Mire jó a hamis account?

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Mire jó a hamis account?
Nem sok itt eltöltött idő alapján az a tapasztalatunk, hogy levélváltás, chatelés után, mikor arra kerülne sor, hogy találkozzunk, akkor a telefonszám csere előtt, vagy után megszakad a kapcsolat a chaten, majd ezután elérhetetlen az, aki korábban nagyon lelkes volt. Adódott olyan is, aki a megadott telefonszámot nem vette fel.
Kinek milyen tapasztalatai vannak erről?
Csak mi érezzük úgy, hogy nem biztos, hogy azzal chateltünk, aki az adatlapon szerepel?
Van-e ötlet, hogyan lehet ezt kivédeni, mert boldog-boldogtalannak nem szeretnénk kiadni a telefonszámunkat. 
Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
blackmoon01#462017-06-11 22:07:06
Bocs témagazda, jól elkanyarodtunk a felvetett témától :-) 

Hát én ha olyan fotóval találkozom, ami túl tökéletes, főleg ha arcképes, az szerintem elég gyanús... Főleg ha rossz helyesírás, prosztó szöveg van fent. A képet különben a Google Képeknél rá lehet kerestetni és ha van találat a neten akkor esélyes hogy lopott a kép, főleg ha külföldi oldalról. Na az ilyeneknek nem is írtam soha. De a beszélgetésből is rengeteg mindent le lehet szűrni. Valaki nyomul, rögtön szexkép kell neki, ilyenek... Tényleg a kamera lenne a legtutibb bizonyíték, de a lent említettek miatt tényleg lehet más oka is, ha ezt nem vállalja valaki. 
Marad az intuíció :-)
egyvagyok#452017-06-11 22:04:14
Szerintem meg minden nő saját magához mérten sminkelje magát. Van akinek a kevés is sok, van kinek a sok is kevés. Nem vagyunk egyformák, és ez igy van jól.
sady67#442017-06-11 21:58:05
Válasz a(z) 43. üzenetre: A kolléga átverésnek titulálta a sminket és a hajfestéket, erre írtam, hogy ezek szerint elítélendő. De ha megint pontatlanul fogalmaztam, akkor elnézéseteket kérem, viszont a lényegen nem változtat. 
Sarkítva a dolog: ha én hupililára festett hajjal és vérvörös rúzzsal a számon jelenek meg a randin, mert különben is így járok, akkor az az egyéniségemet tükrözi. Ilyen vagyok. Akkor most tagadjam meg önmagam és ne a valós énemet mutassam, mert valaki színházi kelléknek tartja a sminket???? :D
blackmoon01#432017-06-11 21:51:43
Válasz a(z) 40. üzenetre:

Én nem olvastam olyat, hogy valaki elítélte. 

Atfogalmazva arról volt szó, hogy egy nőnek a mosolya, a belső varázsa (ha van) a legjobb smink. 
blackmoon01#422017-06-11 21:49:03
Válasz a(z) 39. üzenetre:

Esther kedves, 

Nem kívánok fogadatlan prókátor lenni, de amit írtál, az orbitális csúsztatás. 

