Emberkisérletek

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > longdongsilver > 151

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

longdongsilver blogja


Frappáns és meglepő cím, a tartalom lesz őszinte :)
Mert kell egy hely agymenésemnek és ami épp eszembejut vagy szénné röhögöm magam:)

[Gyk és a zinteligensek kedvéért.: irónia és görbetürkör]
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Emberkisérletek
#151 2018-06-10 02:38:54
Amikor becsöppensz egy társaságba és nagyon érzed, hogy tettél egy ígéretet túl sok ismeretlennel és nagyon beszívtad...
Annyira bunkó azért még sem lehetsz, mint legszívesebben lennél vagyis nem játszol a telefonon vagy veszed elő az éppen aktuális könyvet – elvégre társaságban vagy, hát emberkísérletekbe fogsz :D Akkor kevésbé vagy köcsög, azt úgy sem fogják fel – illetve akinek a kisérője voltam gyorsan észrevette, hogy mi a szitu, kaptam is érte:
- mert felnyitottam a szemét és
- mert nem lehetek ilyen köcsög, „ezek a haverjaim (voltak)”!
Minden ilyen társaságban találsz egy esetleg két királynő(ön)jelöltet, könnyű észrevenned, mindent megtesz ezért. Mint a muslicák a boros poharat úgy lengik körbe az udvari bohócok. Egy-egy kiugróval, aki azt hiszi, pár percre alfahím lehet, hát nem jött be neki még az sem, nemhogy a bikinialsóba jutás. Az alkirálynő kap egy-két orra koponintás, hogy tudja hol a helye, de fel sem fogja, mint ahogy a megalázó buksisimogatást sem, amikor jól csinált valami, csak a nyelvcsapások számát ne csökkentse.
Az „alfahím”: a lányok messziről csurgatják a nyálukat, a „férfiak” lelkesen tapsolnak és hordják a piát, miközben a központ szánalmas filmjelenetnek megfelelően néha pózol egyet, hogy nőstények nyáladzása el ne álljon. Ezek is csak annyit tudnak az alfahímről, hogy ő kefél, de hogy milyen szerepe van a falkában...
Pár apa játszik a kölkökkel, nem, nem azért, mert anyjuk megparancsolta, hanem mert mindkét fél élvezi. Közben beszélgetünk is kicsit, ezek is hülye sztahanovok, cimborák és kollégák; de szimpatikusak, hétköznap reggel gyerek taxizás oviba aztán csak este alvó állapotban látják, de ilyenkor mobil és majdnem minden más kikapcsolva.
Pár anya a még kisebb utódával, csinosan, de nem a push-up melltartó és a szemspirál a mozgató rugó, asszonyosan vonzóak és ez nekik elég, bezsebelik az elismerést meg a szalvétát, hogy letöröljék az ebédpakolás, mert a legkisebb is tudja, hogy a spenótot egye meg, aki főzte! Főleg, ha van pincepörkölt is a bográcsban! Gyerek ez, nem hülye!
Csendben röhögök és origamizom a hozzám csapódott szomszéd kislánnyal, akinek a vizslája szerint a szomszéd fűje zöldebb - na meg csak jut valami a kondérból, közben töviről hegyire kikérdez arról az izéről, amivel a finom gőzpamacsokat eregetem és néha megdorgál, hogy nem tudom, úgy fújni, hogy beterítse.
Közben hol ide, hol oda szúrok egy-egy „kedves” mondatot és várom a reakciót.
Valamikor mellénk csapódott a láthatatlan ember is, a játékom közepette észre sem vettem. „Ne szopasd már őket! Úgy sem fogják fel, de legfeljebb 2 per múlva elfelejtik és újra lecsaphatod ugyanazt a labdát, az meg unalmas. Inkább mesélj, hogy hogy lettél törvényszegő!” Emberünk komolyan meglep, hogy ilyen társaságban van, de hát a rokoni szálak. Kőműves (is), mert ezt szereti csinálni, pedig diplomás. Tetszik a gondolkodás módja, beszélgetünk oktatásról, CSOKról, a kevés tudással rendelkező szakemberről, az elkorcsosult társadalomról, bármiről, ami a beszélgetés csapongása közben eszünkbe jut.
Megjön a szürkület vele az asszony is, az az aranyos MILF fajta, akinek, ha így tömören jeleznéd, hogy megérne egy-két ajtó csapkodást megkérdezné, hogy az jó? :) Kelemen jó fej, távozóban félhangosan (én is tudjam azért a helyem) tájékoztat, hogy mindent a szemnek, mert a többi az övé :) A nő piros hátát és combját elnézve nem akartam elkeseríteni, hogy ma nem biztos :)
A maradék nyulakat elnézve eszembe jut, újra el kellene olvasni Az állatfarmot

