg az, aki erre az útra lép, és valószínűleg ezek után nem is nagyon akar majd visszatérni a korábbi gyakorlatához. Én is úgy kerültem a tantra közelébe, hogy jósorsom összehozott egy csodás férfival, aki megmutatta, mi a különbség! ;-)

DE!!! Nem szabad elfelejteni, ehhez 2 ember kell! Én hiába tudom, mit és hogyan kell, ha a partnerem nem vevő rá! El kell fogadni, hogy vannak olyanok, akik elégedettek azzal a szexuális élménnyel, amiket eddig megéltek, és nem vágynak többre. Hogy ez sok vagy kevés? Nem hiszem, hogy jogunk lenne megítélni. Neki jó, és pont. Fel lehet ajánlani a tantra elsajátításának lehetőségét bárkinek, és ha van kedve, akkor megpróbálja. Ha tetszik neki, úgyis leragad majd annál. Ha nem jön be neki valamilyen okból, úgysem lehet meggyőzni arról, hogy a továbbiakban így élje a nemi életét.
moonica
#218 (2011-06-26 08:45:25) |
Szándékosan nem szeretnék senkit megszólítani, csupán pár észrevételt had tegyek.
Már régen nem a fórum témáról van itt szó, hanem sajnos nagyon is másról. Hogyan lehet kollektíven sértegetni valakit, leminősíteni, szidni, trágárkodni vele. Ez szomorú.Elkeserítő. 
Figyeltem a a fórumot a kezdetektől fogva, és világosan látszik,miként csatlakoztak egy "bátor" emberhez a többiek,azok is akik azt hangoztatják, micsoda csúnya magyar szokás másokat fikázni..na igen, de mégis a többség csakis ezért szól hozzá! :-/ 
Ez elgondolkodtató, miként az is, hogy ha valaki "Jó napot!" kíván, amire mondjuk bokán rúgják válaszként, akkor miért is kéne neki továbbra is kedvesnek maradnia?? :-O 
Vannak dolgok, amiket ha nem tudunk/ nem ismerünk/ nem hallottunk róla, azok attól még létezhetnek!
Hányan olvastok napi horoszkópot pl? Az sem mai találmány! Vagy az akupunktúra, akupresszúra, masszázs, mind-mind a mai modern orvostudomány részévé váltak...és még sorolhatnám! Ezek a tudományok több ezer éves múltra tekintenek vissza, ahogy a tantra is. 
Azért mert én nem láttam még UFO-t, attól az még létezhet!
Ezt el kéne fogadni, intelligens módon.
Egy fórumban mindenki vendég, és ilyen minőségében viselkedjen is úgy( tisztelet a kivételnek! ).
Bocsánat,hogy a témához én sem tudok érdemben szólni, de nem is ez volt a célom.
dundimasszor
#217 (2011-06-26 08:40:34) |
A(z) #217 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
hozoka363
#216 (2011-06-26 07:19:02) |
Válasz a(z) 214-es üzenetre:Már ne haragudj,de ha te a technikát tanitod,nem ártana utána nézni,hogyan is müködik az emberi test..a-tol z-ig..kivül,belül.

[ugrás az előzményre]
tigrisur
#215 (2011-06-26 00:26:40) |
Válasz a(z) 214-es üzenetre: Jártam pár kurvánál. Igaz, megválogattam őket, de kedves, normális, egyáltalán nem alpári stílusuk volt. Abból, hogy valaki kurva, nem indokolható a stílusa. Találj vmi mást!

[ugrás az előzményre]
tantra-tanarno
#214 (2011-06-26 00:19:15) |
Ne fedjétek én csak egy fizetett kurva vagyok, nem kell szép stílusban reagálnom. 
Amit tanítok az egy tudás és tapasztalat, nem intelligencia, nem szép és kíméletes modor.
Arra ott vannak a filozófusok, én technikát tanítok, amitől renbejönnek a társaskapcsolati problémák.
Szexuális bioenergia, ha nincs rendben, bizony gondok jelentkeznek.
Aki ezt nem képes felfogni, az vállalja a keserves következményeket.
Már említettem nincs alternatív mosolygós: szar a szex, de jó veled, ezt senki sem bírja sokáig.
tigrisur
#213 (2011-06-25 23:58:45) |
Válasz a(z) 201-es üzenetre: Van aki csinálja, van aki beszél róla és tanítja. :-D
Rád van egy jó szó: szájkaratés. Dumával már a csillagokat is lehoztad, de a támogatóid, a veled egyetértők, a téged igazolók száma még mindig zérus. Persze, ezt is meg fogod ideologizálni, ahogy mindent.
Az utóbbi csetepatékba pedig nem akarok beleszólni… le style c'est l'homme.