Nem ezt írta.  
athene#412017-06-11 21:31:43
Válasz a(z) 37. üzenetre:
Esther: Akkor ezek szerint igénytelen vagyok, mert nem szeretem a sminket, magassarkúban menni sem tudok (na meg ilyen méretben nem is gyártanak, csak horror áron), szoknya meg még valamikor általánosban volt rajtam, a kötelező iskolai rendezvényeken.
Ha kirittyentem magam, azt csakis nadrágos verzióban teszem. És alig várom, hogy ledobjam magamról. Mert az nem én vagyok, nem tükrözi a valódi egyéniségemet.
Szőrteleníteni szoktam, a szemöldökömet is szedem. A hajam festett. Tehát ez részemről nem maradiság.
Fürödni szoktam, illatszereket használok, sőt, még a fogkefével is jó barátságot ápolok.
Szerintem az igényesség erről szól. És nem feltétlenül a ruháról, a sminkről, és a cipőről...
sady67#402017-06-11 21:16:28
Azt gondolom, hogy Ti a két végletet képviselitek. Nem gondolnám, hogy elítélendő, ha egy nő esetleg festi a haját vagy egy leheletnyi sminket felvisz az arcára, de az sem előírás, hogy szoknyában, blúzban vagy ruhában kell megjelennie egy randin. Nekem még soha nem mondta senki, és nem is tapasztaltam, hogy a szűk farmeremben és a tűsarkúban ne lennék szexi vagy csinos. Sőt, ha sétálós randira mentem, akkor a magassarkút tornacipőre váltottam, de ez sem okozott olyan törést a pasiban, hogy hanyatt homlok menekült volna. :D
Még mindig azt mondom, hogy mindenki az egyéniségéhez megfelelő öltözéket vegyen fel, nincsenek kőbe vésett szabályok azon kívül, hogy ápolt és tiszta legyen. ;)
esther#392017-06-11 20:42:23
Válasz a(z) 38. üzenetre:
Ne haragudj, de ez olyan.... hogy is fogalmazzak, hogy ne sértselek  meg  :napersze:  :napersze: .....avitt gondolkodásra vall. Régimódi, meg olyan mintha vallásos lennél..
Nem is értem, hogy lehet egy férfi ennyire vaskalapos?! :/ 
Nem csak vakolatnyi smink létezik, hanem egyfajta igény magammal szemben, hogy a legjobb formámat mutassam. 
Én ilyen vagyok. :)  
Téged meg elképzeltelek most olyannak, aki ősz hajú anyókával randizik egy zsákruhában, térdig lógó mellekkel, mert ugye a melltartó is átverés...
Mondván a külsőségek úgysem számítanak semmit. ( legyintő ikon) 
Ugye nem ilyen vagy?? :o 


mazochistaferfi#382017-06-11 20:32:07
Válasz a(z) 37. üzenetre:
Nos igen!!
Értem én.
Csak van néhány apróság ami kicsit gondolkodóba ejt.
Például az, hogy a Nők szlogenje, hogy - MINDIG AZ IGAZAT - !! Ami természetes is kéne, hogy legyen, ám az első randinál már átverik a férfiakat a sminkkel, a hajfestéssel, az olyan ruhákkal amik nem a valós alakjukat mutatja.
Sorolhatnám még.
Igen. Valóban sokkal Nőiesebbnek néznek ki a Hölgyek szoknyában, de ez csupán apró dolog, amit azért nem kell olyan komolyan venni.
Az a NŐ, akinek van kisugárzása, van egyénisége, nos annak semmi szüksége a kozmetikumokra és mindenféle sumákolásra a ruhákkal!!
Egy ruhának alapból tisztának kell lennie és ahhoz igazodnia, ahova Mennek benne!!
Egyébként csak egyszerű szemfényvesztés az egész.
esther#372017-06-11 20:19:17
Válasz a(z) 21. üzenetre:

Szóval te szereted, ha egy nőnek bozont a szemöldöke, vagy ősz a haja? Mert alapból ez is természetes- a korodbeli nőknél már biztosan.
Magamról tudom, őszülök, de nem fogom így hagyni, mert öregít, azt a pár évet meg "tagadjam" le már.. ;) 

Egy nő akárhányadik randira  megy, igenis nőnek öltözzön, Magyarul: szoknya, ruha, magassarkú. Ez alap. Nem farmer. Az jó a túrázásra. Egy férfi sokkal jobban díjazza a nőies megjelenést, mindennél jobban díjazza. :pirul:  Ezt meg én tapasztalom. Mondjuk nekem nem gond, mert alapból szoknyás nő vagyok. :) 

A smink is alap. Van olyan, aminek az a neve, hogy láthatatlan smink, meg nem mondod, hogy az, mert nem látod, csak hogy ami szép egy nőn( pl hosszú a szempillája, vagy husis az ajka, az még szebb, mert kiemeli azt ami előnyös). Ennyi kell. És nem  a média miatt, hanem magunk miatt.
Megmondom őszintén, az a nő, akin semmi smink nincs, az nálam az igénytelen kategóriába tartozik.Nekem azt jelenti: jó vagyok, így ahogy vagyok, akinek nem tetszik, nem néz rám. :napersze: 
blackmoon01#362017-06-11 19:35:39
Válasz a(z) 25. üzenetre:

*pandora*

Kérésedre megkövezlek, és nem azért, mert nem szexis ruhadarabok az említettek.