Egyébként mi a picsát akartam ebből kihozni? Na mindegy, ha már bepötyögtem nesztek :)

10 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora#151#10 2018-06-11 01:37:28
És éppen miből eregeted a finom gőzpamacsokat? :)

aareesz#151#9 2018-06-10 23:18:59
#longdongsilver: 
Kedvencem. :P  :D 
longdongsilver#151#8 2018-06-10 11:09:20
#aareesz: nem értem mi bajod van ezzel? :D
https://www.youtube.com/watch?v=Yro5KGCI_t0

A legszörnyűbb, hogy a TV lapozgatva találtam egy programm helyet, ahol napszeműveges nagyik tolják a szinti mögött... és erre van igény... szégyen
aareesz#151#7 2018-06-10 10:42:51
Én nem kísérletezek, csak a majális "vörös szőnyegén" végigvonuló, vagy egy-egy városi program ingyenkoncertjén (ezen ritkábban vagyok jelen, mert a fellépők általában az intellektuális naturisták igényéhez vannak igazítva) megforduló populációról szoktam gyors fejbeni, (vagy a családomnak szóbeli) szociológiai, antropológiai elemzést végezni.
De az eredmény nem tudja elrontani a kedvemet, mert már megszoktam, hogy mindig ugyanaz.
"Úristen! És ezeknek szavazati joguk van?!"
ninacroft#151#6 2018-06-10 10:32:16
#longdongsilver: Ezzel egyetértenék, csak egy a bökkenő: NINCS itt, így nem derülhet ki, hogy igazad van-e... :D  :*  :P 
longdongsilver#151#5 2018-06-10 10:11:34
#ninacroft: Bezzeg ha ott lenne egy merev intelligencia egyből képben lennél :D
aareesz#151#4 2018-06-10 10:04:45
Felhívom a figyelmedet, hogy az engedély nélküli emberkísérlet büntetendő cselekmény. :o 
A büntetés akár pofánvágás is lehet egy ittas alany részéről. :D 

ninacroft#151#3 2018-06-10 08:39:45
#aareesz: Nyilvánvalóan. Számomra igen. Vitatkoznék ugyan a "fontosságával" kapcsolatban, hogy sok esetben mennyit nyom a latba, ha okos vagy, de szép nem, vagy éppen fordítva. De ilyen "vasárnap hajnali" órákban még képtelen vagyok a gondolataim értelmes mondatokban történő közlésére és ezért nem is teszek rá kísérletet... :) 
aareesz#151#2 2018-06-10 08:00:53
#ninacroft: 
Az intelligencia alapvetően vonzó. :o 
ninacroft#151#1 2018-06-10 05:19:01
Vigyázz, mert rést nyitsz a pajzson, és a megközelíthetetlenség (pontosabban a szellemi fölény) mintapéldányából egy nagyon érdekes és izgalmas gondolkodásmódú pasi marad. Akiért egyesek ölni tudnának.  :P    :vigyor: 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3220BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba9580Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba410Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba300Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba5350Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4050Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok810Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik300Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1310Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.