[ugrás az előzményre]
kispimasz
#212 (2011-06-25 23:57:53) |
Válasz a(z) 206-es üzenetre:
Igen, vannak kötekedők itt is, ahogy mindenhol. Én is kíváncsiságból kukkantottam be ide és az érdekes téma és pörgés miatt szóltam többször hozzá. Miért kéne bárki mellé állnia bountynak vagy akárki másnak? Nem ismerünk, ahogy te sem ismersz minket, nem hiszem, hogy pártokra szakadva jobb lenne a helyzet. 

Bounty az ingyen kurzussal szerintem élcelődött, viccelődött, ahogy voltak más hasonló poénok is, amivel - pl. én is - normális, békésebb irányba szerettem volna visszaterelni a fórum hangulatát. 

Jogod lett volna a negatív és szerinted kritikán aluli hozzászólásokat törölni, de te pont ugyanolyan alpári módon beszóltál, mint az(ok), aki(ket) kritizálsz. 

Én tényleg érdeklődéssel tekintettem a fórumodra és a témádra, még ha helyenként úgy érzem, sántít, amit írsz. Meg- és elítélni nem akarlak és nem is foglak, úgy gondolom felnőtt embereknek maguknak kell eldönteniük, hogy számukra mi a jó és követendő.

Minek bújnánk más háta mögé? Én nyíltan kívántam neked sok szerencsét és most nyíltan írom le, hogy sokkal hitelesebb lenne az oldalad, a hirdetésed és minden, amit állításod szerint tudsz, ha kiegyensúlyozottabban, nyugodtabban reagálnád le a hozzászólásokat. Amit most művelsz az egyáltalán nem azt mutatja, amit hirdetsz, nem látok benne semmi tanárnőset, semmi nőieset, vagdalkozol és kész.

Nem kell, hogy mindenki szimpatikus legyen és egyetértsen a másikkal. De aki nem ért egyet és netán számodra antipatikus módon reagál annak tuti, hogy célszerű az ő szintje alá menve válaszolni? 

Ettől függetlenül én sok sikert kívánok neked és azt is, hogy észrevedd, nem feltétlenül mindig neked van igazad mindenben. (Ahogy egyikünknek sincs minden helyzetben igaza.)

[ugrás az előzményre]
tantra-tanarno
#211 (2011-06-25 23:52:05) |
Bocs javítok: 
3 havonta szeretkezhetnek. helyett 
*3 havonta elélvezhetnek*
tantra-tanarno
#210 (2011-06-25 23:49:40) |
Válasz a(z) 208-es üzenetre:

A stílusomon sajnos nem tudok változtatni, tehát a tanításaimat kijelentő módban és felszólító módban fogom hangoztatni, a könyvem is így és erről szól majd, hogy nincs alternatíva a társas boldogsághoz vezető út, csak a bioenergiánk visszatáplálása és módszeres szintentartása, azaz a 

*!!! SZERELEM TÜZÉNEK ODAADÓ ÁLPOLÁSA !!!*

Aki nem cselekszi meg ezt, az megkeseredetté és kiégetté, a keletiek szerint beteggé válik, de igazuk is van, mivel a mellékvesében lévő életenergia az immunrendszer alapja.

Azt mondta az egyik neves bioenergetikus, hogy a szexuális energia nem a kundalini energia, de amikor ellövöldözzük (pontosabban nem töltjük kellően élvezkedéssel, nem az orgazmussal van gond!), akkor a harcművész veszít életerejéből, ezért van házasság- és szextilalom, esetleg 3 havonta szeretkezhetnek. 
Szerintem ez nem szükséges, mert a szex energia termelő folyamat, ha jól csináljuk, akkor a potencia csökkenés abszolút elkerülhető.