*"Amelyik pasi nem szereti, az még nem nőtt fel".*

Ezt légyszíves gondold át még egyszer. :-/
Ne okozz csalódást, eddig egész jókat írtál :-D :-P


Jelmezek a színpadon! Színház az egész világ! Szerepek és jelmezek.

Ugyanaz az ember öltönyben, vasaltan, parfümillatban, majd másnap pl. tollasozni megy bermudában a havernőjével, harmadnap naturista strandra megy minden ruha nélkül.

Nem nőőőőtt fel? :-O Azért mert nem szereti a színházi kellékes "corporate life" feliratú szekrényéből leakasztott jelmezt? :-O

Szeretném hozzátenni, bár nem kérdezte senki :) hogy én elég eklektikus vagyok és igen szívesen viselem az öltönyt is egy elegáns környezetben, illetve ahol ez a dress code hétköznap is a munkámban, de a legszabadabban (jel-meztelenül) éppen a naturista strandon érzem magam és egy cseppet sem gondolom, hogy az őttönnyakkendő szeretete összefügg azzal, hogy milyen mértékben nőttem fel.

Az öltöny séma egy belénk égetett sablon, amit társítunk a befolyásos, tekintélyes, erőteljes és egyben kifinomult, jó modorú, arisztokratikus karakterhez, mert *ilyenek viselték először*. Jeeeelllemző a nők *nagy részére*, hogy pont ezek miatt nedvesednek be tőle :-P :-P

Ismeretes, hogy a kifinomult fehérgalléros csalók is előszeretettel öltönyben keresik fel áldozatukat, mert pusztán ez az öltözék genom aktiválja a szimpátiát az agyunkban.  
Nade felnőttség, ezzel összefüggésben...

Úgy tűnik, a nők *nagy része* filmsztárokat, film és akcióhősöket keres, akik soha nem viselkednek hétköznapi módon (nem részletezném), még az izzadtság és a szakadt ruha, a borosta és az alvadt véres ajka is szexisen áll nekik, másnap persze vasalt öltöny az elnöki kitüntetés cermóniáján :-)

Lábjegyzet: a fenti írás (meg a többi is) egy része nyomokban provokációt tartalmaz. :-P
blackmoon01#352017-06-11 19:10:15
Válasz a(z) 23. üzenetre:

*pandora*

Erről könyveket írtak már, azaz a kezdeti vetítés-rózsaszín köd fázisból az átmenet a nagy büdös (szó szerint is, óhatatlanul) hétköznapi realitásba, csalódásba, megunásba majd az egész körfolyamat újrakezdésébe, újból és újból....mígnem le nem esik a tantusz, hogy miről is van szó.

Egészen biztos voltam benne, hogy a "tisztelet jele" érvet fel fogod hozni - persze, ez is benne van, de ezek majdhogynem "praktikus" szempontok, én meg nagyobb léptékben, máshonnan közelítettem meg a dolgot.

Nézd, lehet, hogy a férfiak és a nők *egy részének* nem evidens, hogy egy randira (és egyébként is, utána is, hacsak nem betegség miatt ágynak esik az ember) ápoltan és kellemes megjelenéssel megyünk, de mivel én a 100-"egy része" %-ba tartozom, ez a szempont fel sem merült.

Még az előzővel kapcsolatban, álljon itt egy kis képi viccesség a párkapcsolat lefolyásával kapcsolatban az első randitól a végéig - még a FB-on is ilyen a reagálás emoticon sorrend :)

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/167017.png

campari#342017-06-11 18:50:07
Sziasztok!

Attól, hogy valaki nem fogadja el a másikat, és lelép, attól nem biztos hogy kamus. 
Lehet nem jöttök be, lehet más valaki aki szimpatikusabb előnybe kerül. Meglehet az élete alakul máshogy.
Ettől még elvárható, hogy fair legyen és jelezze, meggondolta magát. Aki itt próbálkozik, az ehhez hozzászokik. Kedves hölgyek, hány pasinak nem írtatok vissza? Hány levelet nem nyitottatok meg? Ettől nem vagytok ti se kamusok.

Nekem nincs kint valódi képem, diszkrétebb vagyok. Chat-het nem használom a kamerát, mert az írásból, fogalmazásból kiderül a másik személyisége. A válaszadás idejéből pedig az érdeklődése. Mindenki az egyéniségéhez alakítja az ismerkedését.

Öltözködni pedig pénztárcához mérten, de normálisan kell. Vasalója van mindenkinek, pasiknak is. Randira pedig nem megyek zakóban, mert az munkaruha. Randi pedig kellemes kikapcsolódás, az inkább magánélet, és ott úgy ismerjenek meg.
egyvagyok#332017-06-11 18:35:32
Válasz a(z) 32. üzenetre:
Nem vagy pasi ;)
sady67#322017-06-11 18:32:16
Válasz a(z) 31. üzenetre: Értettem, amit írsz, nem is a kamerás hozzászólásra reagáltam, inkább csak arra, hogy ing és öltöny. ;)
Mellesleg én sem kamerázok idegenekkel és nem azért mert talán pasi vagyok. :D Sokkal inkább részesítem előnyben a személyes találkozást, ahol minden érzékszervemet használhatom a megismeréshez és nem csak a szememre kell hagyatkoznom. ;) 
pandora#312017-06-11 18:26:48
Válasz a(z) 30. üzenetre:
Azt nem mondtam, hogy önmagában a ruha teszi az embert. :) Én is találkoztam már gázos pasival kifogástalan külsővel. :D
Úgy látszik, a mondanivalóm lényege nem ment át: otthon lefekvés előtt / felkeléskor / csak úgy netezéskor az ember nem úgy leledzik, mint ahogy egy randira elmenne. (Még farmerben sincs) Kvázi ha igényes önmagával és a partnerével szemben, akkor engedjük már meg neki hogy ne mutogassa magát a kamerában. :D

És mielőtt megint kapok hideget-meleget: ez *az én véleményem, csakis az enyém*, bárki más nyugodtan kapcsoljon kamerát minden csethez, minden ismeretlennek. :)
sady67#302017-06-11 18:21:37
Válasz a(z) 27. üzenetre: Szerintem nem az a lényeg, hogy mit vesz fel, hanem az, hogy illik az egyéniségéhez. Rám hiába is akarna csinos kosztümöt adni bárki is, nem érzem jól magam benne. Simán elmegyek egy randira farmerben és pólóban, mert ez vagyok én. Úgy gondolom, hogy ugyanez vonatkozik a pasikra is és az a véleményem, hogy laza szerelésben is tud olyan szexi lenni, mint zakóban. :P 
Utóbbiból meg láttam olyat is, akitől inkább elszaladtam, mert annyira gáz volt.  :o 
pandora#292017-06-11 18:18:55
Válasz a(z) 28. üzenetre:
A strandon, és az uszodában. E helyeken kívül - szerintem - ízlésbűncselekmény. :napersze: 
egyvagyok#282017-06-11 18:17:25
Válasz a(z) 27. üzenetre:
A kinai papucs pedig nagyon sexi :D :D :D
pandora#272017-06-11 18:14:28
Válasz a(z) 26. üzenetre:
Igen! Az ing alap. 
Alkalomtól függ az öltöny mert csak olyan helyre mutat jól ahova való is, de farmerhez egy zakó is nagyon szexi. A vászonnadrág is az, övvel, inggel, normális cipővel. Egy férfinek sem kell slamposnak lennie, engem pl az feszélyez, egy izompólótól és kínai papucstól pedig egyenesen kifutok a világból.
egyvagyok#262017-06-11 18:10:08
Válasz a(z) 23. üzenetre:
Igaz, az első randin illik elegánsan megjelenni. Most itt nem egy öltönyre gondolok, de azért a farmer+ing alap.
pandora#252017-06-11 18:08:59
Válasz a(z) 20. üzenetre:
Utcára, munkába, én is hasonlóan. Farmer, póló...most indulok tollasozni egy haverommal, és edzőcipő, farmer, póló, lófarok, smink nélkül. Munkában is.
De én randiról beszéltem, méghozzá első randiról. :)

Ja...kövezzenek meg, de szerintem az ing és az öltöny az egyik legszexisebb ruhadarab amit valaha kitaláltak a pasiknak. ;) Amelyik pasi nem szereti, az még nem nőtt fel.