[ugrás az előzményre]
tantra-tanarno
#209 (2011-06-25 23:31:42) |
Válasz a(z) 202-es üzenetre:

Te beszélsz intelligenciáról, aki hazudozik és köntörfalazik és hátulról támad jópofizva, igen ez a magyarok intelligencia mércéje?
Te lennél az etalon, ha intelligenciáról lenne szó?
Nem tudom, létezik becsület intelligencia is, mert az szerint te nem vagy intelligens! Vagy annyira természetes, hogy az intelligens viselkedés mögött bármi megfér. A szép duma és a megnyerő külső még nem intelligencia, ahhoz kell némi lelki tisztaság is.
Ezt a szerencsétlen intelligencia szót is már szét gyalázták, mint ahogy a szerelem szót is, meg az anyaság szót is, és még sorolhatnám... 

Nem én inkább maradok nem intelligens, elképesztő módon primitív, irritáló, közönséges és szánalomra méltó "ember", ahogy jellemeztél, de legalább *őszinte vagyok*.
Én merek nyíltan beszélni a szexualitásról, akár a sajátomról is, magánéletemről is, amiért ti alaposan bele is kötöttetek és azonnal hazugsággal vádoltatok.

Azért, mert ebben a mocskos, lehúzós világban nem azonnal tudok érvényesülni és eredményeket felmutatni, még a rész eredményeim sem érdekesek számotokra, vagy legalább ti hallgatnátok meg, de nem.
Egyből támadtok.

Most is kijelentem, aki nem megfelelően műveli a szexuális energiáit, az az évek múlásával súlyos veszteségeket fog megélni, mind a szeretkezések minőségének romlásában, mind a párkapcsolatban.
Nincs más út a boldog élethez, csak a tantra, nincs alternatíva, csak az elnyújtott napi egy-két órás szeretkezések, 50 db orgazmus közeli állapot, és csak a legkeményebb állapotban való elélvezés.
Ez megalapozza a szerelem egy életen át tartó fenséges gyönyörét.
Egyébként, mivel a szerelem egyik 100%-os alapja a szexuális élet minősége, az egyben maradáshoz nélkülözhetetlen.
A másik kettő 100%-os alap a szellem (a tudás), 100%.os alap a lélek (szeretet).
A test, a lélek és a szellem egysége teszi lehetővé az egyesülés magasabb szintjét.

[ugrás az előzményre]
bounty
#208 (2011-06-25 23:15:19) |
Válasz a(z) 205-es üzenetre:Azokat pedig viccnek szántam, ott is vannak a jelek.

[ugrás az előzményre]
bounty
#207 (2011-06-25 23:10:37) |
Válasz a(z) 206-es üzenetre:Én csak kíváncsiyágból olvasgatok és nem volt más célom! De az ahogy lekezelsz mindenkit az már szerintem túlzás. Persze ez csak az én véleményem.

[ugrás az előzményre]
tantra-tanarno
#206 (2011-06-25 23:07:09) |
Itt mindenki hazudik, aki meg nem az nem mond semmit.
Aki mond valamit az nem a témában kötekedik, vagy burkoltan kötekedik mások háta mögé bújva, mások véleményét fényezve.
Senki nem vállalja fel magát.
De hát megértem, kell egy fórum, ahol alantas, otthon ki nem élhető szemétségeit gyakorolni tudja.
tantra-tanarno
#205 (2011-06-25 23:03:04) |
Válasz a(z) 203-es üzenetre:

Persze szimpi voltam, de soha nem álltál mellém, sőt inkább szolidan piszkáltál, hogy:
- jöjjenek el hozzám és majd leírják a tapasztalataikat
- Fizetnek érte vagy nem?
- Kijárna T-nek egy ingyen kurzus
- a többi mellébeszélés az ágyról

Szóval ha találgatok, az azért van, mert egyszerűen az emberek nem őszinték és valami álomvilágot állítanak be magukról.
Ducicsajnak, akár lehet, hogy már többedik házassága.
Ha meg az első, akkor alternatívaként szopócsoda, vagy az is hazugság?

[1-60] [61-120] [121-180] [181-240] [241-264]

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.