pandora#242017-06-11 18:07:16
Válasz a(z) 21. üzenetre:
Számomra a kamera előtti első benyomás tök ugyanaz, mintha randin látnám először. Az is egy randi. És szerintem lealacsonyító és igénytelen elsőre egymást otthoni cuccban, leeresztve látni.
És ha valaki ezt nem szeretné, én kicsit sem gondolom kamusnak. Épp fordítva. A legnagyobb kamus benyomja a farkát is a kamerába aztán hadd szóljon. Az ilyen biztosan nem akar találkozni, kapcsolatot meg még annyira sem.


pandora#232017-06-11 18:04:35
Válasz a(z) 22. üzenetre:
Nem. :(
Szerintem az ha valaki összekapja magát a randira, a tisztelet jele. Azt mutatja, fontos neki a dolog.
Én legalábbis így értékelem. Nem vagyunk egyformák, és ez helyes is így.
blackmoon01#222017-06-11 17:32:49
Az egész színház arról szól, hogy hogyan maszkírozzuk el magunkat sminkkel, ruhával, parfümmel, márkával, státusszal, autóval, stb., hogy aztán sokkal később reklamáljunk, hogy kiábrándító a másik a hétköznapokban (és kezdjük elölről az egészet - egy újabb alannyal) 

Hát őszintén, nem hangos hahotázást vált ki az emberből? 

:-D :-D :-D
mazochistaferfi#212017-06-11 17:00:55
Válasz a(z) 17. üzenetre:
Eszem ágában sincsen kötözködni!!
Csupán az én 56 évnyi tapasztalatomat osztom meg.
Természetesen vannak kirívó kivételek, de az a legkevesebb.
Én arra szerettem volna utalni, hogy a kamera előtt!!
Az utcára azért érdemes megfésülködve kimenni és tisztán.
Ám a sminket ott sem díjazom.
Én a természetességet szeretem.
athene#202017-06-11 16:55:40
Válasz a(z) 17. üzenetre:
Nem kötözködök... Való igaz, otthon pólóban, bugyiban mászkálok, utcára azért egy farmernadrágot felveszek hozzá.
De meg lehet kövezni, de a hajam ugyanaz, nem szoktam beállítgatni, csak megfésülöm, és kész... 
Nem vagyunk egyformák... De ezt én még nem tekintem igénytelenségnek. Na jó, a mackónadrágot kivéve... :D
Engem pl. kimondottan feszélyezne, ha a férfi öltönyben, vasalt ingben jönne el a randira. Jobb szeretem, ha természetes közegében jön (persze tisztán...), mert akkor ő sem feszélyezi magát.
mazochistaferfi#192017-06-11 16:55:27
Válasz a(z) 11. üzenetre:
Nagyon sok igazságot Írtál itt, ám egyben Tévedsz!!
A Hölgyek választanak és döntenek is!!
Természetesen az ősi génjeik már kicsit megkopott a sok aljas MÉDIA behatástól, de képesek a Hölgyek úgy dönteni, hogy a férfi azt higgye, hogy ez az ő akarata volt!!
A smink meg csak az elmúlt 300 év hazugságra nevelése!!
Hiszen csupán meg kell nézni a gerinces - elevenszülő . emlősöket!! Mindenhol a hím a díszesebb!! Hiszen ezzel próbálja meg befolyásolni a NŐK döntését!! Ezen kívül azért is a hím, a férfi a díszesebb, a kirívóbb, mert így tudja magára vonni az ólálkodó ellenség figyelmét és megvédeni a családját!!
pandora#182017-06-11 16:17:59
Válasz a(z) 16. üzenetre:
Természetesen *úgy* már igen, semmi kivetnivaló nincs benne. De ha valakivel már ágyba bújtam, nem is problémázom bármikor bekapcsolni a kamerám. :D
pandora#172017-06-11 16:16:41
Válasz a(z) 15. üzenetre:
Egyben kell értelmezni. :) 
A hajadat is úgy viseled ahogy otthon lefekvés előtt az öledbe veszed a laptopod, és mackónadrágban meg hálóingben jársz? :)

Mert akkor igen, igénytelen. Ha nem, akkor meg vagy nem értetted a lényeget, vagy élvezed a kötözködést. Végülis, egyik sem baj, hiszen csak beszélgetünk. :)
egyvagyok#162017-06-11 15:06:29
Válasz a(z) 13. üzenetre:
Arra gondoltam, amikor már egy teljesértékű kapcsolat van kiépitve, és ágyba viszem a kávét :)
athene#152017-06-11 14:58:34
Válasz a(z) 13. üzenetre: Mi a baj azzal, ha valaki nem sminkeli magát? Én pl. gyűlölöm magamon a sminket... A visszafogottat is. Talán évente egyszer, ha kifestem magam. De ettől nem érzem magam igénytelennek.
pandora#142017-06-11 13:33:42
Válasz a(z) 12. üzenetre:
Hhhhhh...első randin azért az igazi szeretetben kicsit elhamarkodott dolog reménykedni. :D
pandora#132017-06-11 13:31:22
Aki kócosan, egy visszafogott smink nélkül, karikás szemekkel, mackónadrágban megy a randira, *az nem természetesen szép, hanem igénytelen*. :napersze: 

Az a férfi, aki az első látást beéri hajcsavarókkal, arcpakolásban, takarítás közben, az viszont nekem nem kell mert nemcsak igénytelen, hanem agyonvágja a feelinget. Én sem akarok egy pasit elsőre atlétatrikóban, borotválatlan arccal, kócosan látni, egy üveg sörrel, ahogy épp lazít a monitor előtt. ELSŐRE NEM!!! Mert akkor az lesz az alap benyomásom róla, és egyáltalán nem támadnak iránta szexuális gondolataim. Kicsit sem!!!

Igenis kapja össze magát, ahogyan én is, és mutassa a kulturált emberi mivoltát - különben azt gondolom hogy nincs neki olyan. :(

sady67#122017-06-11 12:12:48
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/166993.jpg
Bár a képben sok igazság van, ettől függetlenül én sem kócosan, mackó nadrágban jelennék meg az első személyes találkozáson. ;)
blackmoon01#112017-06-11 12:00:56
Válasz a(z) 8. üzenetre:

*mazochistaférfi*

"Miért akarják a Hölgyek eltakarni a valódi énjüket??"

Mert ilyenek. Férfi logikával nem lehet megérteni. Univerzális logikával igen. Persze az "én"-eltakarás pontatlan megfogalmazás.
(A transzvesztiták meg triplán takargatnak, ezért sokkal veszélyesebbek :-)  )

Evolúciós megközelítésben lényegük a csábítás, a kacérkodás, a figyelemfelhívás, a behálózás amelynek a vége a megtermékenyülés és a faj fenntartása, a gének szelektálása, nemesítése, továbbvitele, új élet, új inkarnáció lehetővé tétele, kinek mi a hitvallása.
Ennek a sötét oldala az öncélú kurvaság. A világos oldala szent.
Ugyanannak a dolognak, csak az "előjel" dönt.

A smink, a kinézet, öltözék - ezek csak mind ennek a kellékei.

Szóval, hogy a saját fórumom témájára is utaljak, a nő (ha tényleg az) kezdeményez. A férfi (ha tényleg az) meg dönt a kapcsolat sorsáról. Jól vagy rosszul :) (Ebbe most az über-emancipált polgártásrsnők természetesen bele fognak kötni) :)

A tapasztalatlan ésvagy primitív férfi csak ezt a felszínt látja: a sminket, a frizurát, a kirakott melleket, a nézését meg a járását, csípőjének a ringását és kis grófóra dülöngélve a pohárba kapaszkodva hágni támad kedve.

Az érett férfinek, ahogy mondják, sem a szája sem a pénisze nem hazudik. És éles a szeme, felismeri a valódi minőséget a máz alatt. Ha mégsem, akkor a nő egy igen agyafúrt Mata Hari, aki rossz előjelű, de akkor sem a smink győz, hanem az intellektus. ;-)
 
És igen, a média a mohó tömegember igényeire játszik rá.
blackmoon01#102017-06-11 11:49:43
Válasz a(z) 9. üzenetre:

"Az aki szééééép, az reggel is szééééép..." :)
egyvagyok#92017-06-11 10:03:03
Válasz a(z) 7. üzenetre:
Ha a nő kócosan, a kávéját iszogatva is tetszik, akkor máshogy is fog :)
mazochistaferfi#82017-06-11 09:53:56
Válasz a(z) 7. üzenetre:
Számomra a valódi azt jelenti, hogy TERMÉSZETES.
A púder, a rúzs, a szemfesték, a hajlakk nekem egy megtévesztésre alkalmas álarcot jelent.
Miért akarják a Hölgyek eltakarni a valódi énjüket??
Hiszen egy szeplő, egy sebhely, egy kicsi elváltozás még vonzó szexepil is lehet.
Sajnos azt kell látnom, hogy a MÉDIA reklámjai győztek a józan ész felett. :(
Akkor tud igazán megfogni egy NŐ, ha a karikás, kialvatlan szemei és az ébredés utáni kissé kócos hajuk mellett is olyan NŐIES kisugárzásuk van, ami minden egyéb hátrányosnak vélt hibát feledtetni képes.
Az kifejezetten szimpatikus, ha a kamerából egy olyan Hölgy képe jelenik meg, aki tud főzni, - (ez ma nagy ritkaság) -, nem hívja az anyukát a házimunka elvégzéséhez.
A természet legnagyobb csodája, hogy a NŐ természetes módon is képes olyan vonzó kisugárzásra, amire egy férfi soha!!
Egy IGAZI NŐ arra is képes, hogy csak az általa kiszemelt HÍMNEK legyen visszautasíthatatlanul vonzó!!
Ehhez pedig nem kell semmilyen kozmetikai trükk.
Ehhez csupán igazi nőnek kell lenni.
Sajnos a MÉDIA reklámjai ezt akarják teljesen feledésbe helyezni, amivel a Nőket szeretnék meggyőzni arról, hogy a mesterséges kozmetikumok nélkül nem is igazi nők.
Én azért bízom abban, hogy a HÖLGYEK ennél sokkal okosabbak.
Tudják a Hölgyek mivel lehet megfogni az általuk kiszemelt pasit és ehhez semmi szükségük a kozmetikumokra!!
pandora#72017-06-11 09:31:46
Válasz a(z) 5. üzenetre:
Értem amit a VALÓDI képről írsz. Csakhogy ha meg vagyunk fésülködve, kisminkelve, normálisan felöltözve, az még valódi. :) Sőt, AZ a valódi. Csakhogy a nők nem így ücsörögnek a számítógép előtt, hanem kócosan a reggeli kávét iszogatva, ahogy kikeltünk az ágyból...vagy takarítás, főzés közben, esetleg lefekvés előtt köntösben, arcpakolással. :D
És ezt az oldalunkat NEM fogjuk mutogatni.

Az is érthető, hogy a férfiak minél előbb találkozni, sőt, szexelni akarnak. De nem állatok! Azért tudnak magukon uralkodni. Ha valakivel többször is találkozom úgy hogy nem nyúl hozzám, azt nem impotensnek gondolom, hanem türelmesnek, akinek megéri hogy megvárja hogy én akarjam - mert tudja hogy akkor ezerszer jobb lesz. ;)

lea#62017-06-11 06:31:12
Válasz a(z) 4. üzenetre:
Szerintem ez a kamera-mánia elsősorban a férfiak elvárása, lehetőleg az első három mondat után.
Nagyon szokott tetszeni, amikor ennyit ír be:
"Láthatlak?" Ebből találjam ki, milyen formában is akar látni, és mikor. Kamerát akar kapcsoltatni azonnal-ami nincs, fotót vár, pár percen vagy órán belül, vagy a közeljövőbeli személyes találkozás lehetőségére kérdez rá.?
mazochistaferfi#52017-06-11 06:24:16
Válasz a(z) 4. üzenetre:
Igen!
Sajnos ez is igaz. 
Ám a hosszú évek tapasztalata azt mutatja, hogy akik nem kapcsolnak kamerát, azok 95%-a a lebukás miatt nem teszik.
Az is lehet, hogy abban az 5%-ban van az - IGAZI -. Ilyenkor el kell dönteni, hogy az 5% érdekében felvállalja-e az ember a 95% bosszúságait, vagy nem.
Nos az viszont, hogy ki mennyire randiképesen ül a monitor előtt, szerintem nem akkora probléma mint amekkorát csinálnak belőle.
Hiszen az a lényeg, hogy a VALÓDI képet mutassuk magunkról és nem egy olyat, aminek a végén magyarázkodni kell.

( Amennyiben én egy anyagi nehézségekkel küzdő ember vagyok, még a turkálóban sem válogatok ADIDAS, PUMA, NIKE, stb ruhákat, mert ezzel félrevezetem a másikat és még magyarázkodnom is kéne a végén, ami megint csak rontana az ázsiómon. )

Abban is van igazság, hogy ha valaki nem akar azonnal találkozni, attól még nem feltétlen kamus.
Ám itt is azért el kell gondolkodni egy kicsit.
Az a - LOVAG - aki nem próbálja meg a találkozót kicsit sürgetni és mindig, időhúzás nélkül hazakíséri a Hölgyet, ott azért valami nem egészen gömbölyű. Ott egy kicsit kilóg a lóláb.
Hiszen milyen - lovag - az, aki nem szeretne a Hölggyel minél előbb találkozni és minél később elválni tőle??

( Természetesen itt naívan feltételezem azt is, hogy az illető el is megy a megbeszélt randira! )

Az is lehet, hogy csak nekem vannak ilyen nagyon rossz tapasztalataim a Hölgyekről, Urakról, Párokról és ezért van ennyire lesújtó véleményem, de ez az én véleményem, a saját életem tapasztalásaiból.

Sajnos az is igaz, hogy a kamusok 98%-a férfi.
Ezt abból szűröm le, hogy még egyetlen Hölgyről sem derült ki, hogy férfinek, vagy párnak adta volna ki magát. 
Ám sajnos a megbeszélt randik terén ugyan olyan százalékban linkek mint a férfiak.
pandora#42017-06-10 22:03:00
Válasz a(z) 3. üzenetre:
Azért azt nem gondolnám, hogy aki cseten nem kapcsol azonnal kamerát, az kamus lenne. :napersze: 

Van aki simán csak nem akarja magát fűnek fának mutogatni, előbb kideríti van-e közös pont (és nem egy ismerős vagy munkatárs a másik ;) ), de olyanok is vannak akiket feszélyez a kamera.

Vagy mi nők például nem mindig randiképesen ülünk a monitor előtt (nem úgy ahogy találkoznánk vagy szeretnénk magunkat mutogatni).

Akkor sem gondolok valakit kamusnak ha nem akar azonnal találkozni, sőt! Éppen az aki komolyan belegondol, az szeretne előbb kicsit megismerkedni.
Nálam ez a kamera dolog egyáltalán nem szempont. Több kiderül a beszélgetés tartalmából, a külső tulajdonságokhoz pedig első lépésben elég egy fénykép is.
mazochistaferfi#32017-06-10 17:34:36
Nagyon nehéz ezt kivédeni!!
Ám az már egy irányadó, ha chaten bármilyen kifogással nem akar kamerát kapcsolni, akkor az azonnal felejtős!
Aki a kamerában már meztelen és csak a farkát cincálja, az is!!
Ezekkel csak le lehet csökkenteni a kamuzók számát, ám teljesen kiszűrni nem lehet.
Sajnos egy-egy kamus több regisztrációval is rendelkezik, így messze nem biztos, hogy a következő nem ugyanaz.
Az viszont biztos, hogy minél több szűrőt tesz fel az ember, annál kevesebb lesz az érdeklődő!!
Ez viszont azt bizonyítja, hogy mennyire kevés tisztességes ember van itt és a hasonló oldalakon.
szende96#22017-06-09 21:05:56
Nem tudod ki védeni  :(  Telefont meg szerezetek be amit csak erora használtok .
lumnitzer#12017-06-09 05:41:58
2 éve már voltam itt pár hónapig, de semmi eredménye nem volt. Tegnap ujra regisztráltam, délután 5-kor már szopatott egy helyi férfi. A Pisit csak felvetettem, de mivel nem készült, így csak kóstolót kaptam, de jó volt nagyon. Szerencsém volt.

[1-60] [61-106]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2830BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba88182Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#centrum_szoba710Belvárosi szexmentes csevegő

#maszti_szoba610Eropolis hivatalos maszti szobája
Ajánlott szobák
#homo_szoba4150Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3750Heteroszexuális vadászterület

#csoti100Hármasszex, Cuckold..2ff-1nő
Ajánlott szobák
#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak

#profi_csajok200Türelmi zónás csajok várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1910Